تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 121 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    اینطور که من فهمیدم تلویزیونهای میان رده سامسونگ از سرعت هرتز پایین و زاویه دید پایین ولی از کنتراست و نوردهی و عمق رنگ مشکی خوب و بجا نگذاشتن تصویر یا همون نداشتن کثیفی پنل برخوردارن ودر مقابل تلویزیونهای میان رده ال جی از سرعت هرتز خوب به نسبت سامسونگ و زاویه دید خوب ..اما در مقابل شدت نور و کنتراست پایین و کثیفی پنل و عمق رنگ مشکی ضعیف بخاطر پنل ips..

بخدا منم مثل یه دوستمون که اوایل این تاپیک گفته بودن چشمام کور شد بس که الان 2-3 ماهه تو اینترنت سرچ میکنم تا واسه جهیزیه ام یه تلویزیون خوب بگیرم.دیوانه وار عاشق این تلویزیون شده بودم تا اینکه نظرات و مشکلات شمارو خوندم...الانم موندم چی انتخاب بکنم.7970 سامسونگ هم گزینه خوبی هست ولی هرتز پایینی داره(60هرتز).گزینه بعدی هم 49uh65200 گلدیرانه که نمیدونم اسم جهانیش چیه!!
    دو تا صفر را بردار، میشه مدل جهانی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته به حساب نقد و بررسی مدلهای جهانی، نمونه ایرانی را انتخاب نکن. چون ممکن است کیفیت پنل هایی که در ایران استفاده میکنند، با آنچه در دیگر کشورها استفاده میشود، متفاوت باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز در مورد تلویزیونهای سامسونگ بگم چون گفتی واسه جهیزیه میخوایی بگیری تو سامسونگ فقط دو یا سه مدل بیشتر بقیه اصلا کیفیت تصویر خوبی ندارن و واقعا ضعیف هستن من تو نمایشگاه سامسونگ رفتم و همه مدلها رو از نزدیک دیدم بهترینش ks9000 هستش که میتونم بگم کیفیتش محشره بعد اون ks8500 و ks8000 و تو مدلهای ۲۰۱۵ هم js9000 و js8000 بقیه مدلهای چنگی به دل نمیرنه اگه پولشو داری تو خرید ks9000 یا js9000 شک نکن و یک میلیون پایینترش هم ks8500 و js8000 و تو ال جی هم مدلهای oled که حرفی واسه گفتن نداره و در یک کلام عالیه و به غیر از این مدلهای ۴کی uf9500 و uf8500 خوبه ولی تو اونا هم همین مشکلات مدلهای uh رو داره ولی به نسبت به اونا کمتر و کیفیت تصویر در کانالهای اس دی بهتر تو مدلهای ۴ کی سونی هم همین مشکلات مدل uh ال جی موجوده ولی بازم با کیفیت تصویر در کانالهای اس دی بهتر ولی کیفیت صدای پایینتر نسبت به ال جی نتیجه گیری تحقیقات چندین ماهه بنده اگه پولت به ۶ یا ۷ میلیون میرسه تو خرید ks9000 شک نکن و js9000 اگه تو مایه های ۵تا ۶ ks8500 یا js8000 و اگه پایینتر بین ۳ تا ۵ uf8500.uh8500.xd850 یا بهترین کار اینه که چند ماه صبر کنی تا سری ۲۰۱۷ محصولات ال جی و سامسونگ و سونی وارد بازار بانه بشه تا هم اونا رو تست کنی و هم مدلهای پایینتر افت قیمت پیدا میکنن و انتخابات بیشتر میشه من خودم اخرین روش رو انتخاب کردم و چند ماه صبر میکنم تا انتخابهای بیشتری داشته باشم امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.موفق باشید.
    خخخخخخ.
    نه داداش نهایت هزینه ام واسه خرید تا ۳/۵هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

راستش تو یوتیوپ یه فیلم دیدم در مورد مشکل این مدل که زمان تماشای فوتبال یه خط عمودی روشن رو صفحه بود واسه همین یه خرده دودل شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

خخخخخخ.
    نه داداش نهایت هزینه ام واسه خرید تا ۳/۵هستش.
    sony 50w800c بگیر!یا با کمی بالاتر(حدود 500000 تومان) سایز 55 همین مدل.البته من 50 دارم خیلی هم رو تصویر وسواس دارم(تاکید میکنم اول کیفیت تصویر و بعد سایر چیزها ) بدون مقایسه با مدلهای دیگه ازش راضیم سه بعدی هم داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

راستش تو یوتیوپ یه فیلم دیدم در مورد مشکل این مدل که زمان تماشای فوتبال یه خط عمودی روشن رو صفحه بود واسه همین یه خرده دودل شدم
    ازین مدلاست که مشخصاتش دل میره ولی روی فاکتور های اصلی تصویر اشکالات جدی داره من هم دودل شدم و با راهنمایی هایی که کاربر ها کردن تصمیم گرفتم صبر کنم مدل 2017 بگیرم ! فعلا ال جی داره میگه خیلی خفنه و تکنولوژی nano display از quantom dot بالاتره ! هنوز بررسی تخصی نشده بیاد ببینیم چیکار کرده امیدوارم مشکلات این مدل شه و برخلاف تبلیغاتش واقعا یکاری کرده باشه. در کل اینو بگم با جستجو هایی که از مدل های مختلف داشتم تلوزیون های ال جی و سونی در مقایسه با سامسونگ بعد از چند سال کارکرد خرابی پنل بسیار پایینتر بوده. سامسونگ ظاهرش قشنگ ولی کیفیت ساختش پایینه نمیشه روش به عنوان تلوزیون عمری حساب کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز به نظرم کار عاقلانه ای نیست آدم تو این سال ۲۰۱۷ بره تلویزیون فول اچدی بگیره.درسته محتواش فعلا کمه ولی فکرشو بکن داری با مروگرش وبگردی میکنی اوقته که متوجه میشی ریزترین متن تو صفحه رو میتونی با رزولوشن 4k راحت بخونی..حالا این یه نمونشه..درسته کیفیت اولین ملاکه تلویزیونه ولی با کمی امکانات میتونی بیشتر ازش لذت ببری مثلا بلوتوث که با هدفون میتونی آخر شب باهاش فیلم ببینی..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ازین مدلاست که مشخصاتش دل میره ولی روی فاکتور های اصلی تصویر اشکالات جدی داره من هم دودل شدم و با راهنمایی هایی که کاربر ها کردن تصمیم گرفتم صبر کنم مدل 2017 بگیرم ! فعلا ال جی داره میگه خیلی خفنه و تکنولوژی nano display از quantom dot بالاتره ! هنوز بررسی تخصی نشده بیاد ببینیم چیکار کرده امیدوارم مشکلات این مدل شه و برخلاف تبلیغاتش واقعا یکاری کرده باشه. در کل اینو بگم با جستجو هایی که از مدل های مختلف داشتم تلوزیون های ال جی و سونی در مقایسه با سامسونگ بعد از چند سال کارکرد خرابی پنل بسیار پایینتر بوده. سامسونگ ظاهرش قشنگ ولی کیفیت ساختش پایینه نمیشه روش به عنوان تلوزیون عمری حساب کرد.
    ولی داداش من نمیتونم صبر کنم تا مدل ۲۰۱۷ بیاد چون همون مدلها هم تا بیاد به دست مشتری برسه وتا مشخص بشه که بازم اینا چه معایبی دارن خودش چند ماه طول میکشه..در حالی که من تا چند وقت دیگه باید خرید کنم چون عروسیم نزدیکه..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزیز به نظرم کار عاقلانه ای نیست آدم تو این سال ۲۰۱۷ بره تلویزیون فول اچدی بگیره.درسته محتواش فعلا کمه ولی فکرشو بکن داری با مروگرش وبگردی میکنی اوقته که متوجه میشی ریزترین متن تو صفحه رو میتونی با رزولوشن 4k راحت بخونی..حالا این یه نمونشه..درسته کیفیت اولین ملاکه تلویزیونه ولی با کمی امکانات میتونی بیشتر ازش لذت ببری مثلا بلوتوث که با هدفون میتونی آخر شب باهاش فیلم ببینی..
    دوست عزیز اگه امکانات خیلی عالی و صدای بسیار با کیفیت و طراحی خوب میخوای تو خرید این مدل شک نکن ، من یکی از عواملی که باعث شده تو خرید سونی مردد بشم از دست دادن یه سری امکاناته که واقعا برام کاربردیه مثل همین مسئله انتقال صدای تیوی به هندزفری یا هدفون بلوتوث ، البته در کنار این محاسن خب یکی دوتا ضعفم داره و این تو هر مدل یا برندی صدق میکنه . برو بخر و حالشو ببر . موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

1-در مورد خواندن متن درسته که خودم تست نکردم ولی به نظر نمیاد که یک متن ناخوانا با full hd با 4K خوانا بشه.تصور کن یک خط یک سانتی رو با 20 تا نقطه و همون خط رو با 40 تا . فقط خط یک کم پرتر میشه.
    2-در مورد صدا به نظر من به خاطر امواج مضر بهتره از هدفون با سیم استفاده کنی سونی هم که هدفون میخوره کافیه یک سیم رابط بلندتر بگیری وسیم رو از زیر فرش رد کنی(یا موکت!!) و عین شرایط بیسیم میشه.بدون ضررهای احتمالی زیاد.میدونی که هیچکس نمیاد روی میزان ضرر هدفون روی بدن و مغز تحقیق کنه.
    3-کسی منکر مزیت 4K به full hd نیست.ولی باید دید برا این مزیت چقدر پول بیشتری داری میدی بدون استفاده آنچنانی.بخوای تصویر با کیفیت تر ببینی باید روی HDR بررسی کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

دوست عزیز اگه امکانات خیلی عالی و صدای بسیار با کیفیت و طراحی خوب میخوای تو خرید این مدل شک نکن ، من یکی از عواملی که باعث شده تو خرید سونی مردد بشم از دست دادن یه سری امکاناته که واقعا برام کاربردیه مثل همین مسئله انتقال صدای تیوی به هندزفری یا هدفون بلوتوث ، البته در کنار این محاسن خب یکی دوتا ضعفم داره و این تو هر مدل یا برندی صدق میکنه . برو بخر و حالشو ببر . موفق باشی
    دوست عزیز بدون اینکه بخوام ضد حال بزنم چیزی رو که بیشترین برخورد و استفاده رو تو یک تی وی داره تصویره.تو داری یک تصویر نا مطلوب میبینی اذیتت میکنه (یا حداقل لذت کافی نمیده) اون وقت میتونی با دلخوشی از اینکه امکانات دیگه زیاده از میزان احساس بدت کم کنی؟به همین خاطره که بیش از هشتاد درصد قیمت فقط پنله.اون امکانات دیگر غیر از تصویر با چندتا ic ایجاد میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •