یک سوال من سرعتم 250kb\s هست ولی سرعت تورنتم به 10kb/s بالاتر نمیره
یک سوال من سرعتم 250kb\s هست ولی سرعت تورنتم به 10kb/s بالاتر نمیره
اقا ماله من ميگه portat خرابه ؟ بايد چي كار كنم
این تنظیمات رو چک کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز چه برنامه ای استفاده میکنی؟؟ اگه از utorrent استفاده میکنی شما هم تنظیمات بالا رو یه چکی بکن
سلام.
من یک بازی رو با ظرفیت 3.99 گیگابایت با نرم افزار Azureus دانلود می کنم می خواستم بدونم که این Discarded در قسمت دانلود فایل چیست. آیا این فایلهای در حال دانلود را خراب می کند؟
باتشکر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این همون Hash یا فایلهای اضافی هست که به خاطر قطع و وصل دانلود معمولا پیش میاد مسئله مهم نیست.
بهتره اون عکس رو از پستت برداری و یه لینک بزاری چون نظم انجمن رو به هم زده.ممنون
من سرعت اینترنتم بالای 400 کیلو بیت هست ولی وقتی میخوام چیزی با تورنت دانلود کنم سرعت دانلودمن حدود 1 یا 2 کیلو بایت هست من از نرم افزارهای utorrent و flashget و opera استفاده کردم لطفا کمک کنید
این تایپیک رو بخونین متوجه مشکلتون میشید و خیلی چیز های دیګه رو هم یاد میګیرین که واسه استفاده از تورنت به دردتون میخورهمن سرعت اینترنتم بالای 400 کیلو بیت هست ولی وقتی میخوام چیزی با تورنت دانلود کنم سرعت دانلودمن حدود 1 یا 2 کیلو بایت هست من از نرم افزارهای utorrent و flashget و opera استفاده کردم لطفا کمک کنید
موفق باشین
همین تایپیک رو دیگه!
اینم تنظیمات uTorrent
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا این کارو کردم نتیجه نداشت
-----
کسی نظری نداره؟
این اروره خیلی رو اعصابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)