دوستان من نصب کردم بازی رو...آپدیت هارو هم نصبیدم...وقتی با لانچر آفلاین مود اجرا میکنم وارد بازی میشه و صفحه سیاهه و بعداز چندثانیه میپره بیرون!!!
گرافیک هم آپدیته
دوستان من نصب کردم بازی رو...آپدیت هارو هم نصبیدم...وقتی با لانچر آفلاین مود اجرا میکنم وارد بازی میشه و صفحه سیاهه و بعداز چندثانیه میپره بیرون!!!
گرافیک هم آپدیته
سلام
L.A. Noire رو نصب کردم و خودش پوشه social club رو ساخت
محتویات پوشه پروفایلو توش کپی کردم ولی صفحه هنوز سیاهه![]()
اول از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک رو تست کن چون خودم استفاده کردم ازش مطمئنم...
بعد هم فایلی رو که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم بنداز توی پوش های که گفتم ببین نتیجه_ش چی میشه...
به شما هم روش بالا رو توصیه میکنم....متنها یادتون باشه که باید گرافیکتون هم اپدیت باشه اگه کار نکرد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
سلام مولتی پیلیر این باز چطوری هست؟
میشه کمی توضیح بدین/؟
کرک رو هم ریختم ولی بازم نشد!!!
cpu:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz x 2 (2.93Ghz)
ram:4 gig
GPU:NVIDIA GeForce 210 (PS3.0/VS3.0)-1 gig
-----
خب اون فایل تنظیمات گرافیک رو ریختم و بازی بالا میاد...ولی کلاً کیبورد رو نمیشناسه!!! کیبوردم tsco هست!
Last edited by reza.8; 20-07-2012 at 12:12.
سلاماین بازی رو که شامل 5 دی وی دی بود بصورت کامل اکسترک کردم ولی وارد بازی نمیشه چکار کنم ؟ از کسی هم که گرفتمش گفت برا نصب اینترنت و آنتی ویروس رو غیر فعال کن ، موقعه اجرا هم به همین شکل گفت دو تا پوشه کرک رو کاری نداشته باش اصلا کرک ها رو نصب نکنداخل دی وی دی آخر هم سه پوشه Crack 1 و Crack 2 و Redist وجود داره ؟؟؟
با سلام
من تونستم تا یه جایی از این بازی برا اجراش برم ولی گیر کردم . . .
من وقتی PlayMaxPayne3.exe رو برا اجرا بازی می زنم این ارور رو میده
و وقتی با MaxPayne3.exe بازی رو اجرا می کنم میره تو بازی ولی اینجا گیر میکنه
من بازی رو نصب کردم و تمام برنامه های جانبیش رو هم نصب کردم اما موقعی که بازی رو اجرا میخام بکنم این پیغام میاد؟
این فایل رو هم نصب کردم اما نمیدونم چرا این میاد؟
نسخه دیگه ای از این برنامه هست نصبش کنم؟
![]()
اینکه کیبورد رو نمیشناسه دیگه قضیه_ش جداست،چون این فایل فقط مربوط به تنظیمات گرافیک بازی میشه!
اگه فقط توی بازی کار نمیکنه ببین توی قسمت option کلیدها چجوری تعریف شدن....ولی اگه اصلا کار نمیکنه که مشکل یه کم عجیب میشه!شاید اگه دسته به pc وصل کردی به خاطر همون باشه ولی اصولا کار نکردن کیبورد توی بازی یه کم غیر معمول هست!
خوب بازی رو از طریق لانچر توی پوشه اصلی بازی اجرا کن ببین چی میشه ولی اگه اصلا بازی بالا نمیاد ممکنه کرک مشکل داشته باشه،کرک بالا رو یه تستی بزن...من بازی رو نصب کردم و تمام برنامه های جانبیش رو هم نصب کردم اما موقعی که بازی رو اجرا میخام بکنم این پیغام میاد؟
این فایل رو هم نصب کردم اما نمیدونم چرا این میاد؟
نسخه دیگه ای از این برنامه هست نصبش کنم؟
دوست من اصلا عکسی برای من بالا نمیاد!با سلام
من تونستم تا یه جایی از این بازی برا اجراش برم ولی گیر کردم . . .
من وقتی PlayMaxPayne3.exe رو برا اجرا بازی می زنم این ارور رو میده
و وقتی با MaxPayne3.exe بازی رو اجرا می کنم میره تو بازی ولی اینجا گیر میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)