لرزشگیر دوربین های حرفه ای کنن روی لنز هست نه خود بدنه
لرزشگیر دوربین های حرفه ای کنن روی لنز هست نه خود بدنه
اینو قبول دارم خوردم الان hx300 تو شرایط نوری ضعیف نویزش خیلی زیاده ولی کیفیت دوربین به hd یا full hd بودنش نیست به سایز سنسور و ساخت لنز و چیز های دیگه ربط داره.در ضمن شما می دونین دوربین های که در صدا سیمای ایران استفاده میشن چه نوع دوربینی هستن؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس به نظرتون این بهترین چیزیه که می تونم تو این رنج قیمت بخرم؟تو شرایط بد نوری چطوره؟
600D به نظرتون چطوره؟
Last edited by vxp; 07-09-2014 at 14:25.
اینجا پیدا نمیشه باید بگی مسافر برات بیاره
اگر منظورتون در مورد دوربینهای فیلم برداریه که از نوع حرفه ای اونها استفاده می شه می تونید مشخصات این دوربینها رو ببینید که بعضی از اونها به جای یه چیپ تصویر سه چیپ تصویر دارن تا کیفیت فیلم برداری بهبود پیدا کنه . در ضمن در هر صورت به کمک پرو ژکتورها نور لازم برای فیلم برداری تا مین می شه شما فیلم برداری آماتوری رو با اون چیزی که در صدا سیما معموله مقایسه نکنید . در ضمن اینکه بعد از فیلم برداری با استفاده از نرم افزار های حرفه ای تصحیحات لازم هم روی اونها اعمال می شن. جدیدا از سری دوربینهای عکاسی حرفه ای هم تو فیلم برداریها استفاده می کنن .
اینکه در شرایط فیلم برداری چیپ تصویر بزرگ دوربینهای حرفه ای مورد نیاز نیست و گاهی هم ایجاد مشکلاتی می کنه به ویژه موقع فوکوس شکی نیست ولی بودنش هم مزیتی می تونه با شه که قابل اغماض نیست.
نیکون D3100 هم فیلم برداری فول اچ داره هم قیمتش 1120 هست
شما بیشتر عکاسی براتون مهمه یا فیلمبرداری ؟ تا چه حدی می تونید هزینه کنید ؟
تا جایی که من می دونم 1100D به خاطر رزولیشن پایینش(12 مگاپیکسل)عملکرد خوبی توی نور کم داره
اگه بیشتر برای فیلمبرداری می خواید دوربین بگیرید و بودجه رو هم می تونید بیشتر کنید 650D و 700D هم همراه لنز های STM کنون(مثل 18-55 STM و 18-135 STM ) گزینه های خوبی هستن(البته برای عکاسی هم خوبن !)،چون هم Full HD فیلم می گیرن هم تکنولوژی های کاربردی زیادی برای فوکوس ممتد موقع فیلمبرداری دارن که امتیاز مهمیه و قابلیت ضبط صدا رو هم به صورت استریو دارن
راستی زوم 20 یا 30 برابر رو هم کلا بی خیال بشین که با این حدود بودجه فقط توی دوربین های سوپر زوم پیدا میشه !
سلام دوستان
بین canon 700D و nikon D5300 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
Last edited by asmir1; 07-09-2014 at 17:40.
سلام
میگم از یه دوربین مثل 600 دی کنون میشه به عنوان یه دوربین برا عکاسی ( اتلیه / پرسنلی و .. ) استفاده کرد ؟
در این صورت لنز پیشنهادی براش چیه ؟
در ضمن اگه از فیلمبرداری بگذریم مدل 650d از نظر عکاسی چقدر بهتر از 600d عمل میکنه ؟ ارزش داره اونو بگیرم ؟ صفحه لمسی و ... برام اهمیتی نداره حتی ترجیح میدادم نمایشگرش هم ثابت بود که خب هیچ کدوم نیست
700d هم که لنز بهتر و ...
ممنون میشم راهنمایی کنید اول راهم .![]()
بله میشه
فقط چون ما عقلمون تو چشممونه شاید زیاد برای مشتری هاتون خوشایند نباشه. من بارها برای کاری مراجعه کردم و اولین سوالی که ازم پرسیدن اینه که دوربینتون چیه. حالا عکاسی بلد نبودی هم مهم نیست
اگر میخواهید خودتون آتلیه راه اندازی کنید کمی تحقیق کنید و اطلاعاتتون رو به خصوص در مورد عکاسی بالا ببرید.
خرید دوربین یک بخش کوچکی از یک مسیر بسیار پر فراز و نشیبه
برای لنز به ترتیب اولویت
اول) 105-24 یا 85-15
دوم) 135-18 نسخه STM
در کنار اینها یک لنز نرمال با دیافراگم باز مثل 50mm 1.8
بین 600 و 650 توی عکاسی فرق زیادی نیست فقط 650 میتونه از قابلیت STM استفاده کنه ولی به نظر من خرید 650 منطقی تره.بودم اکانات بهتر از نبودنشه وگرنه شما یه 50D کارکرده میتونی الآن با حدود 1100-1200 بخری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)