بله
قند شكن روي رايتل كار مي كنه ؟
بله
قند شكن روي رايتل كار مي كنه ؟
دوستان کسی این مشکلو نداره؟این لینکه تصویره اروره.
http://uplod.ir/97vwgf6bvx50/Image_1.jpg.htm
Last edited by amirdnvos; 08-07-2013 at 19:16.
بله...
یکجای درستی تصویر رو آپ کن دان نخاد! :دی
منم این مشکل رو دارم ولی با مودم متصل نمیشم، با خود گوشی که متصل میشم همین حالت هست ... یکبار باید گوشی رو جدا کنم یا سیستم رو ریست کنم تا اتصال برقرار بشه...شما هم ببین اگر یکبار مودمت رو قطع و وصل کنی مشکل برطرف میشه یا نه؟
بهرحال فکر نمیکنم مشکل از مودمتون باشه، یک تماسی با پشتیبانی بگیر...
اراک-الهیه: سرعت دانلود 34 باثبات(تورنت یا لینک مستقیم) ولی:
![]()
سلام
512 رایتل ساری -سرعت دانلود ثابت 65 گاهی تا 150 هم میره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این پیامم الان برام اومد:هدیه ویژه رایتل به مناسبت ماه مبارک رمضان برای تمام مشترکین:
" تماس صوتی و پیامک درون شبکه و یک گیگابایت اینترنت پرسرعت رایگان، از افطار تا سحر"
دمش گرم!![]()
یعنی بدون پرداخت هزینه از افطار تا سحر خدمات رایگان؟![]()
به اندازه ی 1 گیگ، بله.
رایتل توی ماه رمضان خدات خوبی داده.
بچه ها یه سؤال:
من هر وقت سیمکارت رایتل رو میذارم و باهاش به نت وصل میشم(با گوشی یا مودم فرقی نداره) بعد از چند دقیقه خودبخود سیمکارت میپره(سیم رجیستر میخواد).چرا؟
از اساتید سوالی دارم و اون اینکه من میخوام سیم کارت اعتباری رایتل رو بخرم البته بیشتر برای استفاده از نـــــت ولی
برای مکالمه هم میخوام حالا سوالم اینه که ایا سرعت اینترنت اعتباری با دیتا فرق داره یا نه؟
سلام دوست عزیز
به نظر من(البته استاد نیستم!) سرعت همه یکسانه و فرقی با هم نداره و اگر اعتباری بگیری بهتر و به صرفه تره!بسته های اینترنت دیتا خیلی گرونه و قابلیت مکالمه هم نداره و میتونی تو سایت رایتل قیمتا رو ببینی.در هر حال امیدوارم موفق باشی و انتخاب درستی داشته باشی.![]()
دوستان این 1 گیگ رایگان منظورش روزی 1 گیگ است یا کلا تو این 30 روز ماه رمضان 1 گیگ ؟
سرعتش تو این زمان رایگان چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)