تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 143 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1429

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان من تازه عضو این سایت شدم واقعاسایت خوبی دارید.من قصد خرید ماشین دارم وبودجه ام طوری است که میخواهم بین سونوتاYF2013یا هیونداIX35 2013بخرم اما در انتخابم بین دو گزینه مذکور تریدید دارم که کدوم را بخرم.درست است که IX35یک شاسی بلندوسونوتا یک سدان است ولی برای من شاسی بلند یا سدان بودن ماشین مهم نیست برای من امنیت وامکانات ماشین مهم است خواهشن اساتید محترم منو کمک بکنند در مورد انتخابم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان من تازه عضو این سایت شدم واقعاسایت خوبی دارید.من قصد خرید ماشین دارم وبودجه ام طوری است که میخواهم بین سونوتاYF2013یا هیونداIX35 2013بخرم اما در انتخابم بین دو گزینه مذکور تریدید دارم که کدوم را بخرم.درست است که IX35یک شاسی بلندوسونوتا یک سدان است ولی برای من شاسی بلند یا سدان بودن ماشین مهم نیست برای من امنیت وامکانات ماشین مهم است خواهشن اساتید محترم منو کمک بکنند در مورد انتخابم
    با توجه به صحبت هایی که کردین ix35 میتونه گزینه مناسبی برای شما باشه.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

اگر بیشتر برای مسافرت و توی جاده استفاده میکنید پیشنهاد من سوناتاست
    ولی اگر میخواید یه ماشین داشته باشید که هم توی شهر ازش استفاده کنید و هم توی جاده
    استفاده کنید توسان رو پیشنهاد میدم

مشخصات و امکانات ix35
    تعداد سیلندر: 4
    تعداد سوپاپ: 16
    حجم موتور: 2359 سی سی
    قدرت موتور: 177 اسب بخار
    حداکثر سرعت: 190 کیلومتر در ساعت
    شتاب 0 تا 100: 10 ثانیه
    وزن: 1585 کیلوگرم
    مصرف سوخت: 9.2 لیتر در 100 کیلومتر به صورت ترکیبی
    طول: 4410 میلیمتر
    کیسه هوا: کیسه هوای سرنشینان جلو - جانبی - پرده‌ای - مجموعا 10 کیسه هوا
    ترمز: سیستم کنترل سرعت در هنگام آمدن از سراشیبی DBC - سیستم ترمز کمکی در هنگام حرکت در سطوح شیب‌دار HAC - سیستم کنترل پایداری الکتریکی ESP - ABS - سیستم کنترل لغزش در جاده‌ها TCS - EBD
    سیستم صوتی: قابلیت پخش CD و MP3 – مجهز به 4 عدد اسپیکر و 2 عدد تیونر – آمپلی فایر - سابووفر
    سایر امکانات: سیستم انتقال نیرو 4WD به همراه ITCC - گیربک اتوماتیک تیپترونیک 6 دنده - فرمان الکتریکی (ESP) – روکش چرمی صندلی‌ها – گرمکن صندلی‌های جلو و عقب – سنسور نور – کروز کنترل – گرمکن آینه‌های جانبی – آینه الکتروکرومیک – سقف پانوراما – دوربین عقب – سنسور پارک – سیستم کنترل کیفیت هوا (AQS) – سیستم تهویه مطبوع جداگانه برای سرنشینان جلو – سنسور رطوبت سنج – فیلتر هوای داخل اتاق

مشخصات و امکانات سوناتا
    تعداد سیلندر: 4
    تعداد سوپاپ: 16
    حجم موتور: 2359 سی سی
    قدرت موتور: 178 اسب بخار
    حداکثر سرعت: 215 کیلومتر در ساعت
    شتاب 0 تا 100: 9.5 ثانیه
    وزن: 1411 کیلوگرم
    مصرف سوخت: 8.1 لیتر در 100 کیلومتر به صورت ترکیبی
    طول: 4820 میلیمتر
    کیسه هوا: کیسه هوای سرنشینان جلو - جانبی - مجموعا 6 کیسه هوا
    ترمز: HAC - ESC - BAS - ABS - EBD
    سیستم صوتی: دارای 6 اسپیکر - قابلیت پخش CD و MP3 - ورودی های iPod و Auxiliary- قابلیت دانلود دفتر تلفن از طریق بلوتوث - در مدل‌های Limited : چنجر CD - نویگیشن - اسپیکر‌های Infinity
    سایر امکانات: پشت سری های فعال شونده - ورود بدون کلید - کروز کنترل - گرمکن آینه ها - کامپیوتر سفری Trip Computer - گرمکن صندلی های جلو و عقب - سقف پانوراما – گرمکن برف پاک کن ها - آینه تاریک شونده خودکار - کنترل الکتریکی صندلی ها همراه حافظه - سنسور جلو و عقب - چراغ های زنون - دریچه های تهویه برای سرنشینان عقب - پرده برقی عقب

Last edited by hossein.az; 12-02-2013 at 23:18.

4. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

درود

پیرو مذاکرات قبلی () (یه بنده خدایی زانتیا داره و میخواد بفروشه و جاش یه ماشین دنده اتومات و خوب بخره ، فروش بعدی هم محتمله پس نباید بازارش خیلی بد باشه) گزینه های انتخابی ( سوناتا 2010 ، اسپورتیج 2010 ، ویتارا ، مزدا 3 و سراتو شد) قیمت هم تا حدود حداکثر 110 بالا اومد
    خودشون اسپورتیج رو پسندیدند ، یه مدل 2010 مشکی شرکتی دیدند 47000 تا کارکرد بدون رنگ (فقط سپر ها رنگ شده انگار) نمایشگاه 110 قیمت گذاشته تا حدود 108 هم شاید پایین بیاد * این فعلا گزینه ای ـه که چشمشون رو گرفته

قبلش یه ویتارا 90 تیپ 8 سوار شدند 12000 تا کارکرد خیلی تمیز بود ، ولی می گفت 110

با این احتسابات شما چی پیشنهاد می کنید؟
    اسپورتیج می تونه گزینه خوبی باشه؟

+زانتیا 88 نوک مدادی ، فنی و بدنه کاملا سالم و کارکرد 66 هزارتا قیمتش فروشش چقدره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

درود

پیرو مذاکرات قبلی () (یه بنده خدایی زانتیا داره و میخواد بفروشه و جاش یه ماشین دنده اتومات و خوب بخره ، فروش بعدی هم محتمله پس نباید بازارش خیلی بد باشه) گزینه های انتخابی ( سوناتا 2010 ، اسپورتیج 2010 ، ویتارا ، مزدا 3 و سراتو شد) قیمت هم تا حدود حداکثر 110 بالا اومد
    خودشون اسپورتیج رو پسندیدند ، یه مدل 2010 مشکی شرکتی دیدند 47000 تا کارکرد بدون رنگ (فقط سپر ها رنگ شده انگار) نمایشگاه 110 قیمت گذاشته تا حدود 108 هم شاید پایین بیاد * این فعلا گزینه ای ـه که چشمشون رو گرفته

قبلش یه ویتارا 90 تیپ 8 سوار شدند 12000 تا کارکرد خیلی تمیز بود ، ولی می گفت 110

با این احتسابات شما چی پیشنهاد می کنید؟
    اسپورتیج می تونه گزینه خوبی باشه؟

+زانتیا 88 نوک مدادی ، فنی و بدنه کاملا سالم و کارکرد 66 هزارتا قیمتش فروشش چقدره؟
    سلام حسین جان
    خوب شما 5 تا خودرو رو نام بردین که 3 تا سدان و 2 تا شاسی بلند
    بررسی 5 خودرو در یک زمان کار ساده ای نیست
    ملاک های اون شخص رو دقیق و به رتتیب ذکر کنید تا ببینم بین کدوم ماشین ها باید بررسی انجام بشه
    اینجوری امکان داره وقت زیادی صرف بشه نتیجه هم نداشته باشه.
    ممنون

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلامالان یه جورایی تصمیم اصلی روی اون اسپورتیج ای ـه که مشخصاتش رو عرض کردماون با این مشخصات ارزش داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلامالان یه جورایی تصمیم اصلی روی اون اسپورتیج ای ـه که مشخصاتش رو عرض کردماون با این مشخصات ارزش داره؟
    نسل قدیم اسپورتیج زیاد چنگی به دل نزد اما خوب نسبت به یه ویتارا از قابلیت های بهتری برخورداره
    قیمتش هم با بودجه دوست شما میخونه
    تو این آشفته بازار بله ارزشش رو داره البته اگر قصد خرید شاسی بلند رو دارن.

9. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

برای فروش بعدی خیلی که مساله ای نداره؟ (رو دستشون باد نمی کنه؟)
    قیمت رو خوب گفته؟ (108 تومن حدودا)

ممنون ، آره عشق شاسی بلندن

زانتیا شون چند قیمت میخوره؟
    بخان به بنگاه بدن چند مناسبه؟
    Last edited by hsein; 14-02-2013 at 00:59.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

برای فروش بعدی خیلی که مساله ای نداره؟ (رو دستشون باد نمی کنه؟)
    قیمت رو خوب گفته؟ (108 تومن حدودا)

ممنون ، آره عشق شاسی بلندن

زانتیا شون چند قیمت میخوره؟
    بخان به بنگاه بدن چند مناسبه؟
    زانتیا مدل 88 حدود 52 میلیون تومان در صورت تمیزو عالی بودن از هر نظر
    اسپورتیج برای فروش بعدی امکانش هست که کمی بد بخرن ازشون چون نسل قدیمش زیاد
    جالب توجه نبوده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تنها انتخاب تفاوت بين شاسي بلند بودن يا نبودن هستش كه سليقه خودتونه، موتورها يكي هست و امكانات تا حد زيادي مشابه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •