تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 72 از 181 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سی و شش سال پیش / مجله جوانان

2. 8 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

بعضی از دوستان کلا نا امیدن و فازشون منفیه / بزارین بازی تموم شه بعد بیاین بگین دیدی گفتیم میبازیم!

در کل الآن وقت حمایته... اگه میخواین انتقاد کنین وقتش بعد از بازی های جام جهانیه

آرژانتین هم به نظرم اگه دروازه بانمون سوتی زیاد نده نمیتونه با اختلاف ببره و اگه هم عالی بازی کنیم حتی شاید نبره!

در کل آرزوی موفقت دارم واسه تیم ملی و امیدوارم یه روزی کلا ورزش فوتبال رو از کشورمون جمعش کنن چون پول بیت المال واقعا به هدر میره و در کشور های دیگه هم که فوتبال رو جزئی از اقتصادشون میدونن دلیلش اینه که هر باشگاهی به تنهایی به اندازه یه شرکت بزرگ درآمد داره و نه تنها هزینه هاش رو خودش جبران میکنه بلکه سود آور هم هست واسشون / ولی در کشور ما کلا هزینس به غیر یه ذره پولی که از فروش بلیط به دست میاد.

موفق باشید

4. 7 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام یه چیزی میخوام عرض گفتم شاید مهم باشه..

دوستانی که گیرنده دیجیتال دارند...با جستجو میتونن شبکه 23 رو اضافه کنند که بازی های جام جهانی و والیبال رو با کیفیت 1080p full hd بخش میکنه.
    علتش این هست که فدراسیون جهانی والیبال کشورها رو ملزم کرده که حتما بازی های لیگ جهانی رو با کیفیت full hd بخش بکنند..

اسمش شبکه IRIB HD TEST هست و فعلا به صورت آزمایشی فعالیت میکنه...روی ماهـــ...واره عــــ..رب ست هم میتونین دریافتش کنید..

خواستم بگم که میتونید بازی امشب ایران رو با کیفیت عالی از این شبکه ببینید...
    البته ممکنه این شبکه در گیرنده دیجیتال در بعضی شهرها هنوز قابل دریافت نباشه...
    Last edited by ali_agha1981; 21-06-2014 at 12:05.

6. 5 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

کاستاریکا از گروه مرگ صعود کرد (و از سه تیم مدعی و قهرمان فقط یکی باید بیاد!!) چرا ما نتونیم صعود کنه؟ البته باید تلاش کنیم!
    خوب میشه 2تا بازی فردا مساوی بشه بازی آخر هم مساوی کنیم آرژانتین ببره با 3 امتیاز صعود کنیم !
    آرژانتین 7
    ایران 3
    بوسنی 2
    نیجریه 2
    سعود کنه که چی بشه ؟ بدون گل زده سعود کنه ؟ با لاک دفایی سعود کنه ؟سعود کنه بعد چیکار کنه دوباره بچپه دفاع کنه تا فینال و بازم دفاع ... بنظرتون لذت داره اینجور بازی کردن
    بنظر من یک بازی نرمال بازی کنه بموقع دفاع کنه و بعد با نفرات حمله کنه مثل استرالیا حتی اگه دوتا بازی با دو سه گل ببازه ارزشش بیشتره تا اون بازی با نیجریه

8. 4 کاربر از Khazuk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

سعود کنه که چی بشه ؟ بدون گل زده سعود کنه ؟ با لاک دفایی سعود کنه ؟سعود کنه بعد چیکار کنه دوباره بچپه دفاع کنه تا فینال و بازم دفاع ... بنظرتون لذت داره اینجور بازی کردن
    بنظر من یک بازی نرمال بازی کنه بموقع دفاع کنه و بعد با نفرات حمله کنه مثل استرالیا حتی اگه دوتا بازی با دو سه گل ببازه ارزشش بیشتره تا اون بازی با نیجریه
    من خیلی موافق نیستم. مهم نتیجه ست و اگه به هر شکلی صعود کنیم افتخار بزرگی کسب خواهیم کرد و همه دنیا هم به این تیم احترام خواهند گذاشت. به هرحال دفاع خوب و مستحکم هم در توان هر تیمی نیست.
    علاوه بر اون بازی نرمال یعنی چی؟ ما با این بازیکنها جلوی کره جنوبی هم نمیتونیم نرمال بازی کنیم حالا جلوی آرژانتین اینکارو بکنیم؟ اصلا اگر هم بخوایم نمیتونیم و این ما نیستیم که تصمیم میگیریم بلکه اونها روش بازی رو به ما دیکته میکنند. هرچند فکر کنم امروز خیلی بیشتر از بازی قبلی حمل توپ و پاسکاری خواهیم داشت.

10. 5 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

داداش من این حرفا دیگه قدیمی شده
    الان مهم نتیجس فقط و بازی زیبا هم نظر شما با نظر خلی های دیگه متفاوته
    همین الانم تو سطح اول اروپا بازی دفاعی و به قول بعضیا اتوبوسی انجام میدن که طرفدارای خاص خودش رو هم داره
    هر تیمی باید نسبت به توان خودش و ابزار هاش تیمو بچینه
    شما انگار هدف از فوتبالو فراموش کردین؟
    هدف فقط و فقط گرفتن نتیجس و نتیجه هست که باقی میمونه در یادها
    تیمی رو به خاطر فوتبال به قول شما زیبا برنده اعلام نمیکنن!!!

12. 13 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اگه مسی رو نداشتن 6 تاییشون میکردیم

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

پوستر بازی امشب

دژاگه و دی ماریا (به جای نکونام و مسی)

عکس پیش نمایش بازی امشب ( سایت فیفا )

کارلوس کیروش (سرمربی ایران) _ جواد نکونام (بیشترین بازی ملی - ایران) _ کامپانیارو (مسن ترین بازیکن - آرژانتین) _ علیرضا جهانبخش _ (جوان ترین بازیکن - ایران) _ آلخاندرو سابیا (سرمربی آرژانتین)

15. 4 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من بازی ایران و آرژانتینو برد 2-1 پیش‌بینی میکنم اونم به نفع ایران!! خیلی به کیروش اعتماد دارم این سرمربی واسه هر دقیقه بازی برنامه داره و مطمئنا واسه این بازی برنامه‌های خیلی خوبی خواهد داشت. مطمئن باشید اگه بازی رو هم نبریم مطمئنم حداقل یه بازی خوب و منظقی از تیم میبینیم
    Last edited by EngineeR EhsaN; 21-06-2014 at 13:51.

17. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه جا دیدم نوشته بود قراره این تابلو فرش رو به خاطر دلجویی از مسی بدن بهش قبل بازی!!

امیدوارم صحت نداشته باشه.....خیلی طرح ضایعی هست!! آخه اون حرم اون وسط چی میگه؟؟؟؟ آرم شهرداری ؟؟؟

19. 11 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •