تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 231 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

Banned 4Ever baba barghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من روي يك سي دي كوچك نمي دونم چي بهش مي گيد نمي دونم Vm يا Dm نمي دونم حالا يك فايل تصويري گذاشتم مي خوام روش يه قفل ساده بزارم كه:
    1-روي هارد كپي نشه
    2-با نرو رايت نشه
    3-با كلون سي دي رايت نشه
    4-با آلوچال هم رايت نشه

بي زحمت توضيح كامل بديد من چه كار كنم چون تا حالا روي هيچ سي دي قفل نزاشتم

ممنون
    باي

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    در پايان چند تا نكته را درباره اين برنامه متذكر مي شوم :
    1- شما مي بايست ايراني بودن خودت هم تو اين برنامه بيشتر نشان مي دادي . يعني استفاده از زبان فارسي براي برنامه جهت فارسي زبانان ( البته ضمن حفظ زبان انگليسي )
    2- interface اون ضعيفه . يعني ساده هست . البته نه اينكه ساده باشه بده ، اما اگه اون را كمي پيچيده كني ، به قدرتمندي اون كمك مي كنه . ضمنا بهتر بود از تصاوير گرافيكي هم استفاده مي شد .
    3- اگه مي تونستي كه فايلهات را با پسوند مخصوص اين برنامه ذخيره كني ( مثلا prs ) ، خيلي بهتر بود . در ضمن قابليت رايت و كپي همزمان و موارد ديگر هم اضافه مي كردي خيلي بهتر بود .
    4- يه help هم براي برنامه ات ضروري است .
    5- يه اشكال ديگه كه اون را به يك برنامه ساده و تقريبا جوري كه به چشم نمي آيد مي كند ، اين است كه شما جهت اين برنامه تنها از يك فايل اجرايي بهره جسته ايد . مثلا clone cd هنگام نصب فايلهاي مختلفي را كپي مي كند . به هر حال بهتر است برخي از قسمت هاي برنامه را توسط dllها بنويسي و آنها را در برنامه مورد استفاده قرار دهي .
    6- قابليتي مثل پروفايلهاي clone را درست كن ، تا با انتخاب نوع قفل راحت تر برنامه به شكستن قفل بپردازد . در ضمن با اين كار ، اگر بخواهي برنامه ات قفل جديدي را ساپورت كند ، تنها با ارسال يك فايل اين امكان را به برنامه اضافه مي كني .
    7- به نظر من بهتر بود تا از برنامه خودت بيشتر محافظت كني . من با اطلاعات اندكي كه درباره كرك دارم ، حدس مي زنم كه شما برنامه تان را با delphi نوشته ايد ، و با برنامه upx اون را فشرده كرده ايد تا دسترسي به آن را محدود كنيد . اما خوب مي دانيد كه upx هم باز مي شود . پس بهتر است در زمينه امنيت نرم افزاري خود هم كمي بيشتر محتاط باشيد .
    8- در آخر اينكه برنامه خود را به صورت نصب شونده ( setup ) ارائه دهيد .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    ببخشيد كه سرتان را درد آوردم . خوب به هر حال چيزي بود كه درباره نرم افزار شما به ذهنم رسيد . البته مي دونم شايد بگي خيلي هاش عملي نيست و يا چرته و اينكه اين چيزايي كه گفتي اگه اجرا بشه چه فرقي با clone و ... داره ، اما مهم اينه كه شما يه ايروني هستي و ما هم به شما افتخار مي كنيم و شما را در راه توليد يك برنامه رايت ايراني حمايت مي كنيم . در ضمن بهتره چيزهايي كه زياد وقتت را مي گيره را در نسخه رايگان اعمال نكنيد .
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    سلام
    1- زياد مهم نيست كه كجايي هستي . برنامه هايي كه براي همه نوشته ميشه معمولا انگليسي هستند. اون برنامه رو هم اولش من براي tz نوشته بودم.
    2- موافقم
    3- صرفه اقتصادي براي بازار ايران نداره.
    4- موافقم
    5- مهم نيست ولي امكان پذير هست.
    6- برنامه ديگه آپديت نميشه .
    7- من براي محافظت اون رو فشرده نكردم . براي كاهش حجم بوده . upx رو با procdump باز كنيد. چيز بدرد بخوري توش نيست.
    8- مثل 6

از توجه شما و وقتي كه براي اين برنامه گذاشتي ممنونم . مساله اصلي اينه كه نوشتن برنامه بايد صرفه اقتصادي داشته باشه. برنامه خيلي ايراد داره اما همين جا تموم شده. دلايل مختلفي هم وجود داره. از همه اونها مهمتر اينه كه وقتي برنامه هاي خارجي مفت هستند كسي به يك برنامه رايت سي دي ايروني اعتماد نميكنه كه هزينه توليدش رو بده حتي اگر نسبت به قيمت برنامه هاي خارجي مفت باشه. يك برنامه هايي براي نوشتن دارم ... اما نه به اين شكلي كه هست. به طور كلي از ديد يك استفاده كننده با شما موافقم ... اما از ديد نويسنده برنامه با شما موافقم اما انجامش نميدم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

این قصه سر دراز دارد
    شما که برنامه نویسی خوب روی برنامت یه قفل خفن بزار تا برای استفادش مجبور بشن پول بدن
    یه قفلی تو مایه های شتاب
    به خدا حیفه

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

1- از شنيدن حرف هاي شما واقعا ناراحت شدم
    2- به هر حال من نظرم را گفتم كه يك وظيفه انساني بود .
    3- به هر حال بايد در بازار ايران پخش كرد . به نظر من صرفه اقتصادي هم داره ، اگه برنامه ات قوي باشد .
    4- واقعا جاي تاسف داره كه برنامه نويس حرفه اي مثل شما ديگر حاضر به ادامه راه نيست و نمي خواهد برنامه اش را آپديت كند . ما شما را حمايت مي كنيم . يك سري تغييرات را اعمال كن و آن را رايگان عرضه كن . سپس نسخه كامل اون را به قيمت كه مناسب بازار ايران باشه عرضه كن .
    5- اگه از اون برنامه لينكي داري برام بذار .
    6- بازم فكرات را بكن . به خدا حيفه .
    7- در مورد اعتماد اشتباه مي كني . اگه اين برنامه را تو توليد بكني ، ديگه ايروني ها فقط از اين برنامه استفاده مي كنند . چون كلون سي دي كه فقط نداره براي قفل نرم افزارهاي ايراني ، قفل شكن بده . اما تو مي توني !

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط valizadeh4
    سلام دوستان
    من روي يك سي دي كوچك نمي دونم چي بهش مي گيد نمي دونم Vm يا Dm نمي دونم حالا يك فايل تصويري گذاشتم مي خوام روش يه قفل ساده بزارم كه:
    1-روي هارد كپي نشه
    2-با نرو رايت نشه
    3-با كلون سي دي رايت نشه
    4-با آلوچال هم رايت نشه

ممنون
    باي
    سلام دوستان
    خب يكي از متخصص ها تو زمينه ي قفل نمي تونه به من كمك كنه؟؟؟

ممنون
    باي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط persiankitty
    سلام
    1- زياد مهم نيست كه كجايي هستي . برنامه هايي كه براي همه نوشته ميشه معمولا انگليسي هستند. اون برنامه رو هم اولش من براي tz نوشته بودم.
    2- موافقم
    3- صرفه اقتصادي براي بازار ايران نداره.
    4- موافقم
    5- مهم نيست ولي امكان پذير هست.
    6- برنامه ديگه آپديت نميشه .
    7- من براي محافظت اون رو فشرده نكردم . براي كاهش حجم بوده . upx رو با procdump باز كنيد. چيز بدرد بخوري توش نيست.
    8- مثل 6

از توجه شما و وقتي كه براي اين برنامه گذاشتي ممنونم . مساله اصلي اينه كه نوشتن برنامه بايد صرفه اقتصادي داشته باشه. برنامه خيلي ايراد داره اما همين جا تموم شده. دلايل مختلفي هم وجود داره. از همه اونها مهمتر اينه كه وقتي برنامه هاي خارجي مفت هستند كسي به يك برنامه رايت سي دي ايروني اعتماد نميكنه كه هزينه توليدش رو بده حتي اگر نسبت به قيمت برنامه هاي خارجي مفت باشه. يك برنامه هايي براي نوشتن دارم ... اما نه به اين شكلي كه هست. به طور كلي از ديد يك استفاده كننده با شما موافقم ... اما از ديد نويسنده برنامه با شما موافقم اما انجامش نميدم.
    سلام دوست عزیز
    در مورد صرفه اقتصادی اون عرض کنم که اگه شما بتونی اشکالات برنامه رو رفع کنی ونظرات آقا مهدی رو هم دخیل بدی و همه قفلهای ایرانی رو ساپورت کنه وهم چنین سرعت برنامه هم بالا باشه که زود ایمیج بگیره واگه شد قفل سی دی کاپس کپی کنه که نیازی به شبیه سازی اون نباشه ورو هر سیستمی کار کنه نه تنها من بلکه همه از اون هم حمایت و هم استقبال میکنن
    امید وارم که موفق باشی

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط IRANI118
    سلام دوست عزیز
    در مورد صرفه اقتصادی اون عرض کنم که اگه شما بتونی اشکالات برنامه رو رفع کنی ونظرات آقا مهدی رو هم دخیل بدی و همه قفلهای ایرانی رو ساپورت کنه وهم چنین سرعت برنامه هم بالا باشه که زود ایمیج بگیره واگه شد قفل سی دی کاپس کپی کنه که نیازی به شبیه سازی اون نباشه ورو هر سیستمی کار کنه نه تنها من بلکه همه از اون هم حمایت و هم استقبال میکنن
    امید وارم که موفق باشی
    من يك مشكل بزرگي دارم. ديدگاه من در مورد اين برنامه يا بهتر بگم اين نوع برنامه ها اينه كه صرفا ابزار خواندن و نوشتن سي دي هستند. اما ديدگاه اكثر دوستان در اين تاپيك اينه كه اونها رو ابزار قفل شكستن ميدونند. در حقيقت شما از برنامه رايت سي دي استقبال نمي كنيد , بلكه ابزاري لازم داريد كه قفل سي دي ها رو باز كنيد.
    ببخشيد يك مدتي وقت ندارم اين موضوع رو ادامه بدم.
    kitty

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط valizadeh4
    سلام دوستان
    1-روي هارد كپي نشه
    2-با نرو رايت نشه
    3-با كلون سي دي رايت نشه
    4-با آلوچال هم رايت نشه

ممنون
    باي
    سلام دوستان
    من به اين خيلي لازم دارم كارم گير اين هست تمام اميدم بعد از خدا به شما هست اگر كسي مي دونه بي زحمت يه لطفي كنه و كمك كنه الان يك هفته هست بدون جواب هست خواهش مي كنم

ممنون
    باي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خیلی موضوع جالبیه
    خیلی چیزا یاد گرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من دو سي دي خريداري و براي راحتي كار و جلوگيري از خرابي سيدي رم و سي دي از آنها ايميج تهيه كردم مشكلي كه دارم اين است كه در ابتداي اجرا از روي ايميج , سي دي بايد داخلي سي دي رم باشد در غير اين صورت خطا مي دهد قفل سيدي ها cd-cops 1.45 ميباشد لطفا كمك نماييد. باسپاس
    Last edited by keivan2; 29-12-2005 at 04:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •