ای واااااااااااااااای.
شاید بقیه ندیده باشن.
ما کلا از دنیا عقبیم.
خیلی قدیمیه؟؟
امشب آلمان میترکونه با 3 تا
ای واااااااااااااااای.
شاید بقیه ندیده باشن.
ما کلا از دنیا عقبیم.
خیلی قدیمیه؟؟
امشب آلمان میترکونه با 3 تا
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 13-07-2014 at 13:02.
بچه ها صبح داشتم یورونیوز رو نگاه میکردم پیش بینی تیم ورزشی شون 2-0 به نفع آلمان بود.
این رو اگه ندیدین، حتماً ببینین که بسیار زیباست!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسمان فوتبال امشب این رنگی خواهد شد:
دوره ی قبل انتظارم حضور آلمان تو 4 تیم بود ولی این دوره کمتر از قهرمانی یک شکست محسوب میشه
درسته الان بیشتر فشار ها روی آلمان هست ولی برای قهرمان شدن و رسیدن به قله ی افتخار باید بر همه چیز چیره شد.
خیلی هامون از دوران بچگی طرفدار این تیم بودیم و روی وسایل یا بادبادکمون اسم کوپکه رو می دادیم برامون بنویسن. شاید این فرصت دیگه پیش نیاد تا قهرمانی جهان رو ببینیم و حضور در فینال بره برای 12 سال دیگه..
دلم می خواد 10 سال دیگه وقتی بخوام از 2014 و تیم قهرمانش بگم، از ستاره هایی مثه نوئر،کروس،مولر، هوملز و ... تعریف کنم و بگم اون سال چطوری برزیل رو بردیم، نوئر جلوی الجزایر یک تنه دفاع می کرد و تو بازی با فرانسه دقیقه آخر بازی ضربه بنزما رو با یک دست بلوکه کرد. بگم یک بازیکن داشتیم به اسم مولر، شاید هیچ وقت دوباره بازیکنی مثل اون نبینیم، بدون داشتن تکنیکی بالا، تیپ دختر کش،مدل مو های مثال زدنی یک ستاره ی به تمام معنا بود که تو دو جام جهانی متوالی آقای گل شد و ...
از بحث فوتبالی بگذریم، امسال بچه های اینجا خیلی عالی بودن، پر انرژی تر از هر هوادار دیگه. واقعا لذت بخش ترین لحظاتی بود که این 6 ساله در انجمن بودم
خلاصه امشب میشه بسیاری از خاطرات تلخ گذشته رو فراموش کرد، نمی خوام حرفی از باخت بزنم چون ایمان دارم امشب آلمان با صلابت قهرمان میشه
تنها 2 ساعت و 30 دقیقه دیگه تا شروع بازی فینال باقی مونده.
من متولد 1993 از جام جهانی 2002 طرفدار آلمان بودم هرچند از 1998 هم یک چیزای مبهمی یادم میاد.
امیدوارم کلکسیون 4 برای من امشب تکمیل بشه:
4 استقلال به کنار ، 4 جامی که طرفدار آلمانم
4 نائب قهرمانی آلمان ، 4 سومی آلمان ، 4 امین جام پی در پی که آلمان به نیمه نهایی رفت و امشب 4 امین قهرمانی آلمان تکمیلش می کنه.
اگه هم آلمان قهرمان نشه تصمیم گرفتم دیگه فوتبال نبینم( اگه بتونم البته . . . چون خطر مرگ داره)
چون دومین جامی میشه که تیم ها میان با نتیجه گرایی و یک هیچ یک هیچ قهرمان میشن این فوتبالم ارزش دیدن نداره.
اما آلمان قهرمانٍ ، مسی هم عقدۀ توپ طلا و جام به دلش میمونه(هیچ وقت ازش خوشم نمیومده و نخواهد آمد.)
Viva Germany
ترکیب اولیه مشخص شد و کلوزه از اول در ترکیب ثابت هست.
کلوزه میخواد رکوردش رو دست نیافتنی تر کنه
"we are champions"
Last edited by yuseph; 13-07-2014 at 21:51.
بردیای کاپیتان کجایی که با هم اینجا میخوایم صندلی های پیسیورلد رو بکنیم و جشن بگیریم؟؟؟؟
اقا اون ترقه ها رو کار بذارین که میخوایم از شروع نیمه دوم جشن قهرمانی بگیریم!!))
یکی از دوستان گفتن از ۲۰۰۲ طرفدار المان هستن!!!!
جالبه....
منم متولد ۹۲ هستم و از ۲۰۰۲ طرفدار المان بودم!! تا الان....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)