با سلام خدمت دوستان من بعد از چهار پنج ماه باز به انجمن اومدم
و بازي رو تو ps2 بازي ميكنم
كارت جايزه براي چيست؟
براي باز شدن همه ي ماشينها وقسمتهاي اطراف نقشه كه شبيه جزيره هستند بايد چه كار كنم.؟
با سلام خدمت دوستان من بعد از چهار پنج ماه باز به انجمن اومدم
و بازي رو تو ps2 بازي ميكنم
كارت جايزه براي چيست؟
براي باز شدن همه ي ماشينها وقسمتهاي اطراف نقشه كه شبيه جزيره هستند بايد چه كار كنم.؟
اي با با كسي نيست جواب پست منو بده!!
بابا دستتتون درد نکونه ولی این سیو گیم ادیوتور بدرد نمی خوره امتحان کردم هیچی نشد شما هم مثل اینکه منظور من وخوب نفهمیدید من گفتم ماشین BMW تازمانی لود می کنم وهنوز توCar Select ماشین ها رو اینو و آن ور نکردم هست اصلا وقتی میرم تو Car Select ماشین BMW ای وجود نداره مشکلم اینه!!!(راستی BMW رو با ترینر آزاد کردم ) ومیخوام بدون ترینر با لود معمولی تو گاراژم باشه همین!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه تو سایت NFSPlanet چیزی هست که بدردم بخوره بگید فقط به جز این سیو گیم ادیوتور مسخره!!!!
سلام به برو بچ باحال کربنی چند وقتی بود که مشغول درس بودم نبودم حالا اومدم که یه حال اساسی بهتون بدم با این ماشینا:
حالشو ببرین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا از قرار دادن عکس های بزرگ در انجمن خودداری کنید
X_man
شرمنده یه کم بزرگه ها ببخشید
بابا کوچيک بزاريد تورخدا رحم کنيد مديران عزيز لطفا اخطار بدهند
پسر جهنم خیلی باحال بودن خیلی دوست داشتم منم بزارم
با سلام
کسی کربن رو با9550 اجرا کرده؟
کیفیت چه چوری است؟
با تشکر
samsung_d600 جان پنتیوم 5 نداریم
جدیدترین CPU یه اینتل Core 2 Duo هست فکر کنم البته اگه جدیدتر نیمده باشه !
البته Pentium D هم هست که قوی تره 4 ه.
ولی چرا توی روزنامه نوشته p5 یا p4 خوب منظورش پنتویم 4 و 5 دیگه
سلام بچه ها كسي نيست جواب منو بده بابا من اين BMW رو با ترينر زير كه عكسشو گذاشتم به همراه يه سري ماشين ديگه باز مي كنم و بعد ميرم تو Car Lot و مي خرمش تا زماني كه تيك اولي هست هرجاي بازي برم بازم بيام تو Career وتو Car Select لاي ماشينا هست بعد كه تيك اولي رو بر مي دارم ديگه نيست وقتي هم كه تازه ميام تو بازي بعد ميرم تو Resume Career ديده ميشه بهد ميرم تو Car select ديگه هيجا نيست بايد تيك دومي رو بزنم تا همه آزاد بشه بعد برم بخرم و بعد فقط تيك اولي رو بزنم كه ماشين بمونه خيلي مسخره است نه بابا خداييش اگه كسي مي دونه چه جوري ميشه اين BMW رو تو گاراژ نگه داشت بگه خسته شدم !!!!!!!!!
![]()
Last edited by REZA1011; 13-01-2007 at 16:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)