دوستانی که میدونن چطوری این مشکل رو حل کنم لطفا کمک کنن .. من نسخه ی قبلی رو هم نتونستم بازی کنم ... یه جا گیر کردم ... برای همین خیلی دلم میخواد این رو بازی کنم که البته اگه راهی پیدا نکنم که مشکل حل بشه متاسفانه این رو هم بازی نخواهم کرد : (
دوستانی که میدونن چطوری این مشکل رو حل کنم لطفا کمک کنن .. من نسخه ی قبلی رو هم نتونستم بازی کنم ... یه جا گیر کردم ... برای همین خیلی دلم میخواد این رو بازی کنم که البته اگه راهی پیدا نکنم که مشکل حل بشه متاسفانه این رو هم بازی نخواهم کرد : (
تنظیمات گرافیکو تا ته بیار پایین ببین رد نمیشه
قبلا هم بعضی از دوستان همین مشکل رو داشتن
صفحات قبل این تاپیک و تاپیک خود بازی رو بگرد شاید چیزی پیدا کنی
+
آپدیت بازی رو هم اگه نصب نکردی نصب کن
اولا نسحه بلک باکس هیچوقت نگیرید ارزش نداره. دوما گرافیکتون رو بیارید پایین و یا کرک رو عوض کنید.
پچ و کرک رو هم ریختم حالا پیام معروف(!) don't send رو میده.. این پیام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که don't send رو کلیک میکنم این میاد :
شما را به خدایان قسم میدم کمکم کنید () .. یه هفته بیشتره بی بازی موندم
اگه راهی نداره بگین من پاکش کنم میخوام بایوشاک بازی کنم تا وقتی که نسخه ی کامل بازی رو بگیرم.. چاره ای نیست دیگه ... نمیخوام این شاهکار رو هم مثل نسخه ی قبلی از دست بدم![]()
سلام دوستان خسته نباشید. اینwndows game live ما کار نمیکنه توی بازی(batman GOTY). حتی از گزینه توی منو(همونطور که چند تا از دوستان این مشکل رو داشتن و نتونستن حلش کنم).
حالا من میخوام یه اطلاعات جدیدی در مورد مشکل بدم. اونم اینه که وقتی خواستمwndows game live رو حذف کنم و بازی در حال اجرا بود، گفت باید بازی رو خارج کنی وگرنه نمیتونی حذف کنی!حالا چطوریه خدا میدونه!
ازیه طرف توی بازی کار نمیکنه باز از طرف دیگه میگه که wndows game live در بازی batman در حال اجراست!!دوستان یه کمکی بکنین!!
و نیز سوالی دیگر: اگه یه اکانت آنلاین بسازیم چطور؟ بازم سیو نمیکنه بازی رو؟
HeLppppppppp
سلام دوستان!
من ویندوز 8 نصب کردم و وقتی میخواستم بازی رو اجرا کنم، games for windows با دکمه home نمیومد یا به اصطلاح کرش داشت. به هر حال با هزار تا مکافات و با اینترنت نفتی دایل آپ که الان با همون در خدمتتونم، جدیدترین ورژن GFWL رو نصب کردم. حالا کار می کنه. اما مسئله اینجاست که ورژن جدیدش یا بهتره بگم ورژن 3.5.89 جایی برای ساختن پروفایل آفلاین نداره. اما حداقل میشه از پروفایل های قدیمی استفاده کرد. منم پروفایلارو کپی نکردم... حالا اگه راهی برای درست کردن این مشکل هست، منو راهنمایی کنین و اگه نیست، یکیتون که پروفایل آفلاین داره لطف کنه سیو بازیو با پروفایلشون که تو c:/users/"ur user"/appdata/local/microsoft/xlive هست رو برام ضمیمه کنن. ممنون میشم![]()
سلام
کل فولدر Xlive رو آپلود کردم :
سلام دوستان من این بازیو نصب کردم ولی موقع اجرا این پیامو میدهthis application has failed to start because xlive.dlllwas notfound.علتش چیه البته بگم سیستمم سی پیوش پنتیوم فوره 3.4 گیگ. ولی این بازی سی پیوهه بالاتر میخاد یعنی از اونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)