سلام w950 اصل ساخت کجاست و موقع خرید از کجا بدونم که اصله ؟؟؟
سلام w950 اصل ساخت کجاست و موقع خرید از کجا بدونم که اصله ؟؟؟
فقط چین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خبر خوبی بود !![]()
سلام دوست عزیز W950 چینیه شما هم سعی کن سریال اصلی بخری
و اینکه بعصی از W950 به طرز بدی پشتشون اطلاعات رو نوشته !! انگار که داره رنگ و روش میره از خرید اونها منصرف بشید . موفق باشید
دوست عزیز مال یه شرکت هستش اسمش رو فراموش کردم
یه عالمه داره به قیمت تجاری میده.
کلا کار اینها فروش گوشیهای سونی اریکسون هستش تنها گوشی که نداشت ام600 بود.بقیه موجود بودن
یعنی الان موجوده ؟! فردا به همون شماره موبیل زنگ بزنیم ؟ !![]()
اره من باش تماس گرفتم گفتش که دارم به قیمت240 تومان توی شیراز تهران و اصفهان میفروشن برید بخرید حالش رو ببرید یه دعا هم برای ما بکنید پول گیرمون بیاد بریم دبلیو960 بخریم.
راستی جدیدترین فریمور این گوشی جیه؟ از کجا بفهمیم؟
Last edited by zimka_14162; 07-12-2007 at 23:46.
Zimka جان یکم صبر کنی W960 هم گیرت میاد خودت میفهمی چه جوریه
واقعاً خداست از من میشونی فعلا K800 رو حفظ کن چون میدونم کسی که تا حالا داشته با دوربین 3MP
کار میکرده یهو بیاد یه گوشی بدون دوربین بگیره چه حالی میشه ...
منم گوشیمو فروختم(اشتباه بزرگ) می خواستم W950 بگیرم ولی فعلا صبر کردم تا خود W960 رو بگیرم ..
موفق باشید .
پلير همه كاره با نصب آسان ميخواستم اگه ميشه معرفي كنيد براي 950 باتشكر.
سلام به همه ی دوستان
من تازه میخوام به جمع دبلیو 950 ای ها بپیوندم . اطلاعات کلی و جزئی به قدر کافی هم در مورد این گوشی دارم . فقط یه سوال داشتم .میخواستم بدونم برای خریدش باید به چه چیزاییش دقت بکنم . منظورم اینه که کلا چه چیزاییش همراهشه و چه چیزاییشو باید تست کنم . چهطور میتونم اصل بودن و تقلبی بودنش رو تشخیص بدم ؟؟ از اونایی که بیشتر تجربه دارن میخواستم بپرسم چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد حین خریدش. چون تو شهر ما اصلا و ابدا خبری از این گوشی نیست و باید برای خریدش یه سر به پایتخت بزنم . البته راه زیاد دوری هم نیست اما خوب نمی تونم هر روز برم اونجا .
راستی یه چیز دیگه شنیدم تعرفه ی واردات گوش 15 درصد شده . این راسته ؟؟؟ یعنی ممکنه قیمتش بازم پایین تر بیاد یا نه ؟؟؟
منظورم اینه که صبر کنم بهتره یا اینکه فرقی نمی کنه ؟؟ این خبر رو تو روزنامه ی ابرار خوندم . الانم که همینجا خوندم که این گوشی داره دوباره وارد میشه .
قربون همه . منتظر کمکتون هستم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)