تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 457 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

یادمه در مورد آپدیت نزدیک نیم ساعت از طریق گیک بادی با اکسپرت های کمودو چت کردم دیدم جواب سر بالا میدن و جواب درست و حسابی نمی دن. پرسیدم موضوع چیه این چطور ساپورتیه که میدین! یارو به اسم پیتر جواب داد باید لایزنس قانونی بخری برو تو صفحه فلان بخر بعد. هی هم آدرس ایمیل از من میخواست. بعد اینکه زدم تو برجکش از طریق اینکه شما آمریکاییها فقط مدعی حقوق بشر هستید و خودتون رو شریف و با فرهنگ جلوه میدید آیا اینه فرهنگتون که در آخر سر اومد طریقه کپی base.cav رو شرح داد. گفتم اینکه بدرد نمیخوره و قدیمیه و آخر سر باز جواب نداد

محترمی که 3 ساله کاربر کومودو هستید! نمیدونید پشتیبانی کومودو رایگان نیست و باید محصول خریداری بشه؟؟

کدوم با فرهنگی میاد 24 ساعت از کل هفته (24/7) وقت خودش را برای حل آنلاین مشکلات کاربران سرتاسر دنیا میزاره که امریکاییها بکنند؟؟

امریکاییها بی فرهنگ، حقوق بشر هم ندارند......شمای با فرهنگ میایید یک چنین شرکتی راه اندازی بکنید؟؟

ضمناً شما که زبانتون خوبه و با بخش پشتیبانی میچتی!!! نخوندی اون چیزی را که باید میخوندی! عیب نداره یکبار دیگه به زبان فارسی براتون میزارم تا ببینید:

بخونید:

تازه من به اونها مرد هم میگم، اره خیلی مرد بودند که روش بکاپ گرفتن از آپدیت کومودو را بهت گفتن....

2. 10 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Nico-SMY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید , تو نسخه قبلی , سرویسهایی که به اینترنت وصل بود رو تو صفحه نشون می داد , ولی این یکی نشون نمی ده , چطوری باید بفهمم که الان چه برنامه هایی به اینترنت وصله و داره از اون استفاده می کنه؟

کسی جواب ما رو نمی ده؟
    راستی زبان فارسی رو چطور می تونم اضافه کنم؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمی ده؟
    راستی زبان فارسی رو چطور می تونم اضافه کنم؟

سلام دوست عزیز، معذرت میخوام.....

از طریق KillSwitch و سربرگ Network

فرقش با قبلی اینه که این یکی یک مقدار پیشرفته تر هست...... و برای کاربران حرفه ای مناسبه. تمامی سرویسها را نشون میده. تمام اتصالات( کانکشن) فعال، و تمام سرویسهایی که فال گوش ایستادن را هم نشون میده. برای قطع یک فرایند فعال روی شبکه هم روی اون اتصال کلیک راست بکنید و Close را انتخاب نمایید.

اون قسمت هم احتمال برمیگرده....

در رابطه با زبان فارسی: کومودو زبان فارسی را به نسخه 2708 اضافه کرده، الان نسخه کومودوی شما چنده؟

===

نسخه جدید را میتونید از لینک زیر دریافت کنید، زبان فارسی توش هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته 1: اگر قصد استفاده از زبان فارسی را دارید، بهتره در حین نصب در حالت زبان فارسی کومودو را نصب بکنید.

نکته 2 : اگر نسخه 6 را دارید حتما از آپدیت کومودو بکاپ بگیرید و بعد از نصب نسخه جدید کومودو را آپدیت آفلاین بکنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته 3 :ضمنا این نسخه جدید از طریق آپدیت برنامه هم قابل دریافته.
    Last edited by Jadda; 02-02-2013 at 00:03.

5. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

محترمی که 3 ساله کاربر کومودو هستید! نمیدونید پشتیبانی کومودو رایگان نیست و باید محصول خریداری بشه؟؟

کدوم با فرهنگی میاد 24 ساعت از کل هفته (24/7) وقت خودش را برای حل آنلاین مشکلات کاربران سرتاسر دنیا میزاره که امریکاییها بکنند؟؟

امریکاییها بی فرهنگ، حقوق بشر هم ندارند......شمای با فرهنگ میایید یک چنین شرکتی راه اندازی بکنید؟؟

ضمناً شما که زبانتون خوبه و با بخش پشتیبانی میچتی!!! نخوندی اون چیزی را که باید میخوندی! عیب نداره یکبار دیگه به زبان فارسی براتون میزارم تا ببینید:

بخونید:

تازه من به اونها مرد هم میگم، اره خیلی مرد بودند که روش بکاپ گرفتن از آپدیت کومودو را بهت گفتن....
    شما چقدر زبان نرم و لطیفی دارید! همیشه این طور محترمانه صحبت می کنید؟ متشکرم ازتون
    یه اشتباهی کردیم اومدیم ازتون سوالی پرسیدیم عجب غلطی کردیم اگه میفهمیدم اینجوری میخواهید جواب بدید عمرا پست می دادم.
    --------------
    داداش من شما کارشناس کمودو هستید نه من! بنده قرار نیست که سر هر برنامه ای وقت بزارم تا همه چیشو یاد بگیرم. چون نیازی ندارم. من فقط میخوام امنیت سیستمم برقرار بشه و بس و تا حدودی که به تنظیمات خاصش نیاز دارم اونجاها رو یاد میگیرم و بس! مگه قراره من فول همه چی باشم؟ اگه قرار بود خوب چه نیازی به وجود شما بود؟ خیر بنده متوجه این موضوع نشده بودم تا به حال که اوندفعه متوجه شدم. چون فقط ضرورتا نیاز داشتم به جواب سوالم دیگه هیچ جا رو مطالعه نکردم.
    آخه یادمه چند ساله پیش باز با کمودو چت کردم و اون بار جوابمو کامل دادند و نه کسی ازم نخواست باید لایزنس بخری. بر اون پایه این دفعه هم این کارو انجام دادم. آخه سایت های DELL که بر اساس Service Tag فوری جواب میدن و من هم بر این اساس، سهوا با کمودو چت کردم. من با فارسی کاری ندارم فارسی برای شما خوبه.
    خوب اونا مرد ما نامرد! بستگی داره مردی رو چی تفسیر کنی! مردی که ایرانی رو آدم حساب نمی کنه حتی ویزاشم نمیده! بدبخت من جون بکنم مقاله های ISI بدم تافل بگیرم به آدم ویزا برای تحصیل ندن خیلی مردانگیه! همه جا آقا خوب و بد داره. نمیشه گفت کی مطلقا خوبه و کی بد!
    ----------
    افتادگی آموز گر طالب فیضی
    هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
    --------
    هر چیزی واحد شمارشی داره و درجه شماره انسانیت اخلاق نیکو هستش. من معذرت میخوام که موجبات ناراحتی شما رو فراهم ساختم.
    Last edited by hTC2013; 02-02-2013 at 01:21.

7. 2 کاربر از hTC2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

ربطی به ایران و ایرانی و رگ آریایی و کوروش و این مسائل نداره سغی نکنید با این حرف ها رگ غیرت کسی رو قلمبه کنید !
    فقط یه نگاه به پست خودتون بندازین ببینید به کجاها رفت مقاله و تافل و ویزا و ...! کمودو اگه برای ایرانی ارزش قائل نبود که هیچ وقت زبان پارسی رو به نرم افزارش اضافه نمیکرد
    اگه آلمانی هم بودی جوابشون همین بود چون برای ساپورت باید لایسنس نرم افزار رو خریداری کنید و تفاوت اصلی ورژن پولی و رایگان هم همین هست
    Last edited by jolan57; 02-02-2013 at 13:25.

9. 7 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا دو تا سوال داشتم،
    اول اینکه وقتی تو کومودو 6 تو قسمت گجت دسکتاپ میزنه application running in sand box من وقتی روش کلیک میکنم میرم تو قسمت کیل سوییچ و اون برنامه ای که سند باکس شده رو نشون میده ولی نمیدونم چطور اون برنامه رو از حالت سند باکس در بیارم، تو کیل سوییچ وقتی رو فایلی که سند باکس شده کلیک راست میکنم گزینه آخرش زده add to trust files اما وقتی رو این گزینه هم کلیک میکنم بازم برنامه از سند باکس خارج نمیشه و همچنان تو سند باکس اجرا میشه، ممنون میشم یکی به صورت تصویری توضیح بده چجوری برنامه رو از سند باکس خارج کنم تو کیل سوییچ

دوم اینکه وقتی من Virtual kiosk رو اجرا میکنم و یه فایل رو تو پوشه shared space کپی میکنم نشون نمیده که فایل اونجا کپی شده ولی وقتی از محیط Virtual kiosk خارج میشم میبینم که اون فایلی که کپی کردم اومده تو پوشه shared space، میخواستم بدونم مشکل از سیستم منه یا کلا تو محیط مجازی فایل هایی رو که تو shared space کپی میکنی نشون نمیده؟
    Last edited by fb.atheist; 02-02-2013 at 05:00.

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام لطفا یکی اینو برام ترجمه کنه مرسی

· Comodo Firewall doesn't intercept HTTP packets for browser when installed Avast Free Antivirus

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

دوستان اگر در این تایپیک کسی یا کسانی فعالیت می کنند که پاسخ گو سریع و دقیق شما هستند ، بدونید که برای کمک کردن به دوستان اینجا فعالیت می کنند و دوست دارند دانشی که دریافت کردند رو به دوستان خودشون منتقل کنند ، این انجمن ، انجمن VIP نیست که هرکسی که فعالیت می کنه در عوض فعالیت بهایی دریافت میکنه، بلکه همه فعالیت ها برای خشنودی خودش و دیگر دوستان هست .
    پس یکم رعایت کنید .

13. 6 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه taoching's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

سلام عزیزان
    من cis6 را نصب کردم اما دیروز یه فلش آلوده سیستم من را ویروسی کرده !! ویروس.autorun , recycle, system volume
    چطوری باید پاکش کنم!! کسی میتونه کمکم کنه !!؟ با cis هم اسکن کردم اما پاک نشد !!

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام لطفا یکی اینو برام ترجمه کنه مرسی

· Comodo Firewall doesn't intercept HTTP packets for browser when installed Avast Free Antivirus
    گوگل ترجه رو پس برای چی ساختند!
    فقط بدی گوگل این است که نمی فهمی بار اول شاید هم بفهمی...باید چند بار بخونید!
    اگر هم تفسیرش را میخواهید که اون دیگر جای خودش را دارد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •