تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 405 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    بالاخره فرولی خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    ایمر بهتره یا فرولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر من بخوام انتخاب کنم میگم فرولی.
    ولی شما چندتا گزینه گفتید من هم تو گزینه های شما نظرمو دادم.
    مهم اینه که شما تصمیم گیرنده هستید.
    سلام
    بالاخره فرولی خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    ایمر بهتره یا فرولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه s d h a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شهر بهشت

پيش فرض

ممنونم آقای تعمیر کار ولی من منظورتون و از نقص فنی متوجه نشدم درجه آب روی خود پکیج هست و تنظیم میشه و آب با همون درجه حرارت وارد شبکه چه گرمایش چه رادیاتور و حوله خشک کن میشه.....مثلا الان 65 هست.....در ضمن اتاق خوابی که رادیات داره گرم میشه اون جایی که گفتم سرده و میخوام رادیاتور نصب بشه آشپزخونه هست چون به خاطر یخچال و لباسشویی گرمایش نشده . انشعاب توی باکس اصلی هست ولی وصل نشده.....

رادیاتور هم ترموستات نداره و معمولی هست......

در ضمن میدونم زیاد سوال میپرسم ولی میشه تا جاییکه میتونید به سوالای پست اولم جواب بدید .......

با تشکر....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوباره مي پرسم شايد کسي بتونه راهنمايي کنه !
    =======================================
    با سلام
    ممنون از راهنماييهاي شما .
    با توجه به قيمت و بودجه و خدمات ، پکيج روما 24 فن دار دو مبدله بوتان خريدم . ( مدل جديد بوتان )
    لطفا در مورد اندازه رادياتور هم راهنمايي بفرمائيد . بسيار سپاسگزارم .
    براي ( آپارتمان 98 متري ) طبقه 5 از 7 و پنجره دوجداره : هال و آشپزخانه حدود8*6 با دو جاي رادياتور و دو اتاق يکي 9 و ديگري 12 متري و خشک کن کوچک براي حمام
    پيشنهاد فروشنده : دو رادياتور 140 سانتي براي هال و دو 80 سانتي براي اتاقها و خشک کن 60*50
    لطفا نظر شما ؟
    ضمنا براي شير هم مي گفت شير معمولي ببري بهتر است از ترموستاتي و درجه دار !!!

براي خريد : رادياتورهاي موجود ترکيه اي emko,extra,thermoking,thermikraft,irturpan , ... زياد تفاوت دارند؟!

===========================
    دوستي پرسيده بود مدل روما بوتان را چند خريدم که من در حال حاضر با توجه به پستهاي کم نتوانستم جواب ايشان را به صورت پيغام بدهم .
    من روما 24 فن دار به قيمت 1890000 تومان در يزد خريدم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

باسلام ،همونطور که قبلا گفته بودم یک ماه و نیم پیش برای خرید پکیج رفتم فروشنده با کلی تبلیغات به من پکیج مگاترم فروخت من از همه جا بی خبر هم قبول کردم و2000000 تومان نقد دادم !!!!! منتها این پکیج تاییدیه ی اداره ی گاز رو نداره خلا صه بعد از کلی بد بختی ودر گیری با فروشنده که اصلا زیر بار نمی رفت بالاخره تا دیروز بهم گفت که پکیج قبلی رو بیار بهت تاچی میدم مدل 24فن دار ودو مبدله به همون قیمت !!حالا من موندم چکار کنم لطفا سریعا مرا راهنمایی بفرمایید. چرا جوابمو ندادین؟ من باید امروز به فروشنده نظرم رو در مورد خرید پکیج تاچی اعلام کنم
    Last edited by ehsan570; 05-02-2013 at 14:26.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز لوله کشی گرمایش از کف و تلفیقش با سیستم رادیاتوری ممنوعه.و کلیه شرکتهای مجری گرمایش از کف این را به خوبی میدونن.و نمیشه یک پکیج را به چنین سیستمی وصل کرد.
    ممنونم آقای تعمیر کار ولی من منظورتون و از نقص فنی متوجه نشدم درجه آب روی خود پکیج هست و تنظیم میشه و آب با همون درجه حرارت وارد شبکه چه گرمایش چه رادیاتور و حوله خشک کن میشه.....مثلا الان 65 هست.....در ضمن اتاق خوابی که رادیات داره گرم میشه اون جایی که گفتم سرده و میخوام رادیاتور نصب بشه آشپزخونه هست چون به خاطر یخچال و لباسشویی گرمایش نشده . انشعاب توی باکس اصلی هست ولی وصل نشده.....

رادیاتور هم ترموستات نداره و معمولی هست......

در ضمن میدونم زیاد سوال میپرسم ولی میشه تا جاییکه میتونید به سوالای پست اولم جواب بدید .......

با تشکر....

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج تاچی کیفیت خیلی بالای نداره و خدماتش هم ضعیفه.
    باسلام چرا جوابمو ندادین؟ من باید امروز به فروشنده نظرم رو در مورد خرید پکیج تاچی اعلام کنم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خوب تاچی نسبت به مگاترم خیلی بهتره.
    باسلام ،همونطور که قبلا گفته بودم یک ماه و نیم پیش برای خرید پکیج رفتم فروشنده با کلی تبلیغات به من پکیج مگاترم فروخت من از همه جا بی خبر هم قبول کردم و2000000 تومان نقد دادم !!!!! منتها این پکیج تاییدیه ی اداره ی گاز رو نداره خلا صه بعد از کلی بد بختی ودر گیری با فروشنده که اصلا زیر بار نمی رفت بالاخره تا دیروز بهم گفت که پکیج قبلی رو بیار بهت تاچی میدم مدل 24فن دار ودو مبدله به همون قیمت !!حالا من موندم چکار کنم لطفا سریعا مرا راهنمایی بفرمایید. چرا جوابمو ندادین؟ من باید امروز به فروشنده نظرم رو در مورد خرید پکیج تاچی اعلام کنم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر میخوای رادیاتور پنلی بگیری: برای پذیرای دو تا 1.20 جواب میده ولی پیش نهاد میکنم دوتا 1.40 بگیری و برای خوابها هم 80 سانتی کافی که اونم پیشنهاد میکنم 1 متری بگیری اینجوری مصرف گازت هم کمتر میشه.
    در مورد مارکش هم ببین کدوم شرکت ضمانت بیشتری داره اونو بخر.حوله خشک کن هم 60*50 فارمو بگیر کیفیت حوله خشک کن های فارمو کیفیت خیلی خوبی داره.
    دوباره مي پرسم شايد کسي بتونه راهنمايي کنه !
    =======================================
    با سلام
    ممنون از راهنماييهاي شما .
    با توجه به قيمت و بودجه و خدمات ، پکيج روما 24 فن دار دو مبدله بوتان خريدم . ( مدل جديد بوتان )
    لطفا در مورد اندازه رادياتور هم راهنمايي بفرمائيد . بسيار سپاسگزارم .
    براي ( آپارتمان 98 متري ) طبقه 5 از 7 و پنجره دوجداره : هال و آشپزخانه حدود8*6 با دو جاي رادياتور و دو اتاق يکي 9 و ديگري 12 متري و خشک کن کوچک براي حمام
    پيشنهاد فروشنده : دو رادياتور 140 سانتي براي هال و دو 80 سانتي براي اتاقها و خشک کن 60*50
    لطفا نظر شما ؟
    ضمنا براي شير هم مي گفت شير معمولي ببري بهتر است از ترموستاتي و درجه دار !!!

براي خريد : رادياتورهاي موجود ترکيه اي emko,extra,thermoking,thermikraft,irturpan , ... زياد تفاوت دارند؟!

===========================
    دوستي پرسيده بود مدل روما بوتان را چند خريدم که من در حال حاضر با توجه به پستهاي کم نتوانستم جواب ايشان را به صورت پيغام بدهم .
    من روما 24 فن دار به قيمت 1890000 تومان در يزد خريدم .

10. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر سختی گیر پلی فسفات نصب کردی.این سختی گیر را باید سالی یک بار عوض کنی.لازم هم نیست که به صورت کامل عوضش کنی فقط باید مغزی داخلشو عوض کنی.
    پکیج های فن دار همشون دودکش 6 سانتی دارن و لازم نیست زیاد نگران باشی.فقط حتما باید یک دریچه 20*20 برای تهویه هوا که به بیرون راه داشته باشه توی واحد بذاری.تا اکسیژن لازم برای مصرف پکیج را تامین کنه.
    سلام آقای تعمیر کار.آپارتمان ما 105 متر مربع و سیستم گرمایش از کف باضافه یک حوله خشک کن حمام و رادیاتور 15 پره در اتاق خواب .........

پکیج ال جی فن دار مدل پایونر سی هزار هست........

حالا اگه من بخوام دو تا شوفاژ دیگه اضافه کنم پکیج جواب میده ؟.چون بعضی جاهای خونه گرمایش نشده مثل آشپزخانه و سرد میشه........

این پکیچ یک وسیله ای داره که فکر کنم رسوب گیر هست اون و هر چد وقت باید عوض کرد از کجا بفهمیم که درست کار میکنه؟

دودکش پکیج خیلی باریک هست مشکلی نداره؟

وقتی رو حالت گرمایش پیچ(گیج) و باز میکنم درجه پایین میفته ........ولی اگه همزمان شیر حمام یا جایی باز باشه این اتفاق نمیفته. چه دلیلی داره؟

توی مجتمع ما پمپ فشار آب هست و ما طبقه روی پیلوت هستیم مشکلی برای پکیج بوجود نمیاد؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •