"برای کار گرافیکی فتوشاپ و در آینده ای نزدیک شاید تری دی مکس
بازی گرافیکی هم که ن ولی در حد پی اس یا فیفا شاید بالاتر":
- این لپتاپ یه دونه کارت گرافیک اضافه داره! فقط برای همین چیزا. برای کارهای عادی از گرافیک اینتل استفاده می کنه. برای کارهای سنگین از گرافیک AMD، البته خودتون هم می تونید اینکه چه موقع از کدوم استفاده کنه رو مدیریت کنید.
"عمر مفید لپ تاپ ؟" چند ساعت میشه در روز باهاش کار کرد که به عمر مفیدش ادامه بده ؟"":
- hp مخصوصا مدل probook که تاحالا خوب جواب خودش رو پس داده. حتی از مدل های probook دیدم که هر روز از صبح تا شب روشن بوده و مشکلی پیدا نکرده. به خاطر همین هم probook hp انتخاب اول و آخر من بوده.
"هنگ میکنه یا ن ؟ دوستم یکی داره یک بار دیدمش تا روشنش خواست بکنه خیلی دیر بالا اومد مشکل لپ تاپه یا ویندوز دوستم ؟":
- احیانا ویندوز دوستتون 7 نبوده؟ به نظر من ویندوز 7 دیگه بدرد نمی خوره و اگر همه آپدیت های لازم رو روش نصب کنید خیلی سنگین میشه. به همین دلیل خودمم در فکرم که اولین فرصت 8.1 نصب کنم. چون همونطور که دوستان گفتن و توی کتابچه اش هم هست، این مدل برای ویندوز 8 (به بالا

) طراحی شده و حتی خیلی از قابلیت هاش برای ویندوز 8 هست (مثل بعضی از قابلیت های تاچ پدش).
"دیسک سی دیش صدا میدهد ؟":
- مهمترین عاملی که باعث میشه درایو CD/DVD صدا بده، خود CD/DVD هست! اگر CD/DVD بالانس نباشه (که اکثر مارک های ارزون تو بازار اینطورین) خود چرخش دیسک توی درایو صدا و لرزش ایجاد می کنه. مخصوصا اگر با سرعت بالا رایت شده باشه. بنابراین میتونم بگم درایو CD/DVD خودش صدایی نداره!
"داغ میکند ؟ اگه اره در چه صورت ؟"
- راستش از وقتی این مدل رو خریدم هروقت باهاش کار میکنم توی دلم اونهایی رو که میگن hp داغ میکنه رو مورد خشونت لفظی قرار میدم!

چون تاحالا ندیدم حتی یک ذره داغ که. چون این لپتاپ یه سیستم هیت سینک مسی داره (توی کتابچه تعمیراتش هم هست) که حرارت CPU رو به شبکه فلزی کنار فن انتقال میده و این کا رو اونقدر خوب انجام میده که اگر دمای محیط پایین باشه، فن سیستم خاموش میشه! توی کتابچه اش هم تأکید کرده که روشن و خاموش شدن فن طبیعیه و یه موقع فکر نکیند خراب شده. البته بازم یه موقع فکر نکنید روشن و خاموش شدن فن رو راحت متوجه میشید چون کاملا بی صداست. تنها ممکنه زمانی که بازی ها با گرافیک سنگین انجام میدین یکم گرم بشه که اونموقع هم فنش به خوبی جواب میده.
گاهی دلم می خواد اول کولپدی رو که فروشنده بجای تخفیف، به زور بهم اشانتیون داد رو ببرم تو سرش...
ببخشید طولانی شد. البته بازم انتخاب با خودتونه. این مدل یه مدل صنعتی و کاریه. اگه یه چیز ظریف با زرق و برق با صفحه نمایش براق می خواید ممکنه ظاهرش رو نپسندید (مخصوصا خانوم ها!) ولی باطنش عالیه.