تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 130 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مانیتور من ایسر هست.سی ار تی و قدیمی، امروز بعد چند روز روشنش کردم. روشن شد و تا قبل اینکه ویندوز بالا بیاد تصویر میده اما همینکه میخواد تصویر ویندوز بیاد تمام چراغاش روشن میشه و چشمک میزنه.همچنین تصویرش فقط یک صفحه سیاه است.حتی زمانی که دیسک چک میکنه(که در اثر ریستارت ایجاد شده) بازم تصویر داره همینکه میخواد تصویر ویندوز رو نشون بده همون مشکل براش ایجاد میشه که گفتم. قبلا این مشکل رو نداشتم. ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان. بی صبرانه منتظرم.
    وقتی كه كامپیوتر رو روشن می كنی كلید اف 8 رو بزن و در منوی باز شده
    Enable VGA mode
    را انتخاب كن و بعد برو تو ویندوز (تو این حالت بدون مشكل وارد میشی)
    حالا تو رزولوشنی كه تنظیم كردی ببین مانیتورت ماكزیمم فركانسی كه تمحل می كنه چقدره و همون رو انتخاب كن
    احتمالا" فركانس بیشتر از حد قابل تحمل توسط مانیتورهست
    اگه مشكلی داشتی با ایمل من مكاتبه كن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

سلام دوستان

من مونيتورم LG-Smart Flat - T 710 PH

نزديك 5 سال كه از مونيتور دارم استفاده مي كنم

مدتي كه احساس ميكنم چشمام رو اذيت ميكنه ...
    مي خواستم از اون ورق شيشه اي هايي كه جلوي مونيتور نصب ميكنن بخرم

سوال :
    آيا واقعا اون ورق شيشه اي نورهاي مضرر براي چشم رو ميگيره ؟
    آيا اصلا احتياجي هست كه بگيرم يا مشكل جاي ديگه اي ؟
    اسم اونا چي ؟

منتظرم

در آغاز فعالیت amiraliof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14 مشکل با مانیتور w1952s

با سلام

دوستان چند روز پیش یک مانیتور LG w1952s برای یکی از آشنا ها گرفتم مادربورد ایشانGIGA ga-7vkml
    است و کارت گرافیک savage ddr آنبورد داره و رزولوشن 900*1440 قابل تنظیم نیست ولی در درایو اولیه رزولوشن 1200*1600 رو پشتیبانی می کرد که از 900*1440 بالاتره ، برای همین داریو جدید این کارت رو از سایت S3 دانلود کردم و باز هم رزولوشن 900*1440 را نداشت حتی 1200*1600 هم نداشت اگر راهی هست که این کارت رزولوشن واید رو داشته باشه لطفا راهنمایی کنید

متاسفانه تصویر ایشان کیفیت نداره و وقتی رزولوشن رو بالا می بره تصویر بسیار کوچیکمیشه اگر برای کارت گرافیک نمیشه کاری کرد حداقل راهی بگید با همین کارت گرافیک تصویر خوبیداشته باشه

دوستان لطفا راهنمایی کنید متاسفانه من این مانیتور رو پیشنهاد کردم و به کارت گرافیکش
    فکر نکردم بدجوری گیر کردم

یک سئوال دیگه لطفا برنامه ای برای تست پیکسل سوخته هم معرفی کنید مثل اینکه پیکسل سوخته
    هم داره به مادایران گفتیم، گفته یکی ایراد نداره البته فکر می کنم بیشتر از یکی باشه چون براحتی قابل دیدنه

با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

مانيتور هاي ال سي ديهنوز هم مشكل پيكسل سوخته دارن؟
    Last edited by abbas13677_2005; 26-08-2008 at 17:30.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام

دوستان چند روز پیش یک مانیتور LG w1952s برای یکی از آشنا ها گرفتم مادربورد ایشانGIGA ga-7vkml است و کارت گرافیک savage ddr آنبورد داره و رزولوشن 900*1440 قابل تنظیم نیست ولی در درایو اولیه رزولوشن 1200*1600 رو پشتیبانی می کرد که از 900*1440 بالاتره ، برای همین داریو جدید این کارت رو از سایت S3 دانلود کردم و باز هم رزولوشن 900*1440 را نداشت حتی 1200*1600 هم نداشت اگر راهی هست که این کارت رزولوشن واید رو داشته باشه لطفا راهنمایی کنید

متاسفانه تصویر ایشان کیفیت نداره و وقتی رزولوشن رو بالا می بره تصویر بسیار کوچیکمیشه اگر برای کارت گرافیک نمیشه کاری کرد حداقل راهی بگید با همین کارت گرافیک تصویر خوبیداشته باشه

دوستان لطفا راهنمایی کنید متاسفانه من این مانیتور رو پیشنهاد کردم و به کارت گرافیکش فکر نکردم بدجوری گیر کردم

یک سئوال دیگه لطفا برنامه ای برای تست پیکسل سوخته هم معرفی کنید مثل اینکه پیکسل سوخته هم داره به مادایران گفتیم، گفته یکی ایراد نداره البته فکر می کنم بیشتر از یکی باشه چون براحتی قابل دیدنه

با تشکر
    ورودی دیجیتال داره یا آنالوگ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ايا سامسونگ هنوز مجيك گرين ميزنه ؟
    سوال بالا رو هم توضيح بديد ممنون ميشم
    Last edited by abbas13677_2005; 26-08-2008 at 17:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام

مانیتور من 1953 bw سامسونگه

وقتی تو منو به قسمت اطلاعات مانیتور میرم زده analog، در حالیکه اگه اشتباه نکنم با وجود داشتن dvi باید دیجیتال باشه نه آنالوگ

لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه سوال داشتم :

اگر روی دسکتاب راست کلیک کنید و مسیر زیر رو برید :

properties---setting--advanced--monitor

حالا تیک گزینه hide modes that...... رو بردارید اگه منوی کشویی رو باز کنید در آخرش گزینه 200hertz

رو میبینید .

می خواستم بدونم که چه نوع مانیتوری refresh rate به این زیادی داره ؟؟

لطفا نوع و مدلش رو بگین ....

مخلص برو بچس !
    مانیتور من Hansol 510P است و با کارت گرافیک ATI 128 pro 32mb مینونم تا 200 هرتس رو تنظیم کنم اما حالا که geforce4mx 440 64mb 4x ذارم کیفیت از 100 هرتس بالاتر نمیره

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ورودی دیجیتال داره یا آنالوگ؟
    دوست من نوع ورودي اون انالوگ هستش لطفا يه توضيحي درباره اين مونيتور بدين چون من هم خريدم ولي كيفيت مناسب نداره

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

با سلام

دوستان چند روز پیش یک مانیتور LG w1952s برای یکی از آشنا ها گرفتم مادربورد ایشانGIGA ga-7vkml
    است و کارت گرافیک savage ddr آنبورد داره و رزولوشن 900*1440 قابل تنظیم نیست ولی در درایو اولیه رزولوشن 1200*1600 رو پشتیبانی می کرد که از 900*1440 بالاتره ، برای همین داریو جدید این کارت رو از سایت S3 دانلود کردم و باز هم رزولوشن 900*1440 را نداشت حتی 1200*1600 هم نداشت اگر راهی هست که این کارت رزولوشن واید رو داشته باشه لطفا راهنمایی کنید

دوستان لطفا راهنمایی کنید متاسفانه من این مانیتور رو پیشنهاد کردم و به کارت گرافیکش
    فکر نکردم بدجوری گیر کردم

یک سئوال دیگه لطفا برنامه ای برای تست پیکسل سوخته هم معرفی کنید مثل اینکه پیکسل سوخته
    هم داره به مادایران گفتیم، گفته یکی ایراد نداره البته فکر می کنم بیشتر از یکی باشه چون براحتی قابل دیدنه

با تشکر
    دوستان من هم مشكل كيفيت تصوير با اين ونيتور دارم تنظيماتشم به اين صورت گذاشتم 1024*768 و رفرش ريت هم 75 ولي تو پخش ويديو كيفيت خوبي نداره مشكل از كجاست (البته من اشتباه كردم اين مونيتور رو خريدم چون از قديم مي گن نمي شه با گوشت ارزون ابگوشت درست كرد ) البته اصل اين مثل تركي است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •