کلیپ تک گل استقلال به بوریرام توسط خسرو حیدری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
abieteh
کلیپ تک گل استقلال به بوریرام توسط خسرو حیدری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
abieteh
Last edited by XENON24; 21-08-2013 at 22:43.
گرچه قبلا خود من و شما و خیلیای دیگه بارها این صحبتها رو کردیم و سر آخر به این نتیجه رسیدیم که ایها الناس اینجا ایرانه و با دیدی ایرانی به مساله نگاه کن ..
ما به عنوان یک فرد عادی که دنیای فوتبال رو نگاه میکنیم میتونیم انتقاد کنیم که ؟ نمیتونیم ؟ حالا اینجا نامحرم هست یا نه مشکل اون نامحرماست و حرف باید زده بشه
آیا در همون فوتبال اروپا که مثال زدید کیفیت بازیها با این توجیه که تک حذفیه تا این حد پایین میاد ؟ 95 هزار تماشاگر یه سرمایه فوق العادست و مربی باید نهایت استفاده رو ببره و این متاسفانه رویه بدیست که در ایران و حتی کاربرات فعال ورزش اینجا هم جا افتاده که آقا باید منطقی بازی کنیم و منطقی بازی کردن یعنی تا این حد محتاط بودن و از نتیجه راضی باشیم..
سر آخر حرف من و اصغر خان سر کوچمون هیج تاثیری در این فوتبال وانفسا نخواهد داشت و این مشکل به استقلال بر نمیگرده و درد فوتبال ایرانه امروزیست ..
اما کاش ماهایی که هیچ کاره ایم حداقل اونقدر واقع بین باشیم که فوتبال زیبا رو نباید فدای منطق ایرانی کرد که بخدا کشورهای دیگم همین ورزش رو خیلی بهتر از ما انجام میدند اما هیچ وقت چنین بهانه هایی برای بازی بدشون نمیارند
راستی فرهاد چطوری اونو گل نکرد .. شوکه شدم وقتی شوتش گل نشد![]()
اقا عاجضانه ازتون تقاضا میکنم بگین کجا میشه امار کامل این بازی رو گیر اورد!
من فقط نیمه اول رو دیدم.
با روندی که بازی داشت ، پیش خودم میگفتم حتما قلعه نوعی داره حریف رو آنالیز میکنه و برنامه خاصی واسه نیمه دوم داره.
اما انگار نیمه دوم هم توپ و میدون دست حریف بوده.
اینکه به فکر گل نخوردن بودیم خوبه، اما نه اینقدر که کلا تو نیمه زمین خودمون دفاع کنیم!!
حاشیه های اخیر باشگاه هم مزید علت بود که، از نتیجه نگرفتن بترسیم.
به نظر من کادر فنی فقط دنبال نتیجه برد بود، اسمش برد باشه حالا با هر فلاکتی،میشه جلوی دهن مخالفا رو بست!
از نتیجه کلا راضیم و مطمئنم بازی برگشت بهتر بازی میکنیم،مثل بازیهای لیگ .
از وقتی که یادمه استقلال از تماشاگرهای خودش وحشت داشت!! دقیقا برعکس پرسپولیس.
یادمه سال 78 جلوی 100هزار نفر با ناصرخان به جوبیلوایواتا باختیم.(یکیش خودم بودم)اون موقع هم بازیکنمامون از جمعیت هوادارشون بیشتر ترسیده بودن تا انرژی بگیرن.الان ما در تمام بازیهای خارج از خونه خیلی بهتر از داخل خونه نتیجه میگیریم و رووون تر بازی میکنیم چرا ؟؟؟؟
در مجموع با توجه به تفکرات نتیجه گرای قلعه نوعی ، صعود میکنیم.
بانوی محجبه روی نیمکت بوریرام تایلند
+
یعنی زن و بچههای ما هم نمیتونن مثه این خانم بیان استادیوم و هیچ اتفاقی نیفته!؟؟
اصلا لایق هیچ چیز نیستیم ...
برنامه ی 90 اکثرا به بله رای دادن ... به اینکه میزبانی جام ملتها رو بگیریم ...
ما حتی نمیتونیم یک فیلمبرداری و کارگردانی و مدیریت درست داشته باشیم ... چطور میخوایم اینارو اجرا کنیم؟
کلا بازی رو از دست میدیم همیشه ... همیشه و همیشه موقع حساس مربی رو نشون میدن ، موقع حمله تماشگرا رو نشون میدن ...
باز میرن صحنه آهسته حمله رو نشون بدن ، موقعیت بعدی یا کرنر رو از دست میدیم .... کلا فیلمبرداری در حد صفر ... کارگردانی در حد منفی
شاید بگین محرومیم و امکانات نداریم ... باور کنین بعضی موارد به امکانات ربطی نداره ، اون عقل و ابتکار و هوش که نداریم ...
واقعیت اینه تو همه ی زمینه ها خیلی عقب افتاده ایم .... فقط باید تاسف خورد و سوخت ...
اقا من فیسبوک بوریرام سر زدم دیدم یه عکس استادیوم ازادی گزاشته پست کرده،بعد با کامنتا که google translater ترجمه کردم دیدم اکثرا درباره نبودن زن ها حرف میزنن
خب این بازیرو به سلامتی البته نه چندان خوب به پایان رسوندیم
ما که از صبح رفته بودیم ولی آخرش رفتیم جایگاه 8
اون اتفاقات هم تو بازی زیاد جالب نبود خداکنه محروم نشیم
اگه فرهاد اون توپ رو دقیقه 10 گل میکرد احتمالا الان 3.4 تا خورده بودن ولی حیف شد
تا ساعت 7:15 نزدیک به 50.60هزار تماشگر تو ورزشگاه بود![]()
Last edited by MASTER OC 7; 22-08-2013 at 00:20.
واقعا اون كسي كه بطري پرت كرد رو بايد بعد از شلاق زدن، 10 بار اعدام كنن. آخه آدم چقدر ميتونه نفهم باشه. نكنه از دشمنا بودن تو لباس خودي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)