تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 168 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

جناب تو فروم های خارجی هم این مشکل زیاد گفتن و اکثر تاپیک های تو فروم ea مربوط به این مسئله هست
    بعد یه سال انلاین بازی کردن میدونم چه وقت مشکل از نت ماست یا مشکل از سرور بازی
    از شرکت EA با این عظمت بعیده ...

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

به مرور زمان با ارایه پچ ها بهتر و بهتر میشه وضعیت بازی وسرور ها

خواستی بفروشی من خریدارم
    اره درست میشه ولی چه فایده گند زد به امار season ما اول کاری تو فیفا14 1200 بازی کردیم فقط 300 تاشو باختیم الان الان هنوز 80 بازی نکرده 30 تا باخت دادیم به خاطر دیسی و گیم پلی مسخره بازی
    چند میخری ؟ علاوه بر فیفا15 +فیفا14 هم هست .

از شرکت EA با این عظمت بعیده ...

تو پیج فیس بوق ea که تا هر پستی میذارن اولین نظر fix server هست
    Last edited by Greedy; 02-10-2014 at 18:09.

3. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

هرکی میخواد سی دی کی بخره فکر کنم همون روز اول پشیمون میشه
    بازی رو فکر کنم دادن دسته یک بچه 6 ساله گفتن گیم پلی رو هر جور دوست داری آباد کن
    از گیم پلی بگذریم این وقت اضافه اعصاب خوردیه
    من عقب باشم همون 5 دقیقه شاید 10 ثانیه هم طول نکشه ولی امان از بازی که جلو باشم یعنی تا گل نخورم بازی تموم نمیشه

تو این ورژن هر کی بارسا رو برداره برد کرده دقیقه 90 مدافعای من پخش زمینن نه هافیک هام جون دارن هربازی هم یکی دو تا مصدوم ولی کافیه توپ برسه مسی - نیمار سوارز مگه میشه ازشون توپ گرفت

در یک کلام فیفای سگا گیم پلی از این بهتر داشت
    حالا برن رو چمن و گرافیک و استادیوم مانور بدن مسخره ها شورش رو در آوردن

5. این کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مسعود جان شما که به این مشکلات EA عادت داری . امسال رو هم بساز .
    انصافا سرورهاش داره از هر سال بدتر میشه . من پارسال چی بهت گفتم . تازه اینترنت ایران هم داره همزمان با سرورهای EA پیشرفت میکنه میشه قوز بالا قوز واسه ما ایرانی ها .
    من توی 12 راحت میتونستم با خارجی جماعت بزنم و حتی UT . سال بعد توی 13 فقط seasons میشد بزنم . توی 14 در حد friendly محدود شدم . امسال تنها فکر کنم بشه کریر زد

7. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب ما نفهمیدیم اخر. یک سری از دوستان که فن فیفا بودن اینروزها دارن میگن گیم پلی مسخره شده و بازی مسخرست. اخر بازی خوبه یا بد؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

مسعود جان شما که به این مشکلات EA عادت داری . امسال رو هم بساز .
    انصافا سرورهاش داره از هر سال بدتر میشه . من پارسال چی بهت گفتم . تازه اینترنت ایران هم داره همزمان با سرورهای EA پیشرفت میکنه میشه قوز بالا قوز واسه ما ایرانی ها .
    من توی 12 راحت میتونستم با خارجی جماعت بزنم و حتی UT . سال بعد توی 13 فقط seasons میشد بزنم . توی 14 در حد friendly محدود شدم . امسال تنها فکر کنم بشه کریر زد
    امسال رو واقعا نمیشه ساخت . انلاینشو بازی نکردی ببینی چه افتضاحیه . همونایی که تو 14 بلد نبود یه دریبل کنن بیا ببین تو انلاین چه ویراژی میدن . دو بازی اخرم 4 تا پنالتی دادم یعنی بهتره بگم داور احمق و مسخره فیفا 4 تا پنالتی مسخره که حتی تو فیفا14 یکیشون هم پنالتی نمیگرفت گرفت واسه اون دو نفر . اصلا فراتر از فاجعس . تو فیفا14 تو میدونستی 70-60 درصد اگر بازیت بهتر باشه برنده ای ولی تو این فیفا14 ده درصد مهارت مهمه 90 درصد ویراژ دهی بازیکن + داور محترم + سوتی های دروازبان در برنده شدنت تاثیر داره .
    سرور هاش هم که فاجعه . تو فیفا14 باز بهتر بود . فعلا تو فیفا15 که داغونه
    یعنی بازی اینقدر رفته رو اعصابم که میخوام بفروشم . اشتباه کردم همون هفته اول خریدم بازی رو

خوب ما نفهمیدیم اخر. یک سری از دوستان که فن فیفا بودن اینروزها دارن میگن گیم پلی مسخره شده و بازی مسخرست. اخر بازی خوبه یا بد؟

اگر افلاین بازی که زیاد مشکلات بازی حس نمیشه ولی اگر انلاین بازی میکنی میبینی که فاجعه هست

اینم دو سه تا نظر فیس بوق خود ea :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر اول داشته باشید فقط

10. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام به همه دوستان

جواب این نقل و قل ها صرفا برای رفع ابهامات و سوء تفاهم بوده و از ادامه این بحث در این تاپیک جدا خودداری بفرمائید

( در صورت لزوم میتونید در صفحه پروفایل بنده و یا به صورت PM صحبت رو ادامه بدید )

منظورم از دانلودر همینهایی هستن که شبا میزارن دانلود و روزی 5 گیگ مثلا دانلود دارن .

خداییش من یکی توی این دو ساله و با 3 تا isp که داشتم هیچ وقت پینگم از 4.2.2.4 زیر 100 نبوده و از سرور ea هم هیچ وقت زیر 200 نبوده . دقیقا همین نت مخابرات و فن اوا و شاتل رو داشتم . قبلش هم isp های دیگه . اما اون زمان خوب بود . LOL میزدیم با پینگ 130 با سرور اروپا . فیفا 12 با هر خارجکی میزدیم حداکثرش 200ms تاخیر داشت .

هستن معدود کسایی که میتونن با کیفیت خوب به نت وصل بشن و از این بازی های انلاین استفاده کنن اما اکثرا با این نتهای معمولی که دارن نمیتونن . اگه با همین نتهای معمولی میشد راحت بازی کرد طرف نمیرفت دکل تو خونه اش نصب کنه واسه فیفا بازی کردن .

حالا من نمیدونم تو نتت چیه . اصلا تهرانی ؟ چون تهران اینترنتش به مراتب فرق میکنه با شهرهای دیگه .

فکر کنم بهتره دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه تا پستهامون پاک نشده .
    من تهران هستم و فکر میکنم دقیقا باید همین مورد باشه که مشکلات کمتر بوده برای من .

اما خب مشکلاتی که مطرح میکنی Gregar جان من دقیقا 3-2 سال پیش داشتم

عزیزم من دارم تو این مملکت زندگی میکنم در باره مشکلات اینترنت برم تحقیق کنم؟
    چه جالب حرف میزنی شما؟!
    عزیز جان یه بازی ساده بیلیارد انلاین هست شاید شما هم بازی کرده باشی من با ای دی اس ال بارها وسط این بازی ساده نتم قطع شده وبازی به سود طرف مقابل تموم شده دیگه این مدل بازیا بماند
    بعد پچ هایی که میفرمایم چه Mode باشن چه اپدیت رسمی بازی مهم اینه که به بهبود بازی کمک میکنن. بله ما از نسخه کرک شده استفاده میکنیم این کرک واسه همه مردم دنیا هست نه منو شما مردم دنیا نتشون مشکل نداره همه چیزشونم سر جاشه میرن انلاین میخرن.
    دوست عزیز من قصد توهینو هیچ بحثی ندارم ولی این حرفا مال یه عده مرفه بی درده که ملیون واسش پول خورده شما برو بخر ب ما که بخیل نیستیم.
    توی این وعض اقتصادی مملکت من بیام دویست هزار تومن خرج کنم واسه یه بازی با چه منطقی؟ من که میتونم از بخش افلاین بازی لذت ببرم چرا پولمو هدر بدم؟
    شاید حرفای من برای شما و خیلیای دیگه کارشناسی! شده و دقیق و منطقی نباشه ولی واسه خیلیا هم شک نکن منطقیه. پس بحثو ادامه ندیم بهتره
    خب من الان که پست شمارو خوندم سریعا به پست خودم مراجعه کردم و فهمیدم که دقیقا در صحبت هام در رابطه با جمله :

بنده هیچ وقت یکطرفه به قاضی نرفتم و نکته منفی رو هم در نظر میگیرم برای این موضوع که در تمامی دنیا افرادی با عشق زیادی به محصولی یا تکنولوژی زندگی میکنن اما قادر به تامین نیاز و علاقه خود نیستند و آنها هم نباید بی بهره بمونن اما به شرطی که سوء استفاده برای تمام اغشار نشه .
    جمله Bold رو فراموش کردم در حرفام اضافه کنم .

و مورد آخر اینکه زندگی و امکانات آرامشی آسایشی هرکس یه مقوله خصوصی و شخصی هست و نیازی نیست کسی اون رو بازگو کنه اما دوست عزیز من فقط یک جمله جا انداختم که فکر میکنم الان باید برداشت بهتری از حرفام داشته باشید

و نکته مهم تر اینکه من گفتم "
    اما به شرطی که سوء استفاده برای تمام اغشار نشه "

بدین معنی که هر انسانی وضعیت و جایگاه خودش رو بهتر از بقیه میدونه پس در همون وادی باید عکس العمل نشون بده من هم در حرفایی که زدم فکر نمیکنم ابراز توقع از همه کرده باشم !

این حق مسلم تمامی انسان های موجود در کره ی زمین هست که از امکانات موجود بهره ببرند .

دوستان کسی با گرافیک 8750 امتحان کرده بازیو ببینیم چطوره؟! و روی چه رزولوشنی میشه بازیش کرد...گرافیک من یه چیزی بین سیستم حداقل و سیستم پیشنهادی بازیه...
    ضمنا از کدوم سایت دانلود کنیم بازیو؟!
    اونی که سافت 98 گذاشته خوبه!؟
    اگه رم لبتابو از 6 به 8 ارتقا بدم خیلی تاثیر داره!؟
    میزان رم که عالی هست , بنده با رم 4 دارم بازی میکنم و مشکل خاصی ندارم .

این کارت هم از DX11.1 پشتیبانی میکنه که بسیار عالی هست .

سیستم شما در حد سیستم پیشنهادی هست و خیالتون برای بازی راحت باشه اما خوده بازی فعلا مشکلاتی داره که باید کمی صبر کرد برای آپدیت

12. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بار دوم و آخر دارم اخطار میدم بهتون !

رفتار هر شخص و عملکرد اون چه در جامعه و چه در تعامل با افراد کاملا برآیندی از خانواده و نحوه ی تربیت و موقعیت اجتماعی هر شخص هست .

در نحوه ی معرفی خانواده محترمتون به اجتماع مجازی بیشتر سنجیده عمل کنید .

کیفیت فروم P30World همچین موضوعاتی رو اصلا قبول نمیکنه .

در صورت داشتن مشکل با هر کاربری , حق برخورد شخصی رو ندارید و باید مراتب رو به مسئول مربوطه گزارش بدید تا رسیدگی لازم انجام بشه

14. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

امسال رو واقعا نمیشه ساخت . انلاینشو بازی نکردی ببینی چه افتضاحیه . همونایی که تو 14 بلد نبود یه دریبل کنن بیا ببین تو انلاین چه ویراژی میدن . دو بازی اخرم 4 تا پنالتی دادم یعنی بهتره بگم داور احمق و مسخره فیفا 4 تا پنالتی مسخره که حتی تو فیفا14 یکیشون هم پنالتی نمیگرفت گرفت واسه اون دو نفر . اصلا فراتر از فاجعس . تو فیفا14 تو میدونستی 70-60 درصد اگر بازیت بهتر باشه برنده ای ولی تو این فیفا14 ده درصد مهارت مهمه 90 درصد ویراژ دهی بازیکن + داور محترم + سوتی های دروازبان در برنده شدنت تاثیر داره .
    سرور هاش هم که فاجعه . تو فیفا14 باز بهتر بود . فعلا تو فیفا15 که داغونه
    یعنی بازی اینقدر رفته رو اعصابم که میخوام بفروشم . اشتباه کردم همون هفته اول خریدم بازی رو

اگر افلاین بازی که زیاد مشکلات بازی حس نمیشه ولی اگر انلاین بازی میکنی میبینی که فاجعه هست

اینم دو سه تا نظر فیس بوق خود ea :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر اول داشته باشید فقط
    حالا چرا فروش . بابا صبر کن یه وقت دیدی اپدیتی دادن که درست شد این مسائلش . فیفا 13 تا اپدیت زمستونیش پر از مشکل بود و بعد از اون خوب شد . فیفا 14 هم که خودت دیدی اولش کلی مشکلات گیم پلی مثل finesse shot یا سانتر تو گل داشت که با اپدیت خیلی بهتر شد .

EA هم معمولا یک یا دو هفته بعد از رلیز بازی اولین اپدیت رو میده .

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من نمیدونم چرا اینجا نمیشه یه بحث درستو درمون کرد هر کی تویه وادی سر میکنه! متوجه هم نمیشن ما چی میگیم
    به احتمال بسیار زیاد خیلی از کسایی که میان اینجا میتونن این بازی رو بصورت اورجینال تهیه بکنن یکیشم خود من ! اما بحث اینه که بابت این پولی که میدن چه چیزی تحویل میگیرن! ؟ یه بازی اورجینال که فقط میتون گه گاهی پزشو بدن همین! شما وقتی همه میایین از بخش انلاین بازی تعریف میکنید و بخش افلاینو اصلا به حساب نمیارید باید همه مسائلو کلی بگید از اون روی سکه و مشکلات اینترنت هم حرف بزنید تا افراد بتونن سبک سنگین بکنن و به درستی انتخاب بکنن که ایا میصرفه هزینه بکنم یا نه. به قول یکی از فیلما ایا هزینه برای خرید فیفا اورجینال کار خوبیست ؟
    ولی منطق میگه با توجه به شرایط اینترنت ایران نمیصرفه این هزینه چون جز اعصاب خورد و پشیمانی نتیجه ای نخواهد داشت.

18. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •