مشکل مورینیو و کاسیاس خیلی طولانی تر از این بوده. برای مثال اینکه مورینیو اکثراً اونو به اسم صدا نمیکرد و مارکا به این قضیه گیر داده بود.
مشکل مورینیو و کاسیاس خیلی طولانی تر از این بوده. برای مثال اینکه مورینیو اکثراً اونو به اسم صدا نمیکرد و مارکا به این قضیه گیر داده بود.
مگه ADAN نیست؟؟؟؟؟ ADAM دیگه کیه؟Adam
![]()
اولا شما احترام من نگه نمیداری...احترام جمع رو نگه دار...من فکر که میکنم میبینم حالا خب اومدیم مورینیو رفت......به جاش کی بیاد! میبینم کسی به نظرم نمیاد! من نمیگم مورینیو بده! خریت محضه کسی اینو بگه! اما با این رفتارایی که داریم ازش میبینیم نبودش بهتر از بودنشه!
دوم اینکه...
شما هم دیدن داری بعد از رفتن مورینیو...هر چند امیدوارم بمونه چشم مخالفش رو کور کنه حسابی!!
پست هامون که پاک نمیشه...تا سال ها در این انجمن در قسمت آرشیو باقی میمونه!!![]()
منظور همون آدانِ
اشتباه تایپی شده
---
امشب حتما باید کاسیاس فیکس بشه!! این ادان واقعا افتضاحه
از اون گذشته اگه مورینیو بخواد امشب تو این شرایط شوک به تیم وارد کنه باید براش یه فکری کرد!
سلام.
فکر کنم امشب با یک خط دفاعی متفاوت وارد زمین بشیم.
کاسیاس
آربلواکاروالیو - واران - راموس
ژابی - خدیرا
رونالدو - اوزیل - دیماریا
هیگواین
اگه از خط دفاعی بالایی استفاده کنه فوق العاده میشه ، البته شاید راموس بیاد جای واران ، تو دفاع راست از آلبیول که به لیست برگشته استفاده کنه.
و البته امکان داره از مودریچ جای خدیرا ، برای بازی سازی بهتر و قدرت خلاقیت بیشتر مودریچ استفاده کنه چون بازی تو زمین رئال بر گزار میشه به فیزیک کمتری احتیاج داره.
Last edited by D3vil_A; 09-01-2013 at 21:25.
اولا من به شما چه توهینی کردم؟اولا شما احترام من نگه نمیداری...احترام جمع رو نگه دار...
دوم اینکه...
شما هم دیدن داری بعد از رفتن مورینیو...هر چند امیدوارم بمونه چشم مخالفش رو کور کنه حسابی!!
پست هامون که پاک نمیشه...تا سال ها در این انجمن در قسمت آرشیو باقی میمونه!!![]()
دوما با گفتن اون واژه الان به عفت عمومی برخورد؟
من نظرم تغییر نمیکنه! با این رفتاراش بازم به نظر من به درد رئال نمیخوره!
اوایل با بیرون باشگاه دعوا داشت الان با خودمونم دعوا داره!
عجب بازی نفس گیری بودنیمه اول بعد از گل ها تیم کلا بازی رو از دست داد بیشتر دنبال توپ میدوید ُ بعد که واران اومد تو و اسین رفت به مرکز کمی تا مقدار تونست بازی رو کنترول کنه که راموس خیلی علکی اخراج شد..!
داوری هم افتضاح ُ گل سوم رونالدو رو به اشتباه آفساید گرفت
پیروزی شاگردان ژوره مورینیوی کبیر و سعود به مرحله ی بعدی کوپا دل ری با درخشش بهترین بازیکن دنیا(البته به صورت واقعی نه نمایشی) رو به تمام مادریدی ها و مادرید دوستان واقعی تبریک میگم...![]()
گل سومی که دیشب رونالدو مقابل سلتاویگو به ثمر رسوند
طی کردن 74 متر در عرض 9 ثانیه با سرعت 29 کیلومتر/ساعت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)