دیگه جی ما پول نداریم![]()
ولخرجی کردیا...15 میلیون واسه بن عطیه؟راستی تو با اون برادرای دوقلو که خبرنگارن نسبتی نداری؟
چه سخت بود بازیکن خریدن تو این چند دقیقه ای که بازی کردم خیلی چیزا یاد گرفتم
دارم حسابی بازیکن های قدیمی مو میفروشم...میخام یکم اوضاع مالی رو بهتر کنم...الان سه فصل هست که دوم میشم و تو این دو سال یک بار قهرمان لیگ قهرمانان و جام باشگاه های جهان و دو بار قهرمان جام حذفی و دو بار قهرامن سوپر کاپ ایتالیا و یه بار قهرامن سوپر کاب اروبا شدم اما بودجه ام واسه فصل 2016-2017((واسه ترانسفر))فقط 8 میلیون پوند هستش...فقط میتونم بازیکن های زیر 20 ساله بخرم...:((
میخام بازیکنی که پارسال خریدم رو بفروشم...((19 میلیون))
هرنانس رو تو سن 31 سالگی واسش یه بیشنهاد اومده((10 میلیون))که فک کنم اگر بفروشمش((هر چند رهبر تیم هستش))بیزنس خوبی باشه تو این سن و سال...
کوادرادو رو 7 میلیون بفروشم((28 سالشه)) یه بازیکن 21 ساله رو هم فروختم 3 میلیون پوند...زاراته رو هم 2 میلیون رد کنم حدود 40 میلیون پوند میرسه دستم...
نه نسبتی ندارم. شما رشته تحصیلیت تربیت بدنی بوده که خبرنگار ورزشی شدی؟
بن عطیه رو 15 میلیون قسطی خریدم و سال بعد 30 میلیون نقد فروختم امسال 118 میلیون بازیکن فروختم عکسشو می زارم
ما یه بازیکن هم نمیتونیم بخریم!
هیچکی بازیکن نمیفروشه!
دوست من بازيكن خريدن تو اين بازي با بزيكن خريدن تو فيفا و حتي فيفا منجير توفير داره.اين بازي شبيه ساز مربيگري و مديريت فوتباله..شما اول ببين چه تيميوهستي..اكه خدا تومن بودجه داشته باشي ولي باشگاه ات جذاب نباشه نمتوني بازكن دلخاتو بخري.هزار تا دليل ديگه هم ممكنه باشه
١٠ بازيكن رو فعلا فروختم يا بازنشسته شدن..ميخام وضعيت اقتصاديمو بهترةكنم.تيمم ميخام بازسازي كنم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)