دوست عزیز میشه آدرس اون سایت رو بدی؟
دوست عزیز میشه آدرس اون سایت رو بدی؟
ظهر سرچ میکردم دیدم
یادم نیست
شما هر چه قدر بودجه بخوای من دارم!
اول یه ماشین بالای صد میلیون میخواستم بعد دیدم اوهههههه چه خبره اینو من بدم ماشین اون وقت ماشین سوار من میشه نه من سوار اون!![]()
صنعت ایرانم که چالش نمیخواد خودش ته چاهه!(فقط اون اصل کپی رایتو هم رعایت کنن کافیه!یه موتور یه بنده خدایی اختراع کرده دهه ی ماقبل تاریخ! ما هنوز که هنوزه داریم کپی میکنیم ازش !)![]()
دوستان بین هافی لوبو و ام وی ام برای مصرف یک خانم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
لطفا از نظر کیفیت داخل، صدای موتور، کولر، کیفیت رنگ چجوریه؟ نوع ترمز و ایربگ و مصرف چطور؟
از هر نظر ام وی ام 110 به لوبو برتری داره+اینکه از بازرا بهتری برخوردار است.
206 که به نظر من قیمتش خیلی بالا میگه ال نود نگفتی e چنده (اره 206 اون موقع تا لامپاش روش زده بود made in france ولی بعد 7 سال دیگه خوبی براش نذاشتن)
به نظر شما دوستان عزیز خرید کدوم ماشین به صرفه تره؟
من می خوام یکی از این چهار ماشین رو انتخاب کنم.........
بوجه:نهایتا 17 ملیون
1.سمند اس ای 14 ملیون و 700
2.سمند سال مالتی پلکس کلاس 30 16 ملیون و 900
3.پژو 405 سفارشی slx شانزده ملیون و 600
4.پژو 206 اس دی دسته دوم نهایتا 17 ملیونی
راستی خیلی امکانات توی ماشین برام مهمه خیلی چون من شیرازیم و حالا که تابسوتونه دارم بخار پز می شم جاداری هم یه کم نه زیاد مصرف سوخت هم متوسطه
بهترین خودرو با توجه به نیاز شما 405 SLX هست ، موتور خوب و بی صدا ، مصرف متوسط ، جادار ، فضای داخلی کرم و چهره جدید . قطعاتش هم مناسب هست ولی امکاناتش در حد پولی هست که میدید .
سمند سال هم خودروی خوبی هست ، فقط یکم برای توی شهر کند عمل میکنه و ترمزهای خوبی نداره ، اما در رده دوم قرار میگیره
سمند اس ای هم خودروی خوبی هست که همان امکانات هوشمند سمند رو برداشتن برای ارزان سازی خودرو
اس دی هم با این وضعیت بد بازار 206 پیشنهاد نمیشه ، 206 فعلا اصلا خرید و فروش نمیشه .
روی ال 90 هم بتونید فکر کنید خودروی بسیار عالی هست در این رنج و با توجه به نیاز های شما .
سلام دوستان..به نظرتون بین سمند se و سمند lx و glx کدوم کلا بهتره؟یعنی کدوم بهتر کارکرده تا الان...
مممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)