این teammate controls چیه و به چه دردی میخوره ؟
ممنون
این teammate controls چیه و به چه دردی میخوره ؟
ممنون
با سلام
این چه خصوصیتی رو نشون میده؟
یعنی هر بازیکنی که توی بازی خوب کار کنه روحیه اون میره بالا و بالعکس ...
حالا با افزایش روحیه رنگ ادمک قرمز میشه با کاهش روحیه زرد میشه .
Last edited by CV30; 22-08-2013 at 00:42.
چهره های بازیکنان MAN U و Bayern .
دانلود ( 9 MB ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
صفحه خصوصیات بازیکن .
از این لیست بعضی خصوصیات اضافه و حذف شده و البته بعضی هاش فقط اسمش تغییر کرده (اونایی که نوشته New یعنی جدید اضافه شده و تو نسخه 13 نیست ). میتونین برین با PES2013 مقایسه کنین و ببینین چه خصوصیاتی اضافه و چه خصوصیاتی از لیست خصوصیات بازیکان حذف شده .
در ضمن این لیست تمام خصوصیات بازیکنان نیست .
PES 2014 Stat PES 2013 equivalent Attacking Prowess new Ball Control Ball Control Dribbling Dribble Accuracy Low Pass Short Pass Accuracy Lofted Pass Long Pass Accuracy Finishing Shot Accuracy Place Kicking Place Kicking Controlled Spin Curving Header Header Accuracy Defensive Prowess new Ball Winning new Kicking Power Kicking Power Speed Speed Explosive Power Explosive Power Body Balance Body Balance Jump Jump Goalkeeping Goalkeeping Skills Saving new Tenacity Tenacity Stamina Stamina Form Form Injury Resistance Injury Resistance Weak foot use Weak foot use Weak foot acc. Weak foot acc
New stats Removed stats Attacking Prowess Attack Defensive Prowess Defence Ball Winning Short Pass Speed Saving Long Pass Speed Response Dribble Speed Teamwork
Last edited by ™...; 22-08-2013 at 02:12.
آقا یه نفر جواب بده لطفا
کنترل هم تیمیت هست میتونی موقع حمله بازیکن هم تیمیت هم حرکت بدی رو حالت دیفالت دکمه rs فشار بدی به سمت بازیکنی که میخوای حرکت کنی مستقیم میره جلو ولی در حالت manual که باشه rs بگیری به سمت بازیکنی که میخوای حرکتش بدی میتونی جهت حرکتشم خودت تعین کنی
سلام
نمیدونم دقت کردید یا نه ، انداره و حالت لباسهای مختلف با هم فرق داره.یعنی مخصولات نایکی (منچستر) خیلی تنگ تر از محصولات آدیداس (بایرن) هستن...
در واقعیت هم به همین شکله ...
استایل بازیکنا - جزئیات و کفش و لباسشون فوق العاده عالیه ..
فقط امیدوارم اون اتفاقی که تو ذهنمه واسه بازی نیوفته و امسال رو فقط با pes سر کنم.
دوستانی که اینجا خبر و ویدئو و عکس میزارن دستشون درد نکنه امیدوارم نتیجه این زحماتتونو ببینید و آخر سر بازی همون چیزی بشه که میخوایید.
.
.
میگم این وین رونی رو چرا اینقدر بد درست کردن؟؟ دلیلی داره؟
.
.
یه نکته دیگه اینکه بنظر شما خط دفاعی زیاد جلو نمیان؟؟ چندتا از این گیم پلی نمایشگاه دیدم خیلی راحت میشد با پاس هوایی توی عمق برای مهاجم با دروازبان تک به تک شد .... اتفاقی که توی فیفا 10 هم افتاد و به یه روش معمول برای گلزنی تبدیل شده بود که توی نسخه بعد درستش کردن...
Last edited by JUSTIN11; 22-08-2013 at 03:01.
Fake هستش .این عکس مربوط میشه به ساخت کلیپ تبلیغاتی Castrol با همکاری رونالدو (ویدیو زیر) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال کاور استار نداریم چون اگه داشتیم تا بحال اعلام میشد یا تو تریلر بازی ازش خبری بود ! .
.
.
.
.
.
.
.
به شخصه در این مورد خبری ندارم .
والله من گفتم وقتی دمو ساخته شد میاد!! افتر لانچ هم که زده حالا یعنی بعد از لانچ خود بازی. دیگه نمیدونم فهمیدی یا نه.ضمنا یه کم هم خشونتو بذاری کنار کار بدی نکردی. بیخیال
آخه چندتاشو که دیدم زیاد کیفیت نداشتن. مرسی. واااااااااووووووو 250 مگ دانلود کنم 2 دقیقه ببینم؟!ولش کن، منتظر میمونم خود بازی بیاد
![]()
Last edited by m2fard; 22-08-2013 at 11:03.
بچه ها تریلر مستر لیگ رو دیدید من که چیزی نفهمیدم !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)