تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 197 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برد0-6 پرسپولیس مقابل ملوان به همه طرفدارای پرسپولیس تبریک میگم خیلی برد دلچسپی بود فصل قبل اولین بازی دور برگشت زمین ملوان پنالتی که به نفع پرسپولیس اعلام شد و مازیار زارعی که به خاطر اینکه به طرفدارای ملوان برنخوره ضربه پنالتی رو نزد و شادی بعد از زدن گلش بعد از زدن گل به پرسپولیس در دور رفت و مصاحبه هایی که علیه تیم پرسپولیس انجام میداد بهترین جوابی که میشد به این حرکتای این بازیکن داده بشه همین بود که با لباس تیم محبوبش اینجوری در آزادی تحقیر بشه فقط میتونم بگم درود به شرف یحیی گل محمدی در اولین بازی که به عنوان سرمربی رو نیمکت پرسپولیس نشست گل کاشت

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

اقا تبريك
    كيف كردم به اين ميگن برد دم همه بازيكنا گرم خيلي چسبيد
    ملوان هم 6 تايي شد . 6 يه جورايي امضاي پرسپوليس شده روي پيكر نيمه جان تيمهاي رقيب!
    بعد از زدن گل ششم ياد زورو افتادم وامضايي كه(z) رو در رو ديوار وروي بدن افراد ميزد!

انشاالله كه تداوم داشه باشه...

3. 17 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ماشاالله چه کردن بچه‌ها : دی

این سطح از هماهنگی و تاکتیک تا حالا کجا بود ؟!

مسلماً یحیی با سه جلسه تمرین به چنین چیزی نرسیده ! اما نمیشه به طور قطع هم گفت که این بازی روون و هماهنگ دستپخت ژوزه بود ...

اگه نیمی از این بازی رو هم تو بازیای قبل می‌دیدم، می‌گفتم این تیم کاملاً حاصل دسترنج ژوزه بود، اما واقعاً تو بازیایی که تحت هدایت مانوئل بودیم (به جز یکی دو مورد استثنا)، هیچ نشونی از پرسپولیس امروز نداشتیم ...

البته مسلماً نقش ژوزه و تمرینات تاکتیکیش غیر قابل انکاره، اما مشکل این تیم چیز دیگه‌ای بود که با حضور ژوزه حل ناشدنی بود ...

مشکل اصلی همدلی و روح تیمی بود.

امروز دیدیم که تک تک بازیکنا از جون و دل مایه گذاشتن و در خدمت تیم بازی کردن. در صورتی که قبل از این، یه جور دشمنی بین کادر فنی و بازیکنا به وجود اومده بود.

اما مشکل دیگه‌ای که تو این بازی حل شد، مشکل بازی‌ساز بود که با اضافه شدن کریمی و حقیقی، بهتر شدن نوری و البته پیشرفت سید جلال در پخش توپ، یه پرسپولیس فوق‌العاده و رویایی رو دیدیم ...

این تیم بهتر از این هم میشه، چون با حضور قدرتمند نیلسون، سید جلال و بنگر، و البته اضافه شدن حقیقی، دفاع تیمی به یکی از بهترین دفاعای ایران تبدیل شده ...

تو خط حمله هم که کریم داره خودشو ثابت می‌کنه و نشون میده بی‌خود نیست که در لیست پدیده‌های سال 2011 جهان قرار گرفته ...

مشکل خط هافبک بود که امروز دیدیم تا حد زیادی حل شد این موضوع ...

تقریباً هر 6 گلمون روی پاس‌کاری‌های فوق‌العاده زیبا و تاکتیکی انجام شد. سه گل اول روی پاسای عمقی، بقیه گلا هم روی کارای عرضی و تودر ...

گرچه بیش‌تر گل‌ها روی ریباند و توپای دفع شده بود، اما پاس‌هایی که به این گل‌ها منجر شد، خیلی مهم‌تر از خود گل‌هاست ...

اکثر بازیکنا عالی بودن امروز ...

نیلسون که دیگه خودشو به عنوان یه سد مستحکم و قابل اطمینان ثابت کرده و شکی در توانایی‌های قابل اعتناش نیست ... ای کاش کمی سنش پایین‌تر بود تا چند سال یه دروازه بان خوب تو دروازه تیم می‌دیدیم ...

مدافعا هم که امروز عالی بودن، به خصوص سید جلال که مثل همیشه خوب کار کرد. بنگر هم خوب بود، فقط زیاد خطا میده ...

پولادی و ماهینی هم خوب بودن، هر چند چندان تو کارای هجومی حضور نداشتن ؛ که البته تاکتیک یحیی بود.

فشنگچی به جز چند صحنه که می‌تونست بهتر باشه، در کل خوب و مؤثر بازی کرد.

حقیقی تو کارای دفاعی عالی بود، اما هنوز مونده تا تو تیم جا بیفته ... یه خورده به نظر هول می‌رسید.

علی کریمی بازگشت باشکوهی داشت. پاساش طبق معمول فکر شده و زیبا بود.

نوری تا قبل از اون پاس گل طلاییش بازیش چندان پرفروع نبود، اما بعدش خیلی خوب بازی کرد.

چه پاسای پشت پایی به هم می‌دادن ! اون حرکت کریم انصاری‌فرد به تنهایی می‌تونه باشگاهای اروپایی رو وسوسه کنه

نوروزی و کریم هم کاملاً مطمئن و حرفه‌ای نشون دادن و از این بهتر نمی‌شدن ...

حالا حرف زیاده در مورد این تیم ...

5. 19 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

چه خبره !؟ تیم نمیبره ، نمیبره ، وقتی هم میبره ...

نمیدونم چی بگم والا ، امروز عالی بودیم ؛ همه دونده ، پر تلاش و پرس از همون دفاع ملوان ، همکاری بسیار بسیار خوب بازیکنا ، همدلی و از خود گذشتگیشون و پاس های بسیار خوبشون بهم.

فرصت خطرناکی به ملوان ها ندادیم ؛ حقیقتا خارق العاده بودیم ، چه ارتباط خوبی بود بین بازیکنا ، چه پاس کاری های عالی ای.

نیلسون که فکر نمیکنم حرفی باقی گذاشته باشه ، دفاع ها عالی ؛ حقیقی واقعا نشون هافبک دفاعی یعنی چی و تیم چه بلایی سرش میومد قبل از اون اما به نظرم یکم باید رو به جلو هم پاس بده. نوری یا نوروزی یا کریم و ... همگی خوب بودند.

آخ که چه لذتی داشت ادب شدن احمدزاده و از همه مهمتر مازیار زارع ، حقیقتا شیرینیش وصف نشدنی

چند تا نکته رو بگم ؛ اول از همه کنایه ی جالب فردوسی پور با حریم سلطانش

و مهم ترین نکته ، اون موقعی که 4 بر 0 جلو بودیم و تماشاچیا یهو گفتند که بزن 2 تا دیگه! حتی خود عادل هم گفت که اینبار یکی هم نه ، 2 تا میخواند تا بشه 6 تا ...

و اینجا بود که اشک توی چشم آدم حلقه میزد ، درست بعد از اون تشویق تماشاچیا ، یه جون تازه ای گرفتند بازیکن ها تا شاهکارشون رو کامل کنند و ...

شد آقا ، شد به همین سادگی ملوان هم با 6 میخ به استقلال پیوند خورد

نکته ی بعدی هم اون قسمت آخر بود که همگی پاس های چند متری پشت پا میدادند و وقتی میخواستند گل بزنند ، تماشاچیا گفتند که

واویلا واویلا / نزن ، بسه دیگه

حقیقتا هم بس بود ؛ چون یکبار دیگه 6 تایی ها خودش رو نشون داد و دلم خنک شد ، دلم خنک شد تا استقلال جوان درس بگیره و دیگه اینطوری تیتر نزنه ، بلکه باید به دنبال ردیف کردن تیم های 6 تایی ، آی بدوه آی بدوه

از یحیی ممنون ، به خاطر همدلی و این پرسپولیس ؛ نمیگم همه چیز رو اون ساخته ، اما به آینده ی این تیم امیدوارم ؛ امیدوارم چون بازی پرسپولیس بدون هیچ حرفی ، خارق العاده بود.

شاد و پیروز و سربلند و سرخ دل باشید

7. 13 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تبریک بابت پیروزی ... یک 6 تایی دیگه رو به تاریخ فوتبال اضافه کردیم

روحیه تیمی بازیکنان با سابق قابل مقایسه نیست ! بازیکنایی که در بازی های گذشته خیلی شل و بی روح بازی میکردن , توی این بازی تا تونستن دویدن و به نوعی از جون مایه گذاشتن .

ترکیب 3-3-4 پرسپولیس (یحیی) جالب بود . اون سه مهاجم از همون زمین حریف اقدام به پرس میکردن و فشار میاوردن و اجازه بازیسازی نمیدادن .

کریمی و نوری هم پاسهای خیلی خوبی دادن و خط هافبک از این رو به اون رو شده بود . حقیقی هم خوب بود و فیزیک بدنی خیلی خوبی داره و کاملا مناسب اون منطقه است .

کلا همه خوب بودن و به جرات میشه گفت بازیکن بد نداشتیم

احمدزاده هم که دیگه بازی رو ول کرده بود و گیر داده بود به زمین زیر پاش و هی اونجا رو لگد میکرد ! فکر کنم میخواست راه در رو درست کنه

تبریک به همه پرسپولیسی ها

امیدوارم بازی های بعدی هم با این روحیه و با همین کیفیت ادامه بدیم و پیش بریم.

9. 13 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

احمد زاده : پرسپولیس قهرمان جام حذفی میشود

به گزارش فارس، محمد احمدزاده پس از شکست 6 بر صفر برابر پرسپوليس در زمان ورود به نشست خبري در مورد اينکه بازي يازده به يازده بود يا نه و بازيکنان پرسپوليس مشکلي نداشتند اظهار داشت: شما شخصيت يک خبرنگار را رسما از دست داديد و جامعه رسانه‌اي شخصيتش بالاتر از آن است که چنين سوالي بپرسد. لطفا بقيه را زير سوال نبريد. چه کسي فکر مي‌کرد ما با 6 گل بازنده شويم. روز بد ما بود و اصلا تمرکز نداشتيم. بعد از اولين گل اتفاقاتي افتاد که در تاريخ باشگاه ما بي‌سابقه بود. درست است شکست جزيي از ورزش است ولي اين باخت به هيچ عنوان نمي‌تواند واقعيت فوتبال ما را نشان بدهد. در بدترين شرايط قرار داشتيم و در هيچ زماني در طول تاريخ باشگاه ملوان چنين باختي نداشتيم.

وي در مورد اينکه عوامل بيروني و مصاحبه هاي شما در اين باخت شکست دخالت داشت يا نه گفت: چنين چيزي ممکن است من 7 روز پيش مصاحبه کرده بودم ولي خيلي‌ها روز قبل از بازي آن را منعکس کردم. در کل تيم ملوان در مسيري قرار گرفته که هجمه و فشار از روز قبل از بازي آغاز شد و تا امروز هم ادامه داشت. تيم پرطرفدار همه جا طرفدار دارد و آنها کم هم نيستند.

احمدزاده تصريح کرد: اينگونه تعبير کنيد مگر مي‌شود پرسپوليس همه جا هوادار نداشته باشد. شما مي‌خواهيد حرف در دهان من بگذاريد که بگوييد فدراسيون جز عوامل بيروني بوده است. اگر مي‌خواهيد خودتان بگويييد که فدراسيون هم با پرسپوليس است اين نظر شماست و تعبير من نيست. خيلي‌ها يازده به يازده‌ نفري که من گفتم را جور ديگر تعبير کردند و من نمي‌توانم بي‌جهت متهم شوم.

سرمربي ملوان در پاسخ به سوالي که حرف‌هاي شما من را به ياد چند سال پيش انداخت که مدير رسانه‌اي ملوان گفت ديگر شما سوال نپرسيد.

وي در مورد عملکرد داوري گفت: داوري مشکلي نداشت ولي فقط يک صحنه پنالتي روي نزهتي بود که اگر آن را مي‌گرفت شرايط بازي فرق مي‌کرد اما در جريان بازي ممکن است چنين اتفاق‌هايي بيفتد. 8 بازي است سرمربي ملوان است و تا امروز 7 پنالتي ما را نگرفته‌اند. اين اتفاق برعکس 10 بازي اول ملوان بود که من سرمربي نبودم. خطا روي نزهتي را پنالتي ديديم.

احمدزاده در مورد اينکه محترمانه گفت: من در شکل سوال ترديد داشتم و سوالي که او از من پرسيد به نظر آمد که مي‌خواستند شخصيت مربي را زير سوال ببرد ولي من گفتم يک خبرنگار اينگونه سوال نمي‌پرسد. هيچ زماني مقابل خبرنگاران قرار نگرفته‌ام و هميشه به آنها احترام مي‌گذارم.

همان خبرنگار اول سوالش را مطرح کرد و احمدزاده گفت: من به شما توهيني نکردم. طرفداران پرسپوليس با حمايت خود بيشترين سهم را در برد تيم داشتند. اين را با قوت تمام مي‌گويم و در ادامه جام حذفي پرسپوليس قهرمان مي‌شود. براي کادر فني اين تيم که جوان هستند آرزوي موفقيت مي‌کنم و شک ندارم که آنها سهميه آسيايي مي‌گيرند اما تماشاگران بيشترين سهم را دارند. من امروز مقصر بودم چون مي‌توانستم فوتبال بسته‌اي بازي کنم ولي ما درست مثل ليگ بازي کرديم و بيشترين تقصير متوجه من است و لازم مي‌دانم از تمام گيلاني‌هاي عزيز و ملواني‌ها عذرخواهي کنم و بايد بگويم که لکه شکست روي پيشاني خودم است اما اين باخت باعث موفقيت ملوان در ليگ مي‌شود و اين نتيجه به ما خيلي کمک مي‌کند. شايد اين باخت کمک کند تا بهترين نتايج اين سال‌ها را به دست بياوريم.

وي در مورد اينکه چرا کنار خط نمي‌آمد گفت: در بيشتر مواقع خاچاطوريان لب خط مي‌آمد.

11. 6 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه تبریک منم بگم!استقلال,پیکان و ملوان!
    تیم خیلی خوب بازی کردش امروز + زارع و احمدزاده خیط شدن : دی
    احمدزاده هم که دیگه بازی رو ول کرده بود و گیر داده بود به زمین زیر پاش و هی اونجا رو لگد میکرد ! فکر کنم میخواست راه در رو درست کنه
    خیلی باحال بود این =))

13. 8 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان تبریک

امروز بازی واقعا قشنگی بود جواب این ملوانی هارو تو زمین دادیم . بچه های تو استادیوم هم خسته نباشن با حمایت گرمشون تو این هوای سرد

امروز این هادی نوروزی خوب بازی کرد البته همه خوب بازی کردن . این آقای گل محمدی هم با این ترکیب چیدن گل کاشت . ژوزه هم امروز اومد تو

اردوی پرسپولیس که جو رو خراب کنه که اگه امروز تیم باخت بگه مشکل من نبودم اما الان قیافش خنده داره . امیدوارم این برد تداوم داشته باشه

پرسپولیس 6 ​ملوان 0

اها راستی یادم رفت یه تشکر ویژه کنم از بچه ها مخصوصا رضایی که گل هفتم رو نزد
    Last edited by Ezel; 19-12-2012 at 23:00. دليل: ادغام

15. 2 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نقش یحیی رو نمیشه در این پیروزی کمرنگ دید!
    درسته که بقول کوروش 3جلسه با تیم تمرین داشته اما فراموش نکنیم اون خیلی وقته که کنار تیم بود و دقیقا میدونست که شرایط تیم چیه.
    امسال پیروزی نتایج خوبی رو قبل از این بازی گرفته بود.نمونه اش بازی با پیکان.اما هیچ وقت اینقدر طراوت و شادابی بین سرخپوشان وجود نداشته...
    از نظر روحی و روانی هم اونها انگار انرژی مضاعف داشتن.اینها همه نشون دهنده اینه که یحیی روی بازیکنان کار روان شناسی کرده.کاری که مانوئل از اون غافل بود.
    حضور یه پرسپولیس قوی میتونه لیگ رو فوق العاده هیجان انگیز تر بکنه.
    اگر حواشی اطراف پرسپولیس اجازه بدن یحیی کار خودش رو انجام بده میشه به این تیم حداقل در جام حذفی امیدوار بود.
    Last edited by yuseph; 20-12-2012 at 09:56. دليل: نقل قول از پست حذف شده

17. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی لطفا و حتما راجع به استقلال در این تاپیک صحبتی نشه ؛ صحبت در مورد استقلال باشه برای تاپیک استقلال و دوستان استقلالی .

----------------------------------

برای اینکه نگید من فقط بلدم تذکر بدم یه خط هم راجع به بازی بگم

" این " ، تنبیه فوتبال برای نمکدان شکن ها بود ؛ و نیز تنبیه فوتبال برای گزافه گویانی که البته امروز کسی رو "غیر طبیعی " ندیدن ...
    +
    بهتره 6 تای امروز رو دریابیم و خیلی درگیر 6 تای 40 سال پیش نباشیم ...

19. 15 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •