تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 130 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1298

نام تاپيک: درخـــــواســـــت مــــدار خـــــود را ايــــــنــــــجـــــا مــــطـــرح كــنــيـــد

داره خودمونی میشه eshgh_namordeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در مورد سیگنال av که بر روی تلوزیون میبینیم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم ، هدف اینه که ماهیت این سیگنال را کاملا بشناسم برای مثال سیگنال هاریزنتال ورتیکال با چه مشخصاتی به Tv ارسال میشه ،با تشخیص کامل این سیگنال میتونیم در پروژه ها خروجی tv استفاده کنیم . لطفا دوستانی که در این مورد کار کردند ممنون میشم جواب بدند .؟

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

آقای 2010peji لطفا مدار خازن سنج را بزارید ممنون میشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این نقشه شماتیک خازن سنج:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم کد HEX :

کد:

این مدار میتونه از 1nF تا 260nF رو اندازه بگیره.LCD هم از نوع 2*16 هستش.نیازی هم به کلید سلکتور نداره.اگه کسی خواست رنج های بیشتری رو اندازه بگیره باید کمی مدارو تغییر بدم.فعلا همین برای دوستمون کافیه.برای پروگرم کردن این گزینه ها رو انتخاب کنید:

Oscillator = HS
    WatchDogTimer = BrownOutReset = PowerupTimer = disable
    بقیه = NotProtected

برنامه رو به زبان Proton+ ) PBP )نوشتم و بسیار ساده است.اگه کسی کد برنامه رو هم خاست بگه تا بذارم.این مدارو تو Proteus هم امتحان کردم.به غیر از قطعاتی که برای همه ی PIC ها لازمه فقط یه LCD و 6 تا مقاومت تو مدار به کار بردم.اونم به خاطر اینکه مقاومت استاندارد تو بازار نداشت و مجبور شدم چند تا رو باهم سری موازی کنم.ولتاژ ورودی باید بالای 5 ولت باشه که در اینجا یه باتری 12 ولت گذاشتم.

پژمان صدام کنین
    Last edited by Peji2010; 26-04-2010 at 23:40.

3. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقا پژمان ممنون تشکر مرسی
    فقط یک سوال باید با ایسی پروگرامر برنامه ریزی کنم یعنی برنامه که شما با هکس نوشتین رو بریزم توش درسته؟

من مدتیه الکترونیک کار نکردم بیاین با هم یک مرور روی برد بکنیم
    اگر مشکل داشت به من بگین
    ممنون میشم

برد بالا u2 یک ترانزیستور هست 7805 که زیرش نوشتین چیه؟؟رنج ترانزیستوره؟؟؟

pic pin 11 , 12 چیه؟؟ ایا منظورتون سیم پراپ هست برای تست خازن؟؟؟

زیر c5 , c4 نوشتین 1u , 10n ایا منظورتون خازن هست؟؟
    دوتا خروجی برد بالا که یکی با مثلت نمایش داده شده و دیگری با 3 خط زیر هم منظور چیه؟؟

توی عکس زدین x1 20mhz و دیگری زدید cx 100 منظور چیه؟؟
    و باز هم مثلث های نمایش داده شده و 3 خط زیر هم و rv1 یعنی چی
    میدونم خیلی زحمت میدم ولی دست ما رو هم بگیرین ممنون میشم
    بازم میگم شرمنده لطف میکنید

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله باید کد HEX رو به وسیله ی پروگرمر PIC بریزید تو آی سی.
    u2 یه آی سی رگولاتور 5 ولت هست که زیرش چیز خاصی ننوشتم!! رنج ترانزیستور دیگه چیه؟؟
    اگه منظورتون VI هست اون اسم پایه است که یعنی ولتاژ ورودی. نقاط pin11 و pin12 رو باید به ترتیب به پایه های شماره 11 و 12 از PIC16F877A وصل کنید. Cx همون خازنیه که میخاید مقدارشو اندازه بگیرید.در اینجا برای مثال 100 نانوفاراد گذاشتم.در واقع باید این خازن رو حذف کنید و به جاش سیمهای پراب رو وصل کنید برای اندازه گیری خازن موردنظر.
    اون علامتهای مثلثی که میبینید باید به هم وصل بشن.و علامتهای زمین( یا به قول شما با سه خط زیر) هم باید به هم وصل بشن.البته حواستون باشه که تو این عکس یه بورد بیشتر نداریم.و اون قسمت بالایی مدار از قسمت پایین جدانیست و برای راحتی اونجوری رسمش کردم.مثلا پایه ی وسط 7805 که به علامت زمین متصل شده باید به پایه ی VSS از LCD و سایر نقاطی که با اون علامت نشون داده شدن وصل بشه.همچنین پایه شماره 3 از 7805 هم باید به پایه ی VDD از LCD وسایر نقاطی که با علامت مثلث مشخص شدن وصل بشه.
    بقیه مشخصات هم اینه:

C2 = C3 = خازن 22 پیکوفاراد.
    C4 = خازن 10 نانوفاراد.
    C5 = خازن 1 میکروفاراد.(پایه ی هاشور خورده یعنی قطب منفی خازن)
    Rv1 = پتانسیومتر 5K
    X1 = کریستال 20 مگاهرتز.
    مقاومتها هم که مشخصه.

امر دیگه ای بود ما هستیم.

6. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eshgh_namordeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی آقا پژمان - یک توضیح میدین چطوری خازن را اندازه میگیره ؟ مدار چه کار میکنه . ممنونم

8. این کاربر از eshgh_namordeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طرز کار مدار خیلی ساده است.هر مقایسه کننده آنالوگ دارای دو ورودی است که اگر ولتاژ ورودی مثبت بیشتر از ورودی منفی باشه بیت 6 از رجیستر CMCON برابر 1 میشه و در غیر این صورت این بیت 0 هست.ورودی منفی به یه مدار ساده تقسیم ولتاژ وصل شده که ولتاژ خروجی آن تقریبا 3.15 ولته(0.63 * 5).ورودی مثبت هم به یه شبکه ی RC وصل شده که مقاومتش 50 کیلو اهمه(دو تا 100k موازی) و خازنش هم همون خازنیه که مقدارشو قراره حساب کنیم و ولتاژ ورودی این شبکه RC توسط پایه PORTD.1 کنترل میشه.هنگام شروع برنامه پایه PORTD.1 خاموش بوده و خازن خالیه.برای اندازه گیری خازن ابتدا خروجی این پایه 1 میشه و همزمان شمارنده TIMER1 فعال میشه.پس از طی یک ثابت زمانی RC همونطور که میدونید ولتاژ خازن به اندازه ی 63 درصد ولتاژ ورودی(5*0.63 = 3.15) میرسه.در این هنگام چون این ولتاژ بیشتر از ورودی منفی مقایسه گر هست پس بیت CMCON.6 برابر 1 میشه و میکرو با خوندن مقدار این بیت مقدار شمارنده رو ثبت میکنه.چون فرکانس شمارنده 5 مگاهرتزه مقدار خازن بر حسب نانو فاراد برابره با : ( 250 / مقدار تایمر ).برای اندازه گیری خازنهای کوچکتر از نانو هم باید مقدار مقاومت 50k رو افزایش داد تا ثابت زمانی زیاد بشه.
    همین

10. 2 کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقا پژمان بسیارررررررررررررر متشکرم و مممنونم مرسی
    دیگه ما رو خجالت زده نکنید گفتم که مدت زیادی از الکترونیک دور بودم و اینا یادم رفته
    --------------------
    اگر لطف کنید یک مدار دیگه هم میخوام
    یک دستگاه مودم voip دارم که اداپتورش رفت رو هوا و روی اداپتور این ارو زده
    output +18v 0.85a
    output 15w max
    حالا اگر مدارشو دارید یا میتونید برای ما بذارید یکی دیگه براش بسیازیم
    و سوال بعدی
    من یک مدار درست کردم که هر وقت که دو سیم خروجی داره و هر وقت دور سیم رو به هم وصل میکنیم ال ای دی روشن میشه حالا میخوام همون خروجی ها رو به سیم 80 متری وصل کنم که ببینم دو تا سیم 80 متری اتصال دارن یا نه از باطری 9 ولت استفاده کردم و مقاومت 330 اهم به نظرتون جواب میده ؟؟ اگر جواب نمیده باید مقاومتو بیشتر کنم یا راهی دیگه داره

بخدا شرمندم ولی نیاز دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی یادم رفت یک سوال دیگه بازم شرمنده
    میشه علامت زمین و مثلت های دیگه رو بگید به کجا وصل میشه اشتباه نزنم یعنی مثلث که قبلش r7 10k داره رو به r6 560r وصل کنم؟؟؟
    وعلامت زومین رو به بقیه؟؟
    و خازن های c4و... بجز c5 هاشور نداره یعنی طبق c5 منفیشون رو وصل کنم یا نه؟؟

پروفشنال PaRkOr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی مدار ساعت عقربه ای دیجیتال رو با گیت منطقی نداره. استاد اجازه استفاده از میکرو رو نداده وگرنه می ساختمش.
    یا هووووووووووووووو

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه آداپتورتون از نوع معمولی باشه فکر کنم این مدار کافیه:
    کد:
    تو اون مداری که گفتید اگه میخاید LED رو مستقیما با سیم 80 متری به باتری 9 ولت وصل کنید یه مقاومت 600 اهم باشه بهتره ولی با همون 330 اهم هم باید جواب بده.

بله باید مثلثی که به r7 وصل شده به r6 وصل شه.در کل تو اون نقشه 4 تا مثلث هست که همه باید به هم وصل شن و 4 تا هم علامت زمین هست که اونا هم باید به هم وصل بشن.
    خازن c5 از نوع الکترولیته و جهت داره اما خازنهای دیگه عدسی هستن و جهت خاصی ندارن.

15. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •