تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 171 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

Dr جان شما که Cnet رو خونده بودین، تو مغازه ها هم به چشم دیدین تلویزیونهارو، یکم بیشتر جست و جو میکردین خب، بعدم خدا رو شکر کنید که به هر حال یه چیزی خریدین،
    با دلار 3500 تومن امروز که افسار گسیخته داره بالا میره، امروز فرداست که قیمتا دوباره بره بالا.
    شانس آوردم منم خریدم 2 هفته پیش.

2. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام دوستان تلویزیون منlw57000 با اخرین اپدیت در هنگام دریافت تصاویر دیجتال توسط گیرنده خود تلویزیون هر چند ثانیه تصویر می ایستدودوباره وصل می شود نمایندگی گفت که از انتن است انتن را هم عوض کردم فرقی نکرد سینگال دریافتی94درصد وکوالیتلی نیز 100 در صد است لطفا مرا راهنمائی کنید
    Last edited by mmarvi2001; 02-10-2012 at 12:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من
    امروز بعد از ۵روز کلنجار رفتن با منوهای این تو ویه 47lm67100 در اخر به هیچ نتیجه ای نرسیدم تمامی تنظیمات رو امتحان کردم. درست نشد. دوستان این تی وی ماهیتا پنل ضعیف و بی کیفیتی داره. کنتراست ضعیف وضوح پایین روشنایی بسیار ضعیف و سچوریشن ضعیف رنگی. پانل کلا تعطیله !!!حیف این سه و نیم میلیون که به پای ال جی ریختم. این زیبای خفته(چون فقط در وضعیت خانوش زیبا و دلرباست من بهسش زیبای خفته میگم!!!) اصلا به این قیمتا نمیارزه و براحتی از یه پانل قدیمی ال سی دی پنج سال پیش هم جا میمونه!!!! حالا میفهمم که Cnet چرا به این تی وی امتیاز دوونیم از پنج رو داده!!!چون واقعا افتضاحه!!!ال جی باید بره غاز بچرونه با این تی ویاش!!!خدماتشونم که دیگه افتضاحتر از کیفیت محصولشونه!!!و سعی من برای تعویض تی وی بی نتیجه موند. و غیر از جواب بی ربط چیزی دستگیرم نشد. من از تی وی رو میخام ازش بعنوان وایت برد استفاده کنم و واسه ارواح سازندگان ال جی روی پانل یادگاری بنویسم.
    خواهشا و اگه پول و اعصاب و وقتتونو دوس دارین. هر چی میخرین ال جی نخرین که سخت پشیمون میشین

برادر عزیز کالیبره کردی؟؟؟؟؟
    از اینترنت تنظیماتش رو دریافت کن
    فکر نمیکنم به این بدی هم که تو میگی باشه
    من 76100 دارم راضیم حتی بدون کالیبره کردن
    اما با کالیبرش چیز دیگس
    خود دانی یگه نمی دونم چی بگم

5. این کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از جه طریق تونستی فیلم رو کامپیوتر رو شیر کردی رو تلویزیون
    دوست عزیز نرم افزار Nero MediaHome 4 رو رو پی سی نصب کن و پوشه مورد نظرت رو توش شیر کن بعد از روی ریموت تی وی دکمه سورس رو بزن اگه آیکون مربوط به نرم افزار Nero MediaHome 4 نبود چند ثانیه صبر کن تا تی وی لودش کنه بعد میتونی فیلم و اهنگ و عکس های شیر شده خودتو براحتی تو تی وی ببینی ، اگه فیلمهات استاندارد کانورت شده باشن تقریبا هرفورمتی بغیر از تی اس پخش میشه من آواتار 20 گیگ رو مثل آب خوردن تونستم بصورت وایرلس ببینم البته اگه خواستی بصورت وایرلس تی وی رو با کامپیوتر شبکه کنی حتما باید مودم یا روترت وایرلس سری N300 باشه

es6950 در کنتراست، وضوح تصاویر متحرک و نرم کردن و بهبود دادن رزولوشن فیلم های کیفیت پایین از LM62000 کمی بهتره، وضوح تصاویر 3 بعدیشم بیشتره، اما راحتی عینکهای ال جی رو نداره همچنین در کانالهای تلویزیون ایران احساس میکنم از LM62000 کمی ضعیفتره.
    اما کیفیت ساختش بالاست فیلمهای 720p بیت ریت پایینو خیلی خوب بهبود میده و وقتی این فیلمارو باهش میبینم و گزینه ی Motion Plus رو روی استاندارد قرار میدم کیفیتشونو طوری بهبود میده که فرق آنچنانی با فیلمهای 1080p با بیت ریت بالا در وضوح و نرم بودن اصلا نداره.
    کلا هر TV یه خوبیایی داره.
    باید ببینید چه استفاده ای می خواید از TV تون کنید.
    اگه میخواید TV ایران ببینید و گاهی 3بعدی ال جی بهتره، اما واسه فیلمای HD و FHD بصورت 2بعدی سامسونگ es6950 واقعا عالیه البته تو بازه قیمتی خودش.
    من اون تی وی سامی رو که گفتید نمیدونم در چه حدیه ولی مطمئن باشید از فروشگاهی که من خریدم حداقل 20 تا تی وی با تنظیم استاندارد کارخانه داشتن از یه سورس بلوری فیلم پخش میکردند که من الجی رو بیشتر از همه پسندیدم و حداقل نیم ساعت لحظه به لحظه صحنه ها رو در تی وی های مختلف مقایسه کردم احتمالا شما تو تنظیم رنگ مشکل دارین یا سورس تصویری که تو دو تا تی وی دیدین یکی نبودن

LM62000 کدوم پسوندهای فیلم رو پخش میکنه؟ MKV, Avi, MP4 MPG رو پخش میکنه؟زیرنویس فارسی رو هم میتونه نشون بده؟
    اگر در مورد قابلیت WiDi هم توضیح بدید ممنون میشم.
    widi یه استاندارد مربوط به پخش بیسیم میشه که توسط اینتل بوجود اومده و برای اولین بار در دنیا توسط الجی تو تی وی ها بکار گرفته شده کافیه لپ تاپ یا پی سی شما این استاندارد رو داشته باشه و با فعال کردن نرم افزارش بلافاصله توی تی وی شما یه پیخام ضاهر میشه که با تائید اون بلافاصله تصویر دسکتاپ خودتونو تو تی وی بصورت وایرلس میبینید و هر کاری تو دسکتاپ انجام میدید دقیقا تو تی وی دیده میشه مثل مانیتور دوم

سلام
    من این تلویزیونو دارم در مورد پخش فرمتها غیر از فرمت ts بقیه را کلاً پخش میکنه .قابلیت widi هم داره البته باید دانگل بخری.زیر نویس فارسی رو تو این مدل من نتونستم درست استفاده کنم فقط فایل زیر نویس با فرمت ansi رو میشناسه ام نوشته ها بصورت ؟؟؟؟؟ پخش میشه در حالی که همون فایل با کامپیوتر براحتی پخش میشه. اگه کسی در این مورد تجربه عملی داره و خودش تو این مدل زیر نویسو پخش کرده لطفاً به ما هم بگه.
    دوست عزیز شما باید فرمت فایل SRT رو عوض کنید یعنی زیرنویس رو با نرم افزار notpad باز کنید و با زدن save as اونو در حالت Ansi ذخیره کنید و بعد از اینکه اسم زیرنویس رو دقیقا با اسم فیلم یکی کردین بریزید تو پوشه فیلم مورد نظر و موقع پخش هم با زدن دگمه setting و انتخاب نحوه تنظیمات مربوط به ویدئو زبان پخش زیرنویس رو به عربی تغییر بدین

سلام.
    من ميخواستم تلوزيون بخرم بين سامسونك 40es6950 و ال جي 42lm66100دو به شك بودم. فردا ميرم صدا و تصوير سه بعدي دوتاشون را تست ميكنم. احتمالا همون ال جي را بخرم.
    فقط سوالي كه برام پيش اومده اينه كه مثل اينكه ال جي كنترل جادوئي و عينك هاي مخصوص بازي را همراه تلوزيون ارائه نميده و ديگه اينكه من مودم وايرلس دارم مثل اينكه دستگاه مودم داخلي هم نداره در صورتي كه توي كاتولوگ هاشون اينها را نوشته كه داره.
    كسي شماره شركت را مخصوصا در اصفهان داره كه زنگ بزنم و مطمئن بشم كه اگه اين تلوزيون را خريدم بعدا نخوام تازه براي اين وسائل پيگيري كنم؟
    تا اونجا که من میدونم همه اون چیزایس که شما دنبالشین بهمراه تی وی هست 4 تا عینک سه بعدی 2 تا عینک مخصوص بازی ، کنترل جادوئی و دانگل وایرلس داخلی من که مدل 67100 گرفتم همه اینا رو داره

سلام دوستان
    منم دیروز این تلویزیون 47lm67100 رو به قیمت گزاف ۳۳۴۵ خریدم البته بدون سینمای خانگی!!!به لطف دلار ۲۷۰۰ تومنی!!!!و البته زیاد هم از این خریدم راضی نیستم!!!
    راستش خیلی دودل بودم در خریدش چون من الان تغریبا ۵ ساله که ال سی دیه ۴۰ اینچی سامسونگ سری چهار دارم و تقریبا از همه چیش راضی بودم!!!قصدم بزرگتر کردن سایز تی وی وامکانات اسمارتش بود.البته نیم نگاهی هم به قابلیتهای سه بعدی و استفاده برای پی اس ۳ام داشتم ولی عمده استفاده خونواده من استفاده در ماهپاره هستش که واقعا کیفت پخش ماهپارش حالمون گرفت و اون ال سی دی قدیمی خیلی بهتر از این عمل میکنه!!!
    ضمنا از اونجایی که بیش از ۳.۵ چوق قصد خرید نداشتم ناچارا سری ۷و۸ سامسونگ و سری ۸۶۰۰۰ و ۹۶۰۰۰ از ال جی خط خورند
    لازم به ذکره که من از هایپر استار خرید کردم و تغریبا تمامی مدلها در معرض دیدم بودند.راستش نظر شخصی خود من خرید سری es6980 سامسونگ بود که با این ال جی در یه رنج قیمت قرار داشتند ولی خوب همسر بنده دیزاین این تی وی رو بیشتر میپسندیند و حرف هم که حرف خانوماست دیگه!!!!!!!
    و اما نظر بنده :
    مزایا نسبت به سامی هم قیمتش:
    کنترل مجیک که واقعا عالی کار میکنه
    عینکهای سه بعدی کاربر پسند تر و راحت ترن
    دیزاین ال جی های جدید واقعا از تمامی برنده سره بی اغراق یکی از زیبا ترین تی وی ها رو خریده ام؛(
    رابط کاربری راحتتر
    کیفیت عالی شبکه دیجیتال داخلی
    واااااو!!!!!کیفیت پخش در ps3 و در حالت فول اچ دی فوقالعاده اس و قابلیت تروموشن یه جذابیت خاصی به بازیهای کنسول میده
    کیفت بلندگوها تقریبا خوبه
    معایب
    بنظر من میزان درخشندگی و کنتراست تصاویر توی این تی وی و واسه این رنج قیمت کافی نیست فک کنم سامی تو این زمینه بهتر عمل کرده!!!!
    کیفیت پخش ماهپاره افتضاحه!!! عجیبه این تی وی مگه اپ اسکیلر نداره!!!!
    کمبود پورتهای ورودی غیر دیجیتال. فقط یه کامپوننت و یه ای وی!!!!!من الان یه کنسول wii هم دارم که متاسفانه بدلیل کمبود پورت معمولی ،غیر قابل استفاده شد
    تصاویر کلا واش اوت هستن البته نسبت به مدل ۹۶۰۰۰ ال جی و سری های ۷و ۸ سامی عرض میکنم ولی خوب بازم با توجه به قیمت محصول اون کیفیت رنگی رو که انتظار داشتم نیست
    روشنایی و وضوح در زاویه های عمودی و افقی فرق میکنه و کم زیاد میشه و برای بهترین تصویر باید سیخونکی و مستقیم جلوی تی وی بشینی!!!!!!! این دیگه خیلی مسخرس سامی کهنه ی من اینجوری نبود!!!!!!

دیگه چیزی یادم نمیاد
    امتیاز من به ای ال جیه ۴۷ اینچی ۷ از ده هستش البته با ارفاق!!!!
    در اخر میگم فک کنم باید همون 46es6980 سامی میگرفتم و بی خیال عینک بهتر و دیزاین بهتر و مجیک کنترل میشدم!!!!!!نمی دونم !!!!!
    نظر شما چیه؟!!!!!

دوست عزیز شما یه فیلم 1080p پخش کن تو تلوزیون بعد اینطوری ازش بد بگو من قبل تی وی یه ----- HD گرفتم الان دارم با شبکه های اچ دی نهایت لذت رو میبرم مخصوصا شبکه های جم تو یا - ه - ست که فیلمهای اچ دی با زیرنویس فارسی و یا سریالهای بزبان فارسی و برنامه های مستند پخش میکنن البته شبکه های باکیفت تر از اونا هم هستن ولی دیدن فیلم اچ دی با زیرنویس فارسی یه لذت دیگه ای داره من فکر میکنم شما همونطور که دوستمون هم گفتن تصویرتون کالیبره نیست و همچنین تو سورس تصویر مشکل دارین شبکه های اس دی که از مهپاره پخش میشن تقریبا با هر تی وی 40 اینچی خوب دیده میشن ولی با بالاتر رفتن سایز مات تر میشن و این به تی وی مربوط نیست و از بی کیفیتی خود تصویر در حال پخشه مطمئن باش اگه فیلم اچ دی با سورس کیفیت بالا داشته باشین نظرتون عوض میشه ضمنا من خودم از طرفدارای سامی هستم و نظرم روی تی وی های سامی بود ولی با دیدن و مقایسه چند مدل نظرم عوض شد مدلای 2012 الجی واقعا کیفیتشون بالاست و پنل با درخشندگی فوق العاده ای دارن ولی باید شرایطش رو هم مهیا کرد که مهمترینش سورس تصویره بعد کایبراسیون وبعد نور محیط و ...

هیچکی میدونه چه جوری یه فیلم از کامپیوتر share کرد رو تلویزیون مدل lm67100

بالای همین پست توضیح دادم دوست عزیز بوسیله نرم افزار Nero MediaHome 4

7. 3 کاربر از xdvbxkaomx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

والا بخدا من کالیبره هم کردم. بدتر شد که بهتر نشد!!!!سورس کالیبراسیون شما چی بوده؟اینجا بزارینش منم امتحان کنم!!!والا منم دوس ندارم ازش بد بگم. خوب نزدیک به سه ونیم میلیون پول دادم که کیفتی خیلی بهتر از ال سی دیه قدیمی که داشتم رو تجربه کنم که نشد. حق بدین خب ادم تو ذوقش میخوره!!شاید من خیلی سخت گیرم نمیدونم ولی وقتی یه ۸۶۱۰۰ یا ۹۶۱۰۰ رو کنار این بزاری متوجه اختلاف بسیار فاحشی میشید که واقا نمیشه براحتی ازش گذشت
    هر چی باشه اینا همشون واسه یه سال ساختن و تو یه رنج قیمت حالا با دویس سیصد دلار بالا پایین !!!نباید اینقدر فاحش باهم فرق کنن!!!
    درسته ماهپارم اچ دی نیس (اونم میگیرم بزودی)ولی شما کنسول پلی ۳ رو که دیگه باید قبول داشته باشین!! اون که دیگه مادرزاد فول اچ دیه!!!!خب من پلی ۳ دارم
    درسته رزولوشن تصویر تو بازی های پلی سه نسبت به اون چهل اینچی سامی خیلی بهتر شده ولی سچورشن و گاما و بک لایت و کنتراست تغییر قابل ملاحظه ای که نداشته هیچ! الان دیگه باید با زاویه کاملا مستقیم بازی کنم یه ذره تغییر زاویه در حالت عمودی یا افقی نتیجش یه اختلاف کیفیت شدیده !که واقعا برای یه ال ای دیه (گرچه بهتره بهش نگیم ال ای دی)نسل جدید واقا باعث تاسفه!!!!چی بگم والا!!!من بدجوری توذوقم خورده!!!همش فک میکنم که سه و نیم میلیون دادم واسه یه گیرنده دیجیتال ۱۰۰ تومنی!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

LG LM7600 Series Calibrations and Picture Settings

Calibrated Picture Settings: We utilized to 2-point white balance control to get close to D6500K without having to go the full 20-point white balance route. After much testing with the LED local dimming feature, we decided it was better left to the Off position. The Picture Mode settings and calibration controls for the LM7600 are very complete. These settings still allowing plenty of backlight for a well-lit picture. You will find these settings show a bit more luminance and better dark shadow detail than the standard Cinema setting. Turn the backlight up a bit for brighter room situations.
    Following is a little run down of the different settings:

• Standard - lots of blue push - vibrant
    • Vivid - uses too much contrast and everything else - especially edge enhancement - not recommended
    • Cinema - Very good setting for movies
    • Expert 1 and 2 - Can be programmed by the user
    • Game - Specially designed for better gaming and the dual gaming mode setting for fast action

Calibrations:

POST CALIBRATION SETTINGS: GAMUT

Energy Saving OFF
    Picture Mode ISF Expert 1
    Backlight 41
    Contrast 86
    Brightness 57
    H Sharpness 25
    V Sharpness 25
    Color 58
    Tint G6
    Super Resolution OFF
    LED Local Dimming OFF
    Dynamic Contrast OFF
    Noise Reduction OFF
    MPEG Noise Reduction OFF
    Black Level LOW
    Color Gamut STANDARD
    Edge Enhancement OFF
    Color Filter OFF
    Color Temp WARM
    GAMMA 2.2
    Method 2 Point IRE
    Pattern OUTER
    COLOR MANAGEMENT SYSTEM WHITE BALANCE

Color Tint Luminance
    Red 1 5 2
    Green 3 6 0
    Blue -10 -8 2
    Yellow -2 -1 0
    Cyan 3 8 1
    Magenta -3 0 0

10. 5 کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

CALIBRATION ON LG LM7600 / LM760T

Below you can see an out-of-box measurement on LG LM7600 in the Standard picture preset without Eco mode.

The graph says this:

The number on the left is the delta value. Delta is a difference between two factors; here it’s the difference between the measured color on the panel and the actual color that is our target.

• A delta value lower that 2 results in a visible deviation from the actual color.
    • A delta value over 4 or 5 results in wrong colors.
    • A delta value between 1 and 2 results in precise but not perfect colors.
    • A delta value lower than one results in almost perfect colors. The target is 0.
    • Everything between 0 and 1 is barely visible to the human eye.

The out-of-box picture settings were not very accurate but we did not expect that either. Just like any other TV manufacturer, LG has altered the gamma curve to make bright colors appear brighter and dark colors appear darker for that impressive “wow” picture experience. The problem is that it looks bad with pretty much everything else than a demonstration disc in a shop.

Also, notice how the color temperature is somewhat too high, making pictures appear too cold and bluish.

We took a new measurement in the Cinema preset. See below.

The Cinema preset is much better but not perfect either. Actually, color temperature is now slightly too low, meaning that pictures are too warm and reddish. The Cinema setting also exhibits some problem in the dark colors but color deviations are much more moderate.

The brightness level is slightly too low but this is a simple matter of activating the Eco sensor or adjusting the brightness setting option a few steps.

We now calibrated the TV with the setting options provided from the Expert1 mode. Here is the result.

After calibration, LM7600 is a very decent performer. Gamma is close to our 2.2 goal which ensures accurate color reproduction. Notice how color deviations are now much lower.

The color temperature is also very close to our target value of 6500 Kelvin and I have adjusted brightness closer to 120 cd/m2, which is optimal for TV watching in a dimly lit room.

Below are my calibrated settings.

Picture preset: Expert1
    Backlight 47
    Contrast 85
    Brightness: 50
    V/H Sharpness: 50
    Tint 0
    Dynamic Contrast Off
    Super Resolution Off
    Colour Gamut Standard
    Edge enhancer Off
    Color Filter Off
    Noise reduction Off
    Mpeg noise reduction Off
    Black level Low
    LED local dimming Off
    TruMotion Off
    Color temperature Warm
    Gamma 2.2
    RGB Method 2 point
    R high -6
    G high -11
    B high 18
    R low -1
    G low -2
    B low 4

Note: The Eco option is set to On/Off in the table because it depends on your preferences. Eco is the automatic brightness adjuster that adjusts brightness according to the surroundings. It is a practical setting if you watch TV during both daytime and nighttime but if you have a home cinema with controlled lighting, I suggest that you leave it off.
    Also, the RGB high and low settings were switched around on our LM7600 sample. Check to see if they are on your TV as well.

Last edited by m2r164; 03-10-2012 at 21:00.

12. 4 کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون منم همین تنظیمات رو انجام دادم که بدتر شد. البته منوی تنظیمات من خیلی ایتمهای بیشتری داره ولی خوب یکسری رو هم نداره مثل همین تنظیم دستیه R G B بازم امتحان میکنم. واسه شما کدومشه؟من موندم وقتی بک لایت و برایتنس در حالت حداکثر هم کمه چطوری تو این تنظیمات کمترش هم کردن؟؟؟شاید پنل ۷۶۱۰۰ با ۶۷۱۰۰ فرق میکنه؟!!!!
    شما که این ۷۶۱۰۰ رو داری توی تغییر زاویه عمودی و افقی دید مشکلی نداری ؟وضوح و کنتراستت کم نمیشه؟

14. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من واقعا از تی وی 76100 راضی هستم. البته بگم بنظر من هم تی وی کاملی نیست اما من خوشبختانه احساس شما رو ندارم.من با سونی ای ایکس 720 مقایسش کردم بنظرم خیلی سره.
    در مورد نور اتاق کار کنید شاید رفلکس زیاد دارید.
    حقیقت امر من خودم فعلا این تنظیمات رو اعمال نکردم.
    برای شفافیت تصویر و رنگ ها قابل قبول هست.
    من فقط در بعضی تصاویر سریع احساس حالت لبه لبه شدن دارم و اون هم احتمال می دم مربوط به سورس باشه اما شبکه های hd فری واقعا آدم رو تحت تاثیر می زارن. 100 درصد ر سیورت رو hd بگیر با کابل hdmi اگر هم پخش کننده بلوری داره با یک سورس اصل امتحان کن.
    من یکی از دوستان 66100 گرفتن و خیلی راضی هستند می دونم اون ها هم خیلی وسواس هستند. اون ها هم در مه پاره با مشکل روبرو هستند. بجز اون با سورس ها کیفیت بالا اصلا احساس مشکل ندارند و گیم های xbox رو واقعا ازش لذت می برند.

امیدوارم کمی از احساس بدیت نسبت به این تی وی کم بشه. در ضمن یک مورد دیگر شاید واقعا تی وی شما مشکل دار باشه.در مغازه ها با 67100 های دیگر مقایسه کن.
    ما ها رو هم حتما مطلع کن.

من اصلا افت در تغیر زاویه افقی ندارم. اما شاید در زاویه عمودی کمی احساس کنم .من تی وی رو به دیوار زدم و وقتی رو مبل نشستم تی وی کمی قد بلند تر هست بهتر بود 20 سانت پایین تر نصب می کردم .همین .اما من شخصا این احساس رو داشتم. و پدر مادرم اصلا.
    Last edited by m2r164; 03-10-2012 at 21:56.

16. این کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام دوستان تلویزیون منlw57000 با اخرین اپدیت در هنگام دریافت تصاویر دیجتال توسط گیرنده خود تلویزیون هر چند ثانیه تصویر می ایستدودوباره وصل می شود نمایندگی گفت که از انتن است انتن را هم عوض کردم فرقی نکرد سینگال دریافتی94درصد وکوالیتلی نیز 100 در صد است لطفا مرا راهنمائی کنید

فکر میکنم مشکل از کابل آنتن باشه اگه میتونی اونو عوض کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •