تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 269 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلیپ تک گل استقلال به بوریرام توسط خسرو حیدری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

abieteh
    Last edited by XENON24; 21-08-2013 at 22:43.

2. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

پس احتمالا من تنها کسی باشم که از نتیجه راضیم ...

قطعا دوستانی که فوتبال اسیا رو بی کیفیت می دونن ( که البته به درستی ) فوتبال اروپا رو دنبال می کنن ... بازی های حذفی و رفت و برگشت رو می دونن که قضیه اش چیه؟!! گل خورده در خانه و باقی قوانین مسخره این فوتبال مسخره !؟

به هر حال تبریک بابت نتیجه خوب ...

بازی البته بازی خوبی نبود و به نظرم نوع تاکتیک قلعه نویی و گل نخوردن که کاملا به جا بود در شکل گیری این نوع بازی تاثیر گذار بود .
    تایلندی ها به جز فرستادن توپ های هوایی کاری از پیش نبردن که ارسال هم دقیقا چیزی بود که خواسته ما استقلالی ها بود .

به خواهش دیگه از جمیع جمع چه اینجا و چه در استادیوم و کوچه و خیابون ؛ کاش حداقل به خودمون دروغ نگیم ! مزدک و سایر دوستان از برون سوز و از بیرون به ظاهر شاد ، سوالی حیاتی در ذهن دارم منه خنگ :

انفیلدی ها از برد یونایتد در سی ال شاد می شن یا ناراحت ؟!

والله تجربه نشون دادن بعضی ها حتی طاقت دیدن یک بازی ملی رو ندارن که بدبختانه و از شانس بد ما یه مشت استقلالی درش زیر توپ می زنن .
    توقع دیدن بازی استقلال با دیدی ملی نه تنها غیر قابل قبول بلکه به درستی بی جاست !

پس مزدک جان بی خیال این گوش ما شو که من خنگ تر از این حرفا هستم که متوجه تیکه های خوشگلت بشم . مردیم از بس خِسرو حیدر شنیدم از زبون این رفیق عربمون : دی

بحثهای فنی هم که ما بلد نیستیم زیاد ولی خواهشا دوستان بزارید بعد از اینکه نامحرما مهمونی رو ترک کردند لطفن !

پ ن : بازی برگشت قطعا امادگیمون بالاتره ... رفتن به نیمه نهایی دور اما نزدیکه .. گام به گام تا تکرار تاریخی برون سوز !
    گرچه قبلا خود من و شما و خیلیای دیگه بارها این صحبتها رو کردیم و سر آخر به این نتیجه رسیدیم که ایها الناس اینجا ایرانه و با دیدی ایرانی به مساله نگاه کن ..
    ما به عنوان یک فرد عادی که دنیای فوتبال رو نگاه میکنیم میتونیم انتقاد کنیم که ؟ نمیتونیم ؟ حالا اینجا نامحرم هست یا نه مشکل اون نامحرماست و حرف باید زده بشه
    آیا در همون فوتبال اروپا که مثال زدید کیفیت بازیها با این توجیه که تک حذفیه تا این حد پایین میاد ؟ 95 هزار تماشاگر یه سرمایه فوق العادست و مربی باید نهایت استفاده رو ببره و این متاسفانه رویه بدیست که در ایران و حتی کاربرات فعال ورزش اینجا هم جا افتاده که آقا باید منطقی بازی کنیم و منطقی بازی کردن یعنی تا این حد محتاط بودن و از نتیجه راضی باشیم..
    سر آخر حرف من و اصغر خان سر کوچمون هیج تاثیری در این فوتبال وانفسا نخواهد داشت و این مشکل به استقلال بر نمیگرده و درد فوتبال ایرانه امروزیست ..
    اما کاش ماهایی که هیچ کاره ایم حداقل اونقدر واقع بین باشیم که فوتبال زیبا رو نباید فدای منطق ایرانی کرد که بخدا کشورهای دیگم همین ورزش رو خیلی بهتر از ما انجام میدند اما هیچ وقت چنین بهانه هایی برای بازی بدشون نمیارند

راستی فرهاد چطوری اونو گل نکرد .. شوکه شدم وقتی شوتش گل نشد

4. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا عاجضانه ازتون تقاضا میکنم بگین کجا میشه امار کامل این بازی رو گیر اورد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

من فقط نیمه اول رو دیدم.
    با روندی که بازی داشت ، پیش خودم میگفتم حتما قلعه نوعی داره حریف رو آنالیز میکنه و برنامه خاصی واسه نیمه دوم داره.
    اما انگار نیمه دوم هم توپ و میدون دست حریف بوده.
    اینکه به فکر گل نخوردن بودیم خوبه، اما نه اینقدر که کلا تو نیمه زمین خودمون دفاع کنیم!!
    حاشیه های اخیر باشگاه هم مزید علت بود که، از نتیجه نگرفتن بترسیم.

به نظر من کادر فنی فقط دنبال نتیجه برد بود، اسمش برد باشه حالا با هر فلاکتی،میشه جلوی دهن مخالفا رو بست!
    از نتیجه کلا راضیم و مطمئنم بازی برگشت بهتر بازی میکنیم،مثل بازیهای لیگ .
    از وقتی که یادمه استقلال از تماشاگرهای خودش وحشت داشت!! دقیقا برعکس پرسپولیس.
    یادمه سال 78 جلوی 100هزار نفر با ناصرخان به جوبیلوایواتا باختیم.(یکیش خودم بودم)اون موقع هم بازیکنمامون از جمعیت هوادارشون بیشتر ترسیده بودن تا انرژی بگیرن.الان ما در تمام بازیهای خارج از خونه خیلی بهتر از داخل خونه نتیجه میگیریم و رووون تر بازی میکنیم چرا ؟؟؟؟

در مجموع با توجه به تفکرات نتیجه گرای قلعه نوعی ، صعود میکنیم.

7. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بانوی محجبه روی نیمکت بوریرام تایلند

+
    یعنی زن و بچه‌های ما هم نمیتونن مثه این خانم بیان استادیوم و هیچ اتفاقی نیفته!؟؟

9. 9 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بانوی محجبه روی نیمکت بوریرام تایلند

+
    یعنی زن و بچه‌های ما هم نمیتونن مثه این خانم بیان استادیوم و هیچ اتفاقی نیفته!؟؟

اصلا لایق هیچ چیز نیستیم ...
    برنامه ی 90 اکثرا به بله رای دادن ... به اینکه میزبانی جام ملتها رو بگیریم ...
    ما حتی نمیتونیم یک فیلمبرداری و کارگردانی و مدیریت درست داشته باشیم ... چطور میخوایم اینارو اجرا کنیم؟
    کلا بازی رو از دست میدیم همیشه ... همیشه و همیشه موقع حساس مربی رو نشون میدن ، موقع حمله تماشگرا رو نشون میدن ...
    باز میرن صحنه آهسته حمله رو نشون بدن ، موقعیت بعدی یا کرنر رو از دست میدیم .... کلا فیلمبرداری در حد صفر ... کارگردانی در حد منفی

شاید بگین محرومیم و امکانات نداریم ... باور کنین بعضی موارد به امکانات ربطی نداره ، اون عقل و ابتکار و هوش که نداریم ...
    واقعیت اینه تو همه ی زمینه ها خیلی عقب افتاده ایم .... فقط باید تاسف خورد و سوخت ...

11. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خاک تو سر اونیکه قوطی انداخت
    والسلام

13. 5 کاربر از sir12011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا من فیسبوک بوریرام سر زدم دیدم یه عکس استادیوم ازادی گزاشته پست کرده،بعد با کامنتا که google translater ترجمه کردم دیدم اکثرا درباره نبودن زن ها حرف میزنن

15. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب این بازیرو به سلامتی البته نه چندان خوب به پایان رسوندیم
    ما که از صبح رفته بودیم ولی آخرش رفتیم جایگاه 8
    اون اتفاقات هم تو بازی زیاد جالب نبود خداکنه محروم نشیم
    اگه فرهاد اون توپ رو دقیقه 10 گل میکرد احتمالا الان 3.4 تا خورده بودن ولی حیف شد

دوست عزیز که گفت تا الان 60 هزار تماشاگر اومده مطمئنه!!!!!

ورزش 3 نوشته تا ساعت 7 20 هزاز تماشاگر فقط اومده!!
    تا ساعت 7:15 نزدیک به 50.60هزار تماشگر تو ورزشگاه بود
    Last edited by MASTER OC 7; 22-08-2013 at 00:20.

17. 2 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

واقعا اون كسي كه بطري پرت كرد رو بايد بعد از شلاق زدن، 10 بار اعدام كنن. آخه آدم چقدر ميتونه نفهم باشه. نكنه از دشمنا بودن تو لباس خودي؟

19. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •