وقتی که داغ میکنه مشکلی در اجرای بازی که ایجاد نمیشه؟
اگه نه پس مشکلی نیست چون یک روند طبیعی هستش با خیال راحت بازیتو انجام بده.
وقتی که داغ میکنه مشکلی در اجرای بازی که ایجاد نمیشه؟
والـا اون بالا میگه که دستگاه داغ شده و خاموش کنین . چراغِ قرمز و سبزِ چشمک زن هم داره .وقتی که داغ میکنه مشکلی در اجرای بازی که ایجاد نمیشه؟
ضمنِ اینکه مـن چندشب پیش اینو یه ساعتی بازی کردم و مشکلی هم نداشتم .
عزیز Tlou فشار خیلی زیادی به دستگاه میاره و افتضاح دور فن رو میبره بالا..........
توصیه میکنم اصلا با اون دستگاه این بازی رو بازی نکنید چون ممکنه YLOD بده و کلا مجبور بشید دستگاه رو بندازید دور.............
کلا بازیهای انحصاری سونی فشار زیادی به دستگاه میارن و به هیچ وجه نمیشه با GTA V مقایسه بکنیدش..............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک فن ارت توسط اقای Marek Okon منتشر شده که شایعاتی مبنی بر مربوط بودن این تصویر با قسمت دوم TLOU هست که البته اقای دارکمن هم این تصویر رو تایید کرده.
البته اقای دارکمن در مورد تصویر گفته که الی همچنان مثل گذشته شجاع و زرنگ هستش و بی صبرانه منتظر بازی کردن قسمت دوم هستم.
من که خودم فکر نمی کنم تا 2017 قسمت دوم بازی منتشر بشه ولی در هر صورت حمایت میکنم
چند تا فن ارت زیبا هم از بازی داشتم که گفتم قرار بدم.
فن آرت دیوید هستش و البته نکته جالبی هم در مورد این فن ارت وجود داشت، تو فرومی که فرد طراح اینو کشیده بود ته تصویر گفته که « میدونم، میدونم، لعنت به این مرد اما نمیشه بدون تاثیری گذاریش در بازی ازش گذشت» واقعا صحبت جالبی بود و واقعا این بشر مرد کثیفی بود و البته شاید به عقیده برخی دوستان مثل حسین یک فرد متفاوت با دیدگاه متفاوت بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا ارت دیگه از پرافتخارترین عنوان تاریخ بازی های ویدئویی![]()
Neil Druckmann مصاحبه مفصلی با مجله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام داده و توصیه میکنم که حتما بخونید.
از جمله نکات مهمی که در این مصاحبه گفته این که پورت بازی از PS3 به PS4 برخلاف انتظار سخت بوده و اون هم به خاطر سخت افزار پیچیده ای بود که PS3 داشته و خیلی از برنامه ها و کدها هستن که دوباره باید برنامه نویسی بشن و باید تا حدودی روی اونها کار بشه.
در ادامه گفته که این پورت میتونه یک ازمون برای اونها باشه تا بتوننن بیشتر با سخت افزار PS4 بیشتر اشنا بشن و این تبدیل به یک تجربه برای انها خواهد شد. اقای Neil ادامه دادن که این ریمستر به صورت 1080 و 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد و بازی همانند کات سین های نسخه PS3 جزییات بالایی خواهد داشت.
در اخر هم اقای Neil اضافه کرده که هم زمان بر روی پروژه جدید دارن کار میکنن و به مرور با اشنا شدن بیشتر با سخت افزار PS4 پیشرفت های بسیاری را در اینده شاهد خواهیم بود، ما هنوز اول نسل هستیم.Models used in cutscenes now run natively in-game. The subtler details will be wasted when the camera sits so far from players, but every detail counts at 1080p.
make.believe![]()
چیزی به انتشار نسخه The Last of Us Remastered باقی نمونده و جزییات جدیدی از تغییرات بازی از نسخه PS3 یه نسخه PS4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است:
- 1080p/60 FPS in single player and multiplayer.
- Texture maps are 4x more detailed. Shadow maps 2x.
- Higher resolution particle effects.
- Occlusion mapping on decals.
- No texture streaming.
- Longer draw distances, better LOD
- Expanded audio menu options.
- Possibility to lock frame rate at 30 FPS.
- Possibility to swap trigger and thumbsticks controls.
- DualShock 4 touch pad, light bar and speaker supported.
- Cinematics with commentary by Neil Druckmann, Troy Baker and Ashley Johnson.
همچنین تا به حال، نسخه PS3 بازی 7 میلیون نسخه فروش داشته است.
یکی از بهترین بازی های که در نسل هفتم (PS3) تجربه کردم ... واقعا بازی عالی بود (البته یه سری جزئیات بازی قبلا به چشم ما آشنا بوده (در بازی های مثل سایلنت هیل و ...)
قطعا یکی از پارمتر های وسوه کننده جهت خرید PS4 همین بازی هست
3- دستگاهشتون رو باز کنید و کاملا تمیز کنید بعدش خمیر سیلکون هاش رو عوض کنید (از خمیر DC Z9 استافده کنید)
تبصره اگر دستگاهتون از سری تولید CECHJ هست جزء بهترین سری فت هست چون هم cpu و هم gpu از تکنولوژی 65نانومتر بهره مند شده اند.
ضمناً دما سیستم بنده در این بازی به این صورت بوده :
بعد از 1 ساعت بازی :
cpu : 69-70 gpu : 66-67
FAT CECHH12
IGN: The End of the World Looks Beautiful in The Last of Us: Remastered
IGN: قول میدهیم TLOU:R یکی از بهترین بازی هایی خواهد بود که بازی خواهید کرد یا مجددا بازی میکنید.
نمرات نسخه The Last of Us: Remastered منتشر شد.
Naughty Dog's Best Gets Better
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Polygon – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بین تغییرات نمرات Game Informer که به نسخه PS3 نمره 9.5 داده بود اینجا نمره کامل 10 رو داده.
با توجه به این که بیشتر تمرکز بازی به ارتقای سطح گرافیکی بازی مربوط میشه، در اکثر نقد ها به گرافیک شگفت انگیز و مخصوصا 1080 و 60 فریم بودن بازی اشاره میکنند.
قابل توجه اون دسته از دوستانی که هنوز یک سال از نسل رد نشده فاتحه کل نسل رو در عدم رسیدن به این سطح رزولوشن خونده بودن.![]()
در گیرو دار اومدن The Last of Us: Remastered خبر هایی هم از پروژه فیلم The Last of Us شده
یک اینکه کارگردانی فیلم رو Sam Raimi عهده داره که کارگردانی Spider-man و Evil Dead رو در کارنامه ی خودش داره
دوم اینکه مشخص شدن بازیگران joel ,Elli هستش که قراره نقش الی رو خانم Maisie Williams بازی کنه ونقش Joel رو Bruce Campbell بازی کنه
البته فعلا فقط بازیگر نقش الی تایید شده و Bruce Campbell هنوز تایید نشده اما Neil Druckmann گفته که دوست داره Campbell نقش Joel رو به عهده بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: از نظر من هردوی هنرپیشه ها حداقل از نظر ظاهری شبیه کسایی که قراره نقششون رو بازی کنن هستند به خصوص Bruce Campbell که اگه یه ریش بذاره یه گریمی هم بکننش میشه خودجول : دی
Last edited by Karistias; 29-07-2014 at 19:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)