تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 80 اولاول ... 2262686970717273747576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

درود
    دوست عزیز بنده برای کار گرافیکی فتوشاپ و در آینده ای نزدیک شاید تری دی مکس
    بازی گرافیکی هم که ن ولی در حد پی اس یا فیفا شاید بالاتر و ...
    عمر مفید لپ تاپ ؟
    چند ساعت میشه در روز باهاش کار کرد که به عمر مفیدش ادامه بده ؟
    هنگ میکنه یا ن ؟ دوستم یکی داره یک بار دیدمش تا روشنش خواست بکنه خیلی دیر بالا اومد مشکل لپ تاپه یا ویندوز دوستم ؟
    دیسک سی دیش صدا میدهد ؟
    داغ میکند ؟ اگه اره در چه صورت ؟
    بازم اگه سوالی بود میپرسم مرسی

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

درود
    عمر مفید لپ تاپ ؟
    هنگ میکنه یا ن ؟ دوستم یکی داره یک بار دیدمش تا روشنش خواست بکنه خیلی دیر بالا اومد مشکل لپ تاپه یا ویندوز دوستم ؟
    دیسک سی دیش صدا میدهد ؟
    سلام
    خودم تازه یک ماهه این لپ تاپ رو گرفتم و به بعضی سوالات نمیتونیم جواب بدم
    بهتره بقیه دوستانی که تجربه بیشتری دارن، پاسخگو باشن.

هنگ می کنه یا ن؟ خیر دوست عزیز، برای من تا الان هنگ نکرده.
    در مورد سرعت بالا اومدن هم بگم که من ویندوز 8.1 روش ریختم و نهایتا 5 ثانیه بعد از فشردن دکمه پاور میاد بالا

دیسک سی دیش صدا میدهد ؟ زمانیکه سیدی داخلش باشه گاهی اوقات صدا میده ولی باید بگم که طبیعیه.
    برای لپتاپ های دیگه که من دیدم، از اینم بیشتر صدا می داد.

داغ میکند ؟ اگه اره در چه صورت ؟ نکته قوتش اینه که اصلا داغ نمیکنه.
    گاهی شده 5 یا 6 پشت سر هم باهاش کار کردم حتی یه ذره هم داغی روی ناحیه تاچ پد و یا اطرافش احساس نکردم.

3. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    خودم تازه یک ماهه این لپ تاپ رو گرفتم و به بعضی سوالات نمیتونیم جواب بدم
    بهتره بقیه دوستانی که تجربه بیشتری دارن، پاسخگو باشن.

هنگ می کنه یا ن؟ خیر دوست عزیز، برای من تا الان هنگ نکرده.
    در مورد سرعت بالا اومدن هم بگم که من ویندوز 8.1 روش ریختم و نهایتا 5 ثانیه بعد از فشردن دکمه پاور میاد بالا

دیسک سی دیش صدا میدهد ؟ زمانیکه سیدی داخلش باشه گاهی اوقات صدا میده ولی باید بگم که طبیعیه.
    برای لپتاپ های دیگه که من دیدم، از اینم بیشتر صدا می داد.

داغ میکند ؟ اگه اره در چه صورت ؟ نکته قوتش اینه که اصلا داغ نمیکنه.
    گاهی شده 5 یا 6 پشت سر هم باهاش کار کردم حتی یه ذره هم داغی روی ناحیه تاچ پد و یا اطرافش احساس نکردم.

از لحاظ گرافیک هم توضیع میدید ؟

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

از لحاظ گرافیک هم توضیع میدید ؟
    حقیقتش من تا الان بازی گرافیکی روش نصب نکردم تا بخوام تست کنم ببینم چطوریه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

HP ProBook 450 G1 - F7Y15ES-ABV

دوستان کیفیت صفحه نمایش این بهتره یا زد 510a
    اجرای بازی چطوره؟؟

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

HP ProBook 450 G1 - F7Y15ES-ABV

دوستان کیفیت صفحه نمایش این بهتره یا زد 510a
    اجرای بازی چطوره؟؟
    سلام
    اگر میتونید z510 رو فول اچ دی بگیرید وگرنه probook 450 صفحه اش بهتره
    البته روی هم رفته هر 2 مورد چنگی به دل نمیزنن
    صرف برای بازی بخوایم در نظر بگیریم چون گرافیک z510 کمی قوی تر هست برای بازی مناسب تره اما خوب گرافیک probook 450 هم دست کم از اون نداره شاید در هر بازی چند فریم کمتر بده

داره خودمونی میشه vahidbaq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام خدمت شما و همه دوستان...از این ک این فرام رو گزاشتید واقعا مچکرم.
    من تازه این مدل رو گرفتم(core i5 4200m......ram6.....hard1T...)گرافیک هم ک مدل 8750هست...
    میخاستم بگم ک من چ ویندوزی نصب کنم بهتر جواب میده.ویندوز سون بیشتر کارمو راه میندازه.میخاستم ببینم نظر شما چی هست؟
    مبارک باشه. ایشالا فنش براتون بچرخه. منم چند هفته پیش همین مدل رو گرفتم. فعلا ویندوز 7 نصب کردم اما به به نظرم خیلی کنده و در اولین فرصت 8.1 نصب می کنم. راستی چند گرفتین؟ من 2.050.000 گرفتم. گارانتی هم داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درود
    عمر مفید لپ تاپ ؟
    دیسک سی دیش صدا میدهد ؟

"برای کار گرافیکی فتوشاپ و در آینده ای نزدیک شاید تری دی مکس
    بازی گرافیکی هم که ن ولی در حد پی اس یا فیفا شاید بالاتر":

- این لپتاپ یه دونه کارت گرافیک اضافه داره! فقط برای همین چیزا. برای کارهای عادی از گرافیک اینتل استفاده می کنه. برای کارهای سنگین از گرافیک AMD، البته خودتون هم می تونید اینکه چه موقع از کدوم استفاده کنه رو مدیریت کنید.

"عمر مفید لپ تاپ ؟" چند ساعت میشه در روز باهاش کار کرد که به عمر مفیدش ادامه بده ؟"":

- hp مخصوصا مدل probook که تاحالا خوب جواب خودش رو پس داده. حتی از مدل های probook دیدم که هر روز از صبح تا شب روشن بوده و مشکلی پیدا نکرده. به خاطر همین هم probook hp انتخاب اول و آخر من بوده.

"هنگ میکنه یا ن ؟ دوستم یکی داره یک بار دیدمش تا روشنش خواست بکنه خیلی دیر بالا اومد مشکل لپ تاپه یا ویندوز دوستم ؟":
    - احیانا ویندوز دوستتون 7 نبوده؟ به نظر من ویندوز 7 دیگه بدرد نمی خوره و اگر همه آپدیت های لازم رو روش نصب کنید خیلی سنگین میشه. به همین دلیل خودمم در فکرم که اولین فرصت 8.1 نصب کنم. چون همونطور که دوستان گفتن و توی کتابچه اش هم هست، این مدل برای ویندوز 8 (به بالا ) طراحی شده و حتی خیلی از قابلیت هاش برای ویندوز 8 هست (مثل بعضی از قابلیت های تاچ پدش).

"دیسک سی دیش صدا میدهد ؟":
    - مهمترین عاملی که باعث میشه درایو CD/DVD صدا بده، خود CD/DVD هست! اگر CD/DVD بالانس نباشه (که اکثر مارک های ارزون تو بازار اینطورین) خود چرخش دیسک توی درایو صدا و لرزش ایجاد می کنه. مخصوصا اگر با سرعت بالا رایت شده باشه. بنابراین میتونم بگم درایو CD/DVD خودش صدایی نداره!

"داغ میکند ؟ اگه اره در چه صورت ؟"
    - راستش از وقتی این مدل رو خریدم هروقت باهاش کار میکنم توی دلم اونهایی رو که میگن hp داغ میکنه رو مورد خشونت لفظی قرار میدم! چون تاحالا ندیدم حتی یک ذره داغ که. چون این لپتاپ یه سیستم هیت سینک مسی داره (توی کتابچه تعمیراتش هم هست) که حرارت CPU رو به شبکه فلزی کنار فن انتقال میده و این کا رو اونقدر خوب انجام میده که اگر دمای محیط پایین باشه، فن سیستم خاموش میشه! توی کتابچه اش هم تأکید کرده که روشن و خاموش شدن فن طبیعیه و یه موقع فکر نکیند خراب شده. البته بازم یه موقع فکر نکنید روشن و خاموش شدن فن رو راحت متوجه میشید چون کاملا بی صداست. تنها ممکنه زمانی که بازی ها با گرافیک سنگین انجام میدین یکم گرم بشه که اونموقع هم فنش به خوبی جواب میده.
    گاهی دلم می خواد اول کولپدی رو که فروشنده بجای تخفیف، به زور بهم اشانتیون داد رو ببرم تو سرش...

ببخشید طولانی شد. البته بازم انتخاب با خودتونه. این مدل یه مدل صنعتی و کاریه. اگه یه چیز ظریف با زرق و برق با صفحه نمایش براق می خواید ممکنه ظاهرش رو نپسندید (مخصوصا خانوم ها!) ولی باطنش عالیه.
    Last edited by vahidbaq; 07-12-2014 at 10:14.

10. 3 کاربر از vahidbaq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

"برای کار گرافیکی فتوشاپ و در آینده ای نزدیک شاید تری دی مکس
    بازی گرافیکی هم که ن ولی در حد پی اس یا فیفا شاید بالاتر":

- این لپتاپ یه دونه کارت گرافیک اضافه داره! فقط برای همین چیزا. برای کارهای عادی از گرافیک اینتل استفاده می کنه. برای کارهای سنگین از گرافیک AMD، البته خودتون هم می تونید اینکه چه موقع از کدوم استفاده کنه رو مدیریت کنید.

"عمر مفید لپ تاپ ؟" چند ساعت میشه در روز باهاش کار کرد که به عمر مفیدش ادامه بده ؟"":

- hp مخصوصا مدل probook که تاحالا خوب جواب خودش رو پس داده. حتی از مدل های probook دیدم که هر روز از صبح تا شب روشن بوده و مشکلی پیدا نکرده. به خاطر همین هم probook hp انتخاب اول و آخر من بوده.

"هنگ میکنه یا ن ؟ دوستم یکی داره یک بار دیدمش تا روشنش خواست بکنه خیلی دیر بالا اومد مشکل لپ تاپه یا ویندوز دوستم ؟":
    - احیانا ویندوز دوستتون 7 نبوده؟ به نظر من ویندوز 7 دیگه بدرد نمی خوره و اگر همه آپدیت های لازم رو روش نصب کنید خیلی سنگین میشه. به همین دلیل خودمم در فکرم که اولین فرصت 8.1 نصب کنم. چون همونطور که دوستان گفتن و توی کتابچه اش هم هست، این مدل برای ویندوز 8 (به بالا ) طراحی شده و حتی خیلی از قابلیت هاش برای ویندوز 8 هست (مثل بعضی از قابلیت های تاچ پدش).

"دیسک سی دیش صدا میدهد ؟":
    - مهمترین عاملی که باعث میشه درایو CD/DVD صدا بده، خود CD/DVD هست! اگر CD/DVD بالانس نباشه (که اکثر مارک های ارزون تو بازار اینطورین) خود چرخش دیسک توی درایو صدا و لرزش ایجاد می کنه. مخصوصا اگر با سرعت بالا رایت شده باشه. بنابراین میتونم بگم درایو CD/DVD خودش صدایی نداره!

"داغ میکند ؟ اگه اره در چه صورت ؟"
    - راستش از وقتی این مدل رو خریدم هروقت باهاش کار میکنم توی دلم اونهایی رو که میگن hp داغ میکنه رو مورد خشونت لفظی قرار میدم! چون تاحالا ندیدم حتی یک ذره داغ که. چون این لپتاپ یه سیستم هیت سینک مسی داره (توی کتابچه تعمیراتش هم هست) که حرارت CPU رو به شبکه فلزی کنار فن انتقال میده و این کا رو اونقدر خوب انجام میده که اگر دمای محیط پایین باشه، فن سیستم خاموش میشه! توی کتابچه اش هم تأکید کرده که روشن و خاموش شدن فن طبیعیه و یه موقع فکر نکیند خراب شده. البته بازم یه موقع فکر نکنید روشن و خاموش شدن فن رو راحت متوجه میشید چون کاملا بی صداست. تنها ممکنه زمانی که بازی ها با گرافیک سنگین انجام میدین یکم گرم بشه که اونموقع هم فنش به خوبی جواب میده.
    گاهی دلم می خواد اول کولپدی رو که فروشنده بجای تخفیف، به زور بهم اشانتیون داد رو ببرم تو سرش...

ببخشید طولانی شد. البته بازم انتخاب با خودتونه. این مدل یه مدل صنعتی و کاریه. اگه یه چیز ظریف با زرق و برق با صفحه نمایش براق می خواید ممکنه ظاهرش رو نپسندید (مخصوصا خانوم ها!) ولی باطنش عالیه.
    خیلی ممنون عزیز
    اره ویندوز 7 بود . یعنی رو این لپ تاپ 7 بریزیم اینطوری میشه ؟؟
    ببخشید تو مدل های مختلف Hp Probook 450 بهترین مدل کدام است ؟
    در مورد اینکه میگن قطعاتش پیدا نمیشه و اگه خراب بشه دیگه کارت تمومه
    معایب هم داره این لپ تاپ ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نه دوست عزیز گفتم ویندوز 7 مخصوصا وقتی همه آپدیت های مهم میکروسافت رو روش نصب کنید خیلی سنگین و کند میشه.
    450 probook مدل های i5 و i7 با کانفیگ های مختلف داره، هرچی پول بیشتر بخواید خرج کنید می تونید مدل بالاتری بگیرید. همش خوبه

درمورد خرابی برای من که هنوز زوده بخوام قضاوت کنم. دوستان دیگه می تونن نظر بدن اما توی دوستان و آشنایان چند نفر رو سراغ دارم که مدل های قبلی probook رو 2-3 ساله دارن، زیاد هم ازش کار میکشن، تاحالا مشکلی نداشته.
    در مورد قطعات باید بگم این مدل با چندتا گارانتی معتبر توی بازار هست (من حودم با گارانتی مادایران گرفتم) و از اونجا که تقریبا همه لپتاپ های توی بازار ساخت کشور دوست و برادر (چین ) هست، میزان دسترسی به قطعاتشون خیلی فرق نمی کنه.
    Last edited by vahidbaq; 12-12-2014 at 17:32.

13. این کاربر از vahidbaq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •