تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 396 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

بحث بسيار جالبيه ، افرين
    شهروز جان اتفاقا دانشكده ما همه اهله بازين !!يعني تا اين حد كه انترن هاي دختر هم بازي ميكنن .ولي در مورد نگاه عموم به گيم كاملا باهات هم عقيدم .راه دور چرا بريم ،همين فروم خودمون تا ميخوايم تو بخش هاي پزشكي ،علمي يا فرهنگي نظر بديم همه اولين كاري كه مي كنن اينه كه نظرات مارو نخونده رد ميكنن دليلش هم اينه كه بالاي اسم اوردن كاربر فعال انجمن بازي !!!
    يعني نگاه به گيمر ها اينه كه همگي يسري ادم علاف ، افسرده ، چاق غير اجتماعي و كلا يك احمق تمام عيار هستن كه از مساىل روز عقبن و فقط پولشونو سر بازي ها تلف ميكنن .
    دوستمون گفت معمولا زير ٢٠ساله ها علاقمند بازي هستن ! درست هم ميگه تو ايران و تا نسل هاي قبل ما اينطور بوده .اما نميدونم ايشون چقدر در زمينه سن ميانگين گيمر ها در دنيا تحقيق كردن .
    سن ميانگين بالاي ٣٠ سال هست دوستان !! يعني من با ٢٦ سال سن هنوز يك بچه گيمر محسوب ميشم !
    ببينيد بازي ها تعداد بسياريشون براي بالاي١٨سال مناسبن و البته هر جا بجز ايران اين ارقام واقعا اهميت داره و بازي ها رو به سنين پايين تر نميفروشن ( در ايران اسلامي ما بچه هاي ٦ ساله هم gta بازي ميكنن و پدر مادر ها هم هيچ مشكلي ندارن (بخاطر فرهنگ سازي قوي اين ٣٠ سال اخير !!))اين خودش نشون ميده كه قشر عظيمي از گيمر ها سن كمي ندارن
    +
    در رابطه با صحبت دوستمون ، ببين برادر من EA برا چي بايد ليگ ايرانو بسازه ؟ مگه چقدر از بازار خريد فيفا در اختيار ايرانه كه بخاطر افزاش سود فروش تو ايران ليگ مارو هم قرار بدن ؟مگه قانون كپي رايت در ايران رعايت ميشه (نمونش چند صفحه قبل دوستمون شهروز گفت ميخواد بازي رو ارجينال تهيه كنه ،بقيه دوستان با نگاهي عاقل اندر سفيهانه گفتن وقتي ميتوني بازي رو با 5 تومن بخري برا چي پولتو هدر ميكني ؟؟؟)
    +
    بشخصه خوشحالم ليگ مارو قرار ندادن ،اگه ميساختن بايد چنت هاي ليگ ايرانم ميزاشتن!! اون وقت امت اجنبي استاديوم ها رو ميديد ، لباس هاي تيم ها رو ميديد شعار ها رو ميشنيد و...

2. 7 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

واقعا دارم با بازی حالی میکنم و روز شماری میکنم برای منتشر شدنش

نقاط قوتش رو که همه گفتیم
    اینم نقاط ضعف از دید من تا الآن:
    1. تور دروازه خیلی خشک و بی حسه انگار از آهن درست شده!
    2. داور خیلی راحت پنالتی میگیره. تنه های ساده رو هم بعضی وقتا پنالتی میگیره!
    3. دروازه بان ها با اینکه اکثرا عکس العمل های قشنگی نشون میدن ولی هر از گاهی خیلی بد گل میخورن!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اَخ که چقدر توی فیفا پتالتی ها رو به وسط دروازه میزنن !!! یک بازی کردیم رفتیم پنالتی تیم مقابل 10 تا از بازیکنانش همگی توپ رو به وسط زدن .
    ما هم به خیالمون که بالاخره یکی رو به کناره ها میزنه چپ و راست شیرجه میزدیم این طرف و او نطرف و کلا مچل شده بودیم و سوژه خنده تیم حریف . آخرش دروازه بانشون توپ رو به اوت زد که از قضا وسط هم زده بود!
    این قسمت توی فیفا خیلی روی اعصابه و 98% پنالتی ها به وسط دروازه زده میشه .
    پنالتی هایی هم که به ارتفاع بالا زده میشه خیلی راحت توسط دروازه بان ها گرفته میشه . کلا دروازه بان ها توی ضربات پنالتی شیرجه های هوایی میزنن که اصلا طبیعی نیست و در واقعیت پنالتی هایی که به بالا زده میشه اگر توی چهارچوب باشه اکثرا گل میشه.
    ولی اینجا خیلی راحت گرفته میشه .

راستی کسی میدونه چطور میتونیم دیوار دفاعی رو موقع شربات آزاد به جلو بیاریم ؟!

در آغاز فعالیت mihydz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

فکر کنم فکر کنم فکر کنم با شوت.چون وقتی دیواره رو جلو اوردم دستم رو شوت بود.شاید هم دکمه ی کناریش بوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

بحث بسيار جالبيه ، افرين
    شهروز جان اتفاقا دانشكده ما همه اهله بازين !!يعني تا اين حد كه انترن هاي دختر هم بازي ميكنن .ولي در مورد نگاه عموم به گيم كاملا باهات هم عقيدم .راه دور چرا بريم ،همين فروم خودمون تا ميخوايم تو بخش هاي پزشكي ،علمي يا فرهنگي نظر بديم همه اولين كاري كه مي كنن اينه كه نظرات مارو نخونده رد ميكنن دليلش هم اينه كه بالاي اسم اوردن كاربر فعال انجمن بازي !!!
    يعني نگاه به گيمر ها اينه كه همگي يسري ادم علاف ، افسرده ، چاق غير اجتماعي و كلا يك احمق تمام عيار هستن كه از مساىل روز عقبن و فقط پولشونو سر بازي ها تلف ميكنن .
    دوستمون گفت معمولا زير ٢٠ساله ها علاقمند بازي هستن ! درست هم ميگه تو ايران و تا نسل هاي قبل ما اينطور بوده .اما نميدونم ايشون چقدر در زمينه سن ميانگين گيمر ها در دنيا تحقيق كردن .
    سن ميانگين بالاي ٣٠ سال هست دوستان !! يعني من با ٢٦ سال سن هنوز يك بچه گيمر محسوب ميشم !
    ببينيد بازي ها تعداد بسياريشون براي بالاي١٨سال مناسبن و البته هر جا بجز ايران اين ارقام واقعا اهميت داره و بازي ها رو به سنين پايين تر نميفروشن ( در ايران اسلامي ما بچه هاي ٦ ساله هم gta بازي ميكنن و پدر مادر ها هم هيچ مشكلي ندارن (بخاطر فرهنگ سازي قوي اين ٣٠ سال اخير !!))اين خودش نشون ميده كه قشر عظيمي از گيمر ها سن كمي ندارن
    +
    در رابطه با صحبت دوستمون ، ببين برادر من EA برا چي بايد ليگ ايرانو بسازه ؟ مگه چقدر از بازار خريد فيفا در اختيار ايرانه كه بخاطر افزاش سود فروش تو ايران ليگ مارو هم قرار بدن ؟مگه قانون كپي رايت در ايران رعايت ميشه (نمونش چند صفحه قبل دوستمون شهروز گفت ميخواد بازي رو ارجينال تهيه كنه ،بقيه دوستان با نگاهي عاقل اندر سفيهانه گفتن وقتي ميتوني بازي رو با 5 تومن بخري برا چي پولتو هدر ميكني ؟؟؟)
    +
    بشخصه خوشحالم ليگ مارو قرار ندادن ،اگه ميساختن بايد چنت هاي ليگ ايرانم ميزاشتن!! اون وقت امت اجنبي استاديوم ها رو ميديد ، لباس هاي تيم ها رو ميديد شعار ها رو ميشنيد و...
    با شما موافقم ولی ببینید اگه لیگ ایران لیسانس بشه به فوتبال کشورمون خیلی کمک میکنه. یعنی به بازیکنامون نشون میده که کجا هستن و بازیکنهای اروپا کجا هستن ...
    چرا باید بازیکنای ما میلیاردی پول بگیرن و درجا بزنن ! باید بسازن و آورال فوق پایین بزارن که ببینن هیچی نیستن !

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اَخ که چقدر توی فیفا پتالتی ها رو به وسط دروازه میزنن !!! یک بازی کردیم رفتیم پنالتی تیم مقابل 10 تا از بازیکنانش همگی توپ رو به وسط زدن .
    ما هم به خیالمون که بالاخره یکی رو به کناره ها میزنه چپ و راست شیرجه میزدیم این طرف و او نطرف و کلا مچل شده بودیم و سوژه خنده تیم حریف . آخرش دروازه بانشون توپ رو به اوت زد که از قضا وسط هم زده بود!
    پنالتی هایی هم که به ارتفاع بالا زده میشه خیلی راحت توسط دروازه بان ها گرفته میشه . کلا دروازه بان ها توی ضربات پنالتی شیرجه های هوایی میزنن که اصلا طبیعی نیست و در واقعیت پنالتی هایی که به بالا زده میشه اگر توی چهارچوب باشه اکثرا گل میشه.

آره یکی دو بار همچین اتفاقی برای منم افتاد
    کرکر خنده بود

ولی با یکم تمرین دستتون میاد
    سخته ولی میشه به گوشه هم زد

این تیکه رو نفهمیدم آخرش توپ بالا بره قراره گل بشه یا نه؟!

منظور منم دقیقا همین بود
    چون تو کشور ما نظر جامعه اینه که گیم مال بچه مدرسه ای هست و اگه مثلا یه دانشجو بشینه پای بازی دیگه خیلی معنی دار میشه!!
    برعکس اون ور

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این تیکه رو نفهمیدم آخرش توپ بالا بره قراره گل بشه یا نه؟!
    توی فوتبال این ضربات اکثرا گل میشه (اگر در چارچوب باشه) . ولی توی فیفا دروازه بان ها شیرجه هایی عجیب و هوایی میزنن و توپ رو میگیرن که اصلا طبیعی نیست !
    پس این ضربات باید گل بشه

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

برای من که به همه نقاط دروازه میزنن!
    تو پنالتی چجوری شیرجه میزنی؟؟
    من هر دکمه ای رو میزنم نمیشه

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

نسخه سافت/98 که نصبی نیست هیچ پچی روش کار نمیکنه.کسانیکه این نسخه رو دارن پچی که تایم بازی رو زیاد میکنه واسشون جواب داده یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای من که به همه نقاط دروازه میزنن!
    تو پنالتی چجوری شیرجه میزنی؟؟
    من هر دکمه ای رو میزنم نمیشه
    با دکمه های Numpad یا همون دکمه های ماشین حساب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •