---------------------
کسی ---- نداره جواب شما رو نده.
پی اس پی اسلیم فقط از تلویزیون های hd پشتیبانی می کنه.
فقط پی اس پی 3000 قابلیت پشتیبانی از tv معمولی رو داره
---------------------
کسی ---- نداره جواب شما رو نده.
پی اس پی اسلیم فقط از تلویزیون های hd پشتیبانی می کنه.
فقط پی اس پی 3000 قابلیت پشتیبانی از tv معمولی رو داره
Last edited by Hunter lord; 13-02-2009 at 20:34.
حتما همه ی شما مایل بودید که Assassin's Cread هم برای PSP عرضه شود و افسوس می خوردید که چرا برای کنسول دستی DS عرضه شده اما برای PSP عرضه نمی شود.
با عرضه شدن این بازی بر روی کنسول Nintendo DS افراد زیادی از طرفداران Assassin's Cread اعتراض کردند که چرا این بازی برای کنسول های DS , PS3 و XBox 360 ساخته شده اما برای PSP عرضه نخواهد شد !!!
یوبی سافت هم از ترس اینکه یکوقت طرفداران خود را از دست ندهد نظرسنجی ایجاد کرده تا نظر گیمر ها را برای ساخت این بازی بداند ! پس اگه شما هم کنسول PSP دارید و یکی از طرفداران Assassin's Cread هستید بهتر است که در این نظرسنجی شرکت کرده تا یوبی سافت اقدام به ساخت آن کند.
هم اکنون بیش از 20 هزار نفر در این نظر سنجی شرکت کرده اند.
لینک نظر سنجی
از شما psp داران میخواهم در این نظر دهی شرکت کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط جای این بازی با little big plant + اسپیلینتر سل مونده.![]()
آقا كسي جواب سوال ما رو نداد:
سلام مجدد و تشكر از دوستان.
حقيقتش من دقيقاً فرق پيكسلي كه از كار افتاده با پيكسل سوخته رو نمي دونم. اگه مي شه توضيح بديد. الان توي دو نقطه خيلي ريز از صفحه psp نقطه سفيد مي بينم. آيا پيكسل سوخته است؟
شنيدم كه برنامه ايوجود داره كه براي درست كردن پيكسل از كار افتاده است.اگه مي شه در باره اون برنامه هم توضيح بديد.
ممنون
واقعا بازي Assassin's Cread يكي از بهترين ها هست و من خيلي به اون علاقه دارم. اميدوارم تعدا امضا كنندگان اين طومار به حد لازم برسه تا حجت براي يوبي سافت تموم بشه و اين بازي رو حتماً براي psp عرضه كنه.
شما هم امضا كنيد...
از اون حرفا بود ...یوبی سافت هم از ترس اینکه یکوقت طرفداران خود را از دست ندهد نظرسنجی ایجاد کرده تا نظر گیمر ها را برای ساخت این بازی بداند
To: Ubisoft
We, PSP ( Playstation Portable ) owners would like Ubisoft to release their immensely popular new IP; Assassin's Creed on the PSP.
Last edited by M A T I N; 13-02-2009 at 22:17.
دوست عزیز پیکسل سوخته رنگ سیاه بخودش میگیره ولی پیکسل از کار افتاده به سفید و یا یکی از رنگایه تشکیل شده از " قرمز آبی سبز" و برنامه وجود داره برایه به کار انداختنش که دوستان قبلا معرفی کردن به پستایه قبلی یه سری بزن
آقا ما تو نطر سنجی شدیم 34421 شما هم رای بدید
Assassin's Cread for PSP
http://www.petitiononline.com/ac4psp/petition.html
Last edited by hamzeaziz; 13-02-2009 at 22:00.
امضائیدیم.تعداد امضاء در حال حاضر:34424
من اینو از سایت ---------- برداشتم . آدم باید هر چی رو بگه . خودم ننوشتم.
من حتما باید بگم خودم ننوشتم . این همه آدم تا حالا دیدن ( تو سایت های مختلف ) رفتن رای دادن شما به نحوه ی نوشتنش گیر میدی . خودم ننوشتم
منبع : ----------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)