نوشته شده توسط
mehdi_7070
در پايان چند تا نكته را درباره اين برنامه متذكر مي شوم :
1- شما مي بايست ايراني بودن خودت هم تو اين برنامه بيشتر نشان مي دادي . يعني استفاده از زبان فارسي براي برنامه جهت فارسي زبانان ( البته ضمن حفظ زبان انگليسي )
2- interface اون ضعيفه . يعني ساده هست . البته نه اينكه ساده باشه بده ، اما اگه اون را كمي پيچيده كني ، به قدرتمندي اون كمك مي كنه . ضمنا بهتر بود از تصاوير گرافيكي هم استفاده مي شد .
3- اگه مي تونستي كه فايلهات را با پسوند مخصوص اين برنامه ذخيره كني ( مثلا prs ) ، خيلي بهتر بود . در ضمن قابليت رايت و كپي همزمان و موارد ديگر هم اضافه مي كردي خيلي بهتر بود .
4- يه help هم براي برنامه ات ضروري است .
5- يه اشكال ديگه كه اون را به يك برنامه ساده و تقريبا جوري كه به چشم نمي آيد مي كند ، اين است كه شما جهت اين برنامه تنها از يك فايل اجرايي بهره جسته ايد . مثلا clone cd هنگام نصب فايلهاي مختلفي را كپي مي كند . به هر حال بهتر است برخي از قسمت هاي برنامه را توسط dllها بنويسي و آنها را در برنامه مورد استفاده قرار دهي .
6- قابليتي مثل پروفايلهاي clone را درست كن ، تا با انتخاب نوع قفل راحت تر برنامه به شكستن قفل بپردازد . در ضمن با اين كار ، اگر بخواهي برنامه ات قفل جديدي را ساپورت كند ، تنها با ارسال يك فايل اين امكان را به برنامه اضافه مي كني .
7- به نظر من بهتر بود تا از برنامه خودت بيشتر محافظت كني . من با اطلاعات اندكي كه درباره كرك دارم ، حدس مي زنم كه شما برنامه تان را با delphi نوشته ايد ، و با برنامه upx اون را فشرده كرده ايد تا دسترسي به آن را محدود كنيد . اما خوب مي دانيد كه upx هم باز مي شود . پس بهتر است در زمينه امنيت نرم افزاري خود هم كمي بيشتر محتاط باشيد .
8- در آخر اينكه برنامه خود را به صورت نصب شونده ( setup ) ارائه دهيد .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ببخشيد كه سرتان را درد آوردم . خوب به هر حال چيزي بود كه درباره نرم افزار شما به ذهنم رسيد . البته مي دونم شايد بگي خيلي هاش عملي نيست و يا چرته و اينكه اين چيزايي كه گفتي اگه اجرا بشه چه فرقي با clone و ... داره ، اما مهم اينه كه شما يه ايروني هستي و ما هم به شما افتخار مي كنيم و شما را در راه توليد يك برنامه رايت ايراني حمايت مي كنيم . در ضمن بهتره چيزهايي كه زياد وقتت را مي گيره را در نسخه رايگان اعمال نكنيد .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -