تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 278 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه amirkurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یه سوال دیگه به نظر شما اگه خدایی نکرده 4سال دیگه باطریش خراب بشه آیا میشه باطریش رو در حالی که خود لبتاب از دور خارگج شده گیر آورد؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بچه ها لطفا برادرانه کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بچه ها من تحقیق کردم باتریای لیتیم پلیمری به غیر از وزن هیچ تفاوتی با لیتیم یون ندارند.
    بعدم یه عیبی که به نظر من میرسه اینه که باتری این لبتاب به سادگی قابل دسترسی نیست در نتیجه نمیشه در صورت عدم نیاز اون رو از دستگاه جدا کرد به خصوص وقتی که دستگاه داغ میکنه هم برای باتری خطرناکه هم برای خود دستگاه چون حداقل باتری آسیب میبینه و در حالت بدبینانه با انفجار باتری ، لبتاب هوتوتوووو.
    بچه ها من خودم میخوام بگیرم به نظر شما چه راه حلی برای این مشکل وجود داره.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم شما با این حرفت داری شرکتی به نام asus رو کلا زیر سؤال می بری ... انفجار چیه آقا ... باتری این لپ تاب تا یک سال و نیم دو سال مثل ساعت برات کار می کنه بعد هم خیلی به آهسنگی شروع به استهلاک می کنه که خودش کلی زمانبر هست تا اون موقع هم قیمت اجناس میاد پایین راحت می تونی بخری

زیاد حساس نشو ... دوست من لپ تا Dell داره تا حالا یک بار هم ندیدم باتریشو دربیاره هیچ مشکلیم واسش پیش نیومده

4. 2 کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقا من تا امروز فکر می کردم صفحه لمسی دارای روکش مات هست که الان فهمیدم : لمسی براق هست و غیر لمسی هم نمی دونم تاچ داره یا نه

یه سؤال : کلا لمسی ها همشون براق هستن یا اصلا به لمسی بودن یا نبودن ربطی نداره و لمسی های مات هم وجود دارن ؟؟

داره خودمونی میشه Death Warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

آقا من تا امروز فکر می کردم صفحه لمسی دارای روکش مات هست که الان فهمیدم : لمسی براق هست و غیر لمسی هم نمی دونم تاچ داره یا نه

یه سؤال : کلا لمسی ها همشون براق هستن یا اصلا به لمسی بودن یا نبودن ربطی نداره و لمسی های مات هم وجود دارن ؟؟
    تا اونجایی که من اطلاع دارم ؛ لمسی ها دارای صفحه نمایش براق و غیر لمسی ها دارای روکش مات می باشند .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

صفحات اخیر سوالاتی داره پرسیده میشه که ...
    فکر این چیزهای پیش و پا افتاده رو اینقدر نکنید . مثل اینه که یکی میخواد بره بنز بخره بعد هی این پا و اون پا میکنه که آیا باد لاستیکش خالی شد باید چه خاکی بر سر بریزم؟!
    خیلی از سوالاتی که دارید می پرسید دقیقا این ریختیه و نشون میده حساسیتهای بی جهتی که دارید نای از اینه که هیچ تجربه ای در خصوص لپتاپ ندارید.

یه سوال دیگه به نظر شما اگه خدایی نکرده 4سال دیگه باطریش خراب بشه آیا میشه باطریش رو در حالی که خود لبتاب از دور خارگج شده گیر آورد؟

باتری گوشی، لپتاپ، ماشین ، ساعت و... بالاخره عمر مفیدی دارند و بعد دیگه قدرت نگهداری شارژشون رو از دست میدن
    لپتاپهای ارزانقیمت، باتری های ارزان و کیفیت پایین هم دارند که یکسال بیشتر عمر مفید نداره. مخصوصا مدلهای ارزانقیمت Dell
    توی بازار، باتری نو لپتاپهای 9 سال قبل هم گیر میاد تا چه برسه ...

روکش تاچ دیگه جچه صیغه ایه؟! مگه گوشی هایی که تاچ هستند روکش تاچ دارند؟!! ساختار پنل LCD یک لایه حساس به الکتریسیته ی ساکن بدن رو اضافه تر داره
    در همین گوشی ها یا تبلتها آیا اصلا کسی اهیمیت میده که صفحه مات باشه یا براق؟
    شما وقتی روی نور حداکثر بذارید حتی توی محیط های پرنور هم براحتی میتونید مطالب صفحه رو ببینید . من یک لپتاپ دارم صفحه مات هست و یکی دیگه صفحه براق . در این زمینه بیشتر صفحه براق رو می پسندم

ضمن اینکه در اصل هیچ ارتباطی بین تاچ بودن و براق / مات بودن نمایشگرها وجود . این بستگی به نوع سفارش وارد کننده داره.
    میتونید برید به سایت ایسوس و کانفیگ دستگاه رو خودتون کاستومایز کنید اونوقت همه چیز رو میتونید خودتون انتخاب کنید که چطور باشه

8. 3 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یه سوال : آیا این کیف وموس اصلی ایسوس که روی این لبتاب میدن یه اشانتیون پیشفرض از طرف خود شرکت ایسوس هست یا اینکه بستگی به فروشنده داره؟
    ینی میشه علاوه بر کیف و موس از فروشنده انتظار اشانتیون بیشتر داشت یا نه؟

10. این کاربر از amirkurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

روکش تاچ دیگه جچه صیغه ایه؟! مگه گوشی هایی که تاچ هستند روکش تاچ دارند؟!! ساختار پنل LCD یک لایه حساس به الکتریسیته ی ساکن بدن رو اضافه تر داره
    در همین گوشی ها یا تبلتها آیا اصلا کسی اهیمیت میده که صفحه مات باشه یا براق؟
    شما وقتی روی نور حداکثر بذارید حتی توی محیط های پرنور هم براحتی میتونید مطالب صفحه رو ببینید . من یک لپتاپ دارم صفحه مات هست و یکی دیگه صفحه براق . در این زمینه بیشتر صفحه براق رو می پسندم

ضمن اینکه در اصل هیچ ارتباطی بین تاچ بودن و براق / مات بودن نمایشگرها وجود . این بستگی به نوع سفارش وارد کننده داره.
    میتونید برید به سایت ایسوس و کانفیگ دستگاه رو خودتون کاستومایز کنید اونوقت همه چیز رو میتونید خودتون انتخاب کنید که چطور باشه
    اول بگم من یه اشتباه تایپی کرده بودم که جای "مات " نوشتم "تاچ".

بعد بله درسته تو گوشی زیاد اهمیت نمیدن چون زیاد تاثیری نداره ( هرچند من خودم x6 دارم به وضوح دارم موقع استفاده تو بیرون تاثیرش رو می بینم ) ولی خوب تو لپ تاب بالاخره باید جوری باشه که تو محیط های خارج کارایی و کیفیت خوبی داشته باشه ... اینطور که من تحقیق کردم 90 درصد صفحه مات رو ترجیح میدن و معتقدن تو محیط های پرنور براق بودن واقعا اذیتشون می کنه ... این که میگید ربطی نداره ولی دیجی کالا تو بررسی کاملا حرف شمارو نقض می کنه و البته شاید هم اطلاعات این ها ناقص هست :

"اما جدا از این مشخصات مشترک، دو نوع صفحه نمایش را می‌توان بر روی مدل های مختلف سری N550 مشاهده نمود. دسته اول، مدل هایی که از صفحات نمایش براق و لمسی استفاده کرده و دسته دوم مدل هایی که صفحات آن‌ها غیر لمسیست و در عوض دارای یک روکش مات می‌باشند.
    اما اینکه کدامیک از این دو مدل را تهیه کنید، کاملا به نیاز شما باز می‌گردد. برای مصارف روزمره و عادی، مدل هایی که دارای روکش مات هستند، به دلیل اینکه نور محیط را بازتاب نمی‌کنند، مناسب‌ترند. اما اگر می‌خواهید از تمامی امکانات جدید
    سیستم‌عامل ویندوز 8 استفاده کنید، بهره‌گیری از یک صفحه نمایش لمسی، بسیار مفید خواهد بود. به علاوه اضافه کردن یک روکش مات بر روی صفحه نمایش، باعث می‌شود تا روشنایی و کیفیت رنگ‌های تولید شده به طرز محسوسی کاهش یابد و این امر ممکن است برای گرافیستان و طراحان، یک امتیاز منفی محسوب گردد.
    "

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان برای بردن لپ تاپ به ویندوز 8.1 در سایت ایسوس درایور هایی مثل EMI and Safety (5)
    BIOS (5)
    BIOS-Utilities (1)

گذاشته شده .. در زیر مجموعه هرکدام از این 3 کلی درایور هست که بعضی هاشون هم نمیشه نصب کرد.. مثلBIOS 207
    Update Intel GOP driver....اینها برای چی هستند ایا لارم هستند ؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یه سوال : آیا این کیف وموس اصلی ایسوس که روی این لبتاب میدن یه اشانتیون پیشفرض از طرف خود شرکت ایسوس هست یا اینکه بستگی به فروشنده داره؟
    ینی میشه علاوه بر کیف و موس از فروشنده انتظار اشانتیون بیشتر داشت یا نه؟

دوستانی که خریدند لطفا من رو راهنمایی کنن.:rolleyes:

14. این کاربر از amirkurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •