تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 98 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

نداشتن لرزشگیر تصویر مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    لرزشگیر دوربین های حرفه ای کنن روی لنز هست نه خود بدنه

2. این کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

داره خودمونی میشه zoroasterormazd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نداشتن تمیز کننده فراصوت کمی ممکنه عیب محسوب بشه!
    ولی در یک سال گذشته که خودم از این دوربین استفاده میکنم، مشکلی برای من ایجاد نکرده!

و اینم بگم که فیلم برداری HD دوربین 1100D قابل مقایسه با فیلم برداری FULL HD دوربین هایی مثل HX300 نیست!
    در تئوری باید FULL HD بهتر باشه، ولی بدلیل سنسور خیلی کوچیکش بقدری نویز داره که حال آدم از فیلم برداری بهم میخوره!
    حتی بصورت کتبی تضمین میکنم که فیلم برداری 1100D از هر دوربینی که سنسورش کوچیکه، بهتره!

اینو قبول دارم خوردم الان hx300 تو شرایط نوری ضعیف نویزش خیلی زیاده ولی کیفیت دوربین به hd یا full hd بودنش نیست به سایز سنسور و ساخت لنز و چیز های دیگه ربط داره.در ضمن شما می دونین دوربین های که در صدا سیمای ایران استفاده میشن چه نوع دوربینی هستن؟

4. این کاربر از zoroasterormazd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

لرزشگیر دوربین های حرفه ای کنن روی لنز هست نه خود بدنه
    پس به نظرتون این بهترین چیزیه که می تونم تو این رنج قیمت بخرم؟تو شرایط بد نوری چطوره؟
    600D به نظرتون چطوره؟
    Last edited by vxp; 07-09-2014 at 14:25.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینو قبول دارم خوردم الان hx300 تو شرایط نوری ضعیف نویزش خیلی زیاده ولی کیفیت دوربین به hd یا full hd بودنش نیست به سایز سنسور و ساخت لنز و چیز های دیگه ربط داره.در ضمن شما می دونین دوربین های که در صدا سیمای ایران استفاده میشن چه نوع دوربینی هستن؟
    اگر منظورتون در مورد دوربینهای فیلم برداریه که از نوع حرفه ای اونها استفاده می شه می تونید مشخصات این دوربینها رو ببینید که بعضی از اونها به جای یه چیپ تصویر سه چیپ تصویر دارن تا کیفیت فیلم برداری بهبود پیدا کنه . در ضمن در هر صورت به کمک پرو ژکتورها نور لازم برای فیلم برداری تا مین می شه شما فیلم برداری آماتوری رو با اون چیزی که در صدا سیما معموله مقایسه نکنید . در ضمن اینکه بعد از فیلم برداری با استفاده از نرم افزار های حرفه ای تصحیحات لازم هم روی اونها اعمال می شن. جدیدا از سری دوربینهای عکاسی حرفه ای هم تو فیلم برداریها استفاده می کنن .
    اینکه در شرایط فیلم برداری چیپ تصویر بزرگ دوربینهای حرفه ای مورد نیاز نیست و گاهی هم ایجاد مشکلاتی می کنه به ویژه موقع فوکوس شکی نیست ولی بودنش هم مزیتی می تونه با شه که قابل اغماض نیست.

نیکون D3100 هم فیلم برداری فول اچ داره هم قیمتش 1120 هست

9. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

پس به نظرتون این بهترین چیزیه که می تونم تو این رنج قیمت بخرم؟تو شرایط بد نوری چطوره؟
    600D به نظرتون چطوره؟
    شما بیشتر عکاسی براتون مهمه یا فیلمبرداری ؟ تا چه حدی می تونید هزینه کنید ؟

تا جایی که من می دونم 1100D به خاطر رزولیشن پایینش(12 مگاپیکسل)عملکرد خوبی توی نور کم داره

اگه بیشتر برای فیلمبرداری می خواید دوربین بگیرید و بودجه رو هم می تونید بیشتر کنید 650D و 700D هم همراه لنز های STM کنون(مثل 18-55 STM و 18-135 STM ) گزینه های خوبی هستن(البته برای عکاسی هم خوبن !)،چون هم Full HD فیلم می گیرن هم تکنولوژی های کاربردی زیادی برای فوکوس ممتد موقع فیلمبرداری دارن که امتیاز مهمیه و قابلیت ضبط صدا رو هم به صورت استریو دارن

راستی زوم 20 یا 30 برابر رو هم کلا بی خیال بشین که با این حدود بودجه فقط توی دوربین های سوپر زوم پیدا میشه !

11. 2 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان

بین canon 700D و nikon D5300 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
    Last edited by asmir1; 07-09-2014 at 17:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    میگم از یه دوربین مثل 600 دی کنون میشه به عنوان یه دوربین برا عکاسی ( اتلیه / پرسنلی و .. ) استفاده کرد ؟
    در این صورت لنز پیشنهادی براش چیه ؟

در ضمن اگه از فیلمبرداری بگذریم مدل 650d از نظر عکاسی چقدر بهتر از 600d عمل میکنه ؟ ارزش داره اونو بگیرم ؟ صفحه لمسی و ... برام اهمیتی نداره حتی ترجیح میدادم نمایشگرش هم ثابت بود که خب هیچ کدوم نیست
    700d هم که لنز بهتر و ...

ممنون میشم راهنمایی کنید اول راهم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میگم از یه دوربین مثل 600 دی کنون میشه به عنوان یه دوربین برا عکاسی ( اتلیه / پرسنلی و .. ) استفاده کرد ؟
    در این صورت لنز پیشنهادی براش چیه ؟

در ضمن اگه از فیلمبرداری بگذریم مدل 650d از نظر عکاسی چقدر بهتر از 600d عمل میکنه ؟ ارزش داره اونو بگیرم ؟ صفحه لمسی و ... برام اهمیتی نداره حتی ترجیح میدادم نمایشگرش هم ثابت بود که خب هیچ کدوم نیست
    700d هم که لنز بهتر و ...

ممنون میشم راهنمایی کنید اول راهم .
    بله میشه
    فقط چون ما عقلمون تو چشممونه شاید زیاد برای مشتری هاتون خوشایند نباشه. من بارها برای کاری مراجعه کردم و اولین سوالی که ازم پرسیدن اینه که دوربینتون چیه. حالا عکاسی بلد نبودی هم مهم نیست
    اگر میخواهید خودتون آتلیه راه اندازی کنید کمی تحقیق کنید و اطلاعاتتون رو به خصوص در مورد عکاسی بالا ببرید.
    خرید دوربین یک بخش کوچکی از یک مسیر بسیار پر فراز و نشیبه
    برای لنز به ترتیب اولویت
    اول) 105-24 یا 85-15
    دوم) 135-18 نسخه STM
    در کنار اینها یک لنز نرمال با دیافراگم باز مثل 50mm 1.8

بین 600 و 650 توی عکاسی فرق زیادی نیست فقط 650 میتونه از قابلیت STM استفاده کنه ولی به نظر من خرید 650 منطقی تره.بودم اکانات بهتر از نبودنشه وگرنه شما یه 50D کارکرده میتونی الآن با حدود 1100-1200 بخری

15. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •