تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 124 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان توی قسمت Races از کجا بفهمم که کدومشون از ایناست که باید از پلیس فرار کنی؟الآن به امید اینکه برم مسابقه رفتم سر یکیشون دیدم باید از دست پلیس فرار کنم.هی از رادارشون میومدم بیرون ولی دوباره یکیشون میومد میدید منو.میخوام مسابقه ها رو برم این مود خیلی سخته آخه و حالم نمیده اما مسابقه حال میده!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما وقتی هر زیر پنجره مسابقه ای رو باز میکنید، نوع مسابقه توی عنوان زیر پنجره نوشته شده. برای مثال SPRINT یا AMBUSH.
    توی Ambush شما باید از دست پلیس توی مدت زمان تعیین شده فرار کنی، توی Speed Run که میانگین سرعت شما در کل مسیر هستش باید بالاتر از ماینگین تعیین شده باشه؛ و گاها توی برخی از مسابقه های عادی مثل Sprint (از یک مبدا به یک مقصد) پلیس هم حضور داره.

3. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اونوقت مسابقه بین چندین ماشین چیه اسمش؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارزش بازی کردن بازی خیلی بالاست.توی تک تک Race ها اول بشی و برای ماشینات چیز میز آزاد کنی.نمیدونم بعدش دومم بشی تا یه چیز دیگه آزاد کنی.کل ماشینا رو پیدا کنی و همه موست وانتد ها رو ببری.همه ی بیلبورد ها رو بپری بشکونی.همه دوریبنا رو پیدا کنی .الآن من این همه دست زدم تازه خوب هندلینگ بعضی ماشینا اومده دستم.الآن بعد از کلی تمرین بالاخره تونستم با Audi R8 خوشگلم(: دی) توی مسابقه ای که مثلا راحته اول و دوم بشم و تایر و نیترو آزاد کنم.حالا باید برم موست وانتد 10می رو بزنم و خلاصه از این بازیاست که تا مدت ها میشینی پاش!(چنین بازی من خودم کم بازی کردم(مگر بازی های آنلاین که اکثرشون به دلایل معلوم بیش از حد ارزش بازیشون بالاست)).با این که تیونینگش مثل قبلی نیست و گاراژ هم نداره اما بعد از مدت ها یه NFS بازی دارم میکنم که واقعا حس موست وانتد 2005 رو داره بهم میده!(حالا یه کم کمتر : دی)
    این Audi R8 Spyder فوق العادست خدایی!تا الآن ماشینی رو دستش ندیدم تو بازی خیلی خفنه.نیترو هم که آزاد کردم دیگه به گرد پام(تایرم : دی) نمیرسن بیشترشون.
    دوستان سر پیچ های شدید چی کار کنم که نرم تو دیوار؟

آره دوست عزیز، بازی واقعا بازی منحصر به فردی هستش و خود من هم که تمام سری های NFS رو بازی کردم فکرشو نمیکردم اینقدر جذبم کنه. با اجازتون سه روزه در عرض مدت زمان کل 24ساعت به همراه تمام ماشین ها و بیلبردها و... تموم شد
    ماشین مورد علاقتون هم تازه جزو ماشین های ساده بازیه ماشین های زیر رو بهت پیشنهاد میدم حتما امتحان کنی:
    Nissan GTR بخاطر فرمون عالی و شتاب بالا
    Porsche Spyder بخاطر سرعت و شتاب
    Lamborghini Aventador بخاطر قدرت بالای کنترل ماشین در کنار سرعت و شتاب بالا (بقیه دوستان رو نمیدونم اما لامبورگینی برای من حکم پیکان رو داره، باهاش هرکاری میکنم، خیلی خوبه؛ توی مسابقات Drift Canyon (دریفت های کوهستان NFS Carbon با لامبورگینی مورسیلاگو 280.000 دریفت زدم)

دریفت چه جوری بزنم؟من وقتی میبینم سر پیچم گازو ول میکنم وضعیت بد بود z (ترمز) رو نگه میدارم میپیچم ولی بدیش اینه که درسته تو در و دیوار نمیخورم ولی میفتم اون قسمتای سمت راست جاده و تا دوباره گازو بگیرم و ماشین جون بگیره 2 تا ازم جلو میزنن.همیشه رتبه 2 هستم مثلا سر پیچ میشم 5 بعدش دوباره بعد از یه مدت میرم بالا و هیچ وقت نشده سر پیچ خوب کار کنم!
    اگر پیچ تنده، با ترمز و نگه داشتن گاز تیز بپیچ؛
    اگر پیچ کنده، با یه نیش ترمز و نگه داشتن گاز بپیچ؛
    اگر پیچ عادیه، با فرمون خالی و نگه داشتن گاز هم میشه دریفت زد، البته به کمی تمرین و مخصوصا ماشینتون بستگی داره.

من برای دریفت گاز رو کم می کنم (صفحه های قبلی گفتم ، با دسته میشه) ، سر پیچ هی پشت سر هم ترمز رو می زنم و مشکلی ندارم ، اگه پیچش خیلی تند باشه یه کوچولو ترمز دستی می زنم
    گاهی اوقات حتی نیترو هم میگیرم ، سرعت ماشین بعد از پیچ افت نمی کنه

اینو توی فیــســـبوک دیدم

لمسشون کنی له میشی :|
    آره اولین بار که بهشون زدم فکر میکردم اگه به پشتشون بزنم میشه رد شد، اما ماشینم خرد شد، اونا فقط یکم لرزیدن:(

اونوقت مسابقه بین چندین ماشین چیه اسمش؟

Sprint: از یک مبدا به یک مقصد
    Circuit: مسابقاتی که یک مسیر خاص رو دو الی سه بار طی میکنید، اصطلاحان مسابقات دوری
    زیاد نگران پلیس نباش، فوقش دستگیر میشی برمیگردی سرجای اولت که ماشینت بود؛ نه پول از دست میدی (اصلا پولی وجود نداره داخل بازی)! نه ماشینتو ازت میگیرن! فقط اون امتیازهایی که برحسب دریفت و سرعت و... موقع پلیس بازی بدست آوردی رو از دست میدی

6. 4 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی در مورد license plate چیزی میدونه ؟

خودم فک کنم مربوط به تیونینگ هست که بازی باید اورجینال باشد و کی داشته باشی تا فعال بشه

کسی دقیقا میدونیه چیه اون ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اینو توی فیــســـبوک دیدم

لمسشون کنی له میشی :|
    معمولا در کنار اینها یه راه فرار کوچیک هم هست ولی در این صحنه که عمرا طرف بتونه رد بشه.تنها کار اینه که یه دریفت 180 درجه بکشه و دوباره برگرده.

کمپانی فراری اجازه نمیده از ماشینهاش در بازی های تعقیب و گریز استفاده بشه . یعنی توی سری نید فور اسپید خیلی وقته که دیگه پیداشون نمیکنید .
    ولی گفته بودند توی این نسخه یکی از ماشینهای فراری هم هست!!

9. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد خان جسارت نشه ولی تا اونجایی که میدونم لایسنس ایکسکلاسیو (انحصاری) فراری در اختیار مایکروسافت و همین امر هم لایسنس پورشه در اختیار EA هستش...
    اگه دقت کنی توی سری فورزا پورشه نداره و با برند تیونینگ Ruf تو بازی پورشه هست...

مساله انحصار نیست ! خوب در بازی GT یا سایر بازی هایی که مال مایکروسافت نیست ولی در عین حال هم مسابقات غیر قانونی تعقیب و گریز با پلیس هم نیست فراری رو میبینید !

اینجا هم بحث شده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ferrari doesn't want their cars involved in illegal street racing with police chasing them.

It's been stated before, Ferrari wanted no part in illegal racing games, just not gonna happen anytime soon. And honestly, a Honda S2000 is to damn small and will be destroyed by the Crown Vic Pursuit car
    Ferrari is an Italian sports car manufacturer founded in 1929 and owned by FIAT. Before Ferrari built road cars, it gained great reputation in motorsport events, which is still today, especially in Formula One.

The street legal Ferraris are internationally regarded as dream cars, because of their flamboyant styling and performance.

After Hot Pursuit 2, Ferraris never came back to the series until the release of the Ferrari Racing DLC Pack for Need for Speed: Shift. Throughout the series the F50 made most appearances, although the 550 and its convertible version were regularly included in many NFS installments.
    در شیفت که مسابقاتش غیر قانونی نیست ولی شما فراری رو میبینید !

اون وقت به چه دلیل ؟ بعضی از این کمپانیها واقعا جالبند
    بروید از کمپانی معظم فیات که صاحب فراری است بپرسید ! خوب دوست ندارند در مسابقات غیر قانونی ماشینشان باشد دیگر !

11. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من هم شنیده بودم ! ولی همان موقع هم خیلی صابون به دلم نزده بودم . چون خود Criterion بارها گفته که تا فراری اجازه نده خبری از ماشینهاش در بازی نیست ! توی توییترش هم گفته بود که خبری از فراری نیست (این مال این بازی نیست) :

13. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

لطفا یکی لینک دانلود سیو بازی که توش همه ماشین ها ازاد شده باشن رو بذاره..مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی در مورد license plate چیزی میدونه ؟
    خودم فک کنم مربوط به تیونینگ هست که بازی باید اورجینال باشد و کی داشته باشی تا فعال بشه
    کسی دقیقا میدونیه چیه اون ؟
    همون پلاک ماشین خودمونه؛ که توی حالت آنلاین (چندنفره - Multiplayer) که نیازمند داشتن نسخه قانونی و سریال نامبر اصلی هستش میتونید یه پلاک به دلخواهتون درست کنید؛ و در کنارش روی پلاکتون هر تغییراتی که روی ماشینتون اعمال کرده باشید ثبت میشه و به دیگران نشون میده شما چند مرده حلاجی.

معمولا در کنار اینها یه راه فرار کوچیک هم هست ولی در این صحنه که عمرا طرف بتونه رد بشه.تنها کار اینه که یه دریفت 180 درجه بکشه و دوباره برگرده.
    نیست عزیزم. از اولش هم نبوده! شما بعد نسخه 4 بازی دیگه اسم فراری رو توی کوچه پس کوچه های NFS هم نمیتونستی ببینی!
    این هم لیست کامل ماشین ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •