مویس : برنامه ای برای استراحت دادن به رونی ندارم.
سرمربی شیاطین سرخ اعلام کرد که در اکثر بازیهای باقی مانده فصل از وین رونی استفاده خواهد کرد.
به گزارش Sky Sports، مهاجم شیاطین سرخ اکنون فصل شلوغی را سپری میکند و تاکنون 22 بار برای یونایتد به میدان رفته است.
رونی در این 22 بازی با به ثمر رساندن 10 گل و ارسال 13 پاس گل نقش بسزایی را ایفا کرده و دیوید مویس قصد دارد تا جای ممکن از این مهر باارزش بهره ببرد.
وی اظهار داشت: ”زمانهایی خواهد آمد که ما باید مراقب او باشیم. اکنون وی به آن (استراحت) نیازی ندارد. من به دنبال نشانهایی از افت هستم و اگر چنین دیدم، احتمال به رونی استراحت میدهم.
الان احتیاجی به این کار نیست. باشگاههای بسیاری از بازیکنان خود مرتبا بازی میگیرند. میتوانیم سیستم چرخشی را پیاده کنیم اما، فعلا صبر میکنم.“
وی افزود: ”او پسری است که به طور مستمر با حضور در هر مسابقه بهتر میشود. نکته اصلی این است که من میخواهم تا زمان حفظ چنین روندی از وی بازی بگیرم. اگر اینگونه شود، جای نگرانیای برای من نیست.“
گفتنی است، منچستر یونایتد پس از دیدار حساس امروز مقابل تاتنهام هاتسپر باید روز چهارشنبه به مصاف اورتون برود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووچینیچ بجای بخشی از قرارداد نانی؟
گزارشات رسیده از ایتالیا حاکی از آن است که یوونتوس در صدد است تا در ژانویه، با انتقال میرکو ووچنیچ به عنوان بخشی از پیشنهاد خود، لوئیز نانی پرتغالی را به خدمت بگیرد.
بر اساس گزارش A Bola غولهای ایتالیایی طی چند ماه اخیر، به شدت به جذب هافبک پرتغالی تیم منچستر علاقه مند بوده اند و به نظر میرسد دوباره قرار است پیشنهاد خود را تجدید کنند.
نانی جزو چندین بازیکن منچستریونایتد است که دوید مویس، سرمربی این تیم اعتقاد چندانی به آنها ندارد و احتمالاً اجازه ترک باشگاه را به آنها بدهد.
از طرفی با وجود این احتمال که چیچاریتو هم منچستریونایتد را ترک کند، یوونتوس قصد دارد با پیشنهاد ووچنیچ به عنوان بخشی از قرارداد نانی، آنها را راضی کند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]