ایشالا سال جدید اول به موفقیت تیمی بعد عنوان فردی برسیم
همین جا تبریک به هواداران رئال و رونالدو
تیم منتخب
تیم رزرو منتخب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا سال جدید اول به موفقیت تیمی بعد عنوان فردی برسیم
همین جا تبریک به هواداران رئال و رونالدو
تیم منتخب
تیم رزرو منتخب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا سینا جان چه بهتر که وقتی یکی از بازیکنانمون بهترین بشند که تو همون فصل اول به موفقیتهای تیمی برسیم بعدش فردیمون
حداقل میشد تو تیم رزورو آدن آزارد رو بذارند!
خدایی گناه داره طفلیتموم ظرافت ها تکنیکی تیم چلسی روی دوaه اینه
Last edited by Iman-Emperatour; 13-01-2015 at 18:55.
واقعا عجب انسان با ظرفیتیه این مسی...!!!
فعلا 27 سال داره و امیدوارم شرایط طوری براش فراهم بشه که 2-3 تا توپ طلای دیگه ببره ...
ایکاش بخاطر انسانیت هم توپ طلا میدادن.
سلام رفیق
خوبی؟
ببین من طرفدار بارسلونا هستم ولی اسم مسی و انسانیت رو با هم نیار لطفا
مسی به رژیم اشغالگر 1 میلیون یورو کمک مالی کرد
مسی تخلف مالیاتی هم میکنه و انسان شریفی نیست
یادت رفته وقتی ویا بهش پاس نداد چه داد و بیداری سرش کرد و بعد هم باعث شد ویا از تیم بره؟
براش فقط موفقیت شخصی مهمه و طرف پولدارا و قوی ها رو می گیره
قربونت
سیا
سلام رفقا
خوبین؟
من فکر میکنم وقتشه بارسا مسی رو بفروشه
مسی خیلی افت کرده و بازیکن سابق نیست
سنش بالا رفته و کند شده
دیگه در زمین فقط راه میره و کار مثبت نمی کنه
تحرک و شادابی نداره
فکر میکنم اگه آخر سال بفروشیمش وقت خوبی باشه
میشه ازش 40-50 میلیون پول بدست آورد
درسته محروم هستیم از انتقال ولی باشگاه خیلی قرض داره
با این پول میشه بخشی از قرض ها رو داد
مسی میتونه بره به لیگ ضعیف تر مثل فرانسه
مطمئنا تیمایی مثل موناکو یا پی اس جی حاضرن برای مسی خوب پول بدن
و بازی کردن در اون تیم ها برای مسی خوبه
مسی میتونه یکی دو سالی براشون بازی کنه
و بعد مثل جرارد یا بکام بره آمریکا و اونجا باشه
یا برگرده آرژانتین در باشگاه کودکیش بازی کنه
اگه سریع مسی رو نفروشیم مثل رونالدینیو میشه
اگه یادتون باشه وقتی افت کرد نفروختیمش
تا مجبور شدیم خیلی ارزون با 20 میلیون بدیم بره
و جا برای مسی باز بشه
الانم وقتشه مسی رو بفروشیم تا جا برای نیمار و سوارز باز بشه
و کمی تیم جوون بشه
دنیای طبیعت اینگونه است
باید قدیمی بره تا جا برای جدید باز بشه
نظر شخصی منه
قربونتون
سیا
فکر نکنم من و شما واجد صلاحیت این باشیم که بخوایم در مورد انسان بودن یه نفر نظری بدیم.
ما فقط بازی اش تو زمین رو می بینیم، از کجا میدونیم توی بیرون از زمین وضعش چطوریه؟
اگه قرار باشه به قول اون دوستمون، یه کاپ انسانیت بدن، پس نباید معیار های فنی رو در نظر بگیرن
و فکر کنم افراد دیگه ای هم باشن که شایستگی بیشتری داشته باشن.
در مورد اون تیکه قرمز رنگ هم که، فکر کنم مشخص شد دروغ بوده و صحبت کردن در موردش بی فایده اس!
موفق باشین!![]()
در مورد اون کمک مالی همانطور که اشاره شد مسی تکذیبش کرده و اینجور گفته:
با این حال لیونل مسی خبری را که روزنامه LeCompetiteur منتشر کرد کذب خواند. او گفت: اسرائیل ثروتمند است و من ترجیح می دهم که پولم را به مدارس و بیمارستانهایی که در شهر روساریو آرژانتین هستند اختصاص دهم.
من پولم را به کسانی که نیازمند آن هستند میبخشم و از روزنامهای که چنین خبری را منتشر کرده است، شکایت میکنم.
رونامه کلارین آرژانتین هم به نقل از مسی نوشت: من پدر هستم و احساس پدرانه را به خوبی درک میکنم. نمی توانم با کشوری که کودکان را به راحتی میکشد همدردی کنم.
در ضمن قرار نیست همه انسان کامل باشن ولی از جمیع جهات مسی در بیشتر مواقع انسان باجنبه ای نشون داده و صبور- در مراسم توپ طلا هم دیدید! بالعکس گذشته رو بیاد بیارید!
مسی در کل انسان محجوبی است حداقل در زمینه اخلاق ورزشی ...
نمونه دیگر میشه زین الدین زیدان رو نام برد
--------------------------------------------------------------------------
پ.ن = جمله اخر مسی گویای همه چیز هست و اصلا اینگونه اقدامات با بقیه رفتارهای مسی و منشش منافات داره!
سلام سیا عزیز
شما مطمئن هستین طرفدار بارسا هستین؟
آخه یه جوری از مسی بدتون میاد و نفرت رو نشون میدین که آدم به فکر فرو میبرین! مسی الان با 27 سال سن آدمه پیرست! مسی پاس نمیده! شما برو آمار بهترین پاسورهای تیمت رو نگاه کن ببین؛در ضمن قرضهای باشگاه ربطی به مسی نداره و خیلی از تیمای بزرگ قرض رو همیشه دارند و طبیعیه..ما مسی رو بدیم انوقت بنظرتون کی بجاش بازی بکنه؟منیر الحدادی رو بفرستیم تو زمین تا خلاء مسی رو پر بکنهشما بازیهای بارسا رو خوب آنالیز کنید می بینید که علنا مسی بارسا رو گاهی اوقات یه تنه میشکه بالا..یه چیز میگین شما
![]()
Last edited by Iman-Emperatour; 15-01-2015 at 16:05.
رئيس منطقه کاتالونيا همه پرسي پيش از موعد را خواستار شد
«آرتور ماس» رئیس منطقه کاتالونیا روز چهارشنبه برگزاری همه پرسی پیش از موعد را در تاریخ 27 سپتامبر خواستار شد.
موضوع اصلی این همه پرسی، استقلال منطقه غنی کاتالونیا در شمال شرقی اسپانیا از سایر مناطق این کشور است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بارسلونا ، وی پس از توافق با رهبر جنبش چپگرا و مخالف «اسکوره ریپالیکن دی کاتالونیا درباره برگزاری این همه پرسی با شرکت در یک کنفرانسی خبری اعلام کرد : «پس از تابستان یعنی در 27 سپتامبر 2015 ، همه پرسی برگزار خواهد شد.»
-------------------------------------------------
پ.ن = چندتا همه پرسی آخه !!! از وقتی فوتبال و فهمیدیم داره همه پرسی برگزار میشه ... یا زنگی زنگی یا رومی رومقالش و بکنید خیال همه راحت بشه و انشاالله این یکی آخری باشه...هرچند ...
![]()
Last edited by Masoud-2014; 15-01-2015 at 15:53.
دليل اصلي برکناري زوبي زارتا ازنگاه رئيس بارسا
يکي از مهم ترين اتفاقات دو هفته اخير باشگاه بارسلونا، برکناري زوبي زارتا از پست مديريت ورزشي اين باشگاه بود.
به گزارش "ورزش سه"، دستور برکناری زوبی زارتا را شخص جوزپ ماریا بارتومئو رئیس باشگاه بارسلونا صادر کرد. موضوعی که تا چند روز، بحث اصلی رسانه های اسپانیایی بود. بارتومئو در مصاحبه با کانال پلاس، در توجیه این برکناری گفت:" به زوبی زارتا اطمینان و اعتماد کامل داشتم. او کسی بود که برای بارسلونا زحمات بسیاری کشید و جسم و روحش را در اختیار این باشگاه گذاشته بود. می توانستم او را تا پایان فصل حفظ کنم اما زوبی را بسیار خسته و ناامید می دیدم.او اعتمادش را از دست داده بود چرا که فشار زیادی از سوی رسانه ها به او وارد می شد.
رسانه ها بسیاری از مشکلات بارسلونا را به تصمیمات او ربط می دادند و به این نتیجه رسیدم که دوره او در بارسلونا به اتمام رسیده است. دلیل دوم که البته مهمترین دلیل نبود، آخرین مصاحبه او و گفته هایش در مورد من بود.(زوبی زارتا در آخرین مصاحبه خود گفته بود که مقصر اصلی در محرومیت بارسا از خرید بازیکن، بارتومئو است."
رئیس باشگاه بارسلونا در مورد شانس باکرو برای جانشینی زوبی زارتا گفت:" رسانه ها اسامی زیادی را مطرح می کنند اما دلیلی نمی بینم که من هم بخواهم گزینه های خودمان را علنی کنم. مطمئنا کسی از خانواده بارسلونا مدیر ورزشی خواهد شد."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)