تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 1849 اولاول ... 2262686970717273747576821221725721072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من بهتره شما تخلیه کنی یه سرویس دیگه بگیری
    سرعت جواب دادن شما از پشتیبانی نوین نتم بیشتره!!!!! اینکار رو هفته پیش رفتم دنبالش ... فعلاً تنها شرکتی که تو مرکز مخابراتی مربوط به منطقه من در کرمانشاه پورت خالی داره نوین نته!!! خودم الان 7-8 ماهه تو صف انتظار خط مخابراتم پورت خالی نیست که نیست!! ولی اینا توجیه نمیکنه عملکرد نوین نت رو تو شهر من .... اگه میخاد بیاد توی کرمانشاه بین بقیه رقیباش فعالیت کنه باید قوی تر از اینا ظاهر شه اینجا... الان شاتل، پارس، صبا ،حتی آسیا تک هم پورت خالی ندارن

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سرعت جواب دادن شما از پشتیبانی نوین نتم بیشتره!!!!! اینکار رو هفته پیش رفتم دنبالش ... فعلاً تنها شرکتی که تو مرکز مخابراتی مربوط به منطقه من در کرمانشاه پورت خالی داره نوین نته!!! خودم الان 7-8 ماهه تو صف انتظار خط مخابراتم پورت خالی نیست که نیست!! ولی اینا توجیه نمیکنه عملکرد نوین نت رو تو شهر من .... اگه میخاد بیاد توی کرمانشاه بین بقیه رقیباش فعالیت کنه باید قوی تر از اینا ظاهر شه اینجا... الان شاتل، پارس، صبا ،حتی آسیا تک هم پورت خالی ندارن
    آی گفتی رقابت
    رقابت وقتی معنا داره که حداقل یکی از این سرویس دهنده هایی که شما میگی بیاد و درست کارشو انجام بده
    وقتی شما میگی همشون مثل همن خوب نباید انچنان انتضاری هم از نوین داشت

برای مثال من اینترنت شهر خودمو مثال میزنم
    برای مثال اینجا هم نوین هم صبا هم مکس و هم مخابرات و هم همارا و پارس و .......... سرویس دهنده وجود داره
    الان اینجا کیفیت نت شاتل از نظر پینگ با پارس یکیه که هر دوشون مزخرف به تمام عیارن ولی از نظر سرعت دانلود و اپلود عملکرد خوبی دارن
    ولی الان اینجا رقابتی که وجود داره بین 2 تا شرکت قدیمی تبریز بین همارا و مکس نت هست (تا اونجایی که من یادم بود قبلا ها همارا 11 هزار تا یوزر تو تبریز داشت که روز به روز هم داره به تعدادشون افزوده میشه)
    چند سال بود که صبا هم روی پینگ و سرعت داشت با اینا رقابت میکردکه امسال با تغیراتی که صبا تو شبانش داد و باعث کندی سرعت شبانه شد خیلی از یوزرهاشو از دست داد(برای نمونه 4 تا از دوستای خودم ازش تخلیه کردن و 3 تاشون مکسنت خریدن)
    رقابت باید اینجوری باشه
    نه مثل شاتل که وقتی میری دفتر نمایدگی میخوان به پات بیفتن که بیا ثبت نام کن(از بس همه ازش تخلیه کردن)

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آی گفتی رقابت
    رقابت وقتی معنا داره که حداقل یکی از این سرویس دهنده هایی که شما میگی بیاد و درست کارشو انجام بده
    وقتی شما میگی همشون مثل همن خوب نباید انچنان انتضاری هم از نوین داشت

برای مثال من اینترنت شهر خودمو مثال میزنم
    برای مثال اینجا هم نوین هم صبا هم مکس و هم مخابرات و هم همارا و پارس و .......... سرویس دهنده وجود داره
    الان اینجا کیفیت نت شاتل از نظر پینگ با پارس یکیه که هر دوشون مزخرف به تمام عیارن ولی از نظر سرعت دانلود و اپلود عملکرد خوبی دارن
    ولی الان اینجا رقابتی که وجود داره بین 2 تا شرکت قدیمی تبریز بین همارا و مکس نت هست (تا اونجایی که من یادم بود قبلا ها همارا 11 هزار تا یوزر تو تبریز داشت که روز به روز هم داره به تعدادشون افزوده میشه)
    چند سال بود که صبا هم روی پینگ و سرعت داشت با اینا رقابت میکردکه امسال با تغیراتی که صبا تو شبانش داد و باعث کندی سرعت شبانه شد خیلی از یوزرهاشو از دست داد(برای نمونه 4 تا از دوستای خودم ازش تخلیه کردن و 3 تاشون مکسنت خریدن)
    رقابت باید اینجوری باشه
    نه مثل شاتل که وقتی میری دفتر نمایدگی میخوان به پات بیفتن که بیا ثبت نام کن(از بس همه ازش تخلیه کردن)
    خیلی متوجه منظورت از این پست نشدم ... گفتی شاتل برام جالبه اینجا استقبال از شاتل طوری بود که من رفتم دفترش گفتن الان که پورتا همه پر شدن و یوزر تکمیله ولی شرکت میخواد تو کرمانشاه تجهیزات جدید (همون پورت جدید منظورش بود فکر کنم) اضافه کنه و یکی دو ماه دیگه دوباره یوزر میگیرن....

اینجا الان کرمانشاهه و نه تبریز و تهران .... پهنای باندی هم که اختصاص داده به این شهر اصلاً مناسب کرمانشاه نیست! در حالی که کرمانشاه شهریه که در یه سال یوزر های ADSL از بیست هزار به 47 هزار رسیده .... پارس خیلی اینجا جالبه از دفتر رفتم تو گفت شرمنده اصلاً پورت نداریم و کلی هم تو نوبتن!!(پارس رو دوستان همه توصیه کرده بودن و منم اول رفتم اونجا) این شهر الان اینجوریه ... اگه نوین نت بخواد همینجوری ادامه بده یک سال نکشیده باید بساطش رو از کرمانشاه جمع کنه بره ...

5. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خیلی متوجه منظورت از این پست نشدم ... گفتی شاتل برام جالبه اینجا استقبال از شاتل طوری بود که من رفتم دفترش گفتن الان که پورتا همه پر شدن و یوزر تکمیله ولی شرکت میخواد تو کرمانشاه تجهیزات جدید (همون پورت جدید منظورش بود فکر کنم) اضافه کنه و یکی دو ماه دیگه دوباره یوزر میگیرن....

اینجا الان کرمانشاهه و نه تبریز و تهران .... پهنای باندی هم که اختصاص داده به این شهر اصلاً مناسب کرمانشاه نیست! در حالی که کرمانشاه شهریه که در یه سال یوزر های ADSL از بیست هزار به 47 هزار رسیده .... پارس خیلی اینجا جالبه از دفتر رفتم تو گفت شرمنده اصلاً پورت نداریم و کلی هم تو نوبتن!!(پارس رو دوستان همه توصیه کرده بودن و منم اول رفتم اونجا) این شهر الان اینجوریه ... اگه نوین نت بخواد همینجوری ادامه بده یک سال نکشیده باید بساطش رو از کرمانشاه جمع کنه بره ...
    شما وایمکس رو تست کردید؟
    شاید اون بهتر باشه برای شما

7. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما وایمکس رو تست کردید؟
    شاید اون بهتر باشه برای شما

مبین نت پوشش مناسبی رو در کرمانشاه ارائه نکرده .... منطقه ما indoor که اصلاً نیست تو محدوده و برای outdoor هم تو مرزه تقریباً اونم با سیگنال دهی نامناسب و ... (300 تومن بدی مودم outdoor تازه بعدش مشکلات شروع بشه؟!! )

استقبالی هم از وایمکس نشده به همین دلیل... الان یکی از نماینده هاش از نمایندگیش انصراف داد با اینکه اون اوایل خیلی تبلیغ میکرد و ...

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان اهوازی وضعیت نوین نت از نظر سرعت دانلود و پینگ چطوره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:

مال من اکثر اوقات بین 180 تا 250 متغیره ولی الان نمیدونم چرا رفته بالا!!!!!

Pinging google.com [173.194.34.224] with 32 bytes of data:

Reply from 173.194.34.224: bytes=32 time=282ms TTL=51
    Reply from 173.194.34.224: bytes=32 time=281ms TTL=51
    Reply from 173.194.34.224: bytes=32 time=274ms TTL=51

Ping statistics for 173.194.34.224:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 274ms, Maximum = 282ms, Average = 279ms

13. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مال من اکثر اوقات بین 180 تا 250 متغیره ولی الان نمیدونم چرا رفته بالا!!!!!

Pinging google.com [173.194.34.224] with 32 bytes of data:

Reply from 173.194.34.224: bytes=32 time=281ms TTL=51
    Reply from 173.194.34.224: bytes=32 time=274ms TTL=51

Ping statistics for 173.194.34.224:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 274ms, Maximum = 282ms, Average = 279ms

request time out هم ندارید؟البته به آخر دستور t- هم اضافه کنید تا خطهای بیشتری مورد بررسی قرار بگیره،چون واسه ی منم داخل 4 تا پینگ request time out نداره،اما داخل هر 8 تا یکی داره
    Last edited by ruzbeh1; 13-10-2012 at 14:11.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

request time out هم ندارید؟البته به آخر دستور t- هم اضافه کنید تا خطهای بیشتری مورد بررسی قرار بگیره،چون واسه ی منم داخل 4 تا پینگ request time out نداره،اما داخل هر 8 تا یکی داره

16. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •