تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 103 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

داداش جون من میخام رسمیش بیاد و دوست ندارم رام بندازم روی گوشی.
    من که واقعا تعجب میکنم چون از گوشی استفاده کنم یک روز و استفاده هم نکنم یک و نیم روز هم دووم نمیاره.
    داداش قدرت باطریش همینه دیگه. منم N9005 رو 6 روزه خریدم و تو استفاده معمولی (مقداری اینترنت وایرلس و ...) یه روز دووم میاره و وقتی هم تو وضعیت باطری نگاه میکنی میبینی بیشتر مصرف باطری به خاطره مصرف زیاد صفحه نمایششه . (نورش رو تو حداقل بذار) .
    ولی اگه مثلا باهاش زیاد کار نکنم شاید تا سه روز هم دووم بیاره. ولی خوب 1800 دادیم گوشی که باهاش کار بکنیم دیگه. نمیدونم شاید باید روی G2 بیشتر فکر میکردیم چون هم باطریش خیلی بهتره و هم اندازش مناسبتره و مثل این نیست که خسته کننده باشه.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داداش قدرت باطریش همینه دیگه. منم N9005 رو 6 روزه خریدم و تو استفاده معمولی (مقداری اینترنت وایرلس و ...) یه روز دووم میاره و وقتی هم تو وضعیت باطری نگاه میکنی میبینی بیشتر مصرف باطری به خاطره مصرف زیاد صفحه نمایششه . (نورش رو تو حداقل بذار) .
    ولی اگه مثلا باهاش زیاد کار نکنم شاید تا سه روز هم دووم بیاره. ولی خوب 1800 دادیم گوشی که باهاش کار بکنیم دیگه. نمیدونم شاید باید روی G2 بیشتر فکر میکردیم چون هم باطریش خیلی بهتره و هم اندازش مناسبتره و مثل این نیست که خسته کننده باشه.
    خب شما میتونستی 1600 پول گوشی بدی که مموری نمیخوره
    باز هم میگم باتری جی تو فقط نیم ساعت بیشتر به شما اسکرین میده و متاسفانه به شما اطلاعات غلط داده اند .. اون دوستمون هم کلا اون بیلدشون مشکل باتری داره و در اپدیت کیت کت حل میشه من که در بیلد بریتانیا مشکلی ندارم

دیگه شما باید قبل از خرید بررسی تون رو میکردین و اینکه مدام در این تاپیک بگین گوشی تون خسته کنندست و .....فایده نداره..به نظرم فوقش با صد تومن ضرر هم شده گوشیتون رو رد کنید بره

tapatalk

3. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

حالا یه نفر بود یا چند نفر بود میگفتیم حق با شماست ، بیلدش مشکل دلره یا ... . این مشکل باطری رو خیلیا دارن و واقعا رو اعصابه. حالا ما گول تبلیغات سامسونگ رو خوردیم و نمیدونم این سنسور رو داره و یا اون سنسور رو داره و حالا جالبه که بگم همشو غیر فعال کردم که باطریش کمتر مصرف بشه. حالا ما که این اشتباهو کردیم حداقل اینجا اطلاع رسانی کنیم که بقیه با چشم بازتر انتخاب کنن . البته نمیدونم شاید اگه جی 2 رو انتخاب میکردیم شاید مشکلات دیگه ای وجود داشت و ما باز هم میگفتیم کاش نوت 3 میخریدیم. به هر حال هیچ موبایلی کامل نیست و بایستی بر اساس اولویت ها انتخاب و خرید کرد.

5. این کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اگه جسارت نباشه، صرفا بعنوان یک ایرانی میهن پرست ... عجب!
    بیلد
    جی تو
    اسکرین
    ...
    ...

انگار نه انگار ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

آقا کسی هیچ اطلاعی از kit kat نداره.رسمیش واسه ایران و یا خاورمیانه کی میاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

راستی من یه مدت هست گوشیم هر چند دقیقه صدایی مثل اینکه پیام میاد میده اما نگاه میکنم هیچ خبری نیست و نمیدونم این صدا مال چیه و چرا.؟کسی چیزی میدونه؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا کسی هیچ اطلاعی از kit kat نداره.رسمیش واسه ایران و یا خاورمیانه کی میاد؟
    راستی من یه مدت هست گوشیم هر چند دقیقه صدایی مثل اینکه پیام میاد میده اما نگاه میکنم هیچ خبری نیست و نمیدونم این صدا مال چیه و چرا.؟کسی چیزی میدونه؟

کیت کت برای ایران اگر منو فارسی منظورتونه فعلا هیچ خبری نیست چه برای 900 و چه برای 9005

مشکل بعدی تون هم از نرم افزار های پیام رسان مثل وایبر whatsapp و ... استفاده نمیکنید ؟
    چراغ چشمک زن هم روشن میشه ؟

10. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    ولی من تقریبا دو هفته هست که این گوشی رو گرفتم و نه با دست خیس کار کردم و نه به آب رسیده تا الان.
    من بایک نرم افزار که نشون میده گوشی آیا میره توی حالت استند بای یانه امتحان کردم و با کمال تعجب بعد از این که گوشی بعد از چند مدت خاموش هست میرم سراغ این نرم افزار میبینم که گوشی بیشترین حالتی که سی پی یو داشته کار میکرده در حالت ۲۵۰ mh بوده و حالت deepsleep یا همون استندبای رو خاموش نشون میده.
    و این یعنی در تمام مدتی که گوشی صفحه اش خاموشه در واقع روی حالت کمترین مقدار سی پی یو داره فعالیت میکنه و این یعنی یک نرم افزار داره از گوشی کار میکشه و متاسفانه من در تشخیص همین نرم افزار یا هر چیز دیگه ای که هست عاجزم.
    دوستان هر کدومتون راه حلی واسه این کار بلده بهم بگه که من دارم کم کم ناراحت میشم از دست این گوشی.
    سلام .
    آیا این گوشی نرم افزاری داره که درصدِ cpu رو نشون بده ؟ ( cpu meter ) .

آیا برنامه ای داره که مقدار آمپر یا مقدار واتِ مصرفی توسط گوشی رو نشون بده ؟
    با دانستن این دو میشه فهمید وقتی به تمام سیستمها قطع و خاموش هست و همه ی برنامه ها هم خاموشه چقدر انرژی داره مصرف میشه و چند درصد cpu داره کار میکنه .
    اگر علتِ خالی شدن باتری با این شدت از یک برنامه باشه پس حتماً درصد زیادی از cpu رو اشغال میکنه
    اگر از اتصالی در مدار باشه , cpu خيلي كم فعال هست اما واتِ مصرفی باتری یا آمپر مصرفی بالا هست .
    اگر task manager هم داره میشه فهمید چه برنامه هائی مخفیانه در حال فعالیت هستند و خاموش کرد اونها رو .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-03-2014 at 00:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sherpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    بارگاه سوم

پيش فرض مدیریت باتری

سلام

شخصا مشکلی با باتری این گوشی ندارم و گمون میکنم که برای چنین صفحه بزرگی کاملا مناسبه!
    برای دوستانی که مشکل مصرف زیاد باتری دارند ممکنه دلایل مختلفی وجود داشته باشه مثل این دو نمونه:

1- باتری اصلی و مرغوب نباشه
    در اینصورت باتری کیفیت مناسبی نداره و زود تخلیه میشه، ببینید باتری شما ساخت کجاست؟ با یه نمونه اصلی اونو کاملا مقایسه کنید!

2- اپلیکیشن های مختلف در حال اجرا و مصرف انرژی باتری هستند
    همانطور که دوستان اشاره کردند ممکنه اپلیکیشن های مختلفی در حال اجرا و مصرف انرژی باتری باشند. یرای این دوستان نرم افزار های مختلفی برای مدیریت باتری وجود داره که میتونند امتحان کنند بلکه فرجی شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( دوستان عزیز این یه تاپیک اختصاصی درمورد گوشی سامسونگ گالکسی3 است . لطفا اجازه بدید تاپیک روی روال عادی خودش پیش بره. برای بحث های متفرقه، فارسی را پاس بداریم و ... از تاپیک های مناسب تری استفاده کنید. باتشکر از همکاری شما)

موفق باشید
    Last edited by Sherpa; 27-03-2014 at 17:53.

13. 2 کاربر از Sherpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

برای من که باطری ساخت کره است . خود گوشیم هم ساخت کره است. و همچنین برنامه کاهش مصرف باطری رو هم نصب کردم.
    این گوشی رو اگه باهاش کار کنم (به طور معمولی و متوسط) یه روز بیشتر جواب نمیده باطریش. اگه باهاش بازی اچ دی کنید یا فیلم ببینید اونوقته که باطری تا 2 ساعت تموم میشه و کلا تا وقتی که صفحه نمایشش روشنه همین طور درصده باطریه که کم میشه . ولی اگه کم ازش استفاده کنم تا 2 روزم شارژ نگه میداره . ولی در کل باطریش اصلا راضی کننده نیست ، آدم میتونه با اندازش کنار بیاد ولی این باطریش حرص آدم رو در میاره. حداقل امیدوارم تو آپدیت که براش میاد به باطریش اهمیت بدن.
    دوستانی که میخوان این گوشیو بخرن به نظرم یکم دیگه صبر کنن گالکسی اس 5 بیاد یا به جی2 ، 32 گیگ فکر کنن.
    ولی اینم بگم که تا به حال به هیچ بازی اچ دی نه نگفته و کلا از نظر قدرت سخت افزاری و نرم افزاری تا حالا که من استفاده کردم هیچ کم و کاستی نداشته و با قدرت عمل کرده (من مدل N9005 رو دارم) .
    Last edited by omid.pari; 27-03-2014 at 22:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •