سلام
بله با توجه به اینکه از صدای px200 راضی بودین و با توجه به سورس پلیرتون و بقیه موارد فعلا صلاح در این هست.
سلام
بله با توجه به اینکه از صدای px200 راضی بودین و با توجه به سورس پلیرتون و بقیه موارد فعلا صلاح در این هست.
من هدفون با بیس خوب میخوام
شنیدم انواع بیس وجود داره مثل بیس از عمق واینجور چیزا
ولی نمیدونم سلیقه من کدومه
میخوام بیسش شبیه بیس هدفون گوشی های نوکیا باشه
این بیسش راضی کنندست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اين مدل فعلا تست نشده ولي مدل pioneer se-m390 بيس خوب و قوي داره كه انشاالله مورد پسند قرار ميگيره.
سلام خدمت شما عزیز، پیام خصوصی دادم خدمتتون در موردش.
یه کاری هم میشد بکنیم! اینکه بچه های همین تاپیک جمع بشیم سفارشامون رو بدیم یکی از همین واردکننده ها (مثلا همین سایتا) بیارن! جمعی خرید کنیم احتمالا خیلی ارزونتر در میاد برای همهاگه بهش اینکارو کنیم فکر کنم خیلی جواب بده!
به نام خدا/چشم ،انشا الله این کار رو میکنم،در مورد خرید گروهی هم میشه فکر کرد ،البته اگر تخفیف قابل قبولی در کار باشه و نرخ دلار هم یکم آروم بگیره.یا علی
شاید بتونید از فروشگاهایی که دوربین های عکاسی و فیلم برداری میفروشن تهیه کنید.
یعنی تا سقف 100 تومان بهترین بیس همین pioneer se-m390 هست؟ البته با اینکه من دوست دارم بیس خیلی قوی باشه ولی دوست ندارم آزار دهنده باشه
خواهشا مدلی معرفی کنید که اینجا هم موجود باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
راستی اینم هستا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ezzat5700; 01-08-2012 at 23:26.
دوستان من میخوام یه هدست خوب برای گوشیم بخرم.گوشیم n97 هست.از beat tour خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم بازده ی خوبی روی گوشیم داره یا نه؟ بعد از کلی جستجو متوجه شدم که امپدانس خروجی صدای گوشیم 32ohm هست و بیتس تور 16ohm هست.حالا موندم چیکار کنم.این مقدار امپدانس حتما باید مساوی باشه تا بازده خوب باشه؟ یا با این شرایط هم خوبه؟ کسی با این گوشی امتحان کرده تا حالا؟ ممنون میشم آگر جواب بدید.عجله دارم هفته بعد دیگه میخوام برم بخرم...
سلام.
به امپدانس خروجی گوشی خود و همچنین پلیر ها زیاد توجه نکنید. بهترین راه برای تست سازگاری هدفون با پلیر و درایو شدن آن تست عملی می باشد. در ضمن چرا می خواهید برای بیتس هزینه کنید در حالی که با قیمت پایین تر کیفیت بهتری دریافت می کنید؟ لطفا" بودجه خود را هم مشخص کنید.
موفق باشید.
سلام. ببخشید دیر جواب می دهم. نوکیا فقط برای پرکردن سبد محصولاتش هدفون تولید می کند .
اما سونی یکی از برند های حرفه ای در تولید هدفون به شمار می رود. اما در رده قیمت مورد نظر شما مدل مناسب ندارد.
موفق باشید.
سلام.
این مدل بیس متوسط، Noise Isolation متوسط و مید و های شفاف دارد و با پلیر های پرتابل هم درایو می شود. البته کابل 3 متری آن برای کاربرد پرتابل زیاد مناسب نیست.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 02-08-2012 at 10:00.
فعلا se-m390 بیسش از بقیه قوی تر هست و تو سایت چاره هم موجود هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)