از شرکت EA با این عظمت بعیده ...![]()
از شرکت EA با این عظمت بعیده ...![]()
اره درست میشه ولی چه فایده گند زد به امار season ما اول کاری تو فیفا14 1200 بازی کردیم فقط 300 تاشو باختیم الان الان هنوز 80 بازی نکرده 30 تا باخت دادیم به خاطر دیسی و گیم پلی مسخره بازی
چند میخری ؟علاوه بر فیفا15 +فیفا14 هم هست .
![]()
تو پیج فیس بوق ea که تا هر پستی میذارن اولین نظر fix server هست![]()
Last edited by Greedy; 02-10-2014 at 18:09.
هرکی میخواد سی دی کی بخره فکر کنم همون روز اول پشیمون میشه
بازی رو فکر کنم دادن دسته یک بچه 6 ساله گفتن گیم پلی رو هر جور دوست داری آباد کن
از گیم پلی بگذریم این وقت اضافه اعصاب خوردیه
من عقب باشم همون 5 دقیقه شاید 10 ثانیه هم طول نکشه ولی امان از بازی که جلو باشم یعنی تا گل نخورم بازی تموم نمیشه
تو این ورژن هر کی بارسا رو برداره برد کرده دقیقه 90 مدافعای من پخش زمینن نه هافیک هام جون دارن هربازی هم یکی دو تا مصدوم ولی کافیه توپ برسه مسی - نیمار سوارز مگه میشه ازشون توپ گرفت
در یک کلام فیفای سگا گیم پلی از این بهتر داشت
حالا برن رو چمن و گرافیک و استادیوم مانور بدن مسخره ها شورش رو در آوردن
مسعود جان شما که به این مشکلات EA عادت داری . امسال رو هم بساز .
انصافا سرورهاش داره از هر سال بدتر میشه . من پارسال چی بهت گفتم . تازه اینترنت ایران هم داره همزمان با سرورهای EA پیشرفت میکنهمیشه قوز بالا قوز واسه ما ایرانی ها .
من توی 12 راحت میتونستم با خارجی جماعت بزنم و حتی UT . سال بعد توی 13 فقط seasons میشد بزنم . توی 14 در حد friendly محدود شدم . امسال تنها فکر کنم بشه کریر زد![]()
خوب ما نفهمیدیم اخر. یک سری از دوستان که فن فیفا بودن اینروزها دارن میگن گیم پلی مسخره شده و بازی مسخرست. اخر بازی خوبه یا بد؟
امسال رو واقعا نمیشه ساخت . انلاینشو بازی نکردی ببینی چه افتضاحیه . همونایی که تو 14 بلد نبود یه دریبل کنن بیا ببین تو انلاین چه ویراژی میدن . دو بازی اخرم 4 تا پنالتی دادم یعنی بهتره بگم داور احمق و مسخره فیفا 4 تا پنالتی مسخره که حتی تو فیفا14 یکیشون هم پنالتی نمیگرفت گرفت واسه اون دو نفر . اصلا فراتر از فاجعس . تو فیفا14 تو میدونستی 70-60 درصد اگر بازیت بهتر باشه برنده ای ولی تو این فیفا14 ده درصد مهارت مهمه 90 درصد ویراژ دهی بازیکن + داور محترم + سوتی های دروازبان در برنده شدنت تاثیر داره .
سرور هاش هم که فاجعه . تو فیفا14 باز بهتر بود . فعلا تو فیفا15 که داغونه
یعنی بازی اینقدر رفته رو اعصابم که میخوام بفروشم . اشتباه کردم همون هفته اول خریدم بازی رو
اگر افلاین بازی که زیاد مشکلات بازی حس نمیشه ولی اگر انلاین بازی میکنی میبینی که فاجعه هست
اینم دو سه تا نظر فیس بوق خود ea :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر اول داشته باشید فقط![]()
سلام به همه دوستان
جواب این نقل و قل ها صرفا برای رفع ابهامات و سوء تفاهم بوده و از ادامه این بحث در این تاپیک جدا خودداری بفرمائید
( در صورت لزوم میتونید در صفحه پروفایل بنده و یا به صورت PM صحبت رو ادامه بدید )
من تهران هستم و فکر میکنم دقیقا باید همین مورد باشه که مشکلات کمتر بوده برای من .
اما خب مشکلاتی که مطرح میکنی Gregar جان من دقیقا 3-2 سال پیش داشتم
خب من الان که پست شمارو خوندم سریعا به پست خودم مراجعه کردم و فهمیدم که دقیقا در صحبت هام در رابطه با جمله :
جمله Bold رو فراموش کردم در حرفام اضافه کنم .بنده هیچ وقت یکطرفه به قاضی نرفتم و نکته منفی رو هم در نظر میگیرم برای این موضوع که در تمامی دنیا افرادی با عشق زیادی به محصولی یا تکنولوژی زندگی میکنن اما قادر به تامین نیاز و علاقه خود نیستند و آنها هم نباید بی بهره بمونن اما به شرطی که سوء استفاده برای تمام اغشار نشه .
و مورد آخر اینکه زندگی و امکانات آرامشی آسایشی هرکس یه مقوله خصوصی و شخصی هست و نیازی نیست کسی اون رو بازگو کنه اما دوست عزیز من فقط یک جمله جا انداختم که فکر میکنم الان باید برداشت بهتری از حرفام داشته باشید
و نکته مهم تر اینکه من گفتم "اما به شرطی که سوء استفاده برای تمام اغشار نشه "
بدین معنی که هر انسانی وضعیت و جایگاه خودش رو بهتر از بقیه میدونه پس در همون وادی باید عکس العمل نشون بده من هم در حرفایی که زدم فکر نمیکنم ابراز توقع از همه کرده باشم !
این حق مسلم تمامی انسان های موجود در کره ی زمین هست که از امکانات موجود بهره ببرند .
میزان رم که عالی هست , بنده با رم 4 دارم بازی میکنم و مشکل خاصی ندارم .
این کارت هم از DX11.1 پشتیبانی میکنه که بسیار عالی هست .
سیستم شما در حد سیستم پیشنهادی هست و خیالتون برای بازی راحت باشه اما خوده بازی فعلا مشکلاتی داره که باید کمی صبر کرد برای آپدیت
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بار دوم و آخر دارم اخطار میدم بهتون !
رفتار هر شخص و عملکرد اون چه در جامعه و چه در تعامل با افراد کاملا برآیندی از خانواده و نحوه ی تربیت و موقعیت اجتماعی هر شخص هست .
در نحوه ی معرفی خانواده محترمتون به اجتماع مجازی بیشتر سنجیده عمل کنید .
کیفیت فروم P30World همچین موضوعاتی رو اصلا قبول نمیکنه .
در صورت داشتن مشکل با هر کاربری , حق برخورد شخصی رو ندارید و باید مراتب رو به مسئول مربوطه گزارش بدید تا رسیدگی لازم انجام بشه
حالا چرا فروش . بابا صبر کن یه وقت دیدی اپدیتی دادن که درست شد این مسائلش . فیفا 13 تا اپدیت زمستونیش پر از مشکل بود و بعد از اون خوب شد . فیفا 14 هم که خودت دیدی اولش کلی مشکلات گیم پلی مثل finesse shot یا سانتر تو گل داشت که با اپدیت خیلی بهتر شد .
EA هم معمولا یک یا دو هفته بعد از رلیز بازی اولین اپدیت رو میده .
من نمیدونم چرا اینجا نمیشه یه بحث درستو درمون کرد هر کی تویه وادی سر میکنه! متوجه هم نمیشن ما چی میگیم
به احتمال بسیار زیاد خیلی از کسایی که میان اینجا میتونن این بازی رو بصورت اورجینال تهیه بکنن یکیشم خود من ! اما بحث اینه که بابت این پولی که میدن چه چیزی تحویل میگیرن! ؟ یه بازی اورجینال که فقط میتون گه گاهی پزشو بدن همین! شما وقتی همه میایین از بخش انلاین بازی تعریف میکنید و بخش افلاینو اصلا به حساب نمیارید باید همه مسائلو کلی بگید از اون روی سکه و مشکلات اینترنت هم حرف بزنید تا افراد بتونن سبک سنگین بکنن و به درستی انتخاب بکنن که ایا میصرفه هزینه بکنم یا نه. به قول یکی از فیلما ایا هزینه برای خرید فیفا اورجینال کار خوبیست ؟
ولی منطق میگه با توجه به شرایط اینترنت ایران نمیصرفه این هزینه چون جز اعصاب خورد و پشیمانی نتیجه ای نخواهد داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)