از لحاظ قدرت گرافیکی 100% ایپد خیلی قویتر از ایسوس ترانسفومر هست
وقتی قدرت گرافیکیش 4 هسته ای باشه همین میشه!
از لحاظ قدرت گرافیکی 100% ایپد خیلی قویتر از ایسوس ترانسفومر هست
وقتی قدرت گرافیکیش 4 هسته ای باشه همین میشه!
دوست عزیز برای محافظت از پشت آیپد دو کاور رو بهت پیشنهاد میدم ک هردو با اسمارت کاور هماهنگ هستن و ترکیب خیلی خوبی رو تشکیل میدن
این یکیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه محافظ دیگه برای پشت ایپد هم هست ک خود اپل اونو ب تازگی برای فروش در دسترس قرار داره چون فروشگاه رسمیش بسته بود نتونستم لینک بذارم.دیگه واس خودت ب اپل استور دسترسی داری برو همونجا هست
با سلام
من میخوام ویندوزم رو عوض کنم و طبعا تمام اطلاعاتم پاک میشه ، میخواستم ببینم بعد از ریختن ویندوز وقتی آیتونز رو از نو بریزم اطلاعات روی تبلت پاک میشه یا میمونه؟
اطلاعت از خود تبلت به ایتونز منتقل میشه! ولی اگه بازی هایی که روش نصب کردین رو برندارین دیگه نمی تونید بعدا اگه از رو تبلت دلیتشون کنید نمی تونید نصب کنید... ولی فکر کنم یه روشی هست بازی های توی ایپد رو به pc منتقل کرد!! برو به این سایت : appleapps.ir پیدا می کنی!
please answer
من خیلی از نکات مختلف را خواندم ولی باز چند تا سوال داشتم که ممنون می شم جوابمو بدین.
1. همه از خوبی های جیلبریک می گن . می خوام ببینم مضرات نصب جیلبریک چیه ؟ یا در واقع مزایای نصب نکردن جیلبریک چیه؟
2. کیفیت فیلمبرداری نیو آی پد در چه سطحیه؟
3. اکثر فروشنده ها برای تبلیغ بر فرض می گن فلان قدر برنامه رایگان هم برای شما می ریزیم. این با توجه به استفاده فقط یک کامپیوتر از آی تونز توصیه می شه ؟
4. مشکل صفحه زرد بالاخره مهمه یا نه؟
5. بهترین راه برای این که بفهمیم آی پدمون آکبنده چیه؟
...
شاید چند نفر این سوال رو پرسیده باشن ولی وقتی قصد خرید یه جنس لوکس داری بازم باید مطمئن بشی. ممنون می شم جواب مو کامل بدین و این که در نهایت چه نکاتی رو باید برای خرید در نظر داشته باشم.
با تشکر
-بدی خاصی نداره انقدر خوبی داره کی بدی هاش به چشم نیاد!! مثلا اگه توییکی رو نصب کنید که معتبر نباشه (مثلا یه کاری کنه صفحات با افکت حرکت کنه) باعث لگ و تاخییر میشه که با دیلیت کردنش درست میشه!!!
-کیفیت فیلم برداری فوق العاده هست!
-بهتره ندین برنامه بریزین. چون پول مفته براشون!! من یبار اینکارو کردم کلی ضرر کردم بخدا!
-این سوال رو متوجه نشدم! صفحه زرد چیه؟ مگه صفحه زرد میشه؟!
-شما از یه جای معتبر بخر صد در صد اک هست!!
شما مطمئن باش از خریدت پشیمون نمیشی! و اگه پولشو دارین که برنامه بخرین خوب می تونید این کار رو کنید ولی به نظر من جلبریک کار رو راحت تر میکنه!!!
دوست عزیز من به حالت جلبریک شده بلدم! اگه پلیری روی دستگاتون نصبه بهش مراجعه کنید ببینید اهنگ اونجا هست یا نه؟!
ممنون از پاسخ گویی
بعضی از فروشنده ها متاسفانه وقتی می بینن خریدار ناشی یا بی اطلاع هست به یه شکلی سر مشتری کلاه می زارن. البته فروشنده خوب هم زیاده.
من فقط منظور شما رو از نریختن برنامه های رایگان متوجه نشدم. چه ضرری ممکنه داشته باشه چون با این که جیلبریک کار آسونیه ولی به خاطر تازه کار بودنم می خوام بدم خود فروشنده همراه با برنامه برام نصب کنه.
سلام.
خوب از این افراد تو ایران زیاد هست چه میشه کرد!
در مورد نریختن هم ببینید شما در طول استفاده فقط از برنامه هایی که اون برای شما ریخته استفاده نمی کنید و مجبورید برنامه دلخواه جدیدتون رو بریزید ولی وقتی بدین بیرون بریزن اونا به صورت جلبریک نشده میریزن و پول زیادی هم میگیرن (100 تومن و تازه وقتی هم میریزن ورژن های قدیمی برنامه هارو میریزن و خیلی از برنامه هایی که میریزن free هست ولی پول اون ها رو هم میگیرن!) ولی اگه میگن مفتی میریزیم باید بپرسید به صورت اورجینال میریزن یا جلبریک میکنن بعد میریزن؟!
وقتی هم بیاین و جلبریکش کنید تمام برنامه هایی که اون فرد ریخته میپره!!!! ولی اگه می خواید جلبریک نکنید و برنامه رو بخرید پس میتونید بدید بریزه!! تمام برنامه هایی که میتونید بخرید به صورت کرک شده موجود هست و می تونید راحت دانلود کنید!!!
Last edited by Mool Tee; 26-08-2012 at 14:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)