تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 112 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1115

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان گرامی یه سوال کلی
    من از نسخه آپدیت رایگان ویندوز اوریجینال 7 استفاده می کنم
    ولی به نظرم خیلی کند هست و سرعتش مخصوصن در بوت و شات داون مثل همون سون کند هست
    د صورتی روی همین سیستم قبل از این با ویندوز 8 و ویندوز 10 کرک شده بسیار سریع و خوب عمل می کرد
    ایا راهی سراغ دارید که بشه سرعت بوت رو دوباره بالا برد و مثل ویندوز 10 واقعی ازش استفاده کرد یا این همون ویندوز سون هست و فرق داره
    در ضمن گزینه فست بوت هم روشنه
    و این ویندوز برای من 27 گیگ فولدر ویندوز و 12 گیگ یوزر و پروگرم فایلز جا گرفته ( 40 گیگ در کل از درایو سی) راهی سراغ دارید
    مجبورم از نسخه اوریجینال استفاده کنم!!
    سپاس

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    بنده چند ساعتی هست که لپتاپ نو خریدم و روش ویندوز 10 نصبه (تاحالا باش کار نکردم) اما تو براوزر هام اکثر سایت ها با این پیغام روبرو میشه. (حتی گوگل) مشکل چیه؟

~There is a problem with this website’s security certificate

We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.
    The security certificate for this site doesn’t match the site’s web address and may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.
    بنده چند ساعتی هست که لپتاپ نو خریدم و روش ویندوز 10 نصبه (تاحالا باش کار نکردم) اما تو براوزر هام اکثر سایت ها با این پیغام روبرو میشه. (حتی گوگل) مشکل چیه؟

The security certificate for this site doesn’t match the site’s web address and may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ساعت لپتاپ درسته؟ تنظیمش کن.

5. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان گرامی یه سوال کلی
    من از نسخه آپدیت رایگان ویندوز اوریجینال 7 استفاده می کنم
    ولی به نظرم خیلی کند هست و سرعتش مخصوصن در بوت و شات داون مثل همون سون کند هست
    د صورتی روی همین سیستم قبل از این با ویندوز 8 و ویندوز 10 کرک شده بسیار سریع و خوب عمل می کرد
    ایا راهی سراغ دارید که بشه سرعت بوت رو دوباره بالا برد و مثل ویندوز 10 واقعی ازش استفاده کرد یا این همون ویندوز سون هست و فرق داره
    در ضمن گزینه فست بوت هم روشنه
    و این ویندوز برای من 27 گیگ فولدر ویندوز و 12 گیگ یوزر و پروگرم فایلز جا گرفته ( 40 گیگ در کل از درایو سی) راهی سراغ دارید
    مجبورم از نسخه اوریجینال استفاده کنم!!
    سپاس
    سلام .موقع نصب ویندوز باید درایو c رو فرمت کنین.

داره خودمونی میشه aramus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    موقع آپگرید ویندوز 7 به ویندوز 10 زمانی که داره آماده نصب میشه روی 70 درصد ارور :
    windows 10 installation has failed
    مشکل از کجاس؟
    Sent from my D6503 using Tapatalk

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستش من هم چند ماهه که ویندوز 10 enterprise نصب کردم. آپدیت سالگرد نصب نشد و چندبار آپدیت سنگین آمد که اون هم نصب نشد.
    خطای ادمین میده. کسی تا حالا تونسته برای این نسخه آپدیت سنگین بیش از1گیگ بگیره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

خوب: این طبیعی نیست. سیستم را خودتون سرهم کردید؟ منظورم رم همین بود یا زیادش کردید؟رم با مادر بورد سازگاره؟
    من زیاد به سخت افزار وارد نیستم. ولی این کارها را بکنید ببینید درست میشه.یکی یکی
    1- در همون res mon ببینید چه چیز رم را اشغال کرده. (الآن تو ویندوز نیستم که دقیق بگم. بعدا چک میکنم.)
    2- در تنظیمات BIOS یا UEFI وارد بشوید و به حالت پیشفرض default برگردید. بعد میتونید تنظیمات را به دلخواه برگردونید.
    3- یک جایی در همون مورد دوم باید باشه که مقدار اشغال رم را تعیین میکنه. آن را باید در حداکثر بگذارید.
    Boot option>Advanced memory> Maximum
    سیستم رو هفت سال پیش سرهم کردم اگر مشکلی داشت همان اوایل متوجه میشدم.

به setup سیستم رفتم در قسمت مشخصات سیستم
    DIMM SLOT را در اسلایدهای یک و سه هرکدام دو گیگ میشناسد ولی در قسمت Enabled Slot فقط یکی از اسلات ها را فعال کرده است در نتیجه Total memory Size را همان دو گیگ میزند؟

جایی هم در تنظیمات وجود ندارد که ماکسیمم رم را تغییر دهم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

این آخرین راه حلیه که میتونم بگم:
    تست کردم عیبی پیدا نکرد.

داره خودمونی میشه pars207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    شهر زیبای خدا

پيش فرض

درود
    نسخه رد استون ۲ منتشر نشده برای دانلود؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •