درست گفت زمانی که یه انتی مثلا نورتون رو داری و امسی نصب میکنی بعد از نصبگزینه فری رو انتخاب میکنی اسکنرمیشه خودشم مینویسه نسخه رایگان فقط برای اسکن و کلین کردن سیستم![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
درست گفت زمانی که یه انتی مثلا نورتون رو داری و امسی نصب میکنی بعد از نصبگزینه فری رو انتخاب میکنی اسکنرمیشه خودشم مینویسه نسخه رایگان فقط برای اسکن و کلین کردن سیستم![]()
استفاده از چند آنتی ویروس کنار هم یک نکته هست
معرفی یک آنتی ویروس به عنوان آنتی اسپای تنها هم یک نکته!
خوشحالم که شما هم این اشتباهو تایید می کنید!
آنتی اسپای = عدم دانش به برنامه
زمانی که "در کنار" و "آنتی اسپای" در جمله میاد چیزی جز یک برنامه جانبی یا مکمل به ذهن نمیاد!!
یعنی شما از این جمله چیز دیگه ای فهمیدید؟
Last edited by arfnpm; 23-12-2011 at 00:22.
سلام.
صد البته Emsisoft یه آنتی ویروس دو موتوره ست و همونطور که دوستمون arfnpm به درستی گفتن یه Anti Spyware نیست.
چرا کلاس آنتی ویرس رو پایین میارید؟
البته منظور اصلی دوستان استفاده از نسخه رایگان Emsisoft به عنوان اسکنر هستش.
مثل نسخه رایگان Avira و Bitdefender . فقط همین
===========================
==============================
==================================
یه آنتی ویروس جدید و نوپا هم اومده به اسم NANO Antivirus ساخت روســیه.
این محصول فعلا در مرحله آزمایش به سر میبره و کاملا رایگانه.
دانلـــود:
بنده که نتونستم آپدیتش کنم.اگر شما موفق به آپدیت شدید، یه تستی هم باهاش انجام بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هیچ کدوم این آنتی ویروس ها کامل نیستند من هم این تاپیک رو پیگیری میکنم(تاپیک تست ویروس) و بارها با نورتون و کومودو و نود و آویرا و آواست و کاسپر این ویروس ها و تروجانهارو تست زدم.ولی باور کنین هست !
من خودم 2هفته پیش برای چندمین بار بود که نود 32 نصب کردم و خواستم نظرمو نسبت به این آنتی ویروس عوض کنم و دوسش داشته باشم اما نشد...
تو این تاپیک من خودم تستش کردم(چند صفحه عقب تر) ویروس رو شناسایی کرد اما نمی تونست حذفشون کنه ! با آخرین آپدیت.
غیر کومودو و نورتون بقیه آنتی ویروس ها چندان به نظرم جالب نیومدن ولی نه اینکه بی مصرف باشند.
بی مصرف یعنی اینکه کلا هیچ کاری ازشون بر نمیاد.
ولی برای مثال هممون میدونیم که ویروس اتوران که اکثر سیستم ها درگیرش میشن رو نود به خوبی شناسایی و پاک میکنه ولی بعضی از همین آنتی ویروس ها در تشخیصش مشکل دارند.
وقتی بحث قیاس بین آنتی ویروس ها میشه ما نباید فقط و فقط یه تشخیص نمره بدیم عین این میمونه یه ماشین مسابقه رو بگیم از هر نظر عالیه چون قوی و سرعت خوبی داره ولی آیا خوش نشینی یا نرمی یه ماشین خانوادگی شهری رو داره؟
تمام نتایج تست ما نباید به قدرت محدود بشه
هممون خوب میدونیم کاسپر یکی از قوی ترین آنتی ویروس های دنیاست ولی همین کاسپر وقتی روی سیستم یکی مثل من نصبه برای باز کردن به فایل گرافیکی پیر آدم رو در میاره تا اسکن کنه و بعد اجازه بده باز بشه آدم رو ناچار میکنه که غیر فعالش کنه.
یا مشکلاتی مثل نداشتن کی و .... خودش نمره های منفی محسوب میشه.
پس این هم خیلی مهمه که ماها چه کارایی هایی از سیستم هامون میخوایم و چه استفاده هایی داریم.
همین دیشب روی سیستم یه دوست که اطلاعات چندانی از سیستم نداره میخواستم آنتی ویروس نصب کنم:
سیستمش در محیط اداری بود و به خاطر اینترنت پر سرعت و شبکه باید یه آنتی ویروس قوی انتخاب میکردم
خواستم کومودو بریزم از ترس اینکه نتونه جواب پیغام هارو خوب بده و یا شاید اشتباهی بکنه منصرف شدم.
نورتون گزینه بعدیم بود که به خاطر اینکه دیدم نمیتونه باهاش به خوبی کار کنه و فایل های سالمش رو بهش بده بازم منصرف شدم.
کاسپر رو به دلیل سنگینی نصب نکردم.
نود رو هم به خاطر اینکه شرفش رو از دست داده بیخیال شدم
دست آخر آویرا ریختم...!
اینها رو گفتم که لپ کلام بگم که همیشه انتخاب خوب قوی ترین و کامل ترین نیست...گاهی آدم مجبوره.
خیلی وقت بود که از نورتون استفاده نکرده بودم تا نزدیک یه یه ماه پیش که دوست عزیزم بازرس ماهون سفارش کرد بریزم.ویژگی نود 32 سبک بودنش هست برای همین طرفدار زیاد داره.اما شما همین نورتون رو امتحان کنین ببینین چقدر سبک هست.رو سیستم خودم الان نورتون 360 که کاملترین هست(از نظر قدرت همه نورتون ها یکی هستن فقط امکاناتی مثل بهینه کردن ویندوز داره نورتون 360) واقعآ بدون اینکه احساسش کنی داره کاره خودش رو انجام میده
فقط تست کنین ظرر نمیکنین
میتونم بگم عالییییییی بود
بارها گفتم بازم میگم نورتون سابقه کارش برای من یکی آرامش میاره...حاضرم چشم بسته نرم افزارهاش رو روی سیستمم نصب کنم و استفاده کنم.
مثل محصولات شرکت ادوبی که حرفی درشون نیست
نورتون بسیار عالی و کارامد و سبک طراحی شده ولی نتونستم نگهش دارم.
در کشور ما میشه به جرات گفت اکثر ماها بالای 90درصد نرم افزرهامون نسخه های کپی و کرک شده هستند و سیستم هممون پره از کرک و کیجن و فایل های این شکلیه.
نورتون اشتباه نمیکنه که به اینها گیر میده..اتفاقا نورتون به خوبی داره کارش رو میکنه چون کرک کردن نرم افزار و ...گاهی باعث ایجاد حرفه ای امنیتی میشه...گاهی هم باعث خرابی یک بخشی از سیستم و رجیستری...
ولی ما مجبوریم از نسخه های کپی استفاده کنیم و وقتی نورتون روی سیستم داریم کمی با این نرم افزارها به مشکل برمیخوریم مخصوصا وقتی اون نرم افزار ایرانی و فارسی باشه مثل مریم یا کلک یا ...
خیلی حرف زدم ببخشید
ولی در مجموع دوباره باید بگم که باید واقعا ببینیم چی به درد سیستم و کارایی ما میخوره همون رو نصب کنیم.
هیچ کدوم این آنتی ویروس ها بی مصرف و نیستند.
دوستان من چندوقتی بود نورتون داشتم و از نظر امنیت خوب بود
اما متاسفانه فایروال اون خیلی برام دردسر درست می کرد
تا دیروز
با بلاک کردن پورت های مختلف و به تبع اون قطع شدن اینترنت
دیروز موقع اجرای فایرفاکس و باز کردن یکی دو سایت کلا سیستم هنگ می کرد و دهنش سرویس میشد
باید سیستم ریستارت می شد
نگاه به نورتون میکردم معلوم میشد این برادر عزیز باز باعث هنگ کردن بوده
برا همین پاکش کردم و الان سیستم بدون مشکل کار می کنه
حالا می خوام یه آنتی ویروس رو سیستمم داشته باشم
صرفا آنتی ویروس می خوام
فایروال نداشته باشه مهم نیست
بعید میدونم که نورتون √ باعث اختلال شده باشه ، یعنی شایدم شده باشه ولی روی حالت پیشفرض نباید اینطوری باشه
من خودم انصافا با ضعیفترین سیستم روی 7 که دیگه نفسی برای برنامه ها نمیمونه نورتون √ داشتم خوب بوده
شما بهتره که برنامه ی Tune up utility رو روی سیستم داشته باشین تا سییستم منظم بشه و سرعت کاریتون نزول پیدا نکنه ،
اگه فقط آنتی ویروس باشه و فایروال نداشته باشه ، به نظر من نداشته باشی بهتره ، آنتی ویروس همه ی اهمیتش روی فایروالش هست. من خودم F-Secure دارم ، کارش خوبه سبک هست و فایروال خیلی خوبی داره
کاسپر اسکای رو نصب کردی؟ ورژن Internet security ش رو ؟
تنها مشکلش تهیه کلیدهاش هست.
ولی نورتون √ برای کلید هم مشکلی پیدا نمیشه
از مشکلات نورتون √ آپدیت هاش هست که معمولا حجمهای زیادی داره و سرعت سرورش هم خیلی کم هست. البته منظورم سروری که به ما میده! نه اونور آب
Take Care
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
طبق نمودار:
پیشرفت آواست
عدم تغییر ناد 32
اضافه شدن به رای های کاسپر اسکای
آویرا هم که ثابت مونده
زیاد خوشحال نباش نگرفتی چی گفتم عزیز.
انتی اسپای =اسپایور دکتر سوپر انتی اسپایور
مکمل برای مقابله با جاسوس افزار ها .مالور بایت هم مثل امسی سافت بیشتر انتی مالورهست .اما برتری اون داشتن موتور انتی ویروس ایکاروس هست.نسخه رایگان مثل اویرا اواست ای ویجی و بیت داره اما فرقش اینهکه زمانی نسخه رایگان فعاله از گارد اون نمیتونی استفاده کنی اما از انتی ویروس های نامبرده با وجود نسخه مجانی از گارد هم میتونی استفاده کنی.اویرا هم میشه گاردش رو نصب نکرد و اسکنرش کرد اما باز هم انتی ویروس هست .منم گفتم یکی ازمکمل ها نسخه رایگان امسی سافت هست .من اینو بر اساس تست و استفاده به مدت 4ماه فهمیدم حالا شما نگرفتی اون مشکل من نیست و نبوده نظر شخصی رو گفتم![]()
توی انتی ویروس های دو موتوره که تست کردم ViRobot خوب بود و بدیش این بود که نسخه تست دیرفعال میشد و باید میخریدی کرکی هم که تو سایتای مختلف بود نمیتونست فعالش کنه .حجمش هم زیاد بوداما واقعا مناسب بود و دقیق
دوستان سلام
پیشنهاد شما برای خرید آنتی ویروس (فقط آنتی ویروس نه اینترنت سکیوریتی) نسخه سرور با حدود 150 کلاینت چیه ؟
لطفا نود32 و آویرا رو پیشنهاد ندید چون قبلا خریداری شده و هر کدوم به مدت یکسال تست شدن اصلا و عبداً جوابگوی ویروس های داخل سیستم های اداری ایرانی نیستن و کنسول مدیریتی ضعیفی هم دارن .
متشکرم .
ناد بله ولی آویــــــــــــــــــــــ ـــــــــرا نه !
من یه عمر آویرا داشتم ویروسهای تحت اتوران رو کلا از بین برده خداروشکر.
البته الان ندارما !
با توجه به اینکه سیستم ها شرکتی هستند ، و ممکنه خیلی قوی نباشن، نورتون √ گزینه ی خوبی هست. یعنی شاید بشه گفت بهترین گزینه. چون هم سبکه هم قدرتمنده ، هم نیازی به نصب کلید زود به زود ندارین.
پس میتونین روی نورتون √حساب کنین دوست من.
قیمت ها رو هم که امید جان میده همیشه !
Take Care![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)