تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 307 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

والا ما معمولا جواب این سوال رو اینطور می‌دیم. اگر اینترنت پر سرعت داری، یا پارسیکس و یا اوبونتو، در غیر این صورت پارسیکس چون برای کاربرهای ایرانی محلی سازی شده. اگر اوبونتو که از نسخه‌ی هاردی استفاده کنید و اگر پارسیکس که از ویولا استفاده کنید
    اینترنت ذغالی دارم پس بهتره که پارسیکس استفاده کنم نه؟؟...آیا از اوبونتو هم میتونم استفاده کنم؟؟؟

بسته به کار های شما با ویندوز باید سوال دوم رو جواب بدم. اگر بازی می‌کنید که خیر، گنو/لینوکس یک پاشنه‌ی آشیل داره و اون هم همین بازیه. اگر از نرم‌افزار خاصی (نرم‌افزار طراحی شده برای شما) استفاده می‌کنید که با کمی شانس باز می‌تونید مهاجرت کنید. در کل اگر «هدف یک نرم‌افزار» برای شما مهمه، هیچ مشکلی با گنو/لینوکس ندارین ولی اگر «نرم‌افزار» مهمه که همون ویندوز بمونید بهتره. در کل نرم‌افزارهای گنو/لینوکس خیلی کامل و جامع هستن.
    منظورم نرم افزارهایی مثل
    Adobe Photoshop Firefox Ulead VideoStudio و نرم افزارهایی از این قبیل هستند.

و سوال آخر: خیر. اجرا نمی‌شه. چون طراحی اون ها تفاوت داره. یا دقیق تر بگیم API های دو سیستم عامل با هم یکی نیستن. اما نرم‌افزار های شبیه ساز وجود داره که این کار رو برای شما فراهم می‌کنه. جالبه بدونید که آواتار خودتون دقیقا معرف نرم‌افزار Wine هستش که یکی از رایج ترین نرم‌افزار های شبیه ساز ویندوزه. جالب نیست؟!
    پس راهی هست که بشه نرم افزارهای ویندوز رو روی لینوکس اجرا کرد ؟؟؟ در ضمن نمیدونستم که آواتارم معرف نرم افزار wine هست.

و چند سوال دیگر ::

آیا میتوان لینوکس و ویندوز رو در کنار هم داشت ؟؟

سرعت اجرای برنامه ها در لینوکس در مقایسه با ویندوز چطوره؟

کدام نسخه لینوکس بهترین و جذاب ترین محیط کاربری را دارد؟

به نظر شما هجرت از ویندوز به لینوکس کار عاقلانه هست؟

آیا درایورهای سخت افزاری براحتی روی لینوکس نصب میشوند؟

کمی در مورد نسخه ها و توزیع های لینوکس توضیح بدهید؟

مرسی

2. این کاربر از behnam_tr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

اینترنت ذغالی دارم پس بهتره که پارسیکس استفاده کنم نه؟؟...آیا از اوبونتو هم میتونم استفاده کنم؟؟؟

منظورم نرم افزارهایی مثل
    Adobe Photoshop Firefox Ulead VideoStudio و نرم افزارهایی از این قبیل هستند.

پس راهی هست که بشه نرم افزارهای ویندوز رو روی لینوکس اجرا کرد ؟؟؟ در ضمن نمیدونستم که آواتارم معرف نرم افزار wine هست.

و چند سوال دیگر ::

آیا میتوان لینوکس و ویندوز رو در کنار هم داشت ؟؟

سرعت اجرای برنامه ها در لینوکس در مقایسه با ویندوز چطوره؟

کدام نسخه لینوکس بهترین و جذاب ترین محیط کاربری را دارد؟

به نظر شما هجرت از ویندوز به لینوکس کار عاقلانه هست؟

آیا درایورهای سخت افزاری براحتی روی لینوکس نصب میشوند؟

کمی در مورد نسخه ها و توزیع های لینوکس توضیح بدهید؟

مرسی
    نیگاه کنید، اوبونتو و پارسیکس از نظر ظاهر شاید تفاوت زیادی با هم نداشته باشن. هر دو مبتنی بر توزیع قوی دبیان هستن و هر دو از گنوم استفاده می‌کنن. پس عملا ظاهرشون یکیه. پارسیکس برای ایرانی ها طراحی شده. یعنی این رو در نظر گرفتن که سرعت اینترنت ایران ۳ پک در ثانیه (در واحد نرخ گذاری ارتباطات سرخپوستی) است. پس شاید نیاز کمتری به اینترنت پیدا کنید. پس خیلی از این که اوبونتو استفاده نمی‌کنید ناراحت نباشید. اولین مشکلی که توی اوبونتو بهش بر می‌خورین اینه که MP3 و خیلی فرمت های دیگه پشتیبانی نمی‌شه (چون فرمت آزاد نیستن و به روح اوبونتو لطمه وارد می‌شه!) پس باید کدک ها رو از اینترنت بگیرید که فک کنم ۷-۸ مگا بشه. بعد این که تا اونجایی که من می‌دونم پارسیکس برای مودم‌ها بستر راحت تری رو فراهم کرده. بس به این فکر نکنید! پارسیکس هم خیلی توزیعه خوبیه.
    فایر فاکس که به صورت پیشفرض نصبه. معادل فوتوشاپ هست Gimp که اونم نصبه! اخیرا هم شنیده می‌شه که wine می‌تونه فتوشاپ سی‌اس ۲ رو پشتیبانی کنه. اون یولید رو من خبر ندارم. البته معادل هم براش وجود داره.

خب خیلی از ماها از ویندوز مهاجرت کردیم و موندگار شدیم! شاید خیلی از ماها برای محک زدن اومدیم یا از کنج کاوی. وقتی قدرت و آزادیه اینجا رو دیدیم، یه کلبه‌ی کوچیک ساختیم برای ییلاق. ولی الان شده خونه‌ی دائمی ما.
    بله می‌شه هر سیستم عامل دیگه ای رو کنار پارسیکس نصب کرد. با کمال احترام اون سیستم عامل رو قبول می‌کنه (جالبه که بدونید برای نصب اکس‌پی بعد از ویستا به مشکل بر می‌خورید!)
    من خودم چون با یک شرکت کار می‌کنم که نیاز به آتوکد داره (توجه کن که نرم افزار خاص بود، اینجا هدف مطرح نیست) مجبورم که روی لپ تاپم ویندوز رو داشته باشم. وگرنه هیچ نیازی به اون ندارم.
    مخصوصا اگه برنامه نویس باشین می‌فهمین گنو/لینوکس چقدر براتون لذت بخشه
    خب زیبا ترین توزیع وجود نداره! کلا اینطوره که شما برای گنو/لینوکس چند رابط گرافیکی دارین. gnome و KDE و xFce محبوب ترین و قوی ترین اون ها هستن. من به میز کار های دیگه هم بر خوردم ولی اسمشون یادم نمونده.
    خب میز کار KDE و مخصوصا نسخه‌ی ۴ به بعد اون خیلی دلچسب تر شده و البته خب کاربر های خودش رو داره. البته نه به این معنی که Gnome زیبا نیست! خب حالا با این توضیح باید توزیع ها رو بررسی کنیم.
    اوبونتو و پارسیکس به طور پیشفرض Gnome دارن البته می‌شه رابط های گرافیکی دیگه ای هم روی اون ها نصب کرد. من الان روی اوبونتوم هم Gnome دارم و هم KDE.
    کوبونتو همون اوبونتو هستش با رابط گرافیکی KDE
    زوبونتو هم همون اوبونتو با رابط گرافیکی xFce
    دبیان، فدورا، سوزه و سابایون هم هر دو رو با هم دارن البته به شرطی که از دی‌وی‌دی اون ها استفاده کنید. در غیر این صورت می‌بینید که یه سی‌دی نوشته مثلا فدورا با میز کار فلان.
    من کی‌دی‌ای کار نیستم. اگه در این مورد سوالی دارین برین از hosein-mec بپرسین.
    اضافه کنم که xFce یه رابط ساده و سبکه که محبوبیت کمتری داره. برای سیستم های قدیمی بیشتر مورد توجه قرار می‌گیره.
    در مورد سرعت چیزی نپرسین! ببینید! فوق العادست. مخصوصا این که شاید به ندرت (مثلا چند ماهی یک بار!) کرش ببینید! خیلی روونه. در ضمن در صورتی که یه برنامه کرش کنه، کل سیستم از پا در نمیاد. گنو/لینوکس خیلی پایداره.
    درایور ها رو تقریبا همه رو خودش نصب می کنه. گفتم تقریبا چون با بعضی مودم ها، وایرلس ها و پرینتر ها و کلا سخت افزار های بسته که فقط خود کارخونه ازش سر در میار! مشکل خواهید داشت.
    توجه داشته باشید که می‌تونید از نسخه‌ی زنده استفاده کنید! یعنی سیستم عامل رو لازم نیست نصب کنید تا ازش استفاده کنید. می‌تونید یه مدت از نسخه‌ی زنده بهره ببرید و فقط با یک سی‌دی اون رو تست کنید.
    در تکمیل حرف هام بگم که با یک سی‌دی پارسیکس نرم‌افزار های دفتری، گرافیکی، بازی، اینترنتی (مثل مسنجر) و حتی برنامه‌های PDF هم نصب می‌شه!
    در مورد توزیع ها بهتره اول به بخش مقالات برید و مقالاتی رو بخونید در مورد تاریخچه. بعد من می‌تونیم راحت تر بگم توزیع چیه.

4. 4 کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من بیشتر دقت کردم دیدم تو همون سایت linuxshop ورژنی به نام Mandriva 2008.1 i386 وجود داره.اما نمی دونم این همون توزیع معروف One است یا نه؟
    از طرف دیگه i386 روی سیستم من که AMD دو هسته ای و 64 بیت دارم اجرا نمیشه؟من باید ورژن x64 رو بگیرم دیگه نه؟

@Blossom
    لینک اولی که باز نشد.در مورد اوبونتو هم مطمئن نیستم شاید سفارش دادم.
    @Ahmadra
    شاید این کارو کنم اگه کسی رو گیر بیارم که مجانی دانلود کنه واسم!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

واقعا مرسی از راهنمایی هات..........

خب خیلی از ماها از ویندوز مهاجرت کردیم و موندگار شدیم! شاید خیلی از ماها برای محک زدن اومدیم یا از کنج کاوی. وقتی قدرت و آزادیه اینجا رو دیدیم، یه کلبه‌ی کوچیک ساختیم برای ییلاق. ولی الان شده خونه‌ی دائمی ما.
    منظورتون از آزادی چیه ؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فرقی میکنه که اول کدوم رو نصب کنم؟؟ ویندوز یا لینوکس؟

مخصوصا اگه برنامه نویس باشین می‌فهمین گنو/لینوکس چقدر براتون لذت بخشه
    برای برنامه نویسی خوبه یا برای برنامه نویس؟؟

حالا چندتا سوال دیگه ( البته ببخشیدا......)

1- تنوع نرم افزار لینوکس بیشتر است یا ویندوز ؟

2- آیا لینوکس در زمینه مالتی مدیا به پای ویندوز میرسد یا نه؟

3- آیا لینوکس زنده که فرمودید تو بازار یافت میشه ؟

4- کاربری ویندوز راحت تر است یا لینوکس ؟

و در آخر یک دنیا تشکر مرا پذیرا باشید./

7. این کاربر از behnam_tr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

دوستان ، برای شروع میخوام با Suse شروع کنم........... امشب دانلود کنم.............. که فردا نصب کنم...........!!!
    فقط میشه بگید ، توی اون قسمت که میشه مشخص کرد چه پکتهایی نصب بشه....... من چی بزنم........!! البته ، میدونم میشه اون پکتها رو بعدا هم کم و زیاد کرد...........!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

واقعا مرسی از راهنمایی هات..........

منظورتون از آزادی چیه ؟؟

کد:
    فرقی میکنه که اول کدوم رو نصب کنم؟؟ ویندوز یا لینوکس؟

برای برنامه نویسی خوبه یا برای برنامه نویس؟؟

حالا چندتا سوال دیگه ( البته ببخشیدا......)

1- تنوع نرم افزار لینوکس بیشتر است یا ویندوز ؟

2- آیا لینوکس در زمینه مالتی مدیا به پای ویندوز میرسد یا نه؟

3- آیا لینوکس زنده که فرمودید تو بازار یافت میشه ؟

4- کاربری ویندوز راحت تر است یا لینوکس ؟

و در آخر یک دنیا تشکر مرا پذیرا باشید./
    خب آزادی تفسر طویلی داره. اتفاقا هفته‌ی سوم ماه سپتامبر (۳۰ شهریور امسال) روز جهانی نرم‌افزار آزاده.
    بهترین مرجع، سایت
    کد:
    هستش که برین و مقالات فارسیش رو بخونید

بله بله بله بله! خیلی فرق می‌کنه و باید ویندوز رو اول نصب کنید چون در غیر این صورت ویندوز روی مستر بوت ریکورد می‌شینه و اجازه‌ی بوت شدن رو از سیستم عامل های دیگه می‌گیره. البته خرجش بازنویسی مستر بوت ریکورده که اتفاقا کار خیلی ساده‌ایه

سوال فلسفی پرسیدین که فکر کنم جوابش برنامه نویسی باشه

در مورد تنوع نرم افزاری خب یکم سخته قضاوت کردن. می‌گن اگه نرم‌افزار های ویندوز رو روی یک کفه‌ی ترازو بریزیم و نرم‌افزار های گنو/لینوکس رو روی کفه‌ی دیگه‌ی اون، این کفه‌ی ویندوزه که پایین تره. اگه از برنامه های ویندوز، آنتی ویروس ها و آنتی اسپم ها و اینا رو کنار بذاریم، اونوقت کفه‌ی سنگین تر کفه‌ی گنو/لینوکسه. از این حرف ها که بگذریم باید دقت کنیم که این اهمیتی نداره. چون ما یک سری برنامه‌ی قوی و کامل داریم و خورده برنامه نیازی نیست. مخصوصا اگه به سمت خط‌فرمان برین، معجزه‌ی گنو/لینوکس رو می‌بینید. این که دمای سیستم رو با یک کلمه نوشتن به دست میارین (acpi -t) یا با یک دستور ساده، متن درس زبانتون رو توی یک فایل می‌ریزین و به گوشیتون انتقال می‌دین، البته منظورم صدا بود ها! و حتی ۵۰۰ تا عکس رو هم زمان ری‌سایز می‌کنید و تغییر فرمت می‌دین بعد پکش می‌کنید و با ایمیل می‌فرستین، این ها واقعا جالب و لذت بخش هستن. البته برای تازه کار ها این ترسناکه، برگردین به چند صفحه قبل و ببینید دوستان چطور به من این ها رو توضیح می‌دادن و من از خط‌فرمان ترس داشتم. اما خالا می‌بینم که فوق‌العادست...

در مورد مالتی میدیا نمی‌تونم نظر بدم. من دنبالش نرفتم. اما اگر منظورتون شنیدن موسیقیه، خب برنامه های قوی ای مثل banshee یا amarock وجود داره. اگر دیدن فیلم و کلیپه که mPlayer و VNC وجود داره. البته به شرط وجود کدک ها. امیدوارم با خبر باشین خیلی از فرمت های مالتی میدیا تجاری هستن و شما (؟!) با خرید یک ویندوز پول کدک اون ها رو هم می‌دین. ولی خب جامعه‌ی متن باز و نرم‌افزار آزاد هم کدک های معادل رو نوشتن.
    real Player رو یادم رفت بگم! البته خیلی کم دیدم ازش استفاده کنن!

بله! پارسیکس، اوبونتو، فدورا، و خیلی توزیع های دیگه (سابایون، ناپیکس، سوزه، ...) زنده هستن!

خب یه چیز رو همین اول باید بگم که ویندوز بر خلاف خیلی از سیستم عامل های دیگه (مَک، سولاریس، BSD و گنو/لینوکس) یونیکس بیس نیست. پس شما هرزمان که بخواین از اون جدا شین، باید تمام تعاریفتون رو عوض کنید. البته با نباید فراموش کنیم که یادگیری گنو/لینوکس روز به روز داره آسون تر می‌شه، یک سال پیش، و شاید کمتر، من همین سوال شما رو پرسیدم و الان دارم به شما جواب می‌دم. در صورتی که یک کاربر ویندوز بعد از یک سال نمی‌تونه اینطور کاری کنه. البته فراموش نکنیم که گنو/لینوکس خیلی وسیع تر از ویندوزه!
    شاید این حرف های من که باید تغییر بدین تعاریف رو، یکم ترس ناک باشه، ولی نه، رفته رفته مفهوم درایو رو فراموش می‌کنید. با مفهموم سطح دسترسی آشنا می‌شین. و خیلی چیز های دیگه.
    اتفاقا یکی از مشکلات منتقدین گنو/لینوکس اینه که نمی‌خوان مفاهیم خودشون رو فراموش کنن. چطور بگم، کسی چند سال ویندوز کار کرده، الان برای خودش یه ملاست! حالا براش سخته که از اول یاد بگیره. خیلی از کسانی که اینجا می‌بینی، مدت ها ویندوزی بودن.
    در کل تو یه جمله، ما امتحان کردیم، شد!

خب برای تهیه اگر می‌تونید دانلود کنید که به وبسایت پروژه ها و توزیع ها برین و دانلود کنید:
    کد:
    کد:
    و اگر می‌خواین بخرین که:
    کد:
    کد:
    و بد نیست که یک نسخه‌ی رایگان اوبونتو رو هم دریافت کنید:
    کد:

10. 5 کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

کدوم نسخه پارسیکس رو بخرم ؟؟

Parsix 1.5r1 i386 Viola Live

Parsix 1.5 Viola amd64 Live CD

Parsix 1.5 r1 Viola i386 Live CD

Parsix 1.5 r1 Viola amd64 Live CD

Parsix 1.5 Viola i386 Live CD

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

بسته به معماری CPU باید یا Parsix 1.5 r1 Viola i386 Live CD رو بخری یا Parsix 1.5 r1 Viola amd64 Live CD. اگه ۶۴ بیتیه، دومی رو بخر. اما اگه نمی‌دونی چیه احتمالا ۳۲ بیتیه. پس Parsix 1.5 r1 Viola i386 Live CD رو بخر.

13. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

آخرین Release پارسیکس 1.5r1 ریتیل 1 هست. طبق وضعیت سیستمت که آیا amd64 بیتی هست یا 32 بیتی معمولی میتونی یکی رو تهیه کنی.
    (نکته: نسخه های 32 بیت رو هم یتونی در سیستم 64 بیتی نصب کنی ولی 64 بیتی خوبیش این هست که بیشترین استفاده رو میتونی ببری که من پیشنهاد نمیدم بنا به دلایلی که خواستی میگم)

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من سوالمو در قالب جواب می گم از دوستان میخوام راهنمایی کنند
    نسخه Ubuntu 8.04.1 DVD i386 با Kubuntu 8.04.1 DVD i386 هیچگونه فرقی نداره ولی در موقع نصب هر کدام رابط گرافیکی هر کدام به صورت پیش فرض نصب می شود و می توان آنرا تعغییر داد و هرکدام از بسته های بالا با این بسته ها Ubuntu Studio 8.04.1 Alternate i386 و Kubuntu-KDE4 8.04.1 Alternate i386 فرق می کنند و هر چهار بسته فوق مخصوص سی پی یو های 322 بیتی هستند
    خوب گروه اول ( Ubuntu 8.04.1 DVD i386 و Kubuntu 8.04.1 DVD i386 ) با گروه دوم ( Ubuntu Studio 8.04.1 Alternateو Kubuntu-KDE4 8.04.1 Alternate i386) چه تفاوتی می کنند و برای من که تازه وارد هستم کدوم گروه رو انتخاب می کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •