تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 139 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بالاخره این روش کار می کنه؟
    من که گوشیمو دادم بیرون فلش کنند
    همه مشکل دارن پس کی تونست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام اکتیو جان من توسط phone xsوفار وفایل ریست 750 رد را پچ کردم حالا چطور میتوانم پچها را ریمو کنم گوشی
    من رجیستر دستی است در ضمن پسوند پچهاvkp بود

لطفا این یک مورد را جواب دهید منتظرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض جواب

سلام
    عزیز من برنامه XS++ رو گرفتم بعد اومدم چدتا از فایل رو دانلود کردم ریختم تو پوشه files to upload مثل صدای w810 درایور هیبرید دوربین , اسکین مدیا پلیر , بعد مستقیم رفتم سراغه FSX بعد گوشی رو وصل کردم k750i cid 49 red IMEA06 دکمه start رو زدم گفت 8ثانیه وقت قطع کردم باتری رو در آوردم وصل کردم مرحله عد طبق آموزش 5 دقیقه ای باید تموم می شد من 30 دقیقه منتظر موندم دیدیم خبری نیست قطع کردم دیگه گوشی روشن نشد

من باید قبلش حتما فلش می کردم؟
    این برنامه مگه بدون farmanager اجرا نمیشه؟

و آیا میشه با کابل usb خودم فریمور اصلی فلش کنم؟ چون گوشی به هیچ برنامه ای جواب نمیده

کمکم کن
    مرسی

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام اکتیو جان من توسط phone xsوفار وفایل ریست 750 رد را پچ کردم حالا چطور میتوانم پچها را ریمو کنم گوشی
    من رجیستر دستی است در ضمن پسوند پچهاvkp بود

لطفا این یک مورد را جواب دهید منتظرم
    برای Remove کردن پچ از روی گوشی همان مراحل نصب پچ را دنبال کنید(انتخاب پچ و زدن کلید F5 و Enter) حالا در این مرحله تیک Remove Patch را بزنید و Enter کنید.پچ از روی گوشی پاک می شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    عزیز من برنامه XS++ رو گرفتم بعد اومدم چدتا از فایل رو دانلود کردم ریختم تو پوشه files to upload مثل صدای w810 درایور هیبرید دوربین , اسکین مدیا پلیر , بعد مستقیم رفتم سراغه FSX بعد گوشی رو وصل کردم k750i cid 49 red IMEA06 دکمه start رو زدم گفت 8ثانیه وقت قطع کردم باتری رو در آوردم وصل کردم مرحله عد طبق آموزش 5 دقیقه ای باید تموم می شد من 30 دقیقه منتظر موندم دیدیم خبری نیست قطع کردم دیگه گوشی روشن نشد

من باید قبلش حتما فلش می کردم؟
    این برنامه مگه بدون farmanager اجرا نمیشه؟

و آیا میشه با کابل usb خودم فریمور اصلی فلش کنم؟ چون گوشی به هیچ برنامه ای جواب نمیده

کمکم کن
    مرسی
    چه اخطاری داد؟
    FAR به XS ربطی نداره
    تو آموزش فار منیجر برای cid49 red فقط بخاطر اینکه گوشی به فار وصل بشه با فلش کردن فایل ssw روی گوشی یه قسمت از main گوشی رو تغییر میدیم که فلش کردن این فایل کوچک باید با XS انجام بشه

بهتره برای درستکاری fs گوشی از فار استفاده کنید چون خیلی راحت تره

آره دیگه کل این نرم افزار ها واسه همین بوجود آمدن که با کابل خود گوشی بشه فلش کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من این Rest رو اسفاده کردم rest_W700_R1CA021.bin
    فریم وایر هم r1ca021 پس مشکل کجاست ؟؟
    فایل فلش این فریم وایر رو از کجا دانلود کنم ؟؟؟
    فایل rest فقط باید با far روی گوشی فلش بشه
    اگه این کا رو انجام دادین حتما جواب میده

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام اكتيو جون خسته نباشي دادا ممنون ميشم اين پست منو جواب بدي از زحماتت هم متشكرم

1- فايلهاي GDFS كارشون چيه ؟؟؟؟؟
    2- منو رو تغيير دادم بايد فايل layout كه تو پوشه منو هستش رو هم به جاي layout گوشي بريزم ؟!!!
    3- Display drive كارش چيه ؟؟؟
    من w810 فلش كردم فايل دوربينش رو فايل دوربين w900 گذاشتم كيفيتش بهتر شدش. ولي فضاي اس ام اس تغيير نكردش دوباره رفتم فايل pref_store.txt رو پاك كردم و فايل pref_store رو پست كردم دوباره اومد بالا گوشي تست كردم فضاي اس ام اس تغيير نكردش نميدونم چرا ولي ميگن رو w810 تست شده؟!! ولي رو k750 تست كردم درست شدش شد 30 هزار و خورده اي . اشكال كار كجاست ؟؟؟؟

4- w810 رو با فايل REST فلش نكردم نشدش. رفتم با برنامه Phone xs فايل Main فريمور r4ed001 تو flash main firmware فلش كردم بالا اومد ولي اس ام اس تغيير نكردش من فريمور r4ed001 رو از topsony گرفته بودم ولي فايل main رو باز كردم r4ed001 نبود اين بودش W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn ولي با همين main رو فلش كردم بالا اومد دوربين تغيير كرد ولي اس ام اس نه. نميدونم مشكل چيه كامل بايد فلش بشه؟؟؟

براي w810 وقتي smsdata/ رو پاك كردم زدم tpa/ بعد حالا فضاي زياد نشده هيچي اس ام اس براش ميادش خودش باز ميشه رو صفحه ميخوني ميره اصلا تو صندوق نيستش خاليه خودمم فرستادم بهش همينجوري بودش. خودشم ميخواد اس ام اس بفرسته ميگه حافظه پر شده 95% نميدونم اشكال چيه ؟؟؟؟؟؟دوباره smsdata/ كردم درست شدش اس ام اس مياد تو صندوق ورودي وقتي tpa/ ميكنم بهم ميخوره فضاي اس ام اس زياد نميشه نميدونم اشكال كار چيه چون درست انجام دادم همين كار رو رو دو تا گوشي كا 750 انجام دادم جواب دادش. ئلي من خونده بودم تو پستها w810 جواب داده روش. ممنونم رفيق

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من دمو تور گوشیمو پاک کردم از کجا میتونم گیر بیارم
    ادرس سایت بدین
    یا بگین بدون ریست چه جوری میتونم برش گردونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام ! گوشی من CID 49 است . چطور می تونم از فایل های سیستمی گوشیم backup بگیرم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام گوشی من CID 49 است چطور می تونم از فایل های سیستمی back up بگیرم ؟ (ببخشید که دوتا پست فرستادم )
    Last edited by mapooli; 10-03-2007 at 12:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •