سلام
ظاهرا خود حضرتعالی مدل 950 رو دارید. اگه میشه نظرتون رو راجع به این تی وی بیشتر بگید. از نظر کیفیت ساخت دستگاه، کیفیت تصویر، هوشمندی، ساپورت و آپدیت و ...
نسبت به مدل 7150 فیلیپس کدوم بهتره؟
ممنون
سلام
ظاهرا خود حضرتعالی مدل 950 رو دارید. اگه میشه نظرتون رو راجع به این تی وی بیشتر بگید. از نظر کیفیت ساخت دستگاه، کیفیت تصویر، هوشمندی، ساپورت و آپدیت و ...
نسبت به مدل 7150 فیلیپس کدوم بهتره؟
ممنون
بچه ها سایز 50 و 49 تو برند فیلیپس سونی و سامسونگ و الجی تا قیمت سه میلیون هفتصد هشت صد
یه 4k پیشنهاد بدین یه fullhd و سرعت رفرش بالای 120 هرتز سخت افزاری باشه لطفا سه بعدی و اسمارت هم باشه
سلام
بله دوست عزیز 950 دارم
والا راضیم نسبت یه قیمتشو فول پورت بودن 4kو 3dو پنل 200 هرتز ساپورت همه چور قایل
سیستم عامل خودشم بد نیست اما خوب مطمینن به اندریود نمیرسه البته من با تیوی اندریودی کار نکردم
7150 مدل خوبیه
برتری فلیپس نسبت یه ال جیه اندریود وAmbilight هستش
ضعف این تیوی اونجور که سایتشم خووندم usb3نداره و این واقعا برای یه 4kضعف هستش
چیزیم راجب پنلش پیدا نکردم اما احتمالا 120یا200 باشه
شما چقدر میخواین هزینه کنید
اینم نگاه کنید برای فلیپس ها مقایسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تشکر از شما.
میخوام حداکثر تا 5 تومن هزینه کنم.
کیفیت پخش شبکه های داخلی روی 950 چجوریه؟
سلام
اگه 4کی میخوای تا 5تومن سایز 55 به نظرم 950 خرید خوبیه و این چند مدل
PHILIPS 55PUS7809
PHILIPS 55PUS7909
SAMSUNG 55JU7000
SHARP 58UE630X
ولی من باشم بازم 950 .تحقیق کن توی 5 تومن اینا خوبه توی 6 مدل های زیادی هست
شبکه های داخلی با dvbtخودش میگیرو کاملا هم راضیم اولش همچین میگفتن بد میشه من انتظار قاجعه داشتم اما کاملا راضی کنندس به خصوص توی سایز 55
عکس هاش هست توی تاپیک
این سامسونگ که گفتین فک کنم مدل جهانیشه. اسم مدل ایرانیش چیه ؟ مثلا 48JUC8920 مدل جهانیش میشه 48JU7500
قیمتشم اگه بگین ممنون میشم
سلام
مدل داخليش JU7960 هست.قيمت هم به ديجي كالا مراجعه كن
متسفانه هیچ اطلاعاتی از مدل های مونتاژ ایران و سامسونگ ندارم ولی پنلشم 120 هرتز هستش
سلام و تشکر
این مدل ها تو بازار تهران کجا پیدا میشه(منظورم بدونگارانتیه)یا باید از سایت های بانه ای بخریم؟(فیلیپس رو که تو جمهوری ندیدم)
یک سوال دیگه اینکه مثلا تی وی های فیلیپس یا شارپ اگه خراب بشن قابل تعمیر هستن تو ایران؟ بعضی از سایت های بانه ای مثل بانه مارکت که ادعای گارانتی و پشتیبانی این مدل ها رو دارند سرویس دهی شون چجوریه؟ در عمل تواناییش رو دارند؟ خودشون که این ادعا رو دارند
Last edited by mahdi255; 18-05-2016 at 12:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)