تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 602 اولاول ... 226268697071727374757682122172572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام آقا سالار،در نهایت نظر شما اینه که اگر ex600 گیرم نیومد px200 بگیرم?
    سلام
    بله با توجه به اینکه از صدای px200 راضی بودین و با توجه به سورس پلیرتون و بقیه موارد فعلا صلاح در این هست.

2. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من هدفون با بیس خوب میخوام
    شنیدم انواع بیس وجود داره مثل بیس از عمق واینجور چیزا
    ولی نمیدونم سلیقه من کدومه
    میخوام بیسش شبیه بیس هدفون گوشی های نوکیا باشه

این بیسش راضی کنندست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من هدفون با بیس خوب میخوام
    شنیدم انواع بیس وجود داره مثل بیس از عمق واینجور چیزا
    ولی نمیدونم سلیقه من کدومه
    میخوام بیسش شبیه بیس هدفون گوشی های نوکیا باشه

این بیسش راضی کنندست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    اين مدل فعلا تست نشده ولي مدل pioneer se-m390 بيس خوب و قوي داره كه انشاالله مورد پسند قرار ميگيره.

5. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نام خدا/سلام دوست عزیز من هم به دنبال این مدل هستم اگر جایی پیدا کردید با یه پست به من هم خبر بدید ،متقابلا هم این کار رو خواهم کرد،آبادان رفتم فقط مدل sony ex 1000 رو داشت که 599 هزار تومان بود.البته سایت آلدیجیتال میتونه با قیمت ۴۸۵ هزار تومان تهیه کنه که کمی قیمت بالاست ولی اگر ۲ تا بگیریم شاید کمی ارزون تر بده،نظر خودتون رو بگید تا با سایت صحبت کنم.در مورد پول هم طرف من و شما سایت هست که هر کدوم جداگانه پول رو به سایت پرداخت میکنیم و بعد از حدود یک ماه جنس رو درب منزل تحویل میگیریم،یا علی.
    سلام خدمت شما عزیز، پیام خصوصی دادم خدمتتون در موردش.

یه کاری هم میشد بکنیم! اینکه بچه های همین تاپیک جمع بشیم سفارشامون رو بدیم یکی از همین واردکننده ها (مثلا همین سایتا) بیارن! جمعی خرید کنیم احتمالا خیلی ارزونتر در میاد برای همه اگه بهش اینکارو کنیم فکر کنم خیلی جواب بده!

7. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ama.lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام خدمت شما عزیز، پیام خصوصی دادم خدمتتون در موردش.

یه کاری هم میشد بکنیم! اینکه بچه های همین تاپیک جمع بشیم سفارشامون رو بدیم یکی از همین واردکننده ها (مثلا همین سایتا) بیارن! جمعی خرید کنیم احتمالا خیلی ارزونتر در میاد برای همه اگه بهش اینکارو کنیم فکر کنم خیلی جواب بده!
    به نام خدا/چشم ،انشا الله این کار رو میکنم،در مورد خرید گروهی هم میشه فکر کرد ،البته اگر تخفیف قابل قبولی در کار باشه و نرخ دلار هم یکم آروم بگیره.یا علی

9. این کاربر از ama.lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از کجا میتونم برا سنهایزر اچ دی 280 پرو یا کلا برا فول سایز هاردکیس بگیرم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شاید بتونید از فروشگاهایی که دوربین های عکاسی و فیلم برداری میفروشن تهیه کنید.

11. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    اين مدل فعلا تست نشده ولي مدل pioneer se-m390 بيس خوب و قوي داره كه انشاالله مورد پسند قرار ميگيره.
    یعنی تا سقف 100 تومان بهترین بیس همین pioneer se-m390 هست؟ البته با اینکه من دوست دارم بیس خیلی قوی باشه ولی دوست ندارم آزار دهنده باشه

خواهشا مدلی معرفی کنید که اینجا هم موجود باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

راستی اینم هستا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ezzat5700; 01-08-2012 at 23:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من میخوام یه هدست خوب برای گوشیم بخرم.گوشیم n97 هست.از beat tour خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم بازده ی خوبی روی گوشیم داره یا نه؟ بعد از کلی جستجو متوجه شدم که امپدانس خروجی صدای گوشیم 32ohm هست و بیتس تور 16ohm هست.حالا موندم چیکار کنم.این مقدار امپدانس حتما باید مساوی باشه تا بازده خوب باشه؟ یا با این شرایط هم خوبه؟ کسی با این گوشی امتحان کرده تا حالا؟ ممنون میشم آگر جواب بدید.عجله دارم هفته بعد دیگه میخوام برم بخرم...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام یه هدست خوب برای گوشیم بخرم.گوشیم n97 هست.از beat tour خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم بازده ی خوبی روی گوشیم داره یا نه؟ بعد از کلی جستجو متوجه شدم که امپدانس خروجی صدای گوشیم 32ohm هست و بیتس تور 16ohm هست.حالا موندم چیکار کنم.این مقدار امپدانس حتما باید مساوی باشه تا بازده خوب باشه؟ یا با این شرایط هم خوبه؟ کسی با این گوشی امتحان کرده تا حالا؟ ممنون میشم آگر جواب بدید.عجله دارم هفته بعد دیگه میخوام برم بخرم...
    سلام.
    به امپدانس خروجی گوشی خود و همچنین پلیر ها زیاد توجه نکنید. بهترین راه برای تست سازگاری هدفون با پلیر و درایو شدن آن تست عملی می باشد. در ضمن چرا می خواهید برای بیتس هزینه کنید در حالی که با قیمت پایین تر کیفیت بهتری دریافت می کنید؟ لطفا" بودجه خود را هم مشخص کنید.
    موفق باشید.
    ببخشید دوباره مزاحم شدم.به نظرشما نوکیا چطوره؟سونی چی؟
    سلام. ببخشید دیر جواب می دهم. نوکیا فقط برای پرکردن سبد محصولاتش هدفون تولید می کند .
    اما سونی یکی از برند های حرفه ای در تولید هدفون به شمار می رود. اما در رده قیمت مورد نظر شما مدل مناسب ندارد.
    موفق باشید.
    سنهایزر hd202 چطور هدفونیه برای استفاده با پلیر
    سلام.
    این مدل بیس متوسط، Noise Isolation متوسط و مید و های شفاف دارد و با پلیر های پرتابل هم درایو می شود. البته کابل 3 متری آن برای کاربرد پرتابل زیاد مناسب نیست.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 02-08-2012 at 10:00.

15. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یعنی تا سقف 100 تومان بهترین بیس همین pioneer se-m390 هست؟ البته با اینکه من دوست دارم بیس خیلی قوی باشه ولی دوست ندارم آزار دهنده باشه

خواهشا مدلی معرفی کنید که اینجا هم موجود باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

راستی اینم هستا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فعلا se-m390 بیسش از بقیه قوی تر هست و تو سایت چاره هم موجود هست.

17. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •