تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 79 اولاول ... 2262686970717273747576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

توی رادیو جوان داشتن با مهماندوست مصاحبه میکردن قبل بازی یجورایی اصلا از خداش بود این اتفاقات بیفته تابلو بود!
    هی میگفت این ورزشکارا انقدر به من عادت کردن عین بچه هامن نمیتونن با کس دیگه کار کنن و من از بچه هام و زندگی خودم زده بودم!
    کرمی اصلا شدید تابلو بود خودش بازی نکرد تو بازی اولش یارو پارو آورد ضربه رو بزنه به سرش اما نخورد ولی کرمی حتی سرشو عقبم نبرد یارو هم رلکس با لگد دوم کوبید تو سرش بدون اینکه حتی پاشو بندازه!!!
    گند زدن سر این تعویض مربی تیما قبل المپیک! امیدوارم استیضاح وزیر ورزش که مجلسی ها گفته بودن بخاطر المپیک مسکوت نگهش داشتن با اتمام المپیک جدی بشه!
    برای تکواندو فقط میشه تاسف خورد که سر چه بچه بازی هایی دل مردم رو رنجوندن .
    فردوسی پور میگفت درسته حق با مهماندوست بوده ، ولی اون هم خیلی تند برخورد کرد که باهاش این جوری کردن .

راستی گزارشکر شبکه جوان تو المپیک گفت داورای بازی عبدولی حذف نشدن هیچ هنوزم دارن قضاوت میکنن و مارتینتی تو نشست خبری گفته داورها هیچ مشکلی نداشتن ایرانیا الکی شلوغش کردن!!!
    آره تو تایپک کشتی خبرشو گذاشتم ، اونجوری که اون حرف زده ، انگار داور رو هم محروم نکردن ، چون میگفت قضاوتش درست بوده . ( ولی نمیدونم چرا بنا و ... میگفتن محروم شده ، این خبر گذاری ها هم خودشون رو کشتن ، خیلی ضد و نقیض حرف میزنن )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

2. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد بازی یوسف کرمی خیلی ازش ناراحت بودم همش می گفتم چرا این قدر بی غیرت بازی کرد اما امشب که مصاحبه اش رو گوش کردم فکر می کنم فهمیدم اوضاع از چه قراره میدونین بعضی وقتها برای یک کاری برنامه ریزی می کنین برنامتون هم درست پیش میره اما خیلی راحت کار انجام نمیشه هرچی هم به عقب نگاه می کنین می بینین جایی رو اشتباه نکردین اما بازم موفق نشدین.
    من مطمینم اگه خود یوسف هم مسابقش رو ببینه تعجب می کنه که چرا اینجوری بازی کرده اما خواست خدا بالاتر از همه اراده هاست. نمیدونم چرا بعد مصاحبه مهر یوسف خیلی بیشتر از قبل المپیک حتی به دلم نشسته.

4. 7 کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

بعد بازی یوسف کرمی خیلی ازش ناراحت بودم همش می گفتم چرا این قدر بی غیرت بازی کرد اما امشب که مصاحبه اش رو گوش کردم فکر می کنم فهمیدم اوضاع از چه قراره میدونین بعضی وقتها برای یک کاری برنامه ریزی می کنین برنامتون هم درست پیش میره اما خیلی راحت کار انجام نمیشه هرچی هم به عقب نگاه می کنین می بینین جایی رو اشتباه نکردین اما بازم موفق نشدین.
    من مطمینم اگه خود یوسف هم مسابقش رو ببینه تعجب می کنه که چرا اینجوری بازی کرده اما خواست خدا بالاتر از همه اراده هاست. نمیدونم چرا بعد مصاحبه مهر یوسف خیلی بیشتر از قبل المپیک حتی به دلم نشسته.
    بحث این نیست که چرا باخته . بحث اینه چرا حداکثر تلاششو نکرده .

خدا نخواسته و روز روز کرمی نبوده درست ولی اینا وقتی معنی پیدا میکنه که کرمی هزار تا ضربه از انواع مختلفش بزنه ولی امتیاز نگیره .اینجاست که میگن روزش نبوده و خدا نخواسته .

ولی اینکه یه جا وایسی و راحت ضربه سر و صورت بخوری و هیچ عکس العمل منطقی انجام ندی آدم شک میکنه که چیزی بالاتر از کم خوابی هستش .

6. این کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خدا نخواسته و روز روز کرمی نبوده درست ولی اینا وقتی معنی پیدا میکنه که کرمی هزار تا ضربه از انواع مختلفش بزنه ولی امتیاز نگیره .اینجاست که میگن روزش نبوده و خدا نخواسته .
    میگه از تو حرکت از خدا برکت ! نه اینکه تو هیچی نکن بعد بگو خواست خدا بوده !

یوسف کرمی مبارزه نکرد احتمالا به خاطر اون مسائل قبلش !
    نبوده تو ورزش ما ورزشکارا به خاطر این مسائل کم کاری کنن ؟ جام جهانی 2006 ؟ علی دایی و کریمی و باقی جریانات ؟

8. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درسته کرمی اصلا خوب بازی نکرد .
    ولی دوستانی که میگن کرمی مخصوصا بازی نکرده به این فکر کنید مسابقات جهانی که نیست المپیکه با همه چی فرق میکنه هیچ وقت ورزشکار نمیاد تمام سختی ها و زحمتشو به خاطر هیچی هدر بده . با توجه به سنش یوسف بعیده به المپیک بعدی برسه به نظر من اصلا امکان نداره مخصوصا باخته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

نیوزلند طلا گرفت شد 14 و ما شدیم 15 تو جدول مدالی.

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

هر دوجنبه ماجرا غیر قابل قبول هست
    اینکه یه ورزشکار به خاطر مشکلات با عده ای بیاد و المپیک رو خراب کنه اصلا قابل توجیه نیست
    همچنین دو بازی بسیار ضعیف از یوسف هم اصلا قابل توجیه نیست که با وجود اینکه می گفت کم خوابی و این مسائل علتش بوده. اگه این حرف ضعف بدنی رو قبول کنیم دیگه قبل بازی فنون و تکنیک های مبارزه که رو که از یاد نبرده بود که بیاد در حد آماتور مبارزه کنه و هر ضربه ای به طرف سرش اومد دست رد بهش نزنه. حداقلش اینه که دو تا حرکت می زد می دیدیم تلاشش رو کرده وقتی که 10 ماه شب روز زحمت می کشی مگه می شه قبل مسابقه خواب و این مسائل رو تنظین نکنی که بدن از رو فرم بیفته؟ در این سطح مسابقات و از یک ورزشکار حرفه ای انتظاری فراتر از این می ره. باز اگه خستگی ناش از چند تا مبارزه بود که یه چیز منطقی هست که گریبان ورزشکارا رو می گیره .

بازم معلوم نیست این تکواندو چه چیزی پشت سرش بوده؟

12. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درسته کرمی اصلا خوب بازی نکرد .
    ولی دوستانی که میگن کرمی مخصوصا بازی نکرده به این فکر کنید مسابقات جهانی که نیست المپیکه با همه چی فرق میکنه هیچ وقت ورزشکار نمیاد تمام سختی ها و زحمتشو به خاطر هیچی هدر بده . با توجه به سنش یوسف بعیده به المپیک بعدی برسه به نظر من اصلا امکان نداره مخصوصا باخته باشه
    صد در صد تایید . با اینکه اصلا تلاش نمیکرد برای جبران ولی نمیتونم تصور کنم یه ورزشکار تو المپیک برا لجبازی یا هرچیز دیگه مسابقه نده و خودشو بازنده کنه .یعنی یک میلیارد که هیچی ده میلیارد هم بدن همچین کاری نمیکنن.

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

کی مصاحبه ساعت 12:30 دقیقه کانال خبر با افلاکی رو دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(افلاکی مربی2 تیم ملی بود.....با مهماندوست.)

اگه دیده باشید می فهمید که چه کادر فنی افتضاحی داشتیم.

من چند تا از بازی های محمد باقری معتمد رو توی جهان دیدم.فقط اینو بهتون بگم که اگه خودش در اون زمان و در حال بازی می کردن(به صورت فرضی با خودش)10-0 می باخت.

مهماندوست کسی بود که تکواندو ایران رو قهرمان جهان کرد می دونید این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمی دونم........هرچی می خوام یه چیزی بنویسم می ترسم هرکی تو دلش یه جوری فکر کنه و بگه این دیگه کیه ،از خودش تعریف می که یا فحش رو ببندین بهم.

خلاصه اینکه تموم .ایران حتی لیاقت نداشت اون مدال نقره رو بگیره .

چرا؟؟؟به این دلیل که با نامردی مهماندوست و محمدی (کشتی آزاد)رو انداختن و حالا خدا هم گذاشت تو کارشون.

15. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا بچه ها همه دیدند که این 3 کشتی گیر تا پای جوووووووووووون مبارزه کردند و هیچ کس بهشون امید نداشت اما عالی بودند اندازه 4 تا طلا تلاش کردند و اگه کمی با تجربه و البته خوش شانستر بودند طلا رو میگرفتند آقای کرمی غیرت یعنی این . مربی اینها هم عوض شده بود .... رسول خادم خوب کار کرده اگه بهش فرصت بدند یه مربی خوبیه ... به افتخار همشون

17. 5 کاربر از personal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •