تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 421 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام به دوستان اداب معاشرتی

دوستان وقتی وارد یه جمعی میشید برای اولین بار و غریبه هستید برا همه ... برا جلوگیری از تنها موندن و همچنین قاطی جماعت شدن چیکار میکنید ؟!
    .
    ادم انچنان خجالتی نیستم ... اما وقتی وارد یه گروهی میشم که همه همدیگرو میشناسن و صحبت میکنن ... ارتباط برقرار کردنم باید بر حسب یه اتفاق باشه یا از طرف های مقابل باشه !! و خودم محافظه کارانه برخورد میکنم و خیلی طول میکشه تا صمیمی تر شم با همه !
    +
    امیدوارم متوجه منظور و مشکلم شده باشید ... یارو هست 2 دقیقه نشده با همه گرم و صمیمی میشه و شوخی هم میکنه !! تا اون حد رو متنفرم ! اما تا این حد الانم که شاید هفته ها طول بکشه فقط یکمی با جمع ارتباط برقرار کنم !! هم اصلا راضی نیستم .. خودم میخوام با همه صمیمی شم مثه خیلی های دیگه اما به قول مهران مدیری نمیدونم چرا هی نمیشه و به خودم اجازه نمیدم
    +
    بارها و بارها تجربه کردم این مسئله رو .... مثلا اخرین باری که این اتفاق برام افتاد ... دو هفته پیش و وارد شدن به یه گروه کوهنوردی بود که اولین بار بود تو برنامشون شرکت میکردم و نکته ی مهم اینکه تنها هم رفته بودم ! هرکی هم میاد با من ارتباط برقرار کنه خشک برخورد میکردم ... خودمم میدونم اینو اما خوب چه کنم دست خودم نیستبرا این مرض چی پیشنهاد میکنید دوستان
    Last edited by SA.JJ.AD; 07-05-2013 at 19:48.

2. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام سجاد جان

والا منم کمی مثل خودتم ما نه اینطوری...من بیشتر سعی میکنم تو برخوردهای اول دیگران رو بسنجم و ببینم چه تیپ شخصیتی دارن ...بعدش بر اساس برداشتهایی که تو این مدت داشتم سعی میکنم رفتنارمو تنظیم کنم...ولی در کل باید چکونه ارتباط برقرار کردن با دیگران رو یاد گرفت که این امر برای برخی اکتسابی میتونه باشه

شاید این امر تا حدودی به اعتماد به نفس افراد مرتبط باشه..شاید عدم احساس امنیت باعث بشه نتونیم تو جمعهایی که تازه واردشون شدیم کمی محافظه کاران برخورد کنیم..البته این نکته رو هم گوشزد کنم که تا مدتی این امر طبیعی میتونه باشه...اما همیشگی نباید باشه...

قدرت ابزار وجود میتونه فاکتور مثبتی در این مواقع باشه...قدرت اظهار نظر و تائید شدن از طرف دیگران هم هست...اما برای ارتباط برقرار کردن باید مشترکاتی با گروه و یا جمع جدید باشه تا بشه در مورد موضوعات مشترک اظهار نظر کرد...اینطور یحرف تو حرف پیش میاد و رابطه ها شکل میگیره

از کمی شوخ طبعی هم میشه برای جا باز کردن در گروه استفاده کرد...معمولا آدمها از انسانهای شوخ طبع خیلی خوششون میاد...در ضمن از گارد گرفتن هم خودداری کنید..معمولا افراد به عضوهای جدید توهین نمیکنند ...پس فکر نکنید اگر کسی برای ارتباط برقرار کردن پیقدم شد قصد ایجاد مزاحمت یا توهین و تحقیر رو داره...

اینا چیزهایی بود که فعلا به ذهنم رسید..انشالله بقیه دوستان بیشتر کمکتون میکنند

4. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به دوستان اداب معاشرتی

دوستان وقتی وارد یه جمعی میشید برای اولین بار و غریبه هستید برا همه ... برا جلوگیری از تنها موندن و همچنین قاطی جماعت شدن چیکار میکنید ؟!
    .
    ادم انچنان خجالتی نیستم ... اما وقتی وارد یه گروهی میشم که همه همدیگرو میشناسن و صحبت میکنن ... ارتباط برقرار کردنم باید بر حسب یه اتفاق باشه یا از طرف های مقابل باشه !! و خودم محافظه کارانه برخورد میکنم و خیلی طول میکشه تا صمیمی تر شم با همه !
    +
    امیدوارم متوجه منظور و مشکلم شده باشید ... یارو هست 2 دقیقه نشده با همه گرم و صمیمی میشه و شوخی هم میکنه !! تا اون حد رو متنفرم ! اما تا این حد الانم که شاید هفته ها طول بکشه فقط یکمی با جمع ارتباط برقرار کنم !! هم اصلا راضی نیستم .. خودم میخوام با همه صمیمی شم مثه خیلی های دیگه اما به قول مهران مدیری نمیدونم چرا هی نمیشه و به خودم اجازه نمیدم
    +
    بارها و بارها تجربه کردم این مسئله رو .... مثلا اخرین باری که این اتفاق برام افتاد ... دو هفته پیش و وارد شدن به یه گروه کوهنوردی بود که اولین بار بود تو برنامشون شرکت میکردم و نکته ی مهم اینکه تنها هم رفته بودم ! هرکی هم میاد با من ارتباط برقرار کنه خشک برخورد میکردم ... خودمم میدونم اینو اما خوب چه کنم دست خودم نیستبرا این مرض چی پیشنهاد میکنید دوستان
    سلام
    من متوجه نشدم منظورت از (ارتباط برقرار کردنم باید بر حسب یه اتفاق باشه) چیه؟
    خوب همین که شما وارد جمعی میشی مهمترین اتفاقه . دیگه دنبال چی هستی؟

برای شروع ارتباط هم باید بگردی دنبال نقاط مشترک
    مثلا شروع میکنن راجع به فوتبال حرف میزنن........ شما متنفری از فوتبال......... هیچی نگی بهتره
    بعد درباره فلان فیلم میشینن بحث میکنن.... شما دیدی اون فیلم رو..... خیلی راحت نظرتو بگو و بحث کن (البته اول کاری خیلی جدی نباشه)

دیگه مثلا خوراکی تعارف کنی... بستنی و قهوه مهمون کنی .... البته بر اساس افراد مختلف متفاوته
    جایی کمک لازم بود خیلی آروم بری کمک کنی (جوگیر نشی!!!)

در کل دنبال فرمول پیچیده ای نباش. همین باید راجع به یک چیز مشترک بحث رو شروع کنی تا کم کم آشنا بشین (درس و مدرسه و دانشگاه و کفش لباس و سرما و گرما و فیلم و سریال و ورزش و ...)
    دیگه بدترین حالتش اینه که اصلا بحث مشترکی پیش نیاد. خوب باید بحث رو ببری به اون سمت
    Last edited by farzad02; 08-05-2013 at 07:03.

6. 7 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

مثلا شروع میکنن راجع به فوتبال حرف میزنن........ شما متنفری از فوتبال......... هیچی نگی بهتره
    بعد درباره فلان فیلم میشینن بحث میکنن.... شما دیدی اون فیلم رو..... خیلی راحت نظرتو بگو و بحث کن (البته اول کاری خیلی جدی نباشه)

دیگه مثلا خوراکی تعارف کنی... بستنی و قهوه مهمون کنی .... البته بر اساس افراد مختلف متفاوته

در کل دنبال فرمول پیچیده ای نباش. همین باید راجع به یک چیز مشترک بحث رو شروع کنی تا کم کم آشنا بشین (درس و مدرسه و دانشگاه و کفش لباس و سرما و گرما و فیلم و سریال و ورزش و ...)
    دیگه بدترین حالتش اینه که اصلا بحث مشترکی پیش نیاد. خوب باید بحث رو ببری به اون سمت
    اگرم بحثی پیش نیومد، میتونی مثلا خودتون چندتا سوال بپرسین مثلا تو گروه کوهنوردی در مورد برنامشون؛ در مورد مقرارتشون ، یا وقتی به کوهی قراره برین میتوند در مورد مثلا موقعیت جغرافیایی و..بپرسید تا کم کم رابط شکل بگیره البته اینم بگم که من خودم از کساییم که وارد یک جمع جدید بشم تا ارتباط برقرار کنم و صمیمی بشم خیلی طول میکشه و این برام آزاردهندس

8. 4 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام سجاد جان

والا منم کمی مثل خودتم ما نه اینطوری...من بیشتر سعی میکنم تو برخوردهای اول دیگران رو بسنجم و ببینم چه تیپ شخصیتی دارن ...بعدش بر اساس برداشتهایی که تو این مدت داشتم سعی میکنم رفتنارمو تنظیم کنم...ولی در کل باید چکونه ارتباط برقرار کردن با دیگران رو یاد گرفت که این امر برای برخی اکتسابی میتونه باشه

شاید این امر تا حدودی به اعتماد به نفس افراد مرتبط باشه..شاید عدم احساس امنیت باعث بشه نتونیم تو جمعهایی که تازه واردشون شدیم کمی محافظه کاران برخورد کنیم..البته این نکته رو هم گوشزد کنم که تا مدتی این امر طبیعی میتونه باشه...اما همیشگی نباید باشه...

قدرت ابزار وجود میتونه فاکتور مثبتی در این مواقع باشه...قدرت اظهار نظر و تائید شدن از طرف دیگران هم هست...اما برای ارتباط برقرار کردن باید مشترکاتی با گروه و یا جمع جدید باشه تا بشه در مورد موضوعات مشترک اظهار نظر کرد...اینطور یحرف تو حرف پیش میاد و رابطه ها شکل میگیره

از کمی شوخ طبعی هم میشه برای جا باز کردن در گروه استفاده کرد...معمولا آدمها از انسانهای شوخ طبع خیلی خوششون میاد...در ضمن از گارد گرفتن هم خودداری کنید..معمولا افراد به عضوهای جدید توهین نمیکنند ...پس فکر نکنید اگر کسی برای ارتباط برقرار کردن پیقدم شد قصد ایجاد مزاحمت یا توهین و تحقیر رو داره...

اینا چیزهایی بود که فعلا به ذهنم رسید..انشالله بقیه دوستان بیشتر کمکتون میکنند
    سلام

اگرم بحثی پیش نیومد، میتونی مثلا خودتون چندتا سوال بپرسین مثلا تو گروه کوهنوردی در مورد برنامشون؛ در مورد مقرارتشون ، یا وقتی به کوهی قراره برین میتوند در مورد مثلا موقعیت جغرافیایی و..بپرسید تا کم کم رابط شکل بگیره البته اینم بگم که من خودم از کساییم که وارد یک جمع جدید بشم تا ارتباط برقرار کنم و صمیمی بشم خیلی طول میکشه و این برام آزاردهندس
    ممنون از دوستان عزیز ... به نکته های خوبی اشاره شد ...
    .
    دوستان پیشنهاد کردن در مورد فلان چیز میبینی بحثی هستش یه جا برو تو هم نظرتو بگو و اینا ... اما مشکل اصلی اینجاست ... در این مواقع جلوی خودم رو میگیرم و با خودم میگم الان نکنه برم وارد بحثی شم بعد بقیه با خودشون بگن این یارو اومده خودشو بندازه وسط ( الان ممکنه بگید اعتماد به نفست ضعیفه درست اما ادامه رو با دقت بخونید)همین 50% عامل جلوگیریم از وارد شدن به جمع و صمیمی شدنه ! بعدشم خیلی وقت ها هم حس کردم به قول اون دوستمون بدترین حالت پیش اومده از نظرم اکثرا حدود 90% هم سن و سالام (22 تا 25) در مورد چیز های مزخرف و مسخره و بیخود حرف میزنن و حس میکنم سنخیتی باهاشون ندارمبعد که یکم دوروبرمو با دقت نگاه میکنم ! میگم نمیشه که 90% مردم همه دارن چرند میگن فقط تو خوبی ؟! قبول دارم اشتباست این طرز فکر حداقل تا این حد افراطیش ! اما هرچقد با این نوع دیدگاه به محیط و ادمای اطراف میجنگم فایده نداره ... و همین باعث میشه تو جمعی که وارد میشم هفته ها شاید طول بکشه با 1 نفر کمی صمیمی شم ! شاید
    Last edited by SA.JJ.AD; 08-05-2013 at 16:52.

10. 4 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از دوستان عزیز ... به نکته های خوبی اشاره شد ...
    .
    دوستان پیشنهاد کردن در مورد فلان چیز میبینی بحثی هستش یه جا برو تو هم نظرتو بگو و اینا ... اما مشکل اصلی اینجاست ... در این مواقع جلوی خودم رو میگیرم و با خودم میگم الان نکنه برم وارد بحثی شم بعد بقیه با خودشون بگن این یارو اومده خودشو بندازه وسط ( الان ممکنه بگید اعتماد به نفست ضعیفه درست اما ادامه رو با دقت بخونید)همین 50% عامل جلوگیریم از وارد شدن به جمع و صمیمی شدنه ! بعدشم خیلی وقت ها هم حس کردم به قول اون دوستمون بدترین حالت پیش اومده از نظرم اکثرا حدود 90% هم سن و سالام (22 تا 25) در مورد چیز های مزخرف و مسخره و بیخود حرف میزنن و حس میکنم سنخیتی باهاشون ندارمبعد که یکم دوروبرمو با دقت نگاه میکنم ! میگم نمیشه که 90% مردم همه دارن چرند میگن فقط تو خوبی ؟! قبول دارم اشتباست این طرز فکر حداقل تا این حد افراطیش ! اما هرچقد با این نوع دیدگاه به محیط و ادمای اطراف میجنگم فایده نداره ... و همین باعث میشه تو جمعی که وارد میشم هفته ها شاید طول بکشه با 1 نفر کمی صمیمی شم ! شاید
    شایدم اشتباه نباشه..... واقعا منم در بعضی جمع ها که میرم، مزخرفات زیاد میگن... یکساعت میشینی کنارشون، انگار یک روز الاف بودی
    اما همین پی30 رو ببین. بدون تعارف بعضی بخشها و تاپیکها مثل همین تاپیک واقعا از نظرات دوستان استفاده می کنیم....... پس همه افراد اینطوری نیستن
    بالاخره اگر حضور در جایی اجباری نباشه، من و شما که نباید بریم در جمعی که باعث تلف شدن وقتمون بشه
    به همین خاطره که میگن قدر دوست خوب رو باید بدونی

در جواب یکی از دوستان صفحات قبل گفتم که یه فرقی باید قائل شد بین ارتباط برقرار کردن با صمیمی شدن
    نهایتا هر کدوم از ما در زندگی جاری می تونیم با 2-3 نفر خیلی نزدیک باشیم و صمیمی باشیم...
    اما بحث ارتباط برقرار کردن و گفتن و خندیدن و در کنار هم بودن و کار کردن و گذران وقت و تفریح و ..... الزاما نیازی به صمیمت نداره

برای ارتباط برقرار کردن، جلف بازی و خود نمایی و الکی پریدن وسط بحثها نیازی نیست. به قول دوستمون باغبون، شما از همون برنامه جاری سوال بپرس
    یکمی هم به مخ فشار بیار و بحث رو ادامه بده همین
    کسی نمیاد بگه چرا حرف میزنی!!!

12. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    واسه یکی از استاد های دانشگاه تحقیق ایمیل کردم اینو جواب داده:
    ممنون فقط یکبار هم آن را خواندید وقتی کپی می فرمایید یا خیر به فایلتان یک بار دقت کنید
    باید جواب بدم بهش؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    واسه یکی از استاد های دانشگاه تحقیق ایمیل کردم اینو جواب داده:
    ممنون فقط یکبار هم آن را خواندید وقتی کپی می فرمایید یا خیر به فایلتان یک بار دقت کنید

باید جواب بدم بهش؟
    اقا بحث سره 4 نمره تو یه درس 4 واحدیه...
    چی کار کنم باید جواب بدم؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بله که باید جواب بدید...شما باید تو ارسال فایلتون دقت بیشتری میکردید

به استادتون بگید نسخه ویرایش شدش رو براتون میل میکنم..این چند وقته سرم شلوغ بود و تمرکز لازم رو نداشتم...

سعی کن توجیهه کنی استادتو

16. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بنظرم اول ویرایش کنید تحقیق رو بعد ایمیل کنید براشون و بنویسید با تشکر از راهنمایی شما استاد محترم، همونطور که فرمودید اصلاح و پیوست شد

18. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •