تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 279 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به سياوش عزيز

سياوش جان من يه گوشي كا 800 دارم و مي خوام فارسيش كنم ايا مي تونم از اين طريقي كه گفتي براي كا 800 استفاده كنم يانه

يه سوال ديگه من خارج از ايران هستم و كامپوتر ندارم فقط مي تونم از كامپيوتر هاي دانشگاه استفاده كنم برا همين نمي تونم تو سايت topsony عضو بشم اگه ميشه مي توني با اين ايميل برا من يه ID باز كني ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سوال ديگه اين سايته كه ميگي انگليسي نيست ميشه انگليسيش كرد
    Last edited by mehrdad_p; 17-10-2006 at 05:03.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehrdad_p
    سلام به سياوش عزيز

سياوش جان من يه گوشي كا 800 دارم و مي خوام فارسيش كنم ايا مي تونم از اين طريقي كه گفتي براي كا 800 استفاده كنم يانه

يه سوال ديگه من خارج از ايران هستم و كامپوتر ندارم فقط مي تونم از كامپيوتر هاي دانشگاه استفاده كنم برا همين نمي تونم تو سايت topsony عضو بشم اگه ميشه مي توني با اين ايميل برا من يه ID باز كني ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سوال ديگه اين سايته كه ميگي انگليسي نيست ميشه انگليسيش كرد
    آقا كا 800 خودش زبان فارسي داره كه مال من داشت خودش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بابا من دردمو به كي بگم آقايون من گوشيما از انگليس گرفتم برا همين زبان فارسي نداره علت فارسي كردنشم استفاده ديكشنري فارسي به انگليسيه چون الان نمي تونم استفادش كنم

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Amir7323
    سیاوش جان یک سوال فنی
    اگه تو گوشیم درایور صدای دبیلو 810 را بریزک واقعا کیفیت صداش مثل دبیلو 810 میشه
    و سوال دوم اینکه اگه این درایور را بریزم صدای اسپیکر و هدفونای گوشیم کمتر میشه (گوشیم دبیلو 800 آپگرید شده)
    نه کمتر نمیشه و تا حدودی بیشتر هم میشه نسبت به R1BC002

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mrmostafa
    آقا سياوش خوبي من گوشيم كا 800 هستش از بس سوال كردم ميدوني ديگه از اداره با شبكه Lan اپديت كردمش با برنامه seuse همون آپديت تو سوني اريكسون بعد الان نسخه نرم افزاريش شده همون فريم وير جديد جديدش كه R1ED001 و اشكالاتش گرفته شده اونايي كه تو اين فريم وير گفته شده ميخواستم ببينم پس ديگه نيازي به فريم وير جديد نداره چون من از سايت ftp.sony... گرفتم فريم وير هميني كه الان با آپديت به روز شده رو ديگه نيازي نيست اون رو بريزم بعد بايد اين كار رو با داوينچي بكنم تو فريم وير اين فايل رو انتخاب كنم بعد خودش ميريزه براي اطلاع بيشتر ميخوام بدونم. پسوند فريم وير ها كه گرفتم Dvt هستش ممنون ميشم جواب منو بدين
    سلام
    جواب کوتاه: آپدیت از طریق SEUS کافیه

یه در خواست: لطفا بعد از هر جملتون یک نقطه (.) بذارین تا من بفهمم جمله کجا تموم میشه، آخه اینی که شما نوشتی خیلی در هم بر همه. ممنون

شما از داوینچی نمی تونین استفاده کنین (پولیه)

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط majjidd
    سلام
    خيلي ممنون از توضيحهات

يك سوال
    حالا ما اين پچ ها رو ريختيم تو گوشي اگه از اونها خشمون نيومد چه جوري پاكشون كنيم ؟
    قبلا روش پاک کردن پچ ها رو گفتم!

دوباره میگم

دوباره همون پچ رو نصب می کنید منتها در در بخش آخر و قبل از نصب Remove VKP script رو انتخاب کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehrdad_p
    سلام به سياوش عزيز

سلام مهرداد جان

لطفا پست های قبلی رو بخونید آخه بیشتر از N بار گفتم که این گوشی CID49 هست و با فار نمیشه وارد فایل های سیستمیش شد

مشکلتون در رابطه با رجیستر کردن در تاپ سونی رو نفهمیدم! از همون دانشگاه وارد سایت بشید و طبق روشی که آموزشش در همین تاپیک داده شده رجیستر کنید

تاپ سونی فقط به زبان اسپانیاییه و انگلیسی نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mrmostafa
    آقا كا 800 خودش زبان فارسي داره كه مال من داشت خودش
    هر گردی که گردو نیست هر گوشی هم که فارسی نیست

گوشی های که فارسی رو حمایت می کنند فقط تو منطقه خاورمیانه توزیع می شوند و البته همه گوشی هایی که در این منطقه هستن به لطف قاچاق فارسی رو ساپورت نمی کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Siavash Y
    هر گردی که گردو نیست هر گوشی هم که فارسی نیست

گوشی های که فارسی رو حمایت می کنند فقط تو منطقه خاورمیانه توزیع می شوند و البته همه گوشی هایی که در این منطقه هستن به لطف قاچاق فارسی رو ساپورت نمی کنن

سياوش جان

از راهنماييد ممنون يعني فلن بيخياله فارسي كردن بيفتم درمورد رجيستر كردنم بگم كه هيچ صفحه اي برام باز نمي كنه اگه لصف كني مي توني يه اي دي برا من باز كني با همون مشخصات

داره خودمونی میشه kharkhon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    ميخواستم ببينم ايا w8010 را مي شه هك كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •