تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 138 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فردا یه بازی حساس دیگه تو لیگ برتر داره چلسی با وست بروم. الان مهمترین مسئله ای که میتونه جلوی برد چلسی رو بگیره، غرور بازیکن های جوون تیم مثل آزارد و اسکار و لوییزه که مورینیو به بهترین شکل داره با مصاحبه هاش جلوی این اتفاق رو میگیره. جان تری هم به بازی فردا نمیرسه، امیدوارم به بازی جلوی سیتی برسه چون حضورش تو اون بازی واجبه. تو این بازی اشلی کول رو بهتره بازی بده تا آزپیلی هم برای بازی حساس با سیتی استراحت کافی داشته باشه. کیهیل و لوییز و ایوا که حضورشون قطعیه. ماتیچ هم که باید باشه، کنارش هم رامیرس. شورله هم به جای ویلیان بازی کنه در کنار آزارد و اسکار. نوک حمله هم که اتوئو هستش و احتمالا نیمه دوم تورس به جای اتوئو میاد. فقط امیدوارم تا دقیقه 60 چلسی تونسته باشه نتیجه رو گرفته باشه تا مورینیو بتونه آزارد و رامیرس رو هم تعویض کنه تا برای بازی با سیتی، صد در صد آماده باشن.

2. 5 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو: مهندس پيگريني ماشين حساب مي‌خواهد؟

سرمربي منچسترسيتي با کنايه پاسخ انتقاد مانوئل پيگريني را درباره خرج هاي چلسي در بازار نقل و انتقالات داد.

ژوزه مورينيو و مانوئل پيگريني زماني که در فوتبال اسپانيا مربيگري مي‌کردند، با هم رابطه چندان دوستانه‌اي نداشتند. اکنون که اين دو مربي در ليگ برتر انگليس حضور دارند نيز رابطه نچندان خوب‌شان را بيش از پيش علني کرده‌اند.

سرمربي منچسترسيتي پس از توقف تيمش برابر نوريچ با انتقاد از هزينه‌هاي چلسي در بازار نقل و انتقالات در سال‌هاي گذشته اعلام کرده بود که چلسي بيش از هر تيم ديگري در فوتبال انگليس خرج مي‌کند.

ژوزه مورينيو، سرمربي تيم چلسي نيز در واکنش به اين گفته هاي مانوئل پيگريني واکنش نشان داد و با کنايه اعلام کرد : پيگريني درباره خرج‌هاي تيم ما صحبت‌هايي کرده است. او مربي خوبي است و من براي او احترام قائلم. مي‌دانم که پيگريني تحصيلات دانشگاهي بالايي دارد و مهندس است و نيازي به ماشين حساب ندارد. تيم ما خوآن ماتا را با 37.5 پوند به منچستريونايتد فروخت و کوين دي بروين را نيز با 18.5 ميليون پوند به ولفسبورگ آلمان فروخت. اين به اين معناست که ما 55 ميليون پوند از طريق فروش بازيکنانمان به دست آورده‌ايم. سپس ماتيچ را با 21 ميليون پوند و محمد صلاح را با 11 ميليون پوند خريد. اين هم 32 ميليون پوند مي‌شود که ما صرف هزينه بازيکن جديد ‌کرده‌ايم. پس 55 منهاي 32 مي‌شود 23. پس چلسي در پنجره نقل و انتقالات تابستاني 23 ميليون پوند سود کرده است. پيگريني که براي اين حساب به ماشين حساب نيازي ندارد!

سرمربي پرتغالي چلسي با تمجيد از منچسترسيتي، گفت: آنها تيمي فيزيکي و قدرتمند هستند که نه براي 10 سال آينده که براي دو، سه سال آينده مي‌توانند تيمي قدرتمند در فوتبال انگليس باشند. مي‌دانيم که آنها رقيب جدي براي ما در کسب عنوان قهرماني محسوب مي‌شوند. ما اکنون در صدر جدول رده‌بندي قرار داريم و مي‌خواهيم در پايان فصل هم در همين جايگاه قرار داشته باشيم. البته دغدغه‌اي بابت قهرماني در اين فصل نداريم.

يحيي توره، هافبک ساحل عاجي منچسترسيتي در بازي برابر نوريچ بازي خطرناکي از خود به نمايش گذاشت و در مرکز زمين با پا به بازيکن حريف لگد زد. سرمربي چلسي که تيمش بايد هفته‌ آينده در جام حذفي برابر منچسترسيتي در ورزشگاه "اتحاد" به ميدان برود درباره اين حرکت يحيي توره اظهار کرد و گفت: اگر داور اين صحنه را نديده باشد، مي‌توانيد هر کاري که مي‌توانيد انجام دهيد. پس اگر اتحاديه از فوتبال دفاع مي‌کند بايد يحيي توره را محروم کند. به نظر من اتحاديه بايد توره را به دليل اين حرکت خشن سه بازي از همراهي تيمش محروم کند.

چلسي صدرنشين امشب (سه‌شنبه) در هفته‌ بيست و ششم ليگ برتر در خانه وست بروم‌ويچ به ميدان مي‌رود. آنها هفته‌ آينده نيز در جام حذفي پيکار سختي را برابر منچسترسيتي در ورزشگاه اتحاد خواهند داشت.

varzesh3

4. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

هازارد: هرگز به جدايي از چلسي فکر نمي‌کنم

ادن هازارد، ستاره چلسي، با رد شايعات اخير در مورد انتقالش به پاري سن ژرمن، تاکيد کرد که تنها روي بازي هاي چلسي تمرکز دارد.

اين ملي پوش بلژيکي در رقابت هاي اين فصل بازي هاي بسيار خوبي براي آبي ها به نمايش گذاشته و هت تريک در ديدار اين هفته مقابل نيوکاسل، تيمش را به صدر جدول ليگ برتر رساند.

هازارد معتقد است که پيوستنش به چلسي، تصميم درستي بوده و به همين دليل، تصميم ندارد اين باشگاه را به مقصد پاري سن ژرمن ترک کند.

او به اکيپ گفت:" اينکه پي اس جي علاقه مند است تا من را به خدمت بگيرد، خبر جالبي است اما برايم اهميتي ندارد.

هرگز به جدايي از چلسي فکر نمي کنم. از بودن در اين باشگاه احساس خوبي دارم و هنوز کارهاي زيادي براي انجام در اينجا دارم.

مي دانم که در دقيقا چه چيزي در ذهن دارم. هيچ کسي نمي تواند نظر من را تغيير بدهد. مي خواهم با چلسي به بهترين ها برسم.

من از بازيکنان باتجربه تيم، لمپارد،تري، چک و اتوئو، چيزهاي زيادي ياد گرفتم. آنها به افتخارات زيادي رسيده اند و الهام بخش من هستند. کار کردن در کنار آنها باعث پيشرفت من مي شود. به همين دليل فکر مي کنم هنوز بهترين سال هاي دوران حرفه اي ام را پيش رو دارم."

هازارد همچنين معتقد است اگر بتوانند به همين روند ادامه بدهند، مي توانند قهرمان ليگ برتر شوند اما شانس زيادي براي قهرماني تيمش در چمپيونزليگ قائل نيست:" فکر نمي کنم بتوانيم در چمپيونزليگ قهرمان شويم زيرا در اين رقابت ها تيم بهتري از ما حضور دارند.

ليگ برتر؟ بايد ببينيم چه رخ خواهد داد. اگر در همه ديدارها مانند ديدار مقابل منچسترسيتي بازي کنيم، قهرمان خواهيم شد. من به تنهايي نمي توانم کاري انجام بدهم. اگر بخواهيم قهرمان شويم، بايد تمام بازيکنان تيم کمک کنند."

ستاره جوان آبي ها در مورد مورينيو نيز صحبت کرد و گفت:" جام هايي که او به دست آورده، گوياي همه چيز است. او به هر باشگاهي رفته، جام هاي زيادي به دست آورده است.

من رابطه اي معمولي با او دارم. او به ما اعتماد دارد. او دوست دارد بخندد و ما را راحت مي گذارد.او گاهي ناراضي است و اين طبيعي است. من هيچ مشکلي با او ندارم. من تمام تلاشم را مي کنم تا بهترين ها را ارائه بدهم."

ورزش 3

6. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بالاخره دفاع اتوبوسی وست بروم را شکستیم و گل برتری را زدیم

روی پاس زیبا لوییز و جایگیری عالی ایوا تونستیم به گل برسیم از اول بازی تیم برتر میدان بودیم اما موقعیت گل آنچنانی نداشتیم اما در نهایت در دقیقه 48 نیمه اول مزد بازی خوبمونو گرفتیم

================================================== ========================

متاسفانه در دقیقه 85 گل تساوی را دریافت کردیم و 2 امتیاز حساس را از دست دادیم

کیهیل مصدوم شد و به بیرون زمین انتقال داده شده در همین زمان که 10 نفره بودیم گل را از همون ناحیه دریافت کردیم

تعویض اسکار با میکل هم تبدیل به یک تعویض بی مصرف شده که هیچ وقت جواب نداده!!
    Last edited by 30vil; 12-02-2014 at 01:31.

8. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

نیمه دوم چلسی افتضاح بود. واقعا مسخرست که تو وقت های تلف شده به جای اینکه چلسی حمله کنه، باید نگران گل خوردن چلسی باشیم. این چهار امتیازی که جلوی وست بروم از دست دادن، آخر فصل خودشو نشون میده. تعویض کلیشه ای میکل با اسکار هم بیشتر باعث شد چلسی کامل بره تو لاک دفاعی به جای اینکه بازی رو در دست بگیره، حالا با این روحیه داغون باید برن جلوی سیتی بازی کنن که فردا شب به احتمال زیاد صدرنشین هم میشه. فقط امیدوارم کیهیل و رامیرس مصدوم نشده باشن. این شورله بیچاره رو چرا بازی نمیده اصلا؟ نمیشد اونو بیاره جای ویلیان که خسته شده بود و همش توپ لو میداد؟!!!!!

10. 2 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

واقعآ امتیاز دادن جلوی این تیمای درپیتی زور داره به خدا !!

سیتی رو تو اتحاد میزنیم اونوقت وست بروم و استوک و وستهم رو نمیتونیم ببریم

این وست بروم رو همون بازی رفت هم باید میباختیم که رامیرس یه پنالتی گرفت و از شکست نجاتمون داد !!

مورینیو فکری به حال نحوه بازی با این تیمای ته جدولی نکنه امسال هیچی نمیشیم چون در ادامه زیاد با این تیمها بازی خواهیم داشت

12. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

واقعآ امتیاز دادن جلوی این تیمای درپیتی زور داره به خدا !!

سیتی رو تو اتحاد میزنیم اونوقت وست بروم و استوک و وستهم رو نمیتونیم ببریم

این وست بروم رو همون بازی رفت هم باید میباختیم که رامیرس یه پنالتی گرفت و از شکست نجاتمون داد !!

مورینیو فکری به حال نحوه بازی با این تیمای ته جدولی نکنه امسال هیچی نمیشیم چون در ادامه زیاد با این تیمها بازی خواهیم داشت
    صرف نظر از 2 امتیازی که از دست رفت،نحوه بازی چلسی هم خیلی ضعیف بود مخصوصا از دقیقه 70 به بعد، جوری شده بود که من فکر میکردم وست بروم تیم صدر جدوله و چلسی ته جدوله!
    حالا بازی جام حذفی با سیتی اهمیتش فوق العاده بیشتر میشه چون اگه اونو ببازه چلسی، واقعا روحیه تیم داغون میشه.
    Last edited by Sepehr SS; 12-02-2014 at 02:16.

14. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو: شخصيت تيمي نداشتيم

سرمربي چلسي مي‌گويد تيمش در بازي برابر وست بروم‌ويچ شخصيت هميشگي را نداشت.

چلسي در هفته‌ بيست و ششم ليگ برتر انگليس برابر وست بروم‌ويچ به تساوي يک بر يک رسيد، تا با توجه به يک بازي کمتر آرسنال صدرنشيني‌اش به خطر بيفتد.

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي پس از توقف تيمش برابر وست بروم‌ويچ، گفت: تا 60 دقيقه‌ مسابقه توپ و ميدان کاملا در اختيار ما بود، اما نتوانستيم کار حريف را در اين 60 دقيقه‌ تمام کنيم و تنها يک گل را به ثمر رسانديم. در پانزده دقيقه‌ نيمه نخست دوم چندين فرصت گلزني داشتيم و نتوانستيم از آن استفاده کنيم. پس از اين که نتوانستيم از فرصت‌هايمان استفاده کنيم. حريف بازي را در دست گرفت و تلاش زيادي براي به ثمر رساندن گل از خود نشان داد. به نظر من وست بروم‌ويچ شايسته کسب يک امتياز از اين ديدار بود. در نيمه نخست حتي يک بار هم توپ به پيتر چک دروازه‌بان ما نرسيد. در نيمه دوم فضاهاي زيادي در ميان مدافعان وست بروم‌ويچ ايجاد شد. در دقايق پاياني خيلي بي‌جهت عقب نشستيم و همين باعث شد که حريف کنترل بازي را در دست بگيرد.

مورينيو ادامه داد: فکر مي‌کنم حتي اگر چند بازيکن هجومي به زمين مي‌فرستادم نيز نمي‌توانستيم سرنوشت بازي را تغيير دهيم. اين سبک بازي مدافعان ما قابل قبول نبود. وست بروم در دقايق پاياني روي به بازي مستقيم آورد و توپ‌هاي زيادي روي دروازه‌ ما ارسال کرد.

سرمربي چلسي درباره دليل عقب نشيني تيمش برابر وست بروم‌ويچ گفت: فکر مي‌کنم دليلي که باعث شد ما در دقايق پاياني برابر وست بروم عقب بنشينيم، بي‌شخصيتي تيم بود. تنها با حفظ شخصيت تيمي مي‌توانستيم وارد آن شرايط نشويم. نبايد فشار اين ديدار روي بازي ما تاثير مي‌گذاشت، اين بازي خيلي راحت مي توانست يک بر صفر به سود ما تمام شود.

چلسي شنبه در جام حذفي انگليس در ورزشگاه اتحاد برابر منچسترسيتي به ميدان مي‌رود و هفته‌ بعد از آن نيز در خانه از تيم اورتون در هفته‌ بيست و هفتم ليگ برتر پذيرايي خواهد کرد.

varzesh3

16. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام دوستان ... من بازیو ندیدم اما بنظر میرسه در روزی که خوب نبودیم مساوی کردیم .... بعضی تیم ها خیلی بد بدن هستن .. وست بروم یکیشه ... موقعیت خوبی واسه افزایش اختلاف بود اما باید قبول کنیم تک تک بازی های لیگ برتر سخته و بازی آسونی نیست ... مخصوصا اگه بازی خارج از خونه باشه ... من قبلا چنتا از بازی های وست بروم رو دیده بودم .. مخصوصا جلو منچستر .. خیلی تیم خوبی هستن ... اما بالاخره ما چلسی هستیم و توقع میره هر بازی پیروز باشیم ...

18. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام دوستان ... من بازیو ندیدم اما بنظر میرسه در روزی که خوب نبودیم مساوی کردیم .
    چلسی خیلی خوب بود در این بازی مالکیت توپ 70 به 30 بود من اصلا باورم نمیشد که این بازی را مساوی کردیم 20 دقیقه آخر بازیکنان خیلی شل گرفتند

20. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •