دوست عزیز
در پست بالا توضیح دادم و در ضمن فریمورها همه تمام زبانها را پشتیبانی می کنند.و فعلا هم آبدیتی موجود نیست.
دوست عزیز
در پست بالا توضیح دادم و در ضمن فریمورها همه تمام زبانها را پشتیبانی می کنند.و فعلا هم آبدیتی موجود نیست.
تلويزيون 42LB58200GI (گلديران) دارم كه ورژنش 03.02.40 بود ديروز خود TV نسخه جديدي با شماره 04.00.14 رو پيدا كرد. به صورت آنلاين با WIFI خود تلويزيون آپديتش كردم كه 12 ساعت طول كشيد. ولي هيج تفاوتي رو احساس نكردم. كسي ميدونه اين دو نسخه جه فرقي دارن؟
سلام
من lb69000 خریدم...
زیرنویس فارسی رو برعکس نشون میده... سیستم عامل این تی وی وب او اس هست.. دیشب زدم واسه چک اپدیت و اپدیت جدید اومده ورژن 4.30 ..... از کجا میتونم دانلود کنم یا اپدیت کنم چون توی خونه نت پر سرعت ندارم
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای آبدیت فعلا در این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موجود است.
Last edited by matinpour; 13-11-2014 at 16:17.
سلام دوست عزیز
برای نشان دادن درست زیرنویس در تیوی لجی encoding فایل srt شما باید حتما ANSI باشد احتمالا برای شما UTF8 است که تیوی ان را برعکس نشان میدهد
برای درست کردن ان فایل خود را با notepad باز کرده save as زد و در پائین صفحه ای که باز میشود گزینه encoding وجود دارد که میتوانید گزینه ANSI را انتخاب کرده و دکمه save را بزنید
در این صورت باید درست پخش بشود
سلام
42la66000 چند روز که قاطی کرده
موقع روشن شدن کنترل کار نمی کنه مثلا کلید جهت رو میزنم صداش کم میشه
خواستم ابدیت کنم چون اخرین ورژن رو ریختم نمی شه ریست هم کردم درست نمیشه
میشه ورژن قبلیش رو ریخت
سلام دوست عزیز اگر فایل قدیمی را دارید و مشکل حل نشد میتوانم کمکتان کنم تا نسخه قدیمی را بریزید![]()
با سلام،
میشه راهنمایی بفرمایید چه تلویزیونی را پیشنهاد میکنید بین 4 تا 8 میلیون که کیفیتش خوب باشه و خیلی زود قدیمی نشه. ابعادش هم حدود 55 اینچ باشه.
ممنون
سلام اساتید عزیز یک تی وی ال حی مدل 47LB650V- TA خریدم
خروجی ----- داره اما تو منو آیکن ----- یا سرچ کانالای ----- نداره.فقط دیجیتال وآنالوگ داره.نمایندگیم چون ----- داره راهنمایی نمیکنه.آیا پرت رسیورش تزیینیه؟؟
بیشتر از2 هفته است میگردم ما چیزی پیدا نکردم.
ممنون میشم راهنمایی بفرماین
منون
سلام.نه.مطمئن نیستم اما اونجا که ورودی ها را انتخاب میکنید وارد ----- میشه.قسمت کانال یابی خود تلویزیون هم کانال های ----- را پیدا میکنه فقط به جا آنتن باید ----- را انتخاب کنید.من یکی از فامیل هامون داره پارسال واسش وصل کردم یادم نیس درست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)