اس4قبل من این مشکلو داشت.خیلی هم اذیت میکرد تا اینکه ردش کردم رفت.متاسفانه خیلی هم رذیت میکرد تو رنگ خاکستری هم خیلی تابلو بود.اما این یکی اینطور نیست.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
اس4قبل من این مشکلو داشت.خیلی هم اذیت میکرد تا اینکه ردش کردم رفت.متاسفانه خیلی هم رذیت میکرد تو رنگ خاکستری هم خیلی تابلو بود.اما این یکی اینطور نیست.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
تست کردم ولی این موردی رو که گفتید ندیدم.
تو کدام نواحی رنگ ها فرق می کنه؟
خیلی دقت میخواد، تو برنامه فیس بوک موقع سرچ زمانی که بک گراند سرمه ای میاد خیلی مشهود تره، کیبرد رو باز و بسته کنید یکسری خط های افقی توی صفحه تکون میخورن.
الان رفتم تو cwm ریکاوری گوشی اونجا بک گراندش طوسیه اما هیچ خطی ندیدم! پس این مشکل نرم افزاریه احتمالا صفحه درست کالیبره نشده امیدوارم تو آپدیت بعذی حل بشه.
عجیبه، جفت رام ها یکی بود؟
تو ریکاوری گوشی هیچ اثری از خط نیست!
البته برای من خط نبود.کلا بالای صفحه مایل به زرد و پایینش یه رنگ دیگه بود.چند صفحه قبل عکسشو گذاشتم.
سلام دوستان من S3 دارم . S4 رو که دیدم خیلی خوشم اومد حاا چند سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید .
1. شنیدم که این گوشی 8 هسته ای و 4 هسته ای داره توی بازار کدومشون هست ؟
2. کیفیت صفحه نمایش فول اچ دی با اچ دی ای که S3 داره تفوت زیادی داره و قابل لمسه ؟
3. باتری این گوشی چطوره ؟
4. میگفتن داغ میکنه . مشکل بزرگیه ؟ یا حل شده؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
توی ایران I9500 یا همون هشت هسته ای هست البته هشت هسته هرگز با هم فعال نیستن در واقع 4+4 هست
تراکم بالاتر از 300ppi سخت میشه تشخیص داد اما کیفیت رنگ بخاطر چینش جدید ساب پیکسل ها فرق زیادی کرده ، روشنایی هم حدود 70 نیت بیشتر از اس 3 شده
سوال 3 و 4 رو کسایی که دارن جواب بدن
اون مشکلو توی فروم های خارجی هم دیدم بعضیا داشتن اون دیگه سخت افزاریه و فقط تعویض راه حلشه.
۱. ورژن ۴هسته ایش هم تو بازار هست ولی کمه و گرونتره بنظرم نمیرزه همون 9500 خوبه.
۲. بله خیلی بهتره.
۳. خوبه بستگی به نوع کار با گوشی داره مثلا بازی زیاد باطری میخوره مخصوصا بازی های سنگین ۳بعدی.
۴. داغ میکنه زمانی که لود سی پی یو بالا باشه و به نسبت لود دمای سی پی یو و باطری میره بالا، سی پی یو کامپیوترم داغ میکنه اما آیا مشکل محسوب میشه؟ کامپیوتر فن داره اما این نداره، البته تو ورژن جدید کمتر داغ میکنه کلا میتونن نرم افزار دستگاه رو بهینه تر کنن تا فشار کمتری به سی پی یو بیاد.
البته این رو بگم که این مقایسه شما اشتباه هست ، بله مشکل محسوب میشه ! حرف من هم نیست ، بلکه به عنوان یه معیار و مرجع برای چیپست ها در نظر گرفته شدهسی پی یو کامپیوترم داغ میکنه اما آیا مشکل محسوب میشه؟
گوشی توی دست وقتی گرمای بالاتر از حرارت دست رو تولید کنه آزاردهنده میشه ، شما پردازنده یا مادربورد کامپیوتر رو تو دستتون نگه نمیدارید که مشکلی ایجاد کنه ، هیت سینک خنکش میکنه
ولی یه اسمارت فون چون اکثرا توی دست هست این مسئله فرق می کنه ، اگزینوس 5 به مراتب حرارت بالاتری نسبت به اسنپدراگون 600 تولید می کنه
پس این گوشی خیلی داغ میکنه ؟
من اهل بازی نیستم اس3 هم که دارم موقع بازی مقداری داغ میشه ولی بنده برای کار با صفحات و وب گردی میخوام بدونم به چه صورته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)