تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 91 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مت لاو، تلگراف "چلسی صبر خود را در مورد کونته که از نقل و انتقالات ژانویه شکایت میکند از دست داده است و به او هشدار خواهند داد که نمیتواند به القا کردن اینکه باشگاه پولی برای خرید خرج نمیکند ادامه دهد در حالی که آنها به سختی برای به خدمت گرفتن گزینه های درخواستی او در حال تلاش هستند. چلسی در حال تلاش برای خرید ژکو و پالمیری طبق درخواست کونته هست ولی از صحبت هایی مثل کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی با آرسنال که کونته گفته بود باشگاه بازیکن ها را انتخاب میکند به ستوه آمده است. باشگاه نمیخواهد که کونته در کنفرانس مطبوعاتی روز جمعه قبل از بازی نیوکاسل در جام حذفی دوباره بگوید که هیئت مدیره که گرانوفسکایا هم جزیی از آن است سیاست دیکته کردن بازیکن به مربی را اجرا میکند. کونته تقریباً مطمئن است که در پایان فصل چلسی را ترک میکند ولی در عین حال انتقاد از باشگاه برای چلسی محدودیتی دارد. اگر نیاز باشه باشگاه به کونته خیلی واضح اعلام میکنه که صحبت های او باعث اتفاقات منفی در اطراف باشگاه میشه. در حالی که فعالیت های نقل و انتقالاتی باعث نگرانی هست چلسی همیشه تلاش کرده است که گزینه های مدنظر کونته را به خدمت بگیرد و ژکو و پالمیری از آن گزینه ها هستند. زاپاکوستا یکی دیگر از آن گزینه های کونته بود که کمتر از انتظار باشگاه کار کرده است. مذاکرات برای انتقال ژکو 24 میلیون پوند هزینه خواهد داشت ولی مشکل ژکو مدت قرارداد میباشد، آنها به ژکو قراردادی تا سال 2019 پیشنهاد دادند در حالی که ژکو قراردادی تا سال 2020 میخواهد. رم با این امید که در تابستان قیمت پالمیری به خاطر عملکردش افزایش می یابد ممکن است او را با انتقال قرضی به چلسی بفرستد"

پ.ن : آي خوشم مياد ري.. به هيكل اون زنيكه سليته و مدير باشگاهش با اين مصاحبه ها ! جالبه نوشته همه خريد ها با نظر كونته بوده ! بله درسته زاپاكوستا انتخاب 10-11 كونته بوده براي وينگ راست ! شما اگر اينكاره بوديد گزينه هاي اول دوم كونته رو ميخريديد نه يه عده اشغال بدرد نخور رو ! با امثال الونسو ( درسته مثل چي ميدوه و ... ولي مفت گرونه ) و زاپا و ويليان ( بجز ايستگاهي هاي شانسي هيچ چي نداره بازيش ) و ... نميشه چيزي برد حتي دسته بيل هم نميشه برد

شما برو برا كونته وينگ چپ لمار رو بخر ببينم باز ناله ميكنه ! كدوم عاقلي ميره پالميري رو ميخره مگر اينكه مربي ديوانه باشه يا چاره ديگه اي نداشته باشه ! يا براي وينگ راست سرژ اوريه رو ميخريدي براش يا وان دايك رو كه ميخواست ميخريديد براش يا لوكاكو رو كه ميخواست براش ميخريد !

همين الانشم دير نيست با 250 ميليون يورو ميشه ورود كرد و برا هافبك نبيل فكير و ميشل سري رو گرفت تا خلاقيت و بازي سازي برگرده تو تيم باركلي هم كه هست ! امثال فابرگاس رو هم ميشه مرخص كرد !

سدريك سوارز رو برا وينگر راست خريد كه سگش شرف داره به موزسس و زاپا ! لمار رو خريد ! مانولاس رو خريد ! يه مهاجم خوب خريد الان ليگ فرانسه پر مهاجم بدرد بخوره يا همين ژيرو رو ميشه خريد كه به نظرم از موارتا هم بهتره !

ولي اينا نميخوان خرج كنند كونته هم خوب هر بار تو كنفرانس حالشون روميگيره !

2. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مت لاو، تلگراف "چلسی صبر خود را در مورد کونته که از نقل و انتقالات ژانویه شکایت میکند از دست داده است و به او هشدار خواهند داد که نمیتواند به القا کردن اینکه باشگاه پولی برای خرید خرج نمیکند ادامه دهد در حالی که آنها به سختی برای به خدمت گرفتن گزینه های درخواستی او در حال تلاش هستند. چلسی در حال تلاش برای خرید ژکو و پالمیری طبق درخواست کونته هست ولی از صحبت هایی مثل کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی با آرسنال که کونته گفته بود باشگاه بازیکن ها را انتخاب میکند به ستوه آمده است. باشگاه نمیخواهد که کونته در کنفرانس مطبوعاتی روز جمعه قبل از بازی نیوکاسل در جام حذفی دوباره بگوید که هیئت مدیره که گرانوفسکایا هم جزیی از آن است سیاست دیکته کردن بازیکن به مربی را اجرا میکند. کونته تقریباً مطمئن است که در پایان فصل چلسی را ترک میکند ولی در عین حال انتقاد از باشگاه برای چلسی محدودیتی دارد. اگر نیاز باشه باشگاه به کونته خیلی واضح اعلام میکنه که صحبت های او باعث اتفاقات منفی در اطراف باشگاه میشه.

یعنی خاک بر سر کسی که سیاست های نقل انتقالات چلسی را دیکته میکنه که بازیکنایی مثل دی بروین و محمد صلاح و لوکاکو و ... را انقدر مفت از دست دادن و الان باید منت ژکو پیرمردو بکشن یعنی خاک....

4. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

با ژکو هم نتونستن به توافق برسن و دوباره افتادن دنبال کراوچ و اشلی بارنس بازیکن برنلی و سالومون رندون وست بروم کونته استعفا بده برو، اعصابتو بیشتر از این خورد نکن !! هم تیم ملی ایتالیا دنبالشه هم PSG اونوقت اینجا باید با یه مشت احمق روانی جر و بحث کنه.

6. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به احتمال زیاد امرسون پالمیری روز دوشنبه به عنوان بازیکن چلسی معرفی خواهد شد. [گاتزتا دلو اسپورت]

یکی از بهترین دوستان موراتا در یک تصادف ماشین کشته شده است. چلسی به موراتا زمان کافی برای عزا داری داده است. بعد از شنیدن خبر فوت دوست صمیمی موراتا، کونته به این بازیکن که در حال درمان مصدومیت کمرش بود یک روز استراحت داده است. موراتا بازی مقابل آرسنال و بازی فردا مقابل نیوکاسل را به دلیل مصدومیت کمر از دست داده است. زمان بازگشت به تمرین موراتا هفته آینده برنامه ریزی شده است اما ممکن است او زمان کافی برای آماده شدن برای بازی روز چهارشنبه مقابل بورنموث را نداشته باشد. این امکان وجود دارد که در صورت نیاز به این بازیکن اجازه بدهند که برای مراسم خاکسپاری دوستش به اسپانیا بازگردد [مت لاو، تلگراف]

ت لی تیسیه : "فکر می‌کنم چلسی در راه قرارگرفتن در میان چهار تیم بالای جدول با مشکل روبرو خواهد شد و تاتنهام در این مسیر آن ها را به چالش خواهد کشید‌."

"به نظر نمی‌رسد کونته کارش را در حاضر دوست داشته باشد و اگر تیمش طبق میلش تقویت نشود فکر کنم باید منتظر جدایی وی باشیم."

"برای خرید یک مهاجم، ژکو یه مهره خوب است، بازیکنی که طی ۱۸ ماه اخیر به ازای هر یک و نیم بازی یک گل زده است."

جیمی ردنپ: "فکر میکنم کونته چلسی را ترک خواهد کرد، این اتفاق در چلسی طبیعی است، مربی کارخود را عالی انجام می‌دهد و سپس به خاطر یک یا چند دلیل جزئی باشگاهی راهی پیدا می‌کند تا کاری را مختل کند، و یکی از روش ها نخریدن بازیکنان مورد نیاز است."

"کونته خوشحال نیست، شرایط را طوری نمیبینم که او سال بعد نیز با چلسی باشد."

آنتونیو کونته"میتونم به شما بگم که به سخت کار کردن برای این باشگاه، بازیکنان و طرفداران ادامه میدم اما وقتی کمی به گذشته باشگاه نگاه کنید متوجه میشید که در گذشته برای مربی های دیگه هم شرایط به همین صورت بوده و من تفاوتی بین مربی های دیگه با خودم و مربی هایی که در چنین شرایطی مربیگری میکنن نمیبینم. هدف من این هست که به سخت کار کردن برای این باشگاه ادامه بدم و احترام زیادی اول از همه برای کارم، بازیکنان و طرفدارانمون قائل باشم به همین دلیل خیلی آرومم و برای رسیدن به بهترین شرایط تمرکز کردم. اگر ابتدای فصل رو به خاطر بیارین گفتم که شاید امسال سخت ترین فصل برای من باشه. فکر میکنم ظرفیت بالایی برای دیدن آینده دارم که بسیار خوبه اما باید برای هر روز تلاش کردن تمرکز کنم چون میدونیم که با سختی های زیادی روبرو میشیم، اگه شما این موضوع رو بدونین برای روبرو شدن با چنین شرایطی آماده میشین. تنها کار من به سختی کار کردن هست اما مطمئناً اگه شما به آمار نگاه کنید میتونین ببینین که در این باشگاه در 14 سال 10 مربی اخراج شده است ولی در عین حال اگه شما در مورد کاری که میکنین مطمئن باشید و اینکه همه کار برای بهبود باشگاهتون و کار کردن با بازیکنان انجام میدین آروم خواهید بود، خیلی آروم و من نگران چنین شرایطی نیستم. حق ما هست که رویاپردازی کنیم ولی بعدش واقعیتی وجود داره و شما باید با آن واقعیت بجنگید و سعی کنید از واقعیت چیزی به مانند فصل قبل بیرون بیاورید و کارهای خاصی انجام بدین اما مطمئناً کار ساده ای نیست. فکر میکنم زمان های مختلفی وجود داره که هر تیم متوجه میشه میتونه بره و برای چیزی بجنگه و سخت تلاش کنه و رویا پردازی کنه اما در عین حال باید برای سهمیه لیگ قهرمانان اروپا یا برای رسیدن به نیمه نهایی ها و فینال ها هم بجنگی"

کونته در مورد باخت به آرسنال "ساده نیست اما افرادی که من رو به خوبی میشناسن میدونن که من با شور و شوق زیاد و عشق در این کار زندگی میکنم و به همین دلیل بعضی وقت ها نمیتونم بخوابم مخصوصاً وقتی تلاش میکنم که بهترین رو برای باشگاه، بازیکنان و طرفدارها بخوام و وقتی هر سه روز بازی میکنی برای ما ساده نیست و باید امیدوارم باشیم که همه بازیکن ها در دسترس باشند در غیر اینصورت باید تلاش کنیم که شرایط جدیدی رو قبل بازی یا در حین بازی ایجاد کنیم. وقتی نمیخوابم به یک اتاق دیگه میرم و با کامپیوتر کار میکنم چون نمیخوام مشکلی برای همسرم ایجاد کنم پس شروع به کار میکنم و بازی ها را تماشا میکنم تا بتونم راه حل جدیدی به دست بیارم، فکر میکنم تماشا بازی ها برای چندین بار بسیار مهم هست چون کمک میکنه چیزهای مثبت و منفی را ببینی و تلاش کنی که شرایط تیم رو مخصوصاً وقتی که بازنده شدی بهتر کنی. برای من بسیار مهم هست که سریعاً دلیل باخت رو متوجه بشم، فکر میکنم برنامه بازی ها بسیار فشردست ولی وقتی در همه رقابت ها پیش بری داشتن برنامه فشرده طبیعی هست. این نکته رو فراموش نکنین که ما فقط در یک بازی در جام اتحادیه بازنده شدیم ولی در مقایسه با فصل قبل به نهایی رسیده بودیم، پارسال در دومین بازی مقابل وستهام حذف شدیم و حالا ما دومین بازیمون رو در جام حذفی در پیش داریم و بعدش لیگ و لیگ قهرمانان هم هست، مطمئناً برنامه فشرده ای در پیش هست"

8. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

باتشوایی، ژیرو و اوبامیانگ می‌روند و می‌آیند

انتقال پیر امریک اوبامیانگ به آرسنال، وابسته به انتقال ژیرو به چلسی و انتقال ژیرو وابسته به انتقال قرضی باتشوایی به دورتموند است.

به گزارش "ورزش سه"، در یک زنجیره نقل و انتقالاتی پیچیده، دورتموند اعلام کرده تنها در صورتی اوبامیانگ را می‌فروشد که جانشینی برای او پیدا کند. هدف نقل و انتقالاتی آنها باتشوایی از چلسی است و چلسی نیز تنها در صورتی باتشوایی را راهی دورتموند خواهد کرد که ژیرو را جذب کند. به نظر می‌رسد چلسی قصد دارد از این موضوع برای پایین آوردن قیمت ژیرو استفاده کند. آرسنال در قبال مهاجم خود ۳۰ میلیون پوند می‌خواهد و چلسی قصد دارد ۱۵ میلیون به علاوه بندهای پاداشی در این قرارداد جای دهد.

وقتی انتقال ژیرو قطعی شود، چلسی با جدایی باتشوایی موافقت خواهد کرد و پس از پیوستن باتشوایی به دورتموند، زرد و مشکی پوشان اجازه جدایی اوبامیانگ به مقصد آرسنال را خواهند داد.

قرار بود که روز دوشنبه اوبامیانگ به عنوان شاهد در مورد پرونده انفجار در نزدیکی اتوبوس دورتموند که ماه آوریل سال گذشته میلادی اتفاق افتاد حاضر شود ولی او به علت سرماخوردگی نتوانست در دادگاه حاضر شود و باشگاه به او اجازه داده در خانه بماند. او آماده است که راهی لندن شده و به گرانقیمت ترین بازیکن آرسنال تبدیل شود. او همچنین با دریافت حقوق ۱۸۰ هزار پوند در هفته، به پردرآمدترین بازیکن باشگاه نیز تبدیل خواهد شد.

در همین حال، چلسی نیز از جذب مهاجم ۳۱ ساله آرسنال مطمئن است و انتظار می‌رود تا ۲۴ ساعت آینده این انتقال نیز نهایی شود. هر سه باشگاه مقرر شده اند که پیش از پایان پنجره نقل و انتقالات در ساعت ۱۴:۳۰ فردا، این زنجیره نقل و انتقالاتی را نهایی کنند.
    پیش از این چلسی به دنبال جذب ادین ژکو از رم بود که البته در نهایت با درخواست حقوق بالایی که ژکو از آنها می‌خواست، این انتقال منتفی شد.

آبی ها همچنین برای جذب امرسون پالمیری، مدافع چپ رم نیز با این باشگاه به توافق رسیده اند و گفته می‌شود ۱۷.۵ میلیون پوند برای این مدافع پرداخت خواهد شد.
    از سوی دیگر پیوستن ژیرو به چلسی از این جهت برای باشگاه یک امتیاز مثبت حساب می‌شود که مهاجم فرانسوی قادر به بازی کردن در چمپیونزلیگ خواهد بود. او انگیزه بالایی برای رقابت با آلوارو موراتایی خواهد داشت که این روزها از فرم خوب خود فاصله گرفته است. ونگر رابطه خوبی با ژیرو دارد و نمی‌خواهد در مسیر انتقال او به چلسی بایستد.
    با حضور اوبامیانگ، عملا ژیرو جایی در ترکیب آرسنال نخواهد داشت و ونگر نیز این موضوع را با توجه به پیش رو بودن جام جهانی به خوبی درک می‌کند.
    دورتموند نیز در این میان پیشنهادی برای ژیرو ارائه کرده بود که به نظر با موافقت مهاجم فرانسوی روبرو نشد.

09:43: ژیرو در تلاش است که مسیر انتقالش به چلسی را هموار کرده و تا پایان نقل و انتقالات راهی این تیم شود.(گاردین)

09:37: چلسی برای جذب ژیرو، باید باتشوایی را راهی دورتموند کند. گفته می‌شود انتقال او به صورت قرضی انجام خواهد شد.(مترو)

09:22: آرسنال به توافقات نهایی برای جذب اوبامیانگ رسیده ولی انتقال او در پی انتقال قرضی باتشوایی به دورتموند است.(مترو)

پ .ن :
    چه عجب مسئولان نقل انتقالات چلسی یه خودی از خودشون نشون دادن
    Last edited by 30vil; 30-01-2018 at 10:09.

10. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

ژیرو خیلی خوبه اگه بگیرنش، خیلی راحت میتونه فیکس بشه تو چلسی، ولی بعید میدونم این بی عرضه ها بتونن با آرسنال به توافق برسن. فقط 15 میلیون پوند براش پیشنهاد دادن ژکو رو هم که با گدا بازی از دست دادن، جالبه آرسنال 60 میلیون پوند میده برای اوبا، سیتی هم 60 تا میده برای لاپورته و تاتنهام هم لوکاس مورا رو خریده و فقط چلسیه که تو این دوره زمونه به فکر گدابازیه. آخرش همون بتشوایی میمونه چلسی.

12. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ژیرو خیلی خوبه اگه بگیرنش، خیلی راحت میتونه فیکس بشه تو چلسی، ولی بعید میدونم این بی عرضه ها بتونن با آرسنال به توافق برسن. فقط 15 میلیون پوند براش پیشنهاد دادن ژکو رو هم که با گدا بازی از دست دادن، جالبه آرسنال 60 میلیون پوند میده برای اوبا، سیتی هم 60 تا میده برای لاپورته و تاتنهام هم لوکاس مورا رو خریده و فقط چلسیه که تو این دوره زمونه به فکر گدابازیه. آخرش همون بتشوایی میمونه چلسی.
    من نمیدونم چی شده که اینا فکر تراز مالی افتادن تراز مالی کمر چلسی را شکوند

14. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من نمیدونم چی شده که اینا فکر تراز مالی افتادن تراز مالی کمر چلسی را شکوند
    شخصا احتمال ميدم ابرام ميخواد پولي رو كه هزينه كرده تو اين چند بخشي از اون رو تا جاييكه ميتونه برگردونه بعد باشگاه رو بفروشه بره ! چون هيچ عقل سليمي نمياد با تيم خودش همچين كاري رو اونم هر 2 سال يه بار بكنه !

16. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهاجم فرانسوی می تواند فوتبالش را در تیم دیگر شهر لندن دنبال کند.

طرفداری- مذاکرات بر سر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خیلی سریع به نتیجه رسید. در حالی که آرسنال هفته قبل ایده انتقال بازیکن را رد کرده بود، با نزدیک شدن به خرید اوبامیانگ، با جدایی مهاجم فرانسوی دیگر مشکلی ندارد.
    به گزارش جانلوکا دی مارتزیو، با منتفی شدن انتقال ژکو، چلسی به سرعت با آرسنال بر سر اولیویه ژیرو به توافق رسید. مبلغ انتقال ۱۵ میلیون پوند(۱۷ میلیون یورو) خواهد بود که بند پاداشی هم می تواند در صورت درخشش بازیکن، فعال شود. انتقال ژیرو به چلسی زمانی نهایی خواهد شد که آرسنال بتواند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را از دورتموند نهایی کند. این احتمال وجود دارد که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مهاجم جوان چلسی راهی دورتموند شود.

18. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دیوید اورنشتین BBC "چلسی از پرداخت رقم درخواستی آرسنال که گزارش شده 30-35 میلیون پوند است طفره میرود. چلسی مذاکرات رضایت بخشی با تاتنهام برای انتقال قرضی یورنته و باتشوایی داشته بود تاتنهام به دنبال انتقال دائمی یورنته به چلسی است ولی چلسی انتقال قرضی را ترجیح میدهد. باتشوایی به دلیل جام جهانی نیاز به بازی کردن در ترکیب اصلی دارد و با وجود کین در تاتنهام او نمیتواند در ترکیب اصلی این تیم قرار بگیرد به همین دلیل باتشوایی به این انتقال بی میل است و پیشنهاد تاتنهام را رد کرد. اگر آرسنال با چلسی بر سر انتقال ژیرو به توافق نرسد دورتموند باید به فکر گزینه جانشین دیگری باشد و اگر آنها نتوانند جانشینی برای اوبامیانگ پیدا کنند این بازیکن در دورتموند باقی خواهد ماند. ونگر به ژیرو علاقه مند است اما ژیرو به او گفته است که زمان کافی برای بازی در آرسنال به او نمیرسد و نیاز دارد که در سال جام جهانی بیشتر بازی کند"

میچی باتشوایی در حال صبر کردن است مثل کاری که در یک سال اخیر انجام داده است. او در فکر انتقال قرضی به دورتموند هست ولی چلسی اول باید جایگزین او را پیدا کند [کریستوف تریور، HLN]

مت لاو، تلگراف "چلسی هر گونه پیشنهاد منچسترسیتی برای ادن هازارد را رد میکند حتی اگر آنها رکورد نقل و انتقالات را بشکنند و پیشنهاد 200 میلیون پوندی بدهند. چلسی هنوز امیدوار است که هازارد را با قراردادی با حقوق بیش از 300 هزار پوند در هفته راضی به تمدید کند اما آنها میدانند که خود او همیشه علاقه مند به بازی در رئال بوده است. کریستیانو رونالدو ممکن است رئال را ترک کند و هازارد یکی از گزینه های احتمالی برای جانشینی او به حساب می آید اما انتقال هازارد به رئال ممکن است به اینکه زیدان همچنان مربی رئال باقی بماند یا نه مرتبط باشد چون بین هازارد و زیدان ارتباطی خوبی هست. شرایط مربی چلسی هم ممکن است در اینکه هازارد چه تصمیمی بگیرد نقش داشته باشد، انتظار میرود که کونته در تابستان چلسی را ترک کند و لوییز انریکه بیشترین شانس را برای جانشینی او دارد!"

تاتنهام فقط در صورتی یورنته را در این پنجره نقل و انتقالات میفروشد که پیشنهاد 17 میلیون پوندی برای او فرستاده شود، او همچنان میتواند به چلسی بپیوندد در صورتی که چلسی نتواند برای جذب ژیرو به توافقی برسد [مت لاو، تلگراف]

برندان راجرز سرمربی سلتیک "24 باشگاه به دنبال چارلی موسوندا بودند!"

موسوندا "انتخاب ساده ای بود، سلتیک باشگاه بزرگیه. این باشگاه طرفدارانی باشور و هیجان باورنکردنی داره"

در اقدامی عجیب مت لاو مبلغ درخواستی تاتنهام را اصلاح و 25 میلیون پوند اعلام کرد !

20. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •