تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 148 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مویس : برنامه ای برای استراحت دادن به رونی ندارم.

سرمربی شیاطین سرخ اعلام کرد که در اکثر بازی‌های باقی مانده فصل از وین رونی استفاده خواهد کرد.
    به گزارش Sky Sports، مهاجم شیاطین سرخ اکنون فصل شلوغی را سپری می‌کند و تاکنون 22 بار برای یونایتد به میدان رفته است.
    رونی در این 22 بازی با به ثمر رساندن 10 گل و ارسال 13 پاس گل نقش بسزایی را ایفا کرده و دیوید مویس قصد دارد تا جای ممکن از این مهر باارزش بهره ببرد.
    وی اظهار داشت: ”زمان‌هایی خواهد آمد که ما باید مراقب او باشیم. اکنون وی به آن (استراحت) نیازی ندارد. من به دنبال نشان‌هایی از افت هستم و اگر چنین دیدم، احتمال به رونی استراحت می‌دهم.
    الان احتیاجی به این کار نیست. باشگاه‌های بسیاری از بازیکنان خود مرتبا بازی می‌گیرند. می‌توانیم سیستم چرخشی را پیاده کنیم اما، فعلا صبر می‌کنم.“
    وی افزود: ”او پسری است که به طور مستمر با حضور در هر مسابقه بهتر می‌شود. نکته اصلی این است که من می‌خواهم تا زمان حفظ چنین روندی از وی بازی بگیرم. اگر این‌گونه شود، جای نگرانی‌ای برای من نیست.“
    گفتنی است، منچستر یونایتد پس از دیدار حساس امروز مقابل تاتنهام هاتسپر باید روز چهارشنبه به مصاف اورتون برود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ووچینیچ بجای بخشی از قرارداد نانی؟

گزارشات رسیده از ایتالیا حاکی از آن است که یوونتوس در صدد است تا در ژانویه، با انتقال میرکو ووچنیچ به عنوان بخشی از پیشنهاد خود، لوئیز نانی پرتغالی را به خدمت بگیرد.

بر اساس گزارش A Bola غول‌های ایتالیایی طی چند ماه اخیر، به شدت به جذب هافبک پرتغالی تیم منچستر علاقه مند بوده اند و به نظر می‌رسد دوباره قرار است پیشنهاد خود را تجدید کنند.
    نانی جزو چندین بازیکن منچستریونایتد است که دوید مویس، سرمربی این تیم اعتقاد چندانی به آن‌ها ندارد و احتمالاً اجازه ترک باشگاه را به آن‌ها بدهد.
    از طرفی با وجود این احتمال که چیچاریتو هم منچستریونایتد را ترک کند، یوونتوس قصد دارد با پیشنهاد ووچنیچ به عنوان بخشی از قرارداد نانی، آن‌ها را راضی کند
    .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد
    Last edited by pcforlife; 01-12-2013 at 20:59. دليل: 8.5 مگابایت برای لود سوپر گل تاتنهام؟!

4. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    بازی سختی بود،میشه از تساوی رضایت داشت اما وضعیت تیم در جدول مناسب نیست
    غیبت rvp کاملا حس میشه و فعلا رونی داره با ادامه روند عالی خودش،به تیم کمک میکنه

چهارشنبه هم بازی سختی داریم،با اورتون در اولدترافورد
    باید روز چهارشنبه به پیروزی برسیم تا همچنان جزو لیست مدعیان باشیم

گزارش سایت گل:
    تاتنهام 2-2 منچستریونایتد: زور برد نداشتند/ تساوی به افتخار رقبا
    دو تیم به تقسیم امتیازات رضایت دادند تا بیشترین سود را دیگر مدعیان قهرمانی ببرند

سایت گل- تاتنهام و منچستریونایتد در دیدار امروز در وایت هارت لین به تساوی 2-2 رسیدند تا فاصله شان با آرسنال صدرنشین بیش از پیش شود.
    در این دیدار تاتنهام دو بار از حریف پیش افتاد اما هر دو بار این رونی بود که کار را به تساوی کشید. با این نتیجه، فاصله منچستریونایتد با آرسنال به 9 امتیاز افزایش پیدا کرد و تاتنهام هم اکنون با توپچی ها 9 امتیاز فاصله دارد.
    ویلاس بواس در این دیدار تیمش را با سه تغییر نسبت به شکست سنگین هفته قبل مقابل منچسترسیتی راهی میدان کرد. در مقابل مویس هم نسبت به تساوی 2-2 مقابل کاردیف سیتی، تیمش را با چهار تغییر به میدان فرستاد.

بازی متعادل آغاز کرد اما این تاتنهام بود که روی یک ضربه آزاد در دقیقه 18 به گل رسید. ضربه سنگین کایل واکر، از زیر دیوار دفاعی شیاطین سرخ عبور کرد و به گل اول بازی تبدیل شد.
    منچستریونایتد برای جبران گل خورده جلو کشید اما این تاتنهام بود که روی ضدحملات، دو موقعیت خطرناک به دست آورد اما هر دو موقعیت توسط سولدادو و پائولینیو از دست رفت.

تا اینکه در دقیقه 32 روی اشتباه واکر، رونی در محوطه شش قدم صاحب توپ شد و با یک ضربه دقیق، دروازه حریف را باز کرد. بازی در نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.

در آغاز نیمه دوم، ساندرو با یک ضربه از راه دور تماشایی، توپ را به گوشه دروازه دخه آ فرستاد تا تاتنهام بار دیگر پیش بیفتد.

اما این برتری تنها سه دقیقه پایدار بود. خطای لوریس روی ولبک، یک ضربه پنالتی نصیب منچستریونایتد کرد و رونی با یک شوت محکم به مرکز دروازه، گل دوم خود و تیمش را به ثمر رساند.
    در دقایق باقی مانده، هر دو تیم موقعیت هایی داشتند اما هیچ کدام از آنها تبدیل به گل نشدند تا بازی با تساوی 2-2 به پایان برسد.

6. 8 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من بازی رو نصفه نیمه دیدم نمیتونم نظر کاملی بدم

مساوی با تاتنهام توی خونش بد نیست بخصوص اینکه گلهای مفتی از پشت 18 خوردیم گل اول که واقعا تقصیر دخیا بود خیلی زاویه مخالفش رو باز کرده بود یه متر به وسط دروازه نزدیکتر میشد توپ رو راحت میگرفت
    با این حال نباید اجازه بدیم فاصله مون با آرسنال بیشتر از این بشه
    ما فاصله های بیشتر از این رو هم جبران کردیم اما خب اون موقع رئیس بالا سر تیم بود ولی الان استراتژی تیم باید تا نیمه های نیم فصل دوم نگه داشتن تیم بین 4 تیم اول باشه و بعد در انتها خیز برداشتن برای صدر جدول

ولی خیلی خیلی امیدوارم فکر میکنم نیم فصل دوم مال منچستر باشه

سلطان تو این دو بازی اصلا اجازه نداده جای خالی فن پرسی مشخص باشه

8. 6 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

نظر خاصی ندارم
    ولی خط هافبک کمپلت تعطیله
    اورا هم داره فسیل میشه.
    اگر ژانویه بازیکن نگیریم سهمیه اروپا رو باید تو خواب ببینیم

Sent from my MT25i using Tapatalk

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نظر خاصی ندارم
    ولی خط هافبک کمپلت تعطیله
    اورا هم داره فسیل میشه.
    اگر ژانویه بازیکن نگیریم سهمیه اروپا رو باید تو خواب ببینیم

دوست عزیز
    با احترام من به عنوان یه منچستری با این اصطلاحات مشکل دارم
    بهتره نسبت به تیم قدرشناس تر باشیم

11. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

دوست عزیز
    با احترام من به عنوان یه منچستری با این اصطلاحات مشکل دارم
    بهتره نسبت به تیم قدرشناس تر باشیم
    الان من حرف بدی زدم?
    الان همه تیم ها به این باور رسیدن که میتونن منچستر رو حتی تو. خونه شکست بدن
    اگر رونی نبود معلوم نبود الان کجای جدول بودیم
    تو تابستون بی عرضگی مویس باعث شد فقط فلایینی که حداکثر 20 میلیون می ارزه رو27 میلیون بخریم.
    مویس باید بدونه منچستر. اورتون نیست.همین الان اورتون هم بدون مویس داره خوب بازی میکنه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من برام جالبه که هر هفته جو تاپیک به شکل چشمگیری تاثیر میگیره از نتیجه بازی اون هفته! لورکوزن 5 گل میخوره، آرسنال شکست میخوره، دم از موفقیت و قهرمانی میزنیم، با تساوی جلو کاردیف و تاتنهام باخت جلو سیتی میگیم باید به لیگ اروپا فکر کنیم.
    خیلی واضح و مشخصه یوناید داره تغییر میکنه و روند تقریبا سینوسیش هم ناشی از همین تغییره. حالا بخشی از تغییرات مثبت بوده و بخشی منفی ما باید بپذیرم که این فصل برای یونایتد به این شکل پیشبینی میشد. اگر الان ما صدر جدول بودیم باید تعجب میکردیم، هم برای خودمون که با یک خرید و از دست دادن ساف تونستیم فرضا اول باشیم و هم برای رقبامون که با خرج های فراوون نتونستن باشن...
    اما اتفاقی که الان افتاده و 8 امی یونایتد بعد 13 هفته و اختلاف 9 امتیازی با صدر، پیشبینی میشد از همون ابتدای فصل. چیزی که به شخصه منه یونایتدی رو آزار میده ترک عادته... اینکه قبل از ژانویه ما همیشه عادت داشتیم فاصله امتیازیمون رو با رقبای دوم و سوم بیشتر کنیم، اما الان باید تلاش کنیم تا به صدر برسیم./
    نتیجه تساوی مقابل تاتنهام تو خونش نمیتونه نتیجه بدی باشه. ولی ما نیاز داریم به بردن اورتون و نیوکاسل تو بازی های خانگیمون. که با لغزش بالانشین ها اختلاف باز هم کم بشه.
    تو تابستون بی عرضگی مویس باعث شد فقط فلایینی که حداکثر 20 میلیون می ارزه رو27 میلیون بخریم.
    مویس باید بدونه منچستر. اورتون نیست.همین الان اورتون هم بدون مویس داره خوب بازی میکنه

اخوی، مویز لیستش رو به باشگاه داده بوده، باشگاه و مدیر اجراییش به شدت ضعیف کار کردن که نتونستن تیاگو، فابرگاس، اوزیل، بینز، استروتمن، گارای و.... رو جذب کنن و نهایتا دقیقه 90 فلینی رو با قیمت بالایی بخرن.
    +
    منم قبول دارم، هنوز نوع تفکر مویز منچستری نشده، دیدگاه اورتونیش رو باید بزاره کنار. : )

14. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

اخوی، مویز لیستش رو به باشگاه داده بوده، باشگاه و مدیر اجراییش به شدت ضعیف کار کردن که نتونستن تیاگو، فابرگاس، اوزیل، بینز، استروتمن، گارای و.... رو جذب کنن و نهایتا دقیقه 90 فلینی رو با قیمت بالایی بخرن.
    +
    منم قبول دارم، هنوز نوع تفکر مویز منچستری نشده، دیدگاه اورتونیش رو باید بزاره کنار. : )
    مثلا همین گیردادن به فابرگاس کاملاً وقت تلف کنی بود.چون اصلا فابرگاس نمی اومد.چون بارسلونا به غیر از فابرگاس جانشین دیگری واسه ژاوی نداشت.
    یه سری از بازیکن ها حتما باید از تیم برن.اشلی یانگ-اندرسون-والنسیا-ولبک-کلورلی.
    انگار هیچ غیرتی ندارن و بازیشون هم خیلی افتضاحه.
    مویز اومد همه کادر فنی رو انداخت بیرون!مربی دروازه بان ها یکی از بهترین مربی ها بود.الان هم با رفتنش ده خیا افت کرده
    دفاع هم حتما باید بگیریم.فردیناند خیلی پیر شده.ولی متاسفانه دفاع خوبی هم الان تو بازار نیست.به غیر از داوید لوییز.راموس هم خیلی گرونه.

+
    یه نکته دیگه اینکه اگر دقت کرده باشید ما تو بازی با ساوهمپتون و کاردیف دقیقه 90 گل خوردیم.تا تیم گل میزنه همه بازیکن ها میکشن عقب.دیگه همه تیم ها ترسی از منچستر ندارن.به هر حال امیدوارم امسال سهیمه اروپا رو بگیریم
    Last edited by REZAHOSEYNGANI; 02-12-2013 at 11:54.

16. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اکران مستند سینماتیک کلاس 92
    The class of 92

18. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •