100 درصد 10 اینچ
این 2 اینچ فوق العاده است. با 10 اینچ در شرایط خیلی ایده آل میشه پلوتو رو هم دید.
ایده من برای تلسکوپ آینده ام
یه 12 اینچ لوله باز (فلکسی) که بهش پلیت پیچ کنم و بزارمش روی eq6
البته کسی با لوله باز ها این کارو نکرده تا حالا تو ایران
100 درصد 10 اینچ
این 2 اینچ فوق العاده است. با 10 اینچ در شرایط خیلی ایده آل میشه پلوتو رو هم دید.
ایده من برای تلسکوپ آینده ام
یه 12 اینچ لوله باز (فلکسی) که بهش پلیت پیچ کنم و بزارمش روی eq6
البته کسی با لوله باز ها این کارو نکرده تا حالا تو ایران
خيلي ممنون بابك جان بابت وقت گذاشتن،پس شد 10 اينچ
يه كم بيشتر پرس و جو كردم يكي از دوستان با تجربه گفت:
فلكسي موتور دار نخر، موتورهاشون جالب نيست و زود خراب ميشه همچنين ميله هايي كه قسمت جلوي تلسكوپ رو به عقب وصل ميكنه بعد از چند وقت شل ميشه و آخرين نكته هم كه گرد و غبار بيشتري ميگيره نسبت به معمولي ها،
يك پارچه مخصوص كه اين فلكسي ها دارن پس گرد و غبار رو ميشه يه كاريش كرد، موتور دارش رو هم نمي خريم ولي ميله ها رو چه ميشه كرد، شما نظر اين دوستمون رو تاييد مي كنيد؟
لطفا حذف شود
----------------------------------
Last edited by Mehdim; 12-07-2010 at 06:49.
لطفا حذف شود.
--------------------------------
Last edited by Mehdim; 12-07-2010 at 06:49.
سلام و دورد
میخواستم یه تلسکوپ خوب و ارزون دوروبر 200 تومن بخرم البته قصد از خریدن فقط تفریح و دیدن آسمون و کهکشانو و ... یعنی کار حرفه ای نمیخوام انجام بدم. در واقع قراره هدیه ای باشه برا خانومم چون هردومون به نجوم علاقه مندم هستیم میخوام با یک تیر دو نشون بزنم![]()
اولین بار تو یه نمایشگاه کتاب چندتا تلسکوپ دیدیم حول و هوش 120 تومن بودن اما شک داشتم و اومدن یخورده تحقیق کردم که یه چیزهایی دستم اومد اما باز بین اینهمه تلسکوپ گیج زدم
نظر خودم رو
70 میلیمتری شکستی لوله کوتاه Sk 705 AZ3
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
70میلیمتری شکستی لوله بلند SK707 AZ2
همینطورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
8٠ میلیمتر شکستی با ردیاب خودکار SK809 AutoTrack
که البته فکر نکنم دوربین موتور دار بدرد تازه کارا بخوره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر راهنمایی تون هستم.
بحث موتور که درسته
درباره میله ها هم مثل آیینه های نیوتونی ها احتیاج به تنظیم پیدا میکنن. شل شدنشون با رگلاژ پیچ هاش درست میشه.
برای شروع رصد آیا دوبین دوچشمی را پیشنهاد می کنید؟ 20x80?
تفاوت قیمتی بسیاز زیادی بین 20در80 سایت آسمان شب و قیمت سایت سلسترون وجود داره چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آسمان شب 250 / سلسترون 130$
Last edited by amirrh; 13-07-2010 at 13:34.
بله ، این دوچشمی ابزار بسیار خوبیه ... برای شروع بسیار مناسبه . حتما با سه پایه و رابط بگیر . تفاوت قیمت رو هم نمی دونم واسه چیه .![]()
ممنون،
خريد دابسوني قطعي شده حالا بحث چشمي ها هست با توجه به فاصله كانوني نه چندان زياد و اينكه من به اجرام غير ستاره اي بيشتر علاقه دارم( فرض كنيم اجرام داخل فهرست مسيه) به جز دو چشمي كه 48 برابر و 120 برابر هستند فكر كنم به يك چشمي كه ميدان باز داشته باشه و بزرگنمايي زياد هم نداشته باشه احتياج دارم،
با همون 48 برابر براي اعماق سر كنم و پولشو بذارم يك بارلو بخرم براي بزرگنمايي؟
سلام
همون اولی بهترینه. 705 az3
میتونید به جای یه دوربین هم برای طبیعت ازش استفاده کنید
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
راستش وارد محدوده ای شدید که شدیدا نظر شخصی و سلیقه توش دخیله.
بزرگنمایی بالاتر از 120 توی تلسکوپ شما برای اجرام غیر ستاره ای هم کاربرد داره. سحابی های سیاره ای - خوشه های کروی و مرکز کهکشانها. سیاره ها هم که سر جاشونن.
بارلو کیفیت تصویر رو پایین میاره . من پیشنهاد میدم یه چشمی فاصله کانونی کوتاه بگیرید برای بزرگنمایی بالا.
چشمی 5 میلی متری اسکای واچر خیلی خوبه. 60 تومنه.
چشمی های 2 اینچ برای بزرگنمایی کم و میدان دید بالا خیلی خوبن. فقط مشکلشون اینه که هر بار که بخواین بزرگنمایی عوض کنین با یه چشمی 1.25 ، باید آداپتور فوکوسر رو همک عوض کنین که کمی سرعتتون رو میگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)