نه کم نمیکنه من زنگ زدم گفتن داخل گزارش میزنه ولی کم نمیکنه اگه محاسبه کنی می بینی که راست میگن کم نمیکنه
نه کم نمیکنه من زنگ زدم گفتن داخل گزارش میزنه ولی کم نمیکنه اگه محاسبه کنی می بینی که راست میگن کم نمیکنه
دوستان پینگتون با 8.8.8.8 چنده؟من الان میخوام خطمو جمع کنم فقط قطعی نداشتن و تایم اوت نداشتن و پینگ واسم مهمه فقط واسه گیم میخوام اصلا هم شبانه واسم مهم نیست قبلا وقتی شبانه رایگان تایمش میرسید من از سرورها میوفتادم هی بیرون ولی الان شبانه برداشته شده احتمالا خیلی خوب شده اصلا یکی از دلایلی که میخوام برگردم همین برداشتن شبانه هست![]()
تو تهران روش تخلیه خط چجوریه؟ تلفنی؟
اگه برا بازی که اصلا نیا
پاکت لست داره در حد چی با قطعیهای پی در پی
ما که فرار کردیم از این شِت فاک لاین
نه برای گیم نه برای دانلود نه برای Stream مفت نمیارزه (تو هفته هم حداقل 3 بار قطع میشد) (4،5 ماهم بیشتر نگرفتم ازش)
پارس آنلاین چون از قدیم بوده جزو اولین شرکتای ارایه ی adsl و اینترنت کارتی dialup بوده معروف شده والا کیفیتش 1/10 شرکتای دیگه نیست
از ما گفتن بود به هیچ وجه سمت این شرکت نرین
اره یه تلفن میزنی email میدن form پر میکنی 1 روزه حداکثر 3 روزه قطع میشه
Last edited by egorlord; 01-03-2015 at 11:19.
آخیش این زمان قرارداد من با پارس آفلاین تموم شد ( روزی حداقل 2 ساعت نتم قطع بود - زنجان - )رفتم مخابرات . پینگم عالی شده . عالی . خط 2 مگ گرفتم روز ها 290 دانلودمه تایم رایگان هم تا 490 می ره اونم از سرور فرانسه . بدرود پارس آفلاین . بدرود .
Last edited by G U L D A N; 01-03-2015 at 11:52.
همین الان یکهویی
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=63ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=62ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=62ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=63ms TTL=52
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 62ms, Maximum = 63ms, Average = 62ms
البته مال پارس آنلاین نیست مال یک جای دیگه است
از من به تو نصیحت . کلا دوره پارس آفلاین + آسیا تک خط بزرگ بکش و سمتشون نرو . نه از لحاظ کیفیت ، سرعت دانلود و پینگ گیم بدرد نمی خوره . این پارس آفلاین انقدر قطع می شه که آدم می خواد سر به بیابون بزاره . من روزی 1 الی 2 ساعت رو همیشه قطع بودم . کلا افتضاحه سمتش نرو . آسیا تک هم خراب کرده . کلا مفت نمی ارزه . باز تحقیق کن بین های وب + مخابرات + فن آوا + شاتل تو شهرتون بسته با کارتون کودوم بهتره . شاتل + مخابرات تو زنجان اصلا قطعی نداره و کیفیت مخابرات تو شهر ما از همه شرکت ها بهتره . باز باید تو شهره خودتون تحقیق کنی از اونهایی که دارن استفاده می کنن پرس و جو کنی
این خونسردی پارس انلاین منو کشته
زیاد خوشحال نباش. مخابرات زنجان همینجوریه. بزار یکی دو ماه که گذشت حالتو جا میارن. من قبلا مخابرات داشتم و الان تصمیم دارم پارسو تخلیه کنم برم شتابان (آسیاتک زنجان).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)